Yol senindir kardeşSormaSen bekle biz önden bi gidelim size yolu açacağız.
Aman baş agrısı cok kötü hic cekilmez karnı burnunda gecer insallah bi an önceYa sag ol, valla qgriyor hala. bogazimda bir sey yok. Dun gece bir uyandim sirilsiklam terlemisim. Sacim dustan cikmis gibi islak. Elbisem oyle. Kiyafetlerimi degistirdim biraz dolandim ama basim daha geceden basladi agirmaya. Terden islandigi icin agirdigi benim de aklima geldi, dedim uykumu alinca gecer herhalde. Aksamdan kalma gibiyimSabah uyaninca dus aldim ama gecmedi agrisi.
Daha günü var olanların gözü yaşlıBirazdan kayısı hoşafı yapacağım.
Kendime büyük nömera terlik ve sadece kahve alacağım.
7 gün kaldı şaka gibi.. doğuruyorum
Masterchefte Mehmet şef sormuştu bunu geçenlerdeaynen taze meyveyle yapılan komposto oluyo benim bildiğimilkinde kabızlık çekmemiştim bu hamilelikte çektim o yüzden ben de yapsam iyi olur
kayısı da sevmem keşke başka meyveden yapılan da olsaydi
Ellerini yıkasan soğuk suyla yakasına filan dokunsan? Soğuktan irkilir. Eltim öyle yapıyordu uyandırabilmek içinKızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Aaaa hadi bakalım benim meditasyon işe yarayacak herhaldekasilmalarim da basladi yine. hadi bakalım
Ya insan geriliyor valla gün belli olunca da. Kalbim patır patırDaha günü var olanların gözü yaşlı
Puu bende izledim o bölümü halbuki ama unutmuşumMasterchefte Mehmet şef sormuştu bunu geçenlerdekomposto ve hoşafın farkı ne diye genel kültür heryerde karşısına çıkıyor insanın
Masterchefte Mehmet şef sormuştu bunu geçenlerdekomposto ve hoşafın farkı ne diye genel kültür heryerde karşısına çıkıyor insanın
Aaaa hadi bakalım benim meditasyon işe yarayacak herhalde
Ya insan geriliyor valla gün belli olunca da. Kalbim patır patır
Puu bende izledim o bölümü halbuki ama unutmuşum
Bizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmazKızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Bizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz
Ben komple suni sancı aldım açıklık 3 cm di sancı vs yoktu yatışım yapıldı suni ile açıklık arttı doktor bi yerde gelip suyu deliyor öu ne bişeyle birlikte uzun çubuk onun sonrasında su geldi sancı çekerken su gelmesi bi anda cok garip bi histi sonrasında da su geldikten 2 saat sonra dogm olduHadi bakalım bekliyor olacağım
Tamam o zaman sen bilirsin
Yaaa olsun sende zamanı geldiğinde doğurayım diye dua edeceksininşallah zamanında doğsun bebiş. Ben daha fazla taşıyamayacağım
Tamamdır halledeceğim inşallah. Ben yapamasamda annem geliyor ona söylerim yapar o
Böyle set almak daha mantıklı değil mi ya
Anladım canım. Valla pek bilgim yok işte öğreniyoruz bizde yavaş yavaş
Teşekkür ederiz ya yarın kontrol var insallaj değer düşmüştür sürekli uyuyorgeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz
Refikayı bende severim ama tvde izleyecek birşey bulamıyorum, masterchefe sardım :)o programı da hiç sevmem
ben refikaciyim✌
Geçmiş olsun inşallah yakında atlatırsınızBizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz
Yap yap. Gır gır yap ev süpür ne bileyim dans etdün biraz pilates topuyla egzersiz yaptım kanala ilerlemeye baslamisti. gece de sancim oldu. Bir cm acikligim var su an:)
yarın biraz daha deneyim
Evet farklıymış doğum şekli yav. Ben belli sırası var sanıyordum.Ben komple suni sancı aldım açıklık 3 cm di sancı vs yoktu yatışım yapıldı suni ile açıklık arttı doktor bi yerde gelip suyu deliyor öu ne bişeyle birlikte uzun çubuk onun sonrasında su geldi sancı çekerken su gelmesi bi anda cok garip bi histi sonrasında da su geldikten 2 saat sonra dogm oldu
Analar bu iş için var zatenHadi bakalım bekliyor olacağım
Tamam o zaman sen bilirsin
Yaaa olsun sende zamanı geldiğinde doğurayım diye dua edeceksininşallah zamanında doğsun bebiş. Ben daha fazla taşıyamayacağım
Tamamdır halledeceğim inşallah. Ben yapamasamda annem geliyor ona söylerim yapar o
Böyle set almak daha mantıklı değil mi ya
Anladım canım. Valla pek bilgim yok işte öğreniyoruz bizde yavaş yavaş
Aynen. Başkasından hayır yokAnalar bu iş için var zaten
Yüzüne dokundum hafif ıslak elimle bir çığırdı aha uyandı dedim 2 kere çekti memeden geri uyudu, eşimde böyleymiş bebekken uyurken bi yerden düşse düştüğü yerde uyumaya devam edermişEllerini yıkasan soğuk suyla yakasına filan dokunsan? Soğuktan irkilir. Eltim öyle yapıyordu uyandırabilmek için
Aynı şeyi yaşamışız canım, 19 dan 7 ye düştü bizimde, yarın kontrol var aynı şekilde ama kızı uyandırıp emziremiyorum, 2/3 kere çekiyor memeden uyuyor ondada süt geliyomu allah bilir, bende biberona sağdım ama versemmi bilemedimBizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz
Teşekkür ederiz ya yarın kontrol var insallaj değer düşmüştür sürekli uyuyoryeniden fototerapi ihtiyacı olmasın diye dua ediyorum
Popoya soguk islak mendil ayak altina tirbagi biraz sert surtmek cene altindan durtmek soyup kol icine ensesine islak mendil surmek. Ama sarilik olan bebekte ise yaramayabiliyo. O zaman sagip biberonla vermen gerekiyo.Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?