Sinir oluyorum böyle sekreterlere doktor yapmıyor sana ne oluyor. İyi yapmışsın noktayı koyarak.O tanımadığı herkese karşı böyle cinsyani bizde kaç kere doktora çıtlattık ama o da memnun ki bir değişiklik yapmadı 3 yıl sonra tekrar gittim baktım yine aynı muhabbet dedim ben buraya sinir olmaya mı para verecem ilişkimize nokta koydum
Geçmiş olsun canım şuan sarılık değerinin en pik yaptığı günlerdesiniz değerinin yükselmesi normal. Benim kızım yoğun bakımda kalırken sarılık olmuştu o da tedavi gördü gayet sağlıklı
Çok geçmiş olsun canım benim yeğenim de 17 idi birgün yatırdılar hemen topladı . Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle
Allah razı olsun kızlar, tekrar test yaptılar 12 ye düşmüş şükürKeşke valla ben artık bakmıyorum direkt buraya bakıyorum aradığımı bulmazsam soruyorum. Daha iyi net cevaplar alıyorsun en azından. Aynen sağ sen sütünü. Merak etme hiç Bi şeycik olmaz bebişe.
Maşallah cesarete bak yav
Aldim m bedenini bi guzelde denedim tam oldu popomaCanped é bende baktım ama kk dan kimseden ses çıkmadı almadım bende
Aman maske tak, koronaya dikkat et
Aynen nerden nasıl kimden geleceği hiç belli olmuyor. Ben evde otururken oldum mesela.Aman maske tak, koronaya dikkat et
Geçmiş olsun canım, sarılık çok genel bizim ikizlerde de oldu. Önemli olan sık sık beslemen, uyuyorsada zorla uyandırman yedirmen. Kötü şeyler düşünme internette saçma sapan çok bilgi varGene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
Kızlar hani doğuma yakın enerjik olunurdu ben hiç enerjik değilim aksine aşırı yoruluyorum sabah akşam sürekli yatasim var hiçbir iş yapmak istemiyorum acaba depresyona falan mı girdim ya da erken lohusalık mı
Cnm 1,5 2 saatte bir emzirdim hep sütümde tam çoğalmasada geliyor ama yeterli gelmemiş demekki, sabah dr.a sorucam olmadı günde 1 kerede mamayla devam edicemGeçmiş olsun canım, sarılık çok genel bizim ikizlerde de oldu. Önemli olan sık sık beslemen, uyuyorsada zorla uyandırman yedirmen. Kötü şeyler düşünme internette saçma sapan çok bilgi var
Dogdugu an yukleniyo bi enerji. Dogumdan sonra bi gayret odaya gelip bagdas kurup oturmustum yataganasi mutlu nasi enerjiktim. Dogumda azck uyyim diye doktora yalvarmistim dogumdan sonra sabaha kadar uyuyamamistim
Ben maskesiz çıkmamaya başladım artık, yürürken az insan olan yerlerden gidiyorum maskeyi çıkarıyorum, maskeyle yürünmüyor. Ama kapalı alanda maskesiz asla artık.Aynen nerden nasıl kimden geleceği hiç belli olmuyor. Ben evde otururken oldum mesela.
Gün içinde 2-3 saatte bir yatağa giriyorum uykum geliyor sanki ama göbeğin ağırlığı ve sıcaktan uyuyamıyorum. İş yapayım diyorum sıkıntıdan, bi işe başlıyorum 5 dk sonra kalça bel ağrısı vuruyor sinir basıyor. Bugün zaten ayrı sıcak, haberlerde gördüm sıcaklıklar artacakmışbenim de hep uykum var
vücut kendini dinlenme moduna almış olabilir.
bide geceden sabaha çoğu zaman yalancı sancilarim oluyo. hava da sıcak bi yandan.
ya sabır ya selamet diyorum. şimdi de geldim uzandım belim sırtım ağrıyo. yaptığım bisey de yok doğru düzgün
Ben en başından beri öyleyim. Sürekli maske takıyorum. Bazen aşırı nefes darlığı yaşarsam çıkartıyorum.Ben maskesiz çıkmamaya başladım artık, yürürken az insan olan yerlerden gidiyorum maskeyi çıkarıyorum, maskeyle yürünmüyor. Ama kapalı alanda maskesiz asla artık.
Gün içinde 2-3 saatte bir yatağa giriyorum uykum geliyor sanki ama göbeğin ağırlığı ve sıcaktan uyuyamıyorum. İş yapayım diyorum sıkıntıdan, bi işe başlıyorum 5 dk sonra kalça bel ağrısı vuruyor sinir basıyor. Bugün zaten ayrı sıcak, haberlerde gördüm sıcaklıklar artacakmışson haftalara girmişken hiç iyi olmadı
Ben maskesiz çıkmamaya başladım artık, yürürken az insan olan yerlerden gidiyorum maskeyi çıkarıyorum, maskeyle yürünmüyor. Ama kapalı alanda maskesiz asla artık.
