2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sinir oluyorum böyle sekreterlere doktor yapmıyor sana ne oluyor. İyi yapmışsın noktayı koyarak.

Çok geçmiş olsun canım benim yeğenim de 17 idi birgün yatırdılar hemen topladı . Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle

Allah razı olsun kızlar, tekrar test yaptılar 12 ye düşmüş şükür sabaha kadar burdayız şimdilik bakalım

Geçmiş olsun canım, sarılık çok genel bizim ikizlerde de oldu. Önemli olan sık sık beslemen, uyuyorsada zorla uyandırman yedirmen. Kötü şeyler düşünme internette saçma sapan çok bilgi var

benim de hep uykum var
vücut kendini dinlenme moduna almış olabilir.
bide geceden sabaha çoğu zaman yalancı sancilarim oluyo. hava da sıcak bi yandan.
ya sabır ya selamet diyorum. şimdi de geldim uzandım belim sırtım ağrıyo. yaptığım bisey de yok doğru düzgün

Geçmiş olsun canım, sarılık çok genel bizim ikizlerde de oldu. Önemli olan sık sık beslemen, uyuyorsada zorla uyandırman yedirmen. Kötü şeyler düşünme internette saçma sapan çok bilgi var
Cnm 1,5 2 saatte bir emzirdim hep sütümde tam çoğalmasada geliyor ama yeterli gelmemiş demekki, sabah dr.a sorucam olmadı günde 1 kerede mamayla devam edicem

Dogdugu an yukleniyo bi enerji. Dogumdan sonra bi gayret odaya gelip bagdas kurup oturmustum yataga nasi mutlu nasi enerjiktim. Dogumda azck uyyim diye doktora yalvarmistim dogumdan sonra sabaha kadar uyuyamamistim

ben tam bes gün uyuyamadim en sonunda bi titreme geldi bütün vücudum titredi. sonra bir ter boşandı benden. sanki duştan çıkmışım gibi saçımdan tirnagima kadar ıslandım. annem yanımdaydı kadın şok geçirdi
o zaman bi yatıp uyumuştum biraz.

Aynen nerden nasıl kimden geleceği hiç belli olmuyor. Ben evde otururken oldum mesela.
Ben maskesiz çıkmamaya başladım artık, yürürken az insan olan yerlerden gidiyorum maskeyi çıkarıyorum, maskeyle yürünmüyor. Ama kapalı alanda maskesiz asla artık.
Gün içinde 2-3 saatte bir yatağa giriyorum uykum geliyor sanki ama göbeğin ağırlığı ve sıcaktan uyuyamıyorum. İş yapayım diyorum sıkıntıdan, bi işe başlıyorum 5 dk sonra kalça bel ağrısı vuruyor sinir basıyor. Bugün zaten ayrı sıcak, haberlerde gördüm sıcaklıklar artacakmış son haftalara girmişken hiç iyi olmadı

Ben en başından beri öyleyim. Sürekli maske takıyorum. Bazen aşırı nefes darlığı yaşarsam çıkartıyorum.

ay sanki mesajı ben yazmışım gibi oldu ya
oğlum da anne anne peşimde garibim ilgi oyun bekliyo.
sıkıntıdan tatlı yaptım limonata yaptım toz aldım evin ince ayrıntılı yerlerine giriştim.

sonuç olarak şu an belim de değil sırtım ağrıyo. uzanayım desem aşırı sıcak yapış yapış

rabbim yardımcımız olsun

Canım saat bası emzir sarılıgın tek çözümü o. Bir bucuk saat fazla.
Şuan ışın tedavisi için küvezde, dr.kalabildiği kadar kalsın, ağladığında al emzir dedi, çok kalmıyor gerçi ağlıyor epey emzirdim sabahtan beri, eve çıkıncada saat başı emzirir gerekirse mama veririm diye düşünüyorum

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu

Durum hep aynı canım
Geçmiş olsun canım okudum şimdi daha iyiymiş inşallah hep çok sağlıklı olur bebeişin ben de çok sık emzirmek gerekiyor sarılık İçin diye biliyorum herkes de öyle demiş sütün de bol bol gelsin minnoş hooop toparlasın inşallah
Benimd bugün belimde bir ağrı var hayrolsun :/
Ya bugün ben de öyleyim bakalım ne çıkacak

Herkeslere çok selamlar elhamdülillah kızımız aramıza katıldı 48cm 2800 olarak doğru Rabbime şükürler olsun iyiyiz etiketlemissiniz yazmışsnz hiç bakamıyorum şuanda çok sağolun

Sabah 10.52 de doğdu kızımız wallahi imkanı olan sağlığı el veren normal doğum yapsın derim çünkü direk bebeğini kucağına alıyorsun sezeryan olunca bebeğine tek başına bakamamak pek üzücü we kesinlikle bence 2 kişi olursa yanınızda biri bebeğe biri size bakar cok rahat edersiniz toparlaynca detaylı yazarım inşallah sondamı ameliyathanede ben uyuyunca taktılar hiç hissetmedim çıkarırkende önce havasını mi ne aldılar öyle bişi dediker sonra çıkardılar acımadım, karnıma bastırma kum torbası gibi şeylerde yapılmadı hiç başkada aklıma bişi gelmiyo bolca ağrı kesici yapıyolar anneyi rahatlakmak için çok şükür... Bence ilk bebeği olanlar emzirme, memeyi bebeğe tutturma konularında kesinlikle bilgilensinler naçizane tavsiyem duanizi beklerim yarın hayırla çıkalım inşallah henüz gazım çıkmadı yürürken biraz ağrı oluyor ama idare ediyrm

Duanızı beklerimm iyi olunca yazarım inşallah

Güzel haberlerle geldin geçmiş olsun kavuştun yavruna, darısı biz bekleyenlere inşallah

Gözün aydın cnmm Sağlıkla büyüsün minik kuzu, sen de tez vakitte iyileş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…