Canım söyle
1.sorun cevabı evet kesintili oluyor 2/3 üne takabül eden kısım ödeniyor ınternette kolay hesaplama var oradan bakarsan aşağı yukarı yatacak miktarı bilirsin
2.sorunun cevabını net bilmiyorum ama muhasebe de rapor bitiş günü onaylama yapılır bu mantıkla bir sorun olacağını sanmıyorum.
3.soruna gelecek olursam bizde(özel kolejdi) bazı çalışanlar parça parca isterdi parayı malı müşavirimiz belli aralıklarla onaylama yapardı. Her onaylanan sürenin karşılığı ayrı ayrı yatardı.
Teşekkür ederim kızlarBildiğim kadarıyla tam ödeniyor. Tam hafta hesaplanıp. 55 iş günü sonra
18 inde tekrar hastaneye gidip çalışamaz raporu alıp iş yerine vermeniz gerekiyor onlarda muhasebeye işlemesi için. Evet sizin dediğiniz de geçerli ama ben riske atmamak için. İkinci raporu da alıp iş yerine verdim. Bundan sonra doğum yapınca SGK ya ve iş yerine bilgi vermeniz yeterli bundan sonra. Doğumdan sonra 55 gün sonra toplu olarak ödemeniz yatar.
Ordan yazdım hızlı olabilir mi dedim, ismin yanına acil kargo yazın dedi. Ona da yazdım çikolatanın üstünde yazmaz di mi diyeİlahisana verdiğim WhatsApp hattından yaz sen
Ordan yazdım hızlı olabilir mi dedim, ismin yanına acil kargo yazın dedi. Ona da yazdım çikolatanın üstünde yazmaz di mi diyehayır efendim diye cevap verdi
Kızlar aranızda hastaneye daha önce emzik pompa biberon vs götüren varsa nasıl sterilize ettiniz her seferinde?
Eki Görüntüle 3102840
Bu ürünü ve pompamı götüreceğim yanımda acaba kettle mı alsam fişe takarım sıcak suya atarım hemenhumana çay falanda içerim
Doktordan geldim.
Hiç kilo almamış neredeyse geçen hafta 2890gr idi. Şimdi 2930 gr çıktıdoktor normal dedi tabi.
1 ağustos sabah 8.30 da hastane de olacağım aç susuz bir şekilde. Duruma göre ya sabah alacaklar ya da öğleden sonra.
29 unda da bir ton işim var sabah kan vs dahiliye anestezi falan görüşme yapacağız.
Zaman daraldıkça gerilmeye korkmaya başladım.
Doktordan cıktım hersey yolunda :) sancı filan cık adı. Yorma kendini dedi. Son 6 gün saka gibi. Pazartesi tahlilleri olcaz gidip salı 7:30 da burda ol dedi :) heyecan bastı. E bebege saptık promalt aldım inşallah işe yarar. Bir de hipp mama aldım ne olur ne olmaz diye :)
Canım makine tam ölçemiyor belki geçen haftaki belki bu haftaki sonuç yanlıs olabilir, 1 ağustosa kadar 3kilo olur zaten. Bebek beslenemiyor olsaydı acil alıyorlar bildiğim. Normal dediyse problem yokturDoktordan geldim.
Hiç kilo almamış neredeyse geçen hafta 2890gr idi. Şimdi 2930 gr çıktıdoktor normal dedi tabi.
1 ağustos sabah 8.30 da hastane de olacağım aç susuz bir şekilde. Duruma göre ya sabah alacaklar ya da öğleden sonra.
29 unda da bir ton işim var sabah kan vs dahiliye anestezi falan görüşme yapacağız.
Bi tane pasta vardı ya garanti leasing yazdırmak için kodlamışlar, tek tek lüleburgaz edirne falan yazmışlar pastanın üstüneAhahaha, seni asla unutmayacaklar
Aynı gun doğumumuz saglıkla alalım kucağımıza insallahVe bugün doktordan çıktım, civciv büyümeye devam iyi, NST de 2 sancı çıktı yine benim hissetmediimsancıyı hissetmedigimden sorun yok dedi doktor. Cuma yine NST ye devam...
Haftaya salı sezaryen gunu alacagim inşallah ben deAllah nasip ederse ağustos ikinci hafta dogummm var
Aa gun alacakmışsın pardonAynı gun doğumumuz saglıkla alalım kucağımıza insallah
Doğunca alır diyetle geçirdin napcaksin hem minyonsunda normal. Ben kızımı 2980lerde doğurdum sonra nasıl da toparladı gayet sağlıklı bebiş üzme kiloya takılma bana da 2 Ağustos 7:30 hastanede ol dedi hersey o gün yapılacak ne yapılacak fikrim de yokDoktordan geldim.
Ahahhaha nereden geldi aklına, kaç senelik efso olaydı oBi tane pasta vardı ya garanti leasing yazdırmak için kodlamışlar, tek tek lüleburgaz edirne falan yazmışlar pastanın üstüne
Her şeyi beklerim, ben uyarımı yapayım da
Alacagim dahaAa gun alacakmışsın pardon
@Esaskiz43 dan hala haber yok.f1983 bugun doguma girecek. Saglikla kucagina alsin insallah. Onun haricinde benim kacirdigim bir dogum oldu mu?
Aaaa her halukarda gelemicek yani yaninda kimse var mi canım rahatlatici hareketler yapsanDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Oyyy maşallah tospike yaninda destek olan biri varsa 10 güne toparlarsin canimCanım ben dün doğumumu spinal anestezi ile yaptım, çok kolaydı, çok destek oldular, ama sonrası zor tabikiBebeğim 4kg 53 cm doğdu, kızıma benziyor Bugünde sünnet olacak kısmetse, yarın taburcuyum, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ya canim sen hastaneye git en olmadi eve gonderirler ki sanmiyorum. Anladim doktorun yok diye de istemiyorsun ama illa bakacak doktor olacak. Covid durumuna yapacak bir seyimiz yok. O yuzden eldeki imkanlara bakicaