Ahh Amin amin inşallahHakkinizda hayirlisi olsun insallah gonlunuzden ne geciyosa nasip etsin Rabbim
Ah bu analarYaaaaa cok güzeller benim annemde milyon tane örmüs ya
Zaten senin yuzunden basinda nöbet tutarak kaynattim
Bende de cok geliyor iki gündür. Normalmiş hatta bundan sonra nisan gelebilirmiş heran.Enfeksiyon varken sulu bendede oluyodu simdi bildigin krem gibi beyaz pedde kullanamiyorum.. ic camasiri degismekten yıldım oyle azda gelmiyo gelince
Herşey gönlünce olur inşallahKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Onuda koydugum yerde bulamiyorumAma bende enfeksiyon yok ki. Var mı yoksa? Doktora sorayım bi. Bende kullanamıyorum birisi havlu kağıt koy demişti. Öyle dene istersen. Bende ped koyamıyorum pişik yapıyor
Hadi insallah ya gelsin biran once..Bende de cok geliyor iki gündür. Normalmiş hatta bundan sonra nisan gelebilirmiş heran.
Kv zincir cekmeyi bile bilmiyor bende ona cekmişim cok marifetliyimdir kiz yine ben battaniye ördüm 2 senede hic yoktan iyidirAh bu analaranneanne sanki daha düşkün oluyor.
Kiiz hadi gozunaydin
Bebiş geliyor Allahın izni ile. Şükür buralar hareketlendi artıkKizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Cok ilginç, ameliyat günü tahlil isteyen hastane ilk kez gördümnormalde 1 gün önce istemesi lazım en kötü. Zaten 1 saate pcr de yapsa sonuç çıkmaz. Normal ameliyatta da 2 3 gün öncesi anestezi doktoru ile gorusturuo testleri bitirmiş oluyorlar.
Zaten senin yuzunden basinda nöbet tutarak kaynattim
Kizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Canım ağrılarını takip et doktorun dediği gibi. Benim doktor su ve 5dk bir sancı olmadıkça doğum yok dedidogum asamalariyla ilgili sorum olacak, diyelim su gelmedi, sanci da yok. Ama acilma var evdesin. Absurd olacak ama diyelim acilma artti farkinda olmadan, o asamada ne oluyor mutlaka su patlar mi? Bugun tuhaf seyler hissediyorum, kalcami birlestiremiyorum sanki aciklik var, ara ara buyuk abdestim varmis gibi geliyor, asagiya daha cok baski hissediyorum daha Hassas gibi. Bide kucuk abdestten sonra peceteye silik kan geldi az bisey. Doktora ilettim nisana benzemiyor, agrilari ve hareketleri takip et dedi.
Hahahaha benimde öyle oluyorOnuda koydugum yerde bulamiyorum
Az biraz benzerlik var kv lerdeKv zincir cekmeyi bile bilmiyor bende ona cekmişim cok marifetliyimdir kiz yine ben battaniye ördüm 2 senede hic yoktan iyidirkadin bir eksigin var mi diye sormayi birak adini ne koycaniz bile demiyor ne kadar korkuttuysam gözünü annem bileklik yaptirdi dogum hediyesi eltim künye almiş ona soylemedim bakalim ne alcak diyo eşşegin bilmemnesini alir dedim bende eltime bi yarim altin takmis cocuklarina da bi don bile almadi
Kiiz hadi gozunaydin
Aaaaa bebiş mi geliyor?!?!?!Kizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Kızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
Hakkında hayırlısı olsun.Eveet doktordan geldim. İdrar tansiyon iyi. Şu grup B strep test swabını yaptılar. Açıklığa baktılar 1 cmcik. Yani hiçbir şey dedim, hiç yoktan iyidir dedi45 dk falan konuştuk, ssvd risklerini tartıştık, en sonunda bir kağıt imzaladım. Son ve kesin anlaşmamız bu şekilde, 3 Ağustos'a kadar doğum kendi başlarsa normal doğum deneyeceğim, ama kendi başlamazsa onların da önerdiği şekilde sezaryen olacağım. İstersem daha da bekleme şansım vardı ama 39+6 olucam zaten, daha da beklemek istemiyorum. 1 Ağustosta son kez gel kontrole hem gelmişken covid testi verirsiniz eşinle dedi. 2 Ağustosta hastaneye yatış yapılacak. Burada sezaryenden 1 gün önce yatış yapılıyor. Son kez kan alıyorlar, nts ve diğer takipleri yapıyorlar sezaryen saatine kadar. 3 Ağustos sabahı da sezaryen olacak ilk ihtimal gerçekleşmezse. Acil sezaryen ameliyathanesi hemen doğum odasının ordaymış çünkü ben planlı sezaryen için sedyeyle asansorle falan götürülmüştüm. Onu sordum, yakın olduğu için içim rahatladı. ssvd denemesi esnasında ntsde bağlı olucam ve artı olarak damar yolu açılmış olacak. Acil bir durum olması durumunda dakikalar içinde ameliyata alınırsın dedi. ben de bunları duymak bilmek istiyordum. normal doğum esnasında yemek yiyemem mi dedim, çünkü bu konu çok katı geliyor bana. Rowlet de bunun hakkında yazmıştı şekeri düşer diye. normal doğum saatler sürebilir, seni aç falan bırakamayız çok zor oluyor elbette dedi. Hafif şeyler yiyebilirsin, gidip hamburger yeme ama atıştır bir şeyler aç olmaz dedi, en önemlisi su içebilirsin sorun olmayacaktır dedi. bu iki bilgi ile gerçekten çok rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?