2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman baş agrısı cok kötü hic cekilmez karnı burnunda gecer insallah bi an önce

aynen taze meyveyle yapılan komposto oluyo benim bildiğim ilkinde kabızlık çekmemiştim bu hamilelikte çektim o yüzden ben de yapsam iyi olur
kayısı da sevmem keşke başka meyveden yapılan da olsaydi
Masterchefte Mehmet şef sormuştu bunu geçenlerde komposto ve hoşafın farkı ne diye genel kültür heryerde karşısına çıkıyor insanın

kasilmalarim da basladi yine. hadi bakalım
Aaaa hadi bakalım benim meditasyon işe yarayacak herhalde
Daha günü var olanların gözü yaşlı
Ya insan geriliyor valla gün belli olunca da. Kalbim patır patır
Masterchefte Mehmet şef sormuştu bunu geçenlerde komposto ve hoşafın farkı ne diye genel kültür heryerde karşısına çıkıyor insanın
Puu bende izledim o bölümü halbuki ama unutmuşum

Aaaa hadi bakalım benim meditasyon işe yarayacak herhalde

Ya insan geriliyor valla gün belli olunca da. Kalbim patır patır

Puu bende izledim o bölümü halbuki ama unutmuşum

dün biraz pilates topuyla egzersiz yaptım kanala ilerlemeye baslamisti. gece de sancim oldu. Bir cm acikligim var su an:)
yarın biraz daha deneyim

Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Bizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz

Bizde aynı buralara hiç giremedim sarıloktan bir gün hastanede yattık fototerapi aldı şuan eve geldik yine uyku hali var sürekli beslememgerek ama uyanmıyor emmiyor enjektörle veriyorum inşallah meme reddi oluşmaz

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Ben komple suni sancı aldım açıklık 3 cm di sancı vs yoktu yatışım yapıldı suni ile açıklık arttı doktor bi yerde gelip suyu deliyor öu ne bişeyle birlikte uzun çubuk onun sonrasında su geldi sancı çekerken su gelmesi bi anda cok garip bi histi sonrasında da su geldikten 2 saat sonra dogm oldu

Biberon gecme, biberone geçince meme reddi oluyormuş ne yazık ki. Ben de olası bir durum için aşağıdaki Emzirme kasigindan aldım biberon vermemek.icin. Enjektöre devam

dün biraz pilates topuyla egzersiz yaptım kanala ilerlemeye baslamisti. gece de sancim oldu. Bir cm acikligim var su an:)
yarın biraz daha deneyim
Yap yap. Gır gır yap ev süpür ne bileyim dans et
Evet farklıymış doğum şekli yav. Ben belli sırası var sanıyordum.

Analar bu iş için var zaten

Ellerini yıkasan soğuk suyla yakasına filan dokunsan? Soğuktan irkilir. Eltim öyle yapıyordu uyandırabilmek için
Yüzüne dokundum hafif ıslak elimle bir çığırdı aha uyandı dedim 2 kere çekti memeden geri uyudu, eşimde böyleymiş bebekken uyurken bi yerden düşse düştüğü yerde uyumaya devam edermiş
Aynı şeyi yaşamışız canım, 19 dan 7 ye düştü bizimde, yarın kontrol var aynı şekilde ama kızı uyandırıp emziremiyorum, 2/3 kere çekiyor memeden uyuyor ondada süt geliyomu allah bilir, bende biberona sağdım ama versemmi bilemedim
Teşekkür ederiz ya yarın kontrol var insallaj değer düşmüştür sürekli uyuyor yeniden fototerapi ihtiyacı olmasın diye dua ediyorum

Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Popoya soguk islak mendil ayak altina tirbagi biraz sert surtmek cene altindan durtmek soyup kol icine ensesine islak mendil surmek. Ama sarilik olan bebekte ise yaramayabiliyo. O zaman sagip biberonla vermen gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…