- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Üstüne gelin geleceği için onun bır değil seni de sayarak 2 kaynanası olmuş oluyor işi zor
Cok eglenceli valla herkese tavsiye ederim
Aa bizim de 31 Agustos. Ama sadece 3 yillik evliyiz. Cocuklari hemen yaptik ama zaten biz cocuk istedigimizden evlenmeye karar verdik. Ilk ay kimyasal gecirdim. Bir ay ara verip yine denedik. Cok sukur 3. Ayimda kizima hamile kaldim. Kizim 16 aylikken de oglumuza hamile kaldim. 35 yasini gecmeden 2 cocugumuz olsun istiyorduk. Allah gonlumuze gore verdi sukurler olsun.
Ya sag ol, valla qgriyor hala. bogazimda bir sey yok. Dun gece bir uyandim sirilsiklam terlemisim. Sacim dustan cikmis gibi islak. Elbisem oyle. Kiyafetlerimi degistirdim biraz dolandim ama basim daha geceden basladi agirmaya. Terden islandigi icin agirdigi benim de aklima geldi, dedim uykumu alinca gecer herhalde. Aksamdan kalma gibiyimGecmiş olsun, bogazınds bir sıkıntı mı var acaba benim bogazım acıyacagında basım agrır önce, veya sacımı islak birakınca hemen başım agrır
Kiiiz cok eglenceli oluyor dün kaynimi nişanladik yeni elti geliyorben 8 senedir evliyim31 ağustos evlilik yildonumumuz.
kaynim evlense de azcık eğlence çıksa
eğlenceli oluyor mu eltinin gelişi
Ayyyy seni cok iyi anliyorum valla camlarda sürekli acik felaketbizim de yan bina inşaat halinde. dün ev süpürüp silindi. bugün tekrar temizledik ama o kadar kötüydü ki
Sende hep kıyaslanmaya girersin boşver tek tabanca olaman bana kimse bulaşmasın yaaavalla uğraşamam
Kiiiz cok eglenceli oluyor dün kaynimi nişanladik yeni elti geliyorkaynanamla büyük eltim dalaşip duruyor izlemek çok zevkli
Ayyyy seni cok iyi anliyorum valla camlarda sürekli acik felaket
Benim suyu az içtiğimde ağrıyor, çok terleyince belki su kaybetmişsindirYa sag ol, valla qgriyor hala. bogazimda bir sey yok. Dun gece bir uyandim sirilsiklam terlemisim. Sacim dustan cikmis gibi islak. Elbisem oyle. Kiyafetlerimi degistirdim biraz dolandim ama basim daha geceden basladi agirmaya. Terden islandigi icin agirdigi benim de aklima geldi, dedim uykumu alinca gecer herhalde. Aksamdan kalma gibiyimSabah uyaninca dus aldim ama gecmedi agrisi.
Sende hep kıyaslanmaya girersin boşver tek tabanca ol
Çok şükür cnm, inşallah yarınki kontrolümüzde iyi geçerse çok rahatlıcamGecmiş olsun bak cabuk topladı kuzu
AnladımAhahah ben Nişan yaşamadım mesela, herkesin aynı olacak veya sırası olacak diye bsey yok
Ben de mavi puantiyeli bardak aldım internetten, isimli felan uğraşamadimGüzel olmuş seninkiler
Aaa inşallah gönlüne göre olur ama senin ve bebeğin için en sağlıklısı nasılsa öyle olsun tabi.Su ve sanci kesin dogum belirtilerinden. Nişan gelince hemen de baslayabilur, 3 gun sonra da, birkac hafta sonra da. Yani 37 haftadan sonra gelen Nişanin oek ehemmiyeti yokmuş. Benim geleli tam 1 hafta oluyor yarin. Bosuna heves ettigimle kaldim
Öyle değilmiş işteAynen öyle canım ama mantıken sudan önce nişan gelmeli sanırım
Öff şimdiden yönetiyorlar yayok canım tamamen bebeğe bağlı sanırım
Doktor mu deliyor keseyi? E demeseydi ne olurdu?Canm hic belli olmaz o kimisinde hic bisi olmaz sanci olur. Kimisinin suyu gelir. Sanci ve su kesin dogum bildirir. Ama nisanin garantisi yok. Benm aksam 9 nisan geldi ertesi aksam 6 bucuk sancim basladi. Doguma 1 saat kala epiduralden once de doktor keseyi kendisi deldi su falan gelmedi yoksa
Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunkutemizletsemde 2 gunluk olacak malesef
Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdj
Anladımbilmeyince işte dedim acaba bir sırası falan mı var
Aaa inşallah gönlüne göre olur ama senin ve bebeğin için en sağlıklısı nasılsa öyle olsun tabi.
Öyle değilmiş işte
Öff şimdiden yönetiyorlar ya
Doktor mu deliyor keseyi? E demeseydi ne olurdu?
öyle oluyor valla.
Doğarken sormuyorlar doğduktan sonra da sormuyorlar.şey diyo bebeler mealen: doğarken sana soracak değilim!!
Birazdan kayısı hoşafı yapacağım.
Kendime büyük nömera terlik ve sadece kahve alacağım.
7 gün kaldı şaka gibi.. doğuruyorum
Hahaha kız ben bilmiyorum ki öyle miymiş? İlk defa yapacaktım bende taze var. Komposto yapacağım o zamanhoşaf kuru kayisiyla yapiliyo demi.
taze kayisiyla komposto yapsak olur mu ki kız row.
ben ilkinde hiç bisey icmemistim
şaka maka geldi çattı doğumlar
Doğarken sormuyorlar doğduktan sonra da sormuyorlar.
Hahaha kız ben bilmiyorum ki öyle miymiş? İlk defa yapacaktım bende taze var. Komposto yapacağım o zaman
Erkek bebeleri hep böyle bence ya.benim bebem karnımda nasıl uslu nasıl sakin nasıl efendiydi bir bilsen
dedim bu oğlan beni yormayacak yaşasınbi doğdu ne uyudu ne uyuttu sipa sürekli aglardi. ağlamalar bitti kudurmalar basladi hala yerinde duramıyor iki dk
Ay valla iyi oldu hiç bilmiyordum. Farketmez herhalde komposto ya da hoşaf sonuçta amaç belli malzeme aynıaynen taze meyveyle yapılan komposto oluyo benim bildiğimilkinde kabızlık çekmemiştim bu hamilelikte çektim o yüzden ben de yapsam iyi olur
kayısı da sevmem keşke başka meyveden yapılan da olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?