- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Erkek bebeleri hep böyle bence ya.
Ay valla iyi oldu hiç bilmiyordum. Farketmez herhalde komposto ya da hoşaf sonuçta amaç belli malzeme aynıbende hiç kabız olmadım şükür gebelik boyunca ama şimdi dikiş olacak ya zorlanırım canım acır diye korktum bende sevmem pek ama el mecbur içcez
hareketli çocuk seviyorum aslında ben ama bazen yoruyo
Ben çok sabırlı bir karakter değilim bakalım bebemle nasıl anlaşacağım bu konuda. Yaramaz olursa bilmiyorum naparımtarçın karanfil falan da atalım bari. Bi dilim limon falan. serbetimsi bisey yaparsak içilir bence
Ben çok sabırlı bir karakter değilim bakalım bebemle nasıl anlaşacağım bu konuda. Yaramaz olursa bilmiyorum naparımoturur her gün ağlarım artıkın
Ay tarçında hiç sevmem. Ama diğerleri olabilirtadını değiştiririz biraz.
Aşure zamanı da geliyor. Ben yiyeceğim. Aylardır bekliyorumsen de hiç bisey sevmiyon yav
bana kalsa aşure yerim ama gaz bombası oluruz öyle de bebek de mini gaz bombası olur
ben hareketli olsun isterdim hep. bakalım bu beybi nasıl olacakçevremde bisey varsa yanimdaki hemen hareket etsin isterim. benim oğlan benim gibi hemen teskilatlanmaya hazır
Püüüü Ben merakımdan her yeri incelerim. Ama bunu duyduğum iyi oldu yine de. TeşekkürlerSezeryan olacak kızlar ameliyat sırasında başınızı çok oynatmadan sabit tutarsanız baş ağrısı olmuyormuş çok oynatıp sağa sola bakarsanız çok ağrıyormuş
Doğumdan sonra bizde lohusa serbeti kaynar verilir.sicak üstü tarçınlı cevizli hem anneye de süt yapar güzeldir deneyebilirsinizBen çok sabırlı bir karakter değilim bakalım bebemle nasıl anlaşacağım bu konuda. Yaramaz olursa bilmiyorum naparımoturur her gün ağlarım artıkın
Ay tarçında hiç sevmem. Ama diğerleri olabilirtadını değiştiririz biraz.
Aşure zamanı da geliyor. Ben yiyeceğim. Aylardır bekliyorumof çok heyecanlıyım hem zaman çok hızlı hemde yavaş.
Ne güzel işte sen zorlanmazsın çok fazla. Ben sevmiyorum hareketli bebek
Biliyorum onu ama burda kaynayitacak kimse yok maalesef kv de anlamaz. Geçen dedim o neymiş falan dedi e bende yapmayı bilmiyorum. Öylece kaldı. Olmazsa anneme derim artık. Belki o yapar.Doğumdan sonra bizde lohusa serbeti kaynar verilir.sicak üstü tarçınlı cevizli hem anneye de süt yapar güzeldir deneyebilirsiniz
Kız yiyelim kimyon çayıda üstüne içeriz.aynen benim için ağır kanlı insan zor oluyo
acaba aşure yiyince kimyon çayı falan mı içmek lazım ki rowçok da güzel süt yapar ya süt yapan hersey var icinde
Hayır önce ben doğurcam bananeBirazdan kayısı hoşafı yapacağım.
Kendime büyük nömera terlik ve sadece kahve alacağım.
7 gün kaldı şaka gibi.. doğuruyorum
Biliyorum onu ama burda kaynayitacak kimse yok maalesef kv de anlamaz. Geçen dedim o neymiş falan dedi e bende yapmayı bilmiyorum. Öylece kaldı. Olmazsa anneme derim artık. Belki o yapar.
Kız yiyelim kimyon çayıda üstüne içeriz.
Biliyorum onu ama burda kaynayitacak kimse yok maalesef kv de anlamaz. Geçen dedim o neymiş falan dedi e bende yapmayı bilmiyorum. Öylece kaldı. Olmazsa anneme derim artık. Belki o yapar.
Kız yiyelim kimyon çayıda üstüne içeriz.
Ağustos 1 benim kimseye kaptırmamHayır önce ben doğurcam banane
Şimdi ne diye dua etsem bilemedimanlaştık yarın dogurmazsam malzeme alayım ben
Sen 1. Sıradasınben varken ayıp oluyo puffin
Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?