2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dünden beri bir maraton kaldı katılmadığım ama bu sabah paşalar gibi kalkıp asm ye gittim ve kanımı verdim yıllık projemi tamamlamış kadar oldum. Hemşire soruyor doğuma kadar bir daha gelir misin diye valla gelemem yoruluyorum dedim doktor hepatit falan da istedi bakalım yarın alacam sonuçları şuan aklıma en çok açlık kan şekeri takılıyor 100 üstü çıkar bebe yine 2 hafta önden çıkarsa cuma günü doğumu konuşacaz

Bildiğim kadarıyla tam ödeniyor. Tam hafta hesaplanıp. 55 iş günü sonra
18 inde tekrar hastaneye gidip çalışamaz raporu alıp iş yerine vermeniz gerekiyor onlarda muhasebeye işlemesi için. Evet sizin dediğiniz de geçerli ama ben riske atmamak için. İkinci raporu da alıp iş yerine verdim. Bundan sonra doğum yapınca SGK ya ve iş yerine bilgi vermeniz yeterli bundan sonra. Doğumdan sonra 55 gün sonra toplu olarak ödemeniz yatar.

Benim bişey yok dedim ama 2 kasılma çıkmış onu hissetmiyorum da bebek hep sağa yaslı duruyordu şimdi sola yaslandı yani kafası hep aşağıda ama poposu sol kaburgama geliyor ayakları da sağ kaburgamı kırmaya çalışıyor. O tekmeler den kasılma hissetmemiş olabilirim. Kız senin o çektiğin acılar yaptığın işlere rağmen birşey çıkmıyorsa ki seninle bir iki gün aramız vardı ben nedem nerelere gidem ya. Sürekli yatıyorum çünkü az bişey yapayım şişiyorum.

Sen beni bi gorsen nasil şişiyorum ellerimi kapayamiyorum agrilarim artti iyice benimde tadim yok hurmam bitmisti onu alicam biraz daha etki ederse insallah duzensiz sancilar artiyo iyice

Bende 75 olmusum ya sisince fazla ciktim bebek gecen hafta azdi o aldi biliyorum kendi sisim fazla

Benim de 2 haftadır neredeyse 1 cm acıklıgım var, ben erken oldugu için acılmasın istiyorum da, demekki 2 3 hafta gidiyorsun bu acıklıkla sancın olmadıgı sürece:)
Aynen bence de öyle ama benim 2-3 hafta gidecek zamanım kalmadı artık son 10 umarım 10 günü doldurmadan başlar sancı falan dinleniyor musun açılmayı yavaşlatmak için dinlen yada hareketlerini kısıtla falan dedi mi doktorun canım

Benim de kanım az bi dusuk çıkmış sağlık ocağı daha etkili bise iste dedi idi doktorum da elindekine devam et dedi zaten aklıma geldikce aliyordum neysem 1 hafta düzenli alayım kanım düzene girer

İlahi sana verdiğim WhatsApp hattından yaz sen

Ve bugün doktordan çıktım, civciv büyümeye devam iyi, NST de 2 sancı çıktı yine benim hissetmediim sancıyı hissetmedigimden sorun yok dedi doktor. Cuma yine NST ye devam...

Haftaya salı sezaryen gunu alacagim inşallah ben de Allah nasip ederse ağustos ikinci hafta dogummm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…