2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aktarda karışım hazır satıyorlar 7 türlü baharat lohusa şerbeti kaynar diyince hazirlayip veriyorlar. Onu da bı bezin içine koyup ağzını bagla büyük tencerenin içine koy su kaynadikca o baharatlarda rayhasini verir biraz kaynayıp rengi kiremit rengi gibi koyulaşınca hazır canım üstüne tarçın ceviz ezmesi. Yine YouTube dan bak yapılışı vardir

Aaa ne güzelmiş bu set ya. Anama diyimde alıp yapalım bari teşekkürler
Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Topuğunu falan sıksan. Bezini açabilirsim. Emerken uyanık kalması için sürekli konuşacakmışsın tepesinde ya da bi yerleri ile oynayacakmışsın.
Dolap içi düzeltiyorum dağınık kocam sağolsun ben düzelteyim hepTotom hamile hamile yer görmedi İşleri ben bitirirken arkamdan kocam ve kızım dağıtıyor sağolsun
Off benim eşimde öyle her gün düzenliyordum evde iken.

Aktarda felanda vardır hatta belki daha da uygundur fiyatı. Ne arayacağım belli olsun sadece :))

Herkesin derdi başka Ben beklesin diye dua ediyorum siz doğurmak.icin ahahhahah

inşallah zamanını beklesin sağlıkla gelsin bebeğin canım
benim tombalak gidiyodu. kilo alırsa normal dogum yapma şansım kalmayacak. bide yoruldum artık. annemler tam ev taşırken geldiler.
evi burdan telefonla tuttuk. boyaniyo şu an. eşyaları taşımak için benim dogurmami bekliyolar

Senin haftan da ilerde bana göre cnm, ben daha 35 e yeni girdim Zaten sezaryen olacak, saglikla 15 günü atlatma derdindeyim. Sen haklısın dogum istemekte

Senin haftan da ilerde bana göre cnm, ben daha 35 e yeni girdim Zaten sezaryen olacak, saglikla 15 günü atlatma derdindeyim. Sen haklısın dogum istemekte

senin de az kaldı 15 gün nedir ki maşallah çok güzel geldin bu zamana kadar. rabbim mükafatını versin bu emeğinin sabrının

yarın sabah pilates topuyla egzersiz yapıp sancı baslatmak hedefim inşallah başarırım

Nisan yada su olmadanda olabilir .. hic acilma nisan su gelmedende suni ile olabilir her an hersey olabilir yani herkesin dogumu bir degil .. oglumda once sanci sonra kan ile gittim nişan gelmedi .. suyum mil ile patlattilar geldi .. kizimda hic acilma sanci olmadan yuruyerek gittim suyum acilma oldukca kendi patladi geldi

çenesini aşağı cekiyoduk galiba
bezini açmak ayağının altına parmağımizi sürtmek falan vardı.
Denedim cnm dudağını büzüp geri uyuyorm
Hiç fayda etmedi valla ya yaptım onları ama, yarında tekrar sarılık için kontrolümüz var bol bol emzrmem lazım bebe uyanmıyor
Ayaklarını lavabo da ıslatıyorlardı
Bunu denemedim deneyeyim bir bakim

Hemen arkandan gelcem merak etme
Hadi bakalım bekliyor olacağım
dogurayim diye et yemişim asureyi
Tamam o zaman sen bilirsin
Herkesin derdi başka Ben beklesin diye dua ediyorum siz doğurmak.icin ahahhahah
Yaaa olsun sende zamanı geldiğinde doğurayım diye dua edeceksin inşallah zamanında doğsun bebiş. Ben daha fazla taşıyamayacağım
Tamamdır halledeceğim inşallah. Ben yapamasamda annem geliyor ona söylerim yapar o
Aktarda felanda vardır hatta belki daha da uygundur fiyatı. Ne arayacağım belli olsun sadece :))
Böyle set almak daha mantıklı değil mi ya
Anladım canım. Valla pek bilgim yok işte öğreniyoruz bizde yavaş yavaş

inşallah güzel güzel emer uyanıp

kasilmalarim da basladi yine. hadi bakalım

Vardı kapakçıkta hafif yetmezlik vardı önemli değil demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…