- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bildiğim kadarıyla tam ödeniyor. Tam hafta hesaplanıp. 55 iş günü sonraBenim doğum rapor parasıyla ilgili sorum olacaktı. Normalde rapor alındığında devlet kesintili ödüyor birebir maaşına göre yatmıyo raporun ücreti, bunda da kesintili mi olacak yada tam ücret ödenecek mi?
2. Sorum ben 32. Haftada çalışabilir raporu aldığımda rapor bitişi 37. Haftada 27.07.2022 olarak verilmişti ama ben izine erken çıkınca hastane çalışabilir raporu bitiş tarihini güncelledi 18.07.2022 diye. 2. Çalışamaz raporu diye bir şey almadım yani. İlk rapor güncellendi. Hastane ve SGK ile görüştüğümde böyle de geçerli oluyor dediler. Bilginiz var mı sorun yaşamam değil mi?
3. Soru rapor ücreti ne zaman yatacak diye SGK ya sorduğumda doğumun gerçekleşmesi gerektiğini, doğumdan sonra işveren raporu onaylıyor öyle ödeme oluyormuş. Böyle mi? Ben ay ay almak istiyorum mesela toplu şekilde istemiyorum
Aynen ben makinaya koyarken ağladım geçen gün belki küfür de etmiş olabilirimHepimiz aynıyız bence. Şu yazı tam olarak bendün göbeğim yüzünden makineden çamaşır çıkaramadım mesela.
Benim bişey yok dedim ama 2 kasılma çıkmış onu hissetmiyorum da bebek hep sağa yaslı duruyordu şimdi sola yaslandı yani kafası hep aşağıda ama poposu sol kaburgama geliyor ayakları da sağ kaburgamı kırmaya çalışıyor. O tekmeler den kasılma hissetmemiş olabilirim. Kız senin o çektiğin acılar yaptığın işlere rağmen birşey çıkmıyorsa ki seninle bir iki gün aramız vardı ben nedem nerelere gidem ya. Sürekli yatıyorum çünkü az bişey yapayım şişiyorum.Yine gol degil
Sen beni bi gorsen nasil şişiyorum ellerimi kapayamiyorum agrilarim artti iyice benimde tadim yok hurmam bitmisti onu alicam biraz daha etki ederse insallah duzensiz sancilar artiyo iyiceBenim bişey yok dedim ama 2 kasılma çıkmış onu hissetmiyorum da bebek hep sağa yaslı duruyordu şimdi sola yaslandı yani kafası hep aşağıda ama poposu sol kaburgama geliyor ayakları da sağ kaburgamı kırmaya çalışıyor. O tekmeler den kasılma hissetmemiş olabilirim. Kız senin o çektiğin acılar yaptığın işlere rağmen birşey çıkmıyorsa ki seninle bir iki gün aramız vardı ben nedem nerelere gidem ya. Sürekli yatıyorum çünkü az bişey yapayım şişiyorum.
O değil de mutfakta tezgahta bulaşık vs yaklaşınca gobisim pitliyor atletten soğuk lavabo mermeri değince bı uperiyorum yaAynen ben makinaya koyarken ağladım geçen gün belki küfür de etmiş olabilirim
Ben de aynı durumdayımO değil de mutfakta tezgahta bulaşık vs yaklaşınca gobisim pitliyor atletten soğuk lavabo mermeri değince bı uperiyorum ya
Yalanci dogum sancilari evet hosgeldin aramizaKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Bende 75 olmusum ya sisince fazla ciktim bebek gecen hafta azdi o aldi biliyorum kendi sisim fazla( 37+0 da )Yarım saattir nst ye bağlıyım resmen tık yok ya ayrıca 6-7 günde 200 gram almış kızım 3 kilo olmuş ama ben 1 kilo almışım bence bu ödem çünkü çok düzenli de güzel de beslemedim bu hafta bana bakmayın 94 oldum iyi beslenememiş halim buBebek için iyi beslenemedim be sanki sürekli şekerim düşüyor hiç öyle problemim de olmazdı ama
Aynen bence de öyle ama benim 2-3 hafta gidecek zamanım kalmadı artık son 10 umarım 10 günü doldurmadan başlar sancı falanBenim de 2 haftadır neredeyse 1 cm acıklıgım var, ben erken oldugu için acılmasın istiyorum da, demekki 2 3 hafta gidiyorsun bu acıklıkla sancın olmadıgı sürece:)
Bi hastaneye mi gitsenizBenm bu sancilarim bitmiyo. 8 10 dkda bi geliyo. Baska bisi yok sure de kisalmadi sabahtan beri. Doktorum burda dwgil cok endiseliyim ya
Gitsem sanci ciksa bile arasi cok uzun eve geri gonderirler bu sancilarla dogum olmaz kiBi hastaneye mi gitseniz
Çikolata siparişini verdimDelirella sağol tavsiyen için
Çabuk hazırlanması için isim yazılacak yere ismin yanına acil kargo yazmamı söylediler, inşallah çikolataların üstünde Hoşgeldin İpek Acil Kargo diye yazmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?