Aynen öyle canım ama mantıken sudan önce nişan gelmeli sanırımBir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
He tamam o zaman belli bir sırası yok yani
Ay iyi bari güzel olmuş
Bence çok minyon olmadıktan sonra 4kg normal doğurulur canım. Kesi dikiş ne denli olur bilmiyorum ama. doktorum 4.500 olsada normal yapıcaz diyor ben iri olduğum için sanıyorumBugun 38+0, hatta 38+3 dollenmeye gore. 38ten sonra kesin sezaryen. Normal denetmem diyordu doktor. Yarin hastanede son kontrolum var. Hala umudum var. Belki bebek cok irilesmemistir. 10 gunde kac gr almistir acaba. En son 3400 grdi. 3700 olsa yine normal denenir ya.
Canm hic belli olmaz o kimisinde hic bisi olmaz sanci olur. Kimisinin suyu gelir. Sanci ve su kesin dogum bildirir. Ama nisanin garantisi yok. Benm aksam 9 nisan geldi ertesi aksam 6 bucuk sancim basladi. Doguma 1 saat kala epiduralden once de doktor keseyi kendisi deldi su falan gelmedi yoksaBir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
Benmki disini gecirebildigine yapacak cinsten. Ben yeri gelince cigerini sokup koyuyorum gozunun onune o yuzden bana temkinlidir. Eltim cok nahif mesela. Ona kafasina gore gider gel misafire hizmet et diye falan cagirir. Bana yapmaz. Oysa eltimle de ayni binadayim
Normal durumda normal yapilir da ssvd isin icine girince bebegin de annenin de iri olmasi isi bulandiriyor. 38e kdr kendi gelirse deneriz ama daha da irilesirse yani 38den sonra normal denemeyiz demisti. Ben de kendi adima hesap yapiyorum iste gunde 30 gr almis olsa 3700 fln olur. Normal sansi olur hala 4ten asagi diye.Bence çok minyon olmadıktan sonra 4kg normal doğurulur canım. Kesi dikiş ne denli olur bilmiyorum ama. doktorum 4.500 olsada normal yapıcaz diyor ben iri olduğum için sanıyorum
Anladım canım ben ssvd olacağını kaçırmısım dediğin gibi bebeğin kilosu doğum yönteminde etkili olacaktır. Umarım deneme şansınız olur olmazsa da sıkma canını sonucta bebisin kilosu bizime elimizde olan bişey değilNormal durumda normal yapilir da ssvd isin icine girince bebegin de annenin de iri olmasi isi bulandiriyor. 38e kdr kendi gelirse deneriz ama daha da irilesirse yani 38den sonra normal denemeyiz demisti. Ben de kendi adima hesap yapiyorum iste gunde 30 gr almis olsa 3700 fln olur. Normal sansi olur hala 4ten asagi diye.
Benm 3 kaynim var. 5 yil tek basima cebellestm eltim gelince rahata erdim vallaen iyisini yapiyosun. ben şu an tek gelinim. zaten bi tane daha oğlu var başka çocuğu yokinşallah kendi gibi birine denk gelsin.
ben de hizmet etmem, gerektiğinde tepki gösteririm ama yapacağını yapar mutlakakadın yılmaz savaşçı
Bende bayadır var(( üstüne parmaklarımda şişKızlar benımde ellerim bileklerim cok ağrıyor ve ara ara karıncalanıp uyuşuyor. Özellikle sabahları uyanınca fazlaca oluyor. Gün içinde de oturmuş bir ağrı ve uyusukluk mevcut. Galiba karpal tünel sendromu oldu bende
Dün akşam koltukta şişede suyum vardı suyumu ver demeye kalmadan canım suyum dedim bı hopladi. Suyum gelmiş sanmış eli ayağına dolaştıSu ve sanci kesin dogum belirtilerinden. Nişan gelince hemen de baslayabilur, 3 gun sonra da, birkac hafta sonra da. Yani 37 haftadan sonra gelen Nişanin oek ehemmiyeti yokmuş. Benim geleli tam 1 hafta oluyor yarin. Bosuna heves ettigimle kaldim
AhahahahDün akşam koltukta şişede suyum vardı suyumu ver demeye kalmadan canım suyum dedim bı hopladi. Suyum gelmiş sanmış eli ayağına dolaştıçok hazırlıksız yakalandım diyo.
Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunkuAhahahaahtemizlik konusu boya badana halı hersey bitti bi toz alınacak dolap üstleri birde mutfak dolabı var Run run runnnn bitirelim işleri kız dogurcaz bugün baya odaklıyım ben
Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdjBence takma hiç sokakta yolda gören kaç kişi seni tanıyor ki bir daha ne zaman göreceksin boşver yani
Ayy çok heycanlı ya. Benim salı günü 38+0 olacak. Sankim zaman hiç bir şeye yetmiyor gibi ama aynı zamanda geçmiyor gibi.
Valla ben artık donumu zor giyiyorum çorap şurada dursun.seni ayakta alkışlıyorum
Benm 3 kaynim var. 5 yil tek basima cebellestm eltim gelince rahata erdim valladaga 2 gelin alcak cabalasin dursun ne diyim
Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunkutemizletsemde 2 gunluk olacak malesef
Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdj
Gecmiş olsun, bogazınds bir sıkıntı mı var acaba benim bogazım acıyacagında basım agrır önce, veya sacımı islak birakınca hemen başım agrırBugun cok ciddi bi bas agrim yok. Ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum. 3 kez ransiyon olctum her zamanki gibi 10-6. Yanlis pozisyonda yattim sanirim. Paracetamol alabilir miyim diye doktora yazdim da pazar gunu bilmiyorum cevap verir mi. Herhalde 38 haftada ozellikle bi sakincasi yoktur Paracetamolun. Hani sezaryen yakinda ya. Ne bileyim. Simdi biraz uyumaya calisicam. Belki gecer. Normalde cok basim agirmaz valla zonkluyo . Nasil geccek bugun bilmiyorum.
Üstüne gelin geleceği için onun bır değil seni de sayarak 2 kaynanası olmuş oluyor işi zorben 8 senedir evliyim31 ağustos evlilik yildonumumuz.
kaynim evlense de azcık eğlence çıksa
eğlenceli oluyor mu eltinin gelişi
Cok eglenceli valla herkese tavsiye ederimben 8 senedir evliyim31 ağustos evlilik yildonumumuz.
Çok şükür, çok sevindim.Çok şükür 7 ye düşmüş çıkışımızı yaptık evdeyiz cnmgelince banyo yaptırdık kızı mayıştı uyandırıp emziremiyorum ne yaptıysam yok en son sütümü sağıp bberonla verdim şimdilik sonrası allah kerim
Gecmiş olsun bak cabuk topladı kuzuÇok şükür 7 ye düşmüş çıkışımızı yaptık evdeyiz cnmgelince banyo yaptırdık kızı mayıştı uyandırıp emziremiyorum ne yaptıysam yok en son sütümü sağıp bberonla verdim şimdilik sonrası allah kerim
Aa bizim de 31 Agustos. Ama sadece 3 yillik evliyiz. Cocuklari hemen yaptik ama zaten biz cocuk istedigimizden evlenmeye karar verdik. Ilk ay kimyasal gecirdim. Bir ay ara verip yine denedik. Cok sukur 3. Ayimda kizima hamile kaldim. Kizim 16 aylikken de oglumuza hamile kaldim. 35 yasini gecmeden 2 cocugumuz olsun istiyorduk. Allah gonlumuze gore verdi sukurler olsun.ben 8 senedir evliyim31 ağustos evlilik yildonumumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?