Hadi guzel haberlerle gel insallahKizlar uyudum uyandim mide bulantisi gelip gidiyor, kasiklarima ara ara bisey batiyo surekli buyuk abdest varmis hissi. Belimi dogrultamiyorum. Ablami bekliyorum simdi gelip alacak beni hastaneye gidecegiz Onlarida telasa soktum umarim bosa cikmazevde tekim diye herkes gergindi bende gerildim
Uzulme kuzum. Bisi olmaz. Ben ilkinde pastirma gomup.dogurmustum. cocugu kucagima attilar buram.buram.kayseri pastirmasi kokuyoduDünden beri bağırsaklarım bi garip bugün de ishal gibiyim, yoksa doğum mu geliyor diye panik oldumbir sürü soğan yedim bugün doğurmıyım yaa kokarım nefes filan alıp veremem bugün doğurmazsam inşallah bi daha doğuma kadar soğan sarımsak yemiycem
Ay bilmiyorum gerek yok diyor napıcaksın diyor sen doğurursun boşver diyor, deli ediyor beni bu adamHastaneye gidip muayene olduktan sonra cikabilirsin geri. Suyum gelirse birakmiyolar ama.onun disinda gonderiyolar eve. Binde niye sadece 4 te takiyo anlamadim. 4 ten sonra 8 cme kadar takiliyo epidural bana 6 dan once takmadi sureci yavaslatio die
Aman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanedeDünden beri bağırsaklarım bi garip bugün de ishal gibiyim, yoksa doğum mu geliyor diye panik oldumbir sürü soğan yedim bugün doğurmıyım yaa kokarım nefes filan alıp veremem bugün doğurmazsam inşallah bi daha doğuma kadar soğan sarımsak yemiycem
Yapmayan yok herhalde. yapanları duydukça seviniyorum bi tek ben değilmişim diyeAman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede
Doğum öncesi lavman Lazım ama yetismiyordur o daYapmayan yok herhalde. yapanları duydukça seviniyorum bi tek ben değilmişim diyeilk doğum da doktor aferim kızım yap çok güzel dedi. Ikinci de başka doktor dedim tutamıyorum yapmasan olmaz mi dedi yok dayanamıyorum dedim iyi bari yap dedi
Biz size önden gazıydı emmesiydi bilgi veririz o değilde cok pis heyecan yaptımMilletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Doktorun seni kekliyo bence ne demek gecti. Bunu acik acik konis doktorla bole diosunuz ama bole degil diye. Anestezi uzmaniyla konus bi de demek 5 cmde gecti demekAy bilmiyorum gerek yok diyor napıcaksın diyor sen doğurursun boşver diyor, deli ediyor beni bu adamısrar edicem ama. İlkini suni aldım 8saat. aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hatta sancının s’sini hissetmek istemiyorum. İlk doğumumda aynı doktordu 5cmken istedim geçti artık dedi o yüzden epidural istiyorum hatta doktora önceden bişeymi imzalatsam diyorum kesin vereceğine dair korkuyorum
Benim de öyle 40 a kadar durmasın diye dua ediyorum yoksa son adet tarihine göre 29 ağustosMilletin 10 ar 5 er günü kaldı, benim daha 20 gün var neredeyseee, bu geceler nasıl gececek ya rabbiim
Kiz yapiliyo o kadar ikinmayaAman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede
Bana lavman da yapmislardiDoğum öncesi lavman Lazım ama yetismiyordur o daanne bebe sağlıklı olsun da ahahah yalnız değilsin. Ya yapamamak daha kötü, sezaryan sonrasi 1 hafta büyüğüne cikamadim ne fiiller ne bsey, taş gibi bir karin. Temiz bagirsak iyidir
Neyse en azindan var mi yok mu bisey onu ogrendin bidakine insallahKizlar dogurmadim evimde oturuyorumDoktor bekledi beni ablam geldi aldi gittik, yalanci kasilmalar var bebegin kafasi biraz daha inmis. Ama tam asagi inmesi yani dogum icin buyuk agrili sanci olmasi gerekiyor dedi doktor acilma tabiki yok ama elini soktu cikartti rahattim bebegede baktiktan sonra normal doguracaksin sen inaniyorum dedi :)) tansiyonum cikmis. Suyu filan iyi. Simdilik gelisme boyle . Yarin annemlere geciyorum herkes zorla kendi evine cagiriyor tek kalmami istemiyorlar. Buyuk abdest hissi hep var hic gitmedi
Normal demek ki :))Kiz yapiliyo o kadar ikinmayadoktor benm popomu sildi bi ara dedm kaka mi yapiyorum. Biaey yok devam.et sen dedi ama kesin kaka yapmisimdir
Doğum fobilerime bir yenisi eklendiAman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede
Ahahhaha yok ya korkutmak için dememiştimDoğum fobilerime bir yenisi eklendi
Valla canim evdeki hesap carsiya hic uymuyo ki ne desem bilemedimKızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
Bende yaptim.. napim ıkındıkca geliyo engel olamiyosun isedimde digerini yaptimda valla .. hemen ardina temizlediler tabi isleri ne yapsinlar basimda cene calacaklarinaAman o da bir şey mi, arkadaşım normal doğumda ıkınırken büyük tuvaleti yapmış dogumhanede
Hic hak degil aramizda 1 2 gun var sadece ard arda dogursak ne olur sanki hemen önce davraniyosunuzBiz size önden gazıydı emmesiydi bilgi veririz o değilde cok pis heyecan yaptım
Sen daha dogurmazsin cağnım kasilmalar bendede cok oluyo bu agrilara simdide bel agrisi eslik ediyo fazlasiyla kasik agrisi var bende suan icin sadece nişan yada en ufak bi leke bekliyorum ama daha var yani bekleyince gelmiyor sal gitsinKizlar dogurmadim evimde oturuyorumDoktor bekledi beni ablam geldi aldi gittik, yalanci kasilmalar var bebegin kafasi biraz daha inmis. Ama tam asagi inmesi yani dogum icin buyuk agrili sanci olmasi gerekiyor dedi doktor acilma tabiki yok ama elini soktu cikartti rahattim bebegede baktiktan sonra normal doguracaksin sen inaniyorum dedi :)) tansiyonum cikmis. Suyu filan iyi. Simdilik gelisme boyle . Yarin annemlere geciyorum herkes zorla kendi evine cagiriyor tek kalmami istemiyorlar. Buyuk abdest hissi hep var hic gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?