2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah bu analar anneanne sanki daha düşkün oluyor.
Kv zincir cekmeyi bile bilmiyor bende ona cekmişim cok marifetliyimdir kiz yine ben battaniye ördüm 2 senede hic yoktan iyidir kadin bir eksigin var mi diye sormayi birak adini ne koycaniz bile demiyor ne kadar korkuttuysam gözünü annem bileklik yaptirdi dogum hediyesi eltim künye almiş ona soylemedim bakalim ne alcak diyo eşşegin bilmemnesini alir dedim bende eltime bi yarim altin takmis cocuklarina da bi don bile almadi
A dostlar 2 Ağustos doğum tarihimizKız çok heyecanlandım. M Mirune yaz beni canimmm CipisS ne dedim arkandan geliyorum
Kiiz hadi gozunaydin

Kizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmaz evde tekim diye herkes gergindi bende gerildim

Bebiş geliyor Allahın izni ile. Şükür buralar hareketlendi artık

ben de geldim kizlar ama bebeğin gelesi yok açıklık bol bir parmak dedi. ama rahim boynu mu diyolar ağzı mi o hala uzunmuş.
doktor perşembe tekrar çağırdı sabahtan.
bebek 3.800 4.000 arası olur dedi. bebek biraz iri suni sancı vermek seni yormak istemem inşallah kendi sancisiyla gelsin dedi. bol bol yürüyüş yap dedi.
trombositler için hemogram ver perşembe ona da bakalım dedi:)
nstde de sanci çıkmadı

Pcr hiç demedi zaten kan tahlilinii söyledi , bide anestezi dr nu da dedi onunla da görüşeceksiniz diye

Zaten senin yuzunden basinda nöbet tutarak kaynattim

Aman iyi yapmışsın neme lazım boşver, tuttuğun nöbet olsun yanık malzemeler olana kadar

A dostlar 2 Ağustos doğum tarihimizKız çok heyecanlandım. M Mirune yaz beni canimmm CipisS ne dedim arkandan geliyorum

Aa niye değişti 8 i sen mi talep ettin dr mu dedi

Ay geliyor sanırım senin minnoş hadi hayırlısı bakalım heyecanla senden haber bekliyo olacağız

Kızlar sizden bir fikir alacağım Ben doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü

Canım ağrılarını takip et doktorun dediği gibi. Benim doktor su ve 5dk bir sancı olmadıkça doğum yok dedi

Onuda koydugum yerde bulamiyorum
Hahahaha benimde öyle oluyor
Az biraz benzerlik var kv lerde Ay aman napalım onlarda öyleymiş öyle kabulleneceğiz artık. Tek duamız Allah sabır versin olacak
Aaaaa bebiş mi geliyor?!?!?! hadi bakalım bize de haber verirsin müsait olunca. Çok heycanlı

gözünü korkutmak istemem ama 7 8 saat surmeyebilir 4 cm e çıkması. benim hiç acıkligim yoktu suyum gelmişti ilk çocukta.
suyum akşam dokuz dokuz buçuk gibi geldi. sancim gece 11 12 gibi başladı. Sabah beş buçukta doğum yaptım.
o yüzden sancim başlarsa ben hastanede çekmeyi tercih ederim açıkçası

Hakkında hayırlısı olsun. Normal doğum yapmadan önce çorba tarzı hafif şeyler yememi söylemişti ebe. İki doğumuma da aç girmedim ben. İlkinde zaten doğuma gittiğimi bile bilmiyordum. Güzelce kahvaltımı yapmıştım. 39+0'da rutin kontrole gittiğimi sanarak gittim. 4 saat sonra doğum yaptım. Normal olursa her iki doğumu da tecrübe etmiş olacaksın. Benim içime de 3 Ağustos'ta doğuracakmışım gibi doğuyor. Sağlıkla gelsin bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…