2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz liseden sevgiliyiz:) üniversite bitip ben biraz çalışınca evlendik 22 23 yaşında.
sonra ben atandım herseyi yavaş yavaş yaptık gönlümüze göre çok şükür

evlilik yoldonumunde bebislerimiz de olacak kocaman bi aile olcaz ne güzel ❤

Gecmiş olsun, bogazınds bir sıkıntı mı var acaba benim bogazım acıyacagında basım agrır önce, veya sacımı islak birakınca hemen başım agrır
Ya sag ol, valla qgriyor hala. bogazimda bir sey yok. Dun gece bir uyandim sirilsiklam terlemisim. Sacim dustan cikmis gibi islak. Elbisem oyle. Kiyafetlerimi degistirdim biraz dolandim ama basim daha geceden basladi agirmaya. Terden islandigi icin agirdigi benim de aklima geldi, dedim uykumu alinca gecer herhalde. Aksamdan kalma gibiyim Sabah uyaninca dus aldim ama gecmedi agrisi.

ben 8 senedir evliyim 31 ağustos evlilik yildonumumuz.
kaynim evlense de azcık eğlence çıksa

eğlenceli oluyor mu eltinin gelişi
Kiiiz cok eglenceli oluyor dün kaynimi nişanladik yeni elti geliyor kaynanamla büyük eltim dalaşip duruyor izlemek çok zevkli
bizim de yan bina inşaat halinde. dün ev süpürüp silindi. bugün tekrar temizledik ama o kadar kötüydü ki
Ayyyy seni cok iyi anliyorum valla camlarda sürekli acik felaket

Kiiiz cok eglenceli oluyor dün kaynimi nişanladik yeni elti geliyor kaynanamla büyük eltim dalaşip duruyor izlemek çok zevkli

Ayyyy seni cok iyi anliyorum valla camlarda sürekli acik felaket

benim yeni gelin kaynanamla dalasirsa eğlencem olcak

aynen camları kapatamıyoruz ki bu havada
bebek çok etkilenmez bu pislikten inşallah

Benim suyu az içtiğimde ağrıyor, çok terleyince belki su kaybetmişsindir

Ahahah ben Nişan yaşamadım mesela, herkesin aynı olacak veya sırası olacak diye bsey yok

Ben de mavi puantiyeli bardak aldım internetten, isimli felan uğraşamadim Güzel olmuş seninkiler
Anladım bilmeyince işte dedim acaba bir sırası falan mı var
Aaa inşallah gönlüne göre olur ama senin ve bebeğin için en sağlıklısı nasılsa öyle olsun tabi.
Aynen öyle canım ama mantıken sudan önce nişan gelmeli sanırım
Öyle değilmiş işte
yok canım tamamen bebeğe bağlı sanırım
Öff şimdiden yönetiyorlar ya
Doktor mu deliyor keseyi? E demeseydi ne olurdu?
Ay valla benim her yer toz benim ev benim ev olali boyle toz gormedi evin önüne insaat yapiliyor cunku temizletsemde 2 gunluk olacak malesef

Ayyy hala dusundukce belim agriyor resmen ahahhsjdjdj
öyle oluyor valla.

şey diyo bebeler mealen: doğarken sana soracak değilim!!

Birazdan kayısı hoşafı yapacağım.
Kendime büyük nömera terlik ve sadece kahve alacağım.

7 gün kaldı şaka gibi.. doğuruyorum

hoşaf kuru kayisiyla yapiliyo demi.
taze kayisiyla komposto yapsak olur mu ki kız row.
ben ilkinde hiç bisey icmemistim

şaka maka geldi çattı doğumlar

hoşaf kuru kayisiyla yapiliyo demi.
taze kayisiyla komposto yapsak olur mu ki kız row.
ben ilkinde hiç bisey icmemistim

şaka maka geldi çattı doğumlar
Hahaha kız ben bilmiyorum ki öyle miymiş? İlk defa yapacaktım bende taze var. Komposto yapacağım o zaman

Doğarken sormuyorlar doğduktan sonra da sormuyorlar.

benim bebem karnımda nasıl uslu nasıl sakin nasıl efendiydi bir bilsen
dedim bu oğlan beni yormayacak yaşasın bi doğdu ne uyudu ne uyuttu sipa sürekli aglardi. ağlamalar bitti kudurmalar basladi hala yerinde duramıyor iki dk

Hahaha kız ben bilmiyorum ki öyle miymiş? İlk defa yapacaktım bende taze var. Komposto yapacağım o zaman

aynen taze meyveyle yapılan komposto oluyo benim bildiğim ilkinde kabızlık çekmemiştim bu hamilelikte çektim o yüzden ben de yapsam iyi olur
kayısı da sevmem keşke başka meyveden yapılan da olsaydi

aynen taze meyveyle yapılan komposto oluyo benim bildiğim ilkinde kabızlık çekmemiştim bu hamilelikte çektim o yüzden ben de yapsam iyi olur
kayısı da sevmem keşke başka meyveden yapılan da olsaydi
Ay valla iyi oldu hiç bilmiyordum. Farketmez herhalde komposto ya da hoşaf sonuçta amaç belli malzeme aynı bende hiç kabız olmadım şükür gebelik boyunca ama şimdi dikiş olacak ya zorlanırım canım acır diye korktum bende sevmem pek ama el mecbur içcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…