Yaaa, bugün ben de benzer durumdayım. Ama tuvalet hissim yok. Bel ağrım ve bulantım var. Kondurmuyorum da doğum belirtisi diye.Kizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Dualarım seninle inşallah istediğiniz gibi olurKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Ayy Amin amin inşallah canımDualarım seninle inşallah istediğiniz gibi olur
Bu tamamen bi bilinmez bana kalırsa. Ben özel bi ebeyle anlaşmak istiyorum, eğer bi ebeyle anlaşırsan evde o süreci atlatabilirsin hem açıklığını kontrol eder hem için rahat eder. Doğru zamanda hastaneye gidersin.Kızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
Yanı pek de belli olmuyo sanırım bu işler. Benim som kontrolde 3 cm açılma dedi yatış verdi. Berbat bişeydi tabi. Ama 2. Doğumda doktor 3 cm açılma var istesem yatırırım ama yatirmicam dedi. 6. Gün hafid çok hafif ama düzenli bi adet ağrısıyla hastaneye gittim dediler 8 cm açılma bebej geliyo ama bende hiç bisey yoktu. Dedim imkansız benim sancim yok suyun gelmedi. Aldılar masaya biraz suni şancı ve suyu patlattılar hemen doğdu. Demek ki çok şancı olmadan 8 cm açılma olabiliyo. O yüzden ben bi fikir versem ne doğru ne yanlış bilemiyorum. Ama inşallah çok kalmazsiniz hastanedeKızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
Aman bana elleşmesinde bi ignesini istememHahahaha benimde öyle oluyor
Az biraz benzerlik var kv lerdeAy aman napalım onlarda öyleymiş öyle kabulleneceğiz artık. Tek duamız Allah sabır versin olacak
Aaaaa bebiş mi geliyor?!?!?!hadi bakalım bize de haber verirsin müsait olunca. Çok heycanlı
Hahaha aynen dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı. Kız ben severim kv mi. Sadece bazen düşüncesiz oluyor o kadar.Aman bana elleşmesinde bi ignesini istememeltimde sanki kendi dogurmuşta ona vermiş gibi davraniyordu onu bana yapmasın yeter yolarim yoksa
Benimde bir problemim olmadi cok sukur 6 senedir ama cocuk meselelerinde gercekten eltime davranislarini hic begenmiyordum surekli bunu dile getiriyordum zaten ki muhtemelen bana cesaret edemezHahaha aynen dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı. Kız ben severim kv mi. Sadece bazen düşüncesiz oluyor o kadar.
Hahahah aman olmasın ya valla sonra eşle ara bozulmaya kadar gidiyor. Tövbe de bacım olmaz öyle şey.Benimde bir problemim olmadi cok sukur 6 senedir ama cocuk meselelerinde gercekten eltime davranislarini hic begenmiyordum surekli bunu dile getiriyordum zaten ki muhtemelen bana cesaret edemezbi de oglunu kiskanmasa tam olcak ama onu umursamiyorum ayy bende mi kiskancam ki oglum olcak insallah oyle psikopat olmam amin
Ben talep ettim en yakın ne zaman olur diye 38+1 de olcak kilosu şuan 3.100 imiş haftaya daha toparlar. Dedim artık işkence oldu yatmak kalkmak yoksa sıkıntı yok başı aşağıda normal doğumu bekler dediAa niye değişti 8 i sen mi talep ettin dr mu dedi
Ay geliyor sanırım senin minnoş hadi hayırlısı bakalım heyecanla senden haber bekliyo olacağız
Hakkında hayırlısı olsun.Normal doğum yapmadan önce çorba tarzı hafif şeyler yememi söylemişti ebe. İki doğumuma da aç girmedim ben. İlkinde zaten doğuma gittiğimi bile bilmiyordum. Güzelce kahvaltımı yapmıştım. 39+0'da rutin kontrole gittiğimi sanarak gittim. 4 saat sonra doğum yaptım. Normal olursa her iki doğumu da tecrübe etmiş olacaksın. Benim içime de 3 Ağustos'ta doğuracakmışım gibi doğuyor. Sağlıkla gelsin bebişler.
