2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi guzel haberlerle gel insallah

Uzulme kuzum. Bisi olmaz. Ben ilkinde pastirma gomup.dogurmustum. cocugu kucagima attilar buram.buram.kayseri pastirmasi kokuyodu

Hastaneye gidip muayene olduktan sonra cikabilirsin geri. Suyum gelirse birakmiyolar ama.onun disinda gonderiyolar eve. Binde niye sadece 4 te takiyo anlamadim. 4 ten sonra 8 cme kadar takiliyo epidural bana 6 dan once takmadi sureci yavaslatio die
Ay bilmiyorum gerek yok diyor napıcaksın diyor sen doğurursun boşver diyor, deli ediyor beni bu adam ısrar edicem ama. İlkini suni aldım 8saat. aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hatta sancının s’sini hissetmek istemiyorum. İlk doğumumda aynı doktordu 5cmken istedim geçti artık dedi o yüzden epidural istiyorum hatta doktora önceden bişeymi imzalatsam diyorum kesin vereceğine dair korkuyorum

Aman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede

Aman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede
Yapmayan yok herhalde. yapanları duydukça seviniyorum bi tek ben değilmişim diye ilk doğum da doktor aferim kızım yap çok güzel dedi. Ikinci de başka doktor dedim tutamıyorum yapmasan olmaz mi dedi yok dayanamıyorum dedim iyi bari yap dedi

Doğum öncesi lavman Lazım ama yetismiyordur o da anne bebe sağlıklı olsun da ahahah yalnız değilsin. Ya yapamamak daha kötü, sezaryan sonrasi 1 hafta büyüğüne cikamadim ne fiiller ne bsey, taş gibi bir karin. Temiz bagirsak iyidir

Kizlar dogurmadim evimde oturuyorum Doktor bekledi beni ablam geldi aldi gittik, yalanci kasilmalar var bebegin kafasi biraz daha inmis. Ama tam asagi inmesi yani dogum icin buyuk agrili sanci olmasi gerekiyor dedi doktor acilma tabiki yok ama elini soktu cikartti rahattim bebegede baktiktan sonra normal doguracaksin sen inaniyorum dedi :)) tansiyonum cikmis. Suyu filan iyi. Simdilik gelisme boyle . Yarin annemlere geciyorum herkes zorla kendi evine cagiriyor tek kalmami istemiyorlar. Buyuk abdest hissi hep var hic gitmedi

Doktorun seni kekliyo bence ne demek gecti. Bunu acik acik konis doktorla bole diosunuz ama bole degil diye. Anestezi uzmaniyla konus bi de demek 5 cmde gecti demek

Neyse en azindan var mi yok mu bisey onu ogrendin bidakine insallah

Valla canim evdeki hesap carsiya hic uymuyo ki ne desem bilemedim

Bende yaptim.. napim ıkındıkca geliyo engel olamiyosun isedimde digerini yaptimda valla .. hemen ardina temizlediler tabi isleri ne yapsinlar basimda cene calacaklarina

Sen daha dogurmazsin cağnım kasilmalar bendede cok oluyo bu agrilara simdide bel agrisi eslik ediyo fazlasiyla kasik agrisi var bende suan icin sadece nişan yada en ufak bi leke bekliyorum ama daha var yani bekleyince gelmiyor sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…