2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tarçın karanfil falan da atalım bari. Bi dilim limon falan. serbetimsi bisey yaparsak içilir bence

hareketli çocuk seviyorum aslında ben ama bazen yoruyo
tarçın karanfil falan da atalım bari. Bi dilim limon falan. serbetimsi bisey yaparsak içilir bence
Ben çok sabırlı bir karakter değilim bakalım bebemle nasıl anlaşacağım bu konuda. Yaramaz olursa bilmiyorum naparım oturur her gün ağlarım artıkın

Ay tarçında hiç sevmem. Ama diğerleri olabilir tadını değiştiririz biraz.

sen de hiç bisey sevmiyon yav
bana kalsa aşure yerim ama gaz bombası oluruz öyle de bebek de mini gaz bombası olur

ben hareketli olsun isterdim hep. bakalım bu beybi nasıl olacak çevremde bisey varsa yanimdaki hemen hareket etsin isterim. benim oğlan benim gibi hemen teskilatlanmaya hazır

Aşure zamanı da geliyor. Ben yiyeceğim. Aylardır bekliyorum of çok heyecanlıyım hem zaman çok hızlı hemde yavaş.
Ne güzel işte sen zorlanmazsın çok fazla. Ben sevmiyorum hareketli bebek

Sezeryan olacak kızlar ameliyat sırasında başınızı çok oynatmadan sabit tutarsanız baş ağrısı olmuyormuş çok oynatıp sağa sola bakarsanız çok ağrıyormuş
Püüüü Ben merakımdan her yeri incelerim. Ama bunu duyduğum iyi oldu yine de. Teşekkürler

Doğumdan sonra bizde lohusa serbeti kaynar verilir.sicak üstü tarçınlı cevizli hem anneye de süt yapar güzeldir deneyebilirsiniz

Aşure zamanı da geliyor. Ben yiyeceğim. Aylardır bekliyorum of çok heyecanlıyım hem zaman çok hızlı hemde yavaş.
Ne güzel işte sen zorlanmazsın çok fazla. Ben sevmiyorum hareketli bebek

aynen benim için ağır kanlı insan zor oluyo

acaba aşure yiyince kimyon çayı falan mı içmek lazım ki row çok da güzel süt yapar ya süt yapan hersey var icinde

Doğumdan sonra bizde lohusa serbeti kaynar verilir.sicak üstü tarçınlı cevizli hem anneye de süt yapar güzeldir deneyebilirsiniz
Biliyorum onu ama burda kaynayitacak kimse yok maalesef kv de anlamaz. Geçen dedim o neymiş falan dedi e bende yapmayı bilmiyorum. Öylece kaldı. Olmazsa anneme derim artık. Belki o yapar.
aynen benim için ağır kanlı insan zor oluyo

acaba aşure yiyince kimyon çayı falan mı içmek lazım ki row çok da güzel süt yapar ya süt yapan hersey var icinde
Kız yiyelim kimyon çayıda üstüne içeriz.

Lohusa şerbetini kapınıza kadar getirdik Arifoglu baharatlı seti varmış böyle

anlaştık yarın dogurmazsam malzeme alayım ben

Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra

çenesini aşağı cekiyoduk galiba
bezini açmak ayağının altına parmağımizi sürtmek falan vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…