2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay doktor falan bisi demedi mi biye oyle olmussun ki
Canim gozun aydin. Bizim yerimize de kokla bebisini. Zorunu atlattin evine gidersen daha da rahatlarsin. Saglikli hayirli evlat olsun insalllah. Sana da cok gecmis olsun diliyorum

Ay doktor falan bisi demedi mi biye oyle olmussun ki

Canim gozun aydin. Bizim yerimize de kokla bebisini. Zorunu atlattin evine gidersen daha da rahatlarsin. Saglikli hayirli evlat olsun insalllah. Sana da cok gecmis olsun diliyorum

sormak aklıma gelmedi ki
o anlık oldu kafamdan kocaman kocaman ter damlaları düştüğünü hatırlıyorum yastığa pat pat diye.
sonra da bi daha olmadı çok şükür.

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Hayirli ugurlu olsun gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

Yaaa gözünüz aydın hayırlı olsun maşallah bebişe keşke olsa imkanım da normal yapsam doğumu çok isterdim. Ama nasipte öte yol yok inşallah daha iyi olacaksın 1 haftaya toparlarsın en geç. Yeter ki kızınızla iyi olun

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın maşallah sana da bebeğe de
darısı bizlere olsun

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun darisida bizlere

Şükür çıktınız canım. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Tez zamanda toparlarsın inşallah.

Amin cnm inşallah inşallah

Gözün aydın cnm Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün, cok sukur bir annemiz daha sağlıkla kavuştu bebesine

Maşallah size Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masal kizimiza masallah. Omru de adi gibi guzel olsun. Nazar degmesin. Anali babali buyusun. Senin de tez zamanda toparlanmani diliyorum, cabuk iyilesirsin insallah, gecmis olsun. O ilk gun gaz agrilari cok zor.

Bende kızlar doğum yaptım diye gelmek istiyorum buraya daha en az 2 haftam var ama, keyifli keyifli uzunca doğum hikayemi anlatmak istiyorum :) doğum hikayesi de bekliyorum sizlerden :)) merakla doğuracağım günü bekliyorum nasıl gelişecek herşey su gelecek mi, sancı mı olacak yoksa bu hafta doktor sezeryan yapalım deyip gün mü verecek.

Belli olmadımıda daha sezeryanmı normal doğummu olacağı, aman son dakkaya bırakma kafanda netleştir cnm bak ben 35 te doğurdum hiç bir fikrim yoktu napcağıma dair gaza gelip hadi normal olsun diye girdim doğuma resmen

Canım şifa diliyorum sana bebiş hoşgelmiş sağlıkla büyüsün

Bişe sorcam ayyy kasığın hemen üst kısmında kahverengimsi kırmızımsı birsey çıkmış et benimsi ay çok huylandımnedir ki

Doktorumla hala net konuşmadık, bir önceki muayenede kafa büyük diye sezeryanı da düşünelim dedi. Bu hafta gittiğimde senden normal olur o potansiyeli görüyorum dedi. Benim kafa da karışık eşim, kendi ailem normal istemiyor planlı kafamız rahat olsun sezeryan olsun diyolar. Eşimin annesiyle bende normal taraftarıyız ama karar veremedim, ilk doğumum, her iki doğumla ilgili korkum var. Havalar ısındıkça 40lara kadar beklemekte istemiyorum 38de tarih verse güzel olabilir :) benim kafa çok karışık yani

Valla cnm çok zor karar bende hep çok kararsızdım iki doğumunda kendine göre cazip tarafları var herkesinde kendine göre bir fkri olunca insan napacağını bilemiyor, ben artık keşke benim yerime dr um karar verse diye söyleniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…