2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum
Benimki de coğaldı valla 1 2 gündür anlayamadığım bi şekilde

Bebek bir şekilde işaret verecektir gelmek istediğinde belki de veriyordur, doktorlar için agrıların artması veya hareketin azalması önemli olan galiba

Kızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Kalbinizden gecen ne ise o olsun inşallah, sizin ve bebeğini için en hayırlı yer olsun

Hahahah aman olmasın ya valla sonra eşle ara bozulmaya kadar gidiyor. Tövbe de bacım olmaz öyle şey. kıskanma sakın.
Valla eşim de kendi annesini istemiyor zaten annesi 2 sokak yanda oturuyor ta nerden annemi cagiriyor bi de 3 ay bizde kal diye anneme baski yapiyo tabi ki baglasak durmaz annem o kadar 20 30 gün durursa sukrederim

Milletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim

Lekelenmene sancina eslik ediyosa acilma oluyo olabilir .. ama soyle bi gercek var buyuk tuvalet gelir gibi gelmiyor basta bebek o en fazla 7 8 cm olunca acilma ıkınma ve kabizlik hissi veriyo en iyisi doktoruna gidip nts ye girmen ve alttan muane olman canim

Ayy bayıldım cok tatlılar cok sağlıkla giysin inşallah prenses
Kalbinizden gecen ne ise o olsun inşallah, sizin ve bebeğini için en hayırlı yer olsun
Amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıkla giysin inşallah
Valla eşim de kendi annesini istemiyor zaten annesi 2 sokak yanda oturuyor ta nerden annemi cagiriyor bi de 3 ay bizde kal diye anneme baski yapiyo tabi ki baglasak durmaz annem o kadar 20 30 gün durursa sukrederim
Haha ne güzel benim eşimde öyle biraz anneme daha düşkün. Bi şey oldu mu annene sorsana annen yapsın annen etsin vs. Diyor
Benimde son 10 gün kaldı takvime göre ne zaman olur bilmiyorum ama hiç bir belirti yok valla artık olsun diye bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah illa bir gün doğacak. En hayırlı zamanda doğsun
Milletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Zaman hızlı geçiyor valla ben diyim. 12 gün var diyordum 6 ya düştü.

Ah ah hamilelik günlüğümü güncelledim. duygularım şelale. Yarın 38+0 oluyoruz minnakımla. Haftaya bugün nasipse kucağımda bir minnak olacak
Benim bu aralar öyle duygu değişimleri oluyor ki şelale halt etmiş Bi sabırsızlanıyorum bi heyecanlanıyorum bi korku sarıyor. Ama eminim o minnaklar gelince bitecek hepsi

Hastaneye gidip muayene olduktan sonra cikabilirsin geri. Suyum gelirse birakmiyolar ama.onun disinda gonderiyolar eve. Binde niye sadece 4 te takiyo anlamadim. 4 ten sonra 8 cme kadar takiliyo epidural bana 6 dan once takmadi sureci yavaslatio die

Canım hayırlı haberlerle dön inşallah

Kızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Canım rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…