Hemen arkandan gelcem merak etmeAğustos 1 benim kimseye kaptırmam
Şimdi ne diye dua etsem bilemedim
Herkesin derdi başkaAğustos 1 benim kimseye kaptırmam
Aktarda karışım hazır satıyorlar 7 türlü baharat lohusa şerbeti kaynar diyince hazirlayip veriyorlar. Onu da bı bezin içine koyup ağzını bagla büyük tencerenin içine koy su kaynadikca o baharatlarda rayhasini verir biraz kaynayıp rengi kiremit rengi gibi koyulaşınca hazır canım üstüne tarçın ceviz ezmesi. Yine YouTube dan bak yapılışı vardirBiliyorum onu ama burda kaynayitacak kimse yok maalesef kv de anlamaz. Geçen dedim o neymiş falan dedi e bende yapmayı bilmiyorum. Öylece kaldı. Olmazsa anneme derim artık. Belki o yapar.
Kız yiyelim kimyon çayıda üstüne içeriz.
Aaa ne güzelmiş bu set ya. Anama diyimde alıp yapalım bariLohusa şerbetini kapınıza kadar getirdikArifoglu baharatlı seti varmış böyle
Arifoğlu Lohusa Şerbeti Seti Kızamık Şekeri 300g - Fiyatı, Yorumları
Arifoğlu Lohusa Şerbeti Seti Kızamık Şekeri 300g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Topuğunu falan sıksan. Bezini açabilirsim. Emerken uyanık kalması için sürekli konuşacakmışsın tepesinde ya da bi yerleri ile oynayacakmışsın.Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Off benim eşimde öyle her gün düzenliyordum evde iken.Dolap içi düzeltiyorum dağınık kocam sağolsun ben düzelteyim hepTotom hamile hamile yer görmedi İşleri ben bitirirken arkamdan kocam ve kızım dağıtıyor sağolsun
Dolap içi düzeltiyorum dağınık kocam sağolsun ben düzelteyim hepTotom hamile hamile yer görmedi İşleri ben bitirirken arkamdan kocam ve kızım dağıtıyor sağolsun
Aktarda felanda vardır hatta belki daha da uygundur fiyatı. Ne arayacağım belli olsun sadece :))Aaa ne güzelmiş bu set ya. Anama diyimde alıp yapalım bariteşekkürler
Topuğunu falan sıksan. Bezini açabilirsim. Emerken uyanık kalması için sürekli konuşacakmışsın tepesinde ya da bi yerleri ile oynayacakmışsın.
Off benim eşimde öyle her gün düzenliyordum evde iken.
Herkesin derdi başkaBen beklesin diye dua ediyorum siz doğurmak.icin ahahhahah
Senin haftan da ilerde bana göre cnm, ben daha 35 e yeni girdiminşallah zamanını beklesin sağlıkla gelsin bebeğin canım
benim tombalak gidiyodu. kilo alırsa normal dogum yapma şansım kalmayacak. bide yoruldum artık. annemler tam ev taşırken geldiler.
evi burdan telefonla tuttuk. boyaniyo şu an. eşyaları taşımak için benim dogurmami bekliyolar
Ayaklarını lavabo da ıslatıyorlardıKızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Senin haftan da ilerde bana göre cnm, ben daha 35 e yeni girdimZaten sezaryen olacak, saglikla 15 günü atlatma derdindeyim. Sen haklısın dogum istemekte
Nisan yada su olmadanda olabilir .. hic acilma nisan su gelmedende suni ile olabilir her an hersey olabilir yani herkesin dogumu bir degil .. oglumda once sanci sonra kan ile gittim nişan gelmedi .. suyum mil ile patlattilar geldi .. kizimda hic acilma sanci olmadan yuruyerek gittim suyum acilma oldukca kendi patladi geldiBir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
Denedim cnm dudağını büzüp geri uyuyormçenesini aşağı cekiyoduk galiba
bezini açmak ayağının altına parmağımizi sürtmek falan vardı.
Hiç fayda etmedi valla ya yaptım onları ama, yarında tekrar sarılık için kontrolümüz var bol bol emzrmem lazım bebe uyanmıyorAaa ne güzelmiş bu set ya. Anama diyimde alıp yapalım bariteşekkürler
Topuğunu falan sıksan. Bezini açabilirsim. Emerken uyanık kalması için sürekli konuşacakmışsın tepesinde ya da bi yerleri ile oynayacakmışsın.