Gün içinde 2-3 saatte bir yatağa giriyorum uykum geliyor sanki ama göbeğin ağırlığı ve sıcaktan uyuyamıyorum. İş yapayım diyorum sıkıntıdan, bi işe başlıyorum 5 dk sonra kalça bel ağrısı vuruyor sinir basıyor. Bugün zaten ayrı sıcak, haberlerde gördüm sıcaklıklar artacakmışson haftalara girmişken hiç iyi olmadı
Canım saat bası emzir sarılıgın tek çözümü o. Bir bucuk saat fazla.Cnm 1,5 2 saatte bir emzirdim hep sütümde tam çoğalmasada geliyor ama yeterli gelmemiş demekki, sabah dr.a sorucam olmadı günde 1 kerede mamayla devam edicem
Şuan ışın tedavisi için küvezde, dr.kalabildiği kadar kalsın, ağladığında al emzir dedi, çok kalmıyor gerçi ağlıyor epey emzirdim sabahtan beri, eve çıkıncada saat başı emzirir gerekirse mama veririm diye düşünüyorumCanım saat bası emzir sarılıgın tek çözümü o. Bir bucuk saat fazla.
Amin kuzucum inşallahAmin canim o zmanlar bende daha fazlaydi 2 taraftada agri vardi simdi bi tarafta baya can yakiyo sali gunu gidicem bakalim sorucam bi hayirlica kurtulalim hepimizde
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Durum hep aynı canımAyaklarım geceleri biraz iniyor, ayağımın altına yastık koydum bu gece iyi geldi. Ama gündüz bikaç saat sonra şişmeye başlıyorellerim gece hep uyuşuyor ödemden o da katlayamıyorum parmaklarımı. Allah gücenmesin ama zorlanmaya başladım şu son hafta. Umarım yakında doğar 39-40a kadar beklemem havalarında ısınacağı tuttu
Geçmiş olsun canım okudum şimdi daha iyiymiş inşallah hep çok sağlıklı olur bebeişin ben de çok sık emzirmek gerekiyor sarılık İçin diye biliyorum herkes de öyle demiş sütün de bol bol gelsin minnoş hooop toparlasın inşallahGene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
Ya bugün ben de öyleyim bakalım ne çıkacakBenimd bugün belimde bir ağrı var hayrolsun :/
Güzel haberlerle geldinHerkeslere çok selamlar elhamdülillah kızımız aramıza katıldı48cm 2800 olarak doğru Rabbime şükürler olsun iyiyiz etiketlemissiniz yazmışsnz hiç bakamıyorum şuanda çok sağolun
Sabah 10.52 de doğdu kızımız wallahi imkanı olan sağlığı el veren normal doğum yapsın derim çünkü direk bebeğini kucağına alıyorsun sezeryan olunca bebeğine tek başına bakamamak pek üzücüwe kesinlikle bence 2 kişi olursa yanınızda biri bebeğe biri size bakar cok rahat edersiniz toparlaynca detaylı yazarım inşallah sondamı ameliyathanede ben uyuyunca taktılar hiç hissetmedim çıkarırkende önce havasını mi ne aldılar öyle bişi dediker sonra çıkardılar acımadım, karnıma bastırma kum torbası gibi şeylerde yapılmadı hiç başkada aklıma bişi gelmiyo bolca ağrı kesici yapıyolar anneyi rahatlakmak için çok şükür... Bence ilk bebeği olanlar emzirme, memeyi bebeğe tutturma konularında kesinlikle bilgilensinler naçizane tavsiyem duanizi beklerim yarın hayırla çıkalım inşallah henüz gazım çıkmadı yürürken biraz ağrı oluyor ama idare ediyrm
Duanızı beklerimm iyi olunca yazarım inşallah
Herkeslere çok selamlar elhamdülillah kızımız aramıza katıldı48cm 2800 olarak doğru Rabbime şükürler olsun iyiyiz etiketlemissiniz yazmışsnz hiç bakamıyorum şuanda çok sağolun
Sabah 10.52 de doğdu kızımız wallahi imkanı olan sağlığı el veren normal doğum yapsın derim çünkü direk bebeğini kucağına alıyorsun sezeryan olunca bebeğine tek başına bakamamak pek üzücüwe kesinlikle bence 2 kişi olursa yanınızda biri bebeğe biri size bakar cok rahat edersiniz toparlaynca detaylı yazarım inşallah sondamı ameliyathanede ben uyuyunca taktılar hiç hissetmedim çıkarırkende önce havasını mi ne aldılar öyle bişi dediker sonra çıkardılar acımadım, karnıma bastırma kum torbası gibi şeylerde yapılmadı hiç başkada aklıma bişi gelmiyo bolca ağrı kesici yapıyolar anneyi rahatlakmak için çok şükür... Bence ilk bebeği olanlar emzirme, memeyi bebeğe tutturma konularında kesinlikle bilgilensinler naçizane tavsiyem duanizi beklerim yarın hayırla çıkalım inşallah henüz gazım çıkmadı yürürken biraz ağrı oluyor ama idare ediyrm
Duanızı beklerimm iyi olunca yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?