Ayy bayıldım cok tatlılar cok sağlıkla giysin inşallah prensesYaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorumvalla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim
Benimki de coğaldı valla 1 2 gündür anlayamadığım bi şekildeKizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum
Bebek bir şekilde işaret verecektir gelmek istediğinde belki de veriyordur, doktorlar için agrıların artması veya hareketin azalması önemli olan galibadogum asamalariyla ilgili sorum olacak, diyelim su gelmedi, sanci da yok. Ama acilma var evdesin. Absurd olacak ama diyelim acilma artti farkinda olmadan, o asamada ne oluyor mutlaka su patlar mi? Bugun tuhaf seyler hissediyorum, kalcami birlestiremiyorum sanki aciklik var, ara ara buyuk abdestim varmis gibi geliyor, asagiya daha cok baski hissediyorum daha Hassas gibi. Bide kucuk abdestten sonra peceteye silik kan geldi az bisey. Doktora ilettim nisana benzemiyor, agrilari ve hareketleri takip et dedi.
Kalbinizden gecen ne ise o olsun inşallah, sizin ve bebeğini için en hayırlı yer olsunKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Valla eşim de kendi annesini istemiyor zaten annesi 2 sokak yanda oturuyor ta nerden annemi cagiriyor bi de 3 ay bizde kal diye anneme baski yapiyoHahahah aman olmasın ya valla sonra eşle ara bozulmaya kadar gidiyor. Tövbe de bacım olmaz öyle şey.kıskanma sakın.
Bebegin kilosu kaç canim tospik olmuştur artik oBenimde son 10 gün kaldı takvime göre ne zaman olur bilmiyorum ama hiç bir belirti yok valla artık olsun diye bekliyorum
Lekelenmene sancina eslik ediyosa acilma oluyo olabilir .. ama soyle bi gercek var buyuk tuvalet gelir gibi gelmiyor basta bebek o en fazla 7 8 cm olunca acilma ıkınma ve kabizlik hissi veriyo en iyisi doktoruna gidip nts ye girmen ve alttan muane olman canimKizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Ben napim yaa sanki benim 10 gun varMilletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Arada bi sanci ve kasilmalarla daha yogun geliyo hemen wcye gidiyorum yine gelmis oluyo kanala zorluyodur yada girsin artik kendide yoruldu yavrum kirk buklumBenimki de coğaldı valla 1 2 gündür anlayamadığım bi şekilde
Geçen hafta 3050 kiloydu yarın tekrar kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor 2 haftadır da nst de kasılma oluyor halbuki 100 lere kadar çıkan ama hala bir doğum belirtisi yokBebegin kilosu kaç canim tospik olmuştur artik o
Ayy bayıldım cok tatlılar cok sağlıkla giysin inşallah prenses
Amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıkla giysin inşallahKalbinizden gecen ne ise o olsun inşallah, sizin ve bebeğini için en hayırlı yer olsun
Haha ne güzelValla eşim de kendi annesini istemiyor zaten annesi 2 sokak yanda oturuyor ta nerden annemi cagiriyor bi de 3 ay bizde kal diye anneme baski yapiyotabi ki baglasak durmaz annem o kadar 20 30 gün durursa sukrederim
Hayırlısı olsun inşallah illa bir gün doğacak. En hayırlı zamanda doğsunBenimde son 10 gün kaldı takvime göre ne zaman olur bilmiyorum ama hiç bir belirti yok valla artık olsun diye bekliyorum
Zaman hızlı geçiyor valla ben diyim. 12 gün var diyordum 6 ya düştü.Milletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Yalnız değilsinMilletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Benim bu aralar öyle duygu değişimleri oluyor ki şelale halt etmişAh ah hamilelik günlüğümü güncelledim.duygularım şelale. Yarın 38+0 oluyoruz minnakımla. Haftaya bugün nasipse kucağımda bir minnak olacak
Hastaneye gidip muayene olduktan sonra cikabilirsin geri. Suyum gelirse birakmiyolar ama.onun disinda gonderiyolar eve. Binde niye sadece 4 te takiyo anlamadim. 4 ten sonra 8 cme kadar takiliyo epidural bana 6 dan once takmadi sureci yavaslatio dieKızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
Canım hayırlı haberlerle dön inşallahKizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Canım rabbim gönlünüze göre versin inşallahKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?