Off benim eşimde öyle her gün düzenliyordum evde iken.
Bunu denemedim deneyeyim bir bakimAyaklarını lavabo da ıslatıyorlardı
Hadi bakalım bekliyor olacağımHemen arkandan gelcem merak etme
Tamam o zaman sen bilirsindogurayim diye etyemişim asureyi
Yaaa olsun sende zamanı geldiğinde doğurayım diye dua edeceksinHerkesin derdi başkaBen beklesin diye dua ediyorum siz doğurmak.icin ahahhahah
Tamamdır halledeceğim inşallah. Ben yapamasamda annem geliyor ona söylerim yapar oAktarda karışım hazır satıyorlar 7 türlü baharat lohusa şerbeti kaynar diyince hazirlayip veriyorlar. Onu da bı bezin içine koyup ağzını bagla büyük tencerenin içine koy su kaynadikca o baharatlarda rayhasini verir biraz kaynayıp rengi kiremit rengi gibi koyulaşınca hazır canım üstüne tarçın ceviz ezmesi. Yine YouTube dan bak yapılışı vardir
Böyle set almak daha mantıklı değil mi yaAktarda felanda vardır hatta belki daha da uygundur fiyatı. Ne arayacağım belli olsun sadece :))
Anladım canım. Valla pek bilgim yok işte öğreniyoruz bizde yavaş yavaşNisan yada su olmadanda olabilir .. hic acilma nisan su gelmedende suni ile olabilir her an hersey olabilir yani herkesin dogumu bir degil .. oglumda once sanci sonra kan ile gittim nişan gelmedi .. suyum mil ile patlattilar geldi .. kizimda hic acilma sanci olmadan yuruyerek gittim suyum acilma oldukca kendi patladi geldi
Ay allahım uyandırmakta bir dert valla ya.Denedim cnm dudağını büzüp geri uyuyorm
Hiç fayda etmedi valla ya yaptım onları ama, yarında tekrar sarılık için kontrolümüz var bol bol emzrmem lazım bebe uyanmıyor
Bunu denemedim deneyeyim bir bakim
SormaHerkesin derdi başkaBen beklesin diye dua ediyorum siz doğurmak.icin ahahhahah
Denedim cnm dudağını büzüp geri uyuyorm
Hiç fayda etmedi valla ya yaptım onları ama, yarında tekrar sarılık için kontrolümüz var bol bol emzrmem lazım bebe uyanmıyor
Bunu denemedim deneyeyim bir bakim
Hadi bakalım bekliyor olacağım
Tamam o zaman sen bilirsin
Yaaa olsun sende zamanı geldiğinde doğurayım diye dua edeceksininşallah zamanında doğsun bebiş. Ben daha fazla taşıyamayacağım
Tamamdır halledeceğim inşallah. Ben yapamasamda annem geliyor ona söylerim yapar o
Böyle set almak daha mantıklı değil mi ya
Anladım canım. Valla pek bilgim yok işte öğreniyoruz bizde yavaş yavaş
Vardı kapakçıkta hafif yetmezlik vardı önemli değil demişlerdiOncelikle hayirli olsun, tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Soruna gelecek olunca soyle ki burada tanidigim bir Rus kizin basina aynisi geldi. 2. Cocugunu spinal sezaryen oldu. Cok sisti, ardindan nabzi dustu, oyle.dustu ki 40 oldu, kalbime biri oturuyor gibi hissediyorum nefes dahi alamiyorum diyordu. 1 hafta hastane kardiyolojide yatti bebege evde babasi bakti. Ama gel gor sonuc yok. Panadol verip duruyolardi. Sebebini bulamiyolardi. O da kizdi dedi farkli bir.sey yapmayacaksaniz panadolu ben evde de icerim cikayim. Biz en iyisi takipte kalalim her ay kontrole gel diye cikardilar kizi. Kiz kendiliginden duzeldi kontrollere de gitmedi. Ama diyor ki kalp ritmimde normalde bir sorun varmis ama bilmiyordum. ameliyat ile beraber gorunur hale geldi, ameliyat olmasa hic bilmicektik belki de. Senin kalbinde genel bir sorun var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?