2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım ama mantıken sudan önce nişan gelmeli sanırım

Bence çok minyon olmadıktan sonra 4kg normal doğurulur canım. Kesi dikiş ne denli olur bilmiyorum ama. doktorum 4.500 olsada normal yapıcaz diyor ben iri olduğum için sanıyorum

Canm hic belli olmaz o kimisinde hic bisi olmaz sanci olur. Kimisinin suyu gelir. Sanci ve su kesin dogum bildirir. Ama nisanin garantisi yok. Benm aksam 9 nisan geldi ertesi aksam 6 bucuk sancim basladi. Doguma 1 saat kala epiduralden once de doktor keseyi kendisi deldi su falan gelmedi yoksa

en iyisini yapiyosun. ben şu an tek gelinim. zaten bi tane daha oğlu var başka çocuğu yok inşallah kendi gibi birine denk gelsin.
ben de hizmet etmem, gerektiğinde tepki gösteririm ama yapacağını yapar mutlaka kadın yılmaz savaşçı

Bence çok minyon olmadıktan sonra 4kg normal doğurulur canım. Kesi dikiş ne denli olur bilmiyorum ama. doktorum 4.500 olsada normal yapıcaz diyor ben iri olduğum için sanıyorum
Normal durumda normal yapilir da ssvd isin icine girince bebegin de annenin de iri olmasi isi bulandiriyor. 38e kdr kendi gelirse deneriz ama daha da irilesirse yani 38den sonra normal denemeyiz demisti. Ben de kendi adima hesap yapiyorum iste gunde 30 gr almis olsa 3700 fln olur. Normal sansi olur hala 4ten asagi diye.

Anladım canım ben ssvd olacağını kaçırmısım dediğin gibi bebeğin kilosu doğum yönteminde etkili olacaktır. Umarım deneme şansınız olur olmazsa da sıkma canını sonucta bebisin kilosu bizime elimizde olan bişey değil

Benm 3 kaynim var. 5 yil tek basima cebellestm eltim gelince rahata erdim valla daga 2 gelin alcak cabalasin dursun ne diyim

Dün akşam koltukta şişede suyum vardı suyumu ver demeye kalmadan canım suyum dedim bı hopladi. Suyum gelmiş sanmış eli ayağına dolaştı çok hazırlıksız yakalandım diyo.

Ahahahaah temizlik konusu boya badana halı hersey bitti bi toz alınacak dolap üstleri birde mutfak dolabı varRun run runnnn bitirelim işleri kız dogurcaz bugün baya odaklıyım ben
Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunku temizletsemde 2 gunluk olacak malesef
Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdj

Benm 3 kaynim var. 5 yil tek basima cebellestm eltim gelince rahata erdim valla daga 2 gelin alcak cabalasin dursun ne diyim

ben 8 senedir evliyim 31 ağustos evlilik yildonumumuz.
kaynim evlense de azcık eğlence çıksa

eğlenceli oluyor mu eltinin gelişi

Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunku temizletsemde 2 gunluk olacak malesef

Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdj

bizim de yan bina inşaat halinde. dün ev süpürüp silindi. bugün tekrar temizledik ama o kadar kötüydü ki

Gecmiş olsun, bogazınds bir sıkıntı mı var acaba benim bogazım acıyacagında basım agrır önce, veya sacımı islak birakınca hemen başım agrır

Çok şükür, çok sevindim. Azıcık daha kendine gelsin, emer güzel güzel.

Gecmiş olsun bak cabuk topladı kuzu

ben 8 senedir evliyim 31 ağustos evlilik yildonumumuz.
kaynim evlense de azcık eğlence çıksa

eğlenceli oluyor mu eltinin gelişi
Aa bizim de 31 Agustos. Ama sadece 3 yillik evliyiz. Cocuklari hemen yaptik ama zaten biz cocuk istedigimizden evlenmeye karar verdik. Ilk ay kimyasal gecirdim. Bir ay ara verip yine denedik. Cok sukur 3. Ayimda kizima hamile kaldim. Kizim 16 aylikken de oglumuza hamile kaldim. 35 yasini gecmeden 2 cocugumuz olsun istiyorduk. Allah gonlumuze gore verdi sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…