2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynimi nişanliyoruz yeni elti geliyor bize kac gundür stresi yetti ya ortanca elti olarak ortadan kaybolayim diyorum nasil fikir insallah iyi bi kizdir daha kizla hic muhabbetimde olmadi diger eltim daha heycanlı gerci
Buyuk elti olarak suan cok ayipladim ben 3 nolu kaynimin kosturmasinda ben ortadan kaybolurum diye dusunuyodum meger ortancalar kayboluyomus

Kaynimi nişanliyoruz yeni elti geliyor bize kac gundür stresi yetti ya ortanca elti olarak ortadan kaybolayim diyorum nasil fikir insallah iyi bi kizdir daha kizla hic muhabbetimde olmadi diger eltim daha heycanlı gerci
Oooo lohusa hedefi belirlendi desene bu durumlarda arazi olmayı çok severim sanki bir görevim varmışta yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum büyük elti kızı dişine göre buldu galiba

Buyuk elti olarak suan cok ayipladim ben 3 nolu kaynimin kosturmasinda ben ortadan kaybolurum diye dusunuyodum meger ortancalar kayboluyomus
Bende ortanca elti olarak son 3 nolu bebeyi 3.elti ye saklıyorum arada 1000km var yalvarsalar gidemem gerçi kimsenin beni görmek istediği de yok

Aa çok beğendim ben aldım süsü ama merak ettim nasıl yaptınız malzeme teminini yazar mısınız

Daha önce kız bebeği olanlar okuduğum kadarıyla bazı kız bebeklerde vajinal kanama gibi bişey oluyormuş anneden geçen hormon nedeniyle öyle birşey yaşadınız mı? Ya oğlumda hiç korkum olmamıştı ama kız bakımından çok korkuyorum. Nelerle karşılaşıyoruz nelere dikkat etmem gerekiyor. Kızı olanlar accık yazsın lütfennnn

Hayirli zamanda gelsinler

Canım bizde birşey olmadı ama neler olabilir yigenimde beyaz akıntı oldu çocuk doktoru normal adet kanaması şeklinde bile leke gelebilir demişti. Ayrıca belli bir zaman vajinal yapisiklik olup olmadığını kontrol ediyorlar. Vajinal yapisiklik varsa genelde elle açılıyor çok çok nadir tekrar kapanma falan olursa cerrahi müdahaleden bahsediyorlar.
Temizlik konusunda yazmaya gerek yok biliyorsun organları açık dikkatli temizlemek gerekiyor. Sürülen kremlerinde vajinaya yakın sürülmemesi çok önemli şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ahahahhaha hamileligin verdigi rahatlikla ustalıkla arazi olunur
Oooo lohusa hedefi belirlendi desene bu durumlarda arazi olmayı çok severim sanki bir görevim varmışta yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum büyük elti kızı dişine göre buldu galiba
Ay yok ya ben önyargili bi insan degilimdir buyuk eltimlede maşallah ki iyi anlaşirim aslinda o da cok sakindir normalde ama şu aralar altın krizi gelmiş kardeşimin ne edeyim yeni gelin 24 ayar set begenmiş 100binden fazla tutuyormuş abisi de kaynima bundan al ama 3 tane al yengelerine de haksizlik olmasin demiş kiz bunlar delirmişler herkes ayni seyi takacak sanirim ahajajjsjdjfjfj kiz bu çankirililsr ne uyanikmis ben cok umursamadim ama eltim çildirdi haliyle kenardan izliyorum ben bunlari suan

Haklısın her anne bu şekilde düşünmüyor o kadar çok hassas düşündüm ki ruhunu zedelemekten Korktum bazen kontrolü kaybettim patron o oldu psikologlar terapistler kizim aldi ben aldım filan daha dün parkta agladigim şey yalnız büyümesi çekingenliği vs ister istemez kendimi sorgularken buluyorum nerde eksik nerde yanliş vs neyse ama ben inanıyorum kardeş ona çok iyi gelecek ve gelecekte mutlu başarılı bir çocuk olacak hem aşk çocuğu şükür kavga gürültü bilmez evde esimle sıkıntımız yok. Hemde hem anne hem baba sevgisini sonuna kadar veriyoruz biraz bize düşkün oluyor bu durumda ama bakalım zaman ne gösterecek hayatımızda neler tecrübe edeceğiz ömürleri güzel olsun yavrularımızın

Abooo vaziyet al ortalık karışacak gönlünüz kalmasın diye altın set mi alacaklar yani vay arkadaş çıldıran elti küçük olan demi

Benim ikisinde de olmuştu doktor normal demişti olabiliyormuş yani. Öyle bisey başınıza gelirse hiç endileselenmenize gerek yok

Maşallah iyi bari korktuğun gibi olmadı bekleyecek beniş o zaman. Ki zaten haftası da iyi şükür. Ya benim doktor neden nst istemiyor benden çıldırcam

Abooo vaziyet al ortalık karışacak gönlünüz kalmasın diye altın set mi alacaklar yani vay arkadaş çıldıran elti küçük olan demi
Cildiran elti büyük olan yeni gelin seçmiş pahali seti ben kimseyle ayni şeyi kullanamam dedim eşime ben sana başka model alirim canim karim sen yeter ki strese girme sen hamilesin diyor ahsjjshshshhshahhs ben gayet sakinim hiçte umursamadim ama eltim beynimi yiyor kaç gündür vallahi yordun yenge git kocana kaynanana anlat derdini dedim en sonunda ya kimse icin evimin huzurunu sarsamam kusura bakmasinlar kim ne b*k yiyosa yesin banane

Kız o büyük deli mi ne üzümünü ye bağını sorma işte al setini sonra bakarsın icabına eşin ne güzel arayı bulmuş akıllı adam. En güzeli aradan sıvış zaten bacım sonra lafın orda burda gezer demediğin dedi olur falan ne gerek var tak takıştır git oyna çık gel eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…