38+2 de son muayenemizden çıktık. Doktor ultrason bakmadı 3500 gramdan sonra ultrasona gerek yok dedi. Nst de sancılar başlamış doğum acilde alttan baksınlar dedi. Ebe alttan baktı nişan gelmiş sancılar başlamış istersen yatış yapalım ama 1 gün-3 gün birşey diyemem dedi. Bende kağıt imzalayıp çıkış yaptım. Sancılar sıklaşırsa artarsa su gelirse direkt doğum acile gideceğiz
Yanı pek de belli olmuyo sanırım bu işler. Benim som kontrolde 3 cm açılma dedi yatış verdi. Berbat bişeydi tabi. Ama 2. Doğumda doktor 3 cm açılma var istesem yatırırım ama yatirmicam dedi. 6. Gün hafid çok hafif ama düzenli bi adet ağrısıyla hastaneye gittim dediler 8 cm açılma bebej geliyo ama bende hiç bisey yoktu. Dedim imkansız benim sancim yok suyun gelmedi. Aldılar masaya biraz suni şancı ve suyu patlattılar hemen doğdu. Demek ki çok şancı olmadan 8 cm açılma olabiliyo. O yüzden ben bi fikir versem ne doğru ne yanlış bilemiyorum. Ama inşallah çok kalmazsiniz hastanede
Teşekkür ederim kızlar. Plansız şeylerden pek hoşlanmıyorum önceden ne yapacağım belli olsun istiyorum ama doğum bu. 2. Olunca hızlı açılma ihtimali de var. Riske atmam artık evi toplar giderim hastaneyeBu tamamen bi bilinmez bana kalırsa. Ben özel bi ebeyle anlaşmak istiyorum, eğer bi ebeyle anlaşırsan evde o süreci atlatabilirsin hem açıklığını kontrol eder hem için rahat eder. Doğru zamanda hastaneye gidersin.
Sag ol tesekkur ederim. Senin de gonlune gore olsun insallah. Insallah 1 Agustosta gelir, kizim 10 Agustos dogumlu, oglum da 1 Agustos olursa cok şık olur. Tabi en basta saglikla gelsinler. Ben artik kadere biraktim, kismet diyelim. ben elimden geleni yapip gerisini Allaha birakicam. nasil isterse oyle olacak. Su an tatli bi heyecan icindeyim. Beni cok heyecanlandiriyor dogum baslarsa nerede ne zaman nasil dogum baslayacak diye. Insallah yorgun olmam uykumu almis olurum. Bir de suyum gelecekse disarida gelmezHakkında hayırlısı olsun.Normal doğum yapmadan önce çorba tarzı hafif şeyler yememi söylemişti ebe. İki doğumuma da aç girmedim ben. İlkinde zaten doğuma gittiğimi bile bilmiyordum. Güzelce kahvaltımı yapmıştım. 39+0'da rutin kontrole gittiğimi sanarak gittim. 4 saat sonra doğum yaptım. Normal olursa her iki doğumu da tecrübe etmiş olacaksın. Benim içime de 3 Ağustos'ta doğuracakmışım gibi doğuyor. Sağlıkla gelsin bebişler.
Ben talep ettim en yakın ne zaman olur diye 38+1 de olcak kilosu şuan 3.100 imiş haftaya daha toparlar. Dedim artık işkence oldu yatmak kalkmak yoksa sıkıntı yok başı aşağıda normal doğumu bekler dedioy oy dedim birde aşırı hareketli masallah nst de durmadi tatlımı yedin dedi yoo dedim hep öyle
Eve gidince direkt dinlenmeye calis. Enerjiye uhtiyacin olacak. Belli ki bu gece ihtiyacin olacak. Allah gonlune gore versin. Ne guzel dogum yolu acildi, her sey guzel ilerliyor nazar degmesin.38+2 de son muayenemizden çıktık. Doktor ultrason bakmadı 3500 gramdan sonra ultrasona gerek yok dedi. Nst de sancılar başlamış doğum acilde alttan baksınlar dedi. Ebe alttan baktı nişan gelmiş sancılar başlamış istersen yatış yapalım ama 1 gün-3 gün birşey diyemem dedi. Bende kağıt imzalayıp çıkış yaptım. Sancılar sıklaşırsa artarsa su gelirse direkt doğum acile gideceğiz
P -Puffin- gunun belirlenmis hayirli olsun. Saglicakla insallah.
CipisS Tayininiz cikar insallah, benim icimden cok olumlu seyler geciyor. Hislerim kuvvetlidir
kk birinci noteri nasil gecti doktor kontrolun? Yazdiysan gormedim daha.
f1983 Su an doguma giriyor hepimiz onun icin dua edelim. Allah yar ve yardimcisi olsun.
ben de geldim kizlar ama bebeğin gelesi yokaçıklık bol bir parmak dedi. ama rahim boynu mu diyolar ağzı mi o hala uzunmuş.
doktor perşembe tekrar çağırdı sabahtan.
bebek 3.800 4.000 arası olur dedi. bebek biraz iri suni sancı vermek seni yormak istemem inşallah kendi sancisiyla gelsin dedi. bol bol yürüyüş yap dedi.
trombositler için hemogram ver perşembe ona da bakalım dedi:)
nstde de sanci çıkmadı
Ooo cok sevindim. Saglikla insallah. Oyleydi boyleydi derken gecen gun sakasini yaptigin gibi kizlar ben dogum yaptim diye gelebilirsin.Kizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
İnşallah mirune inşallahP -Puffin- gunun belirlenmis hayirli olsun. Saglicakla insallah.
CipisS Tayininiz cikar insallah, benim icimden cok olumlu seyler geciyor. Hislerim kuvvetlidir
kk birinci noteri nasil gecti doktor kontrolun? Yazdiysan gormedim daha.
f1983 Su an doguma giriyor hepimiz onun icin dua edelim. Allah yar ve yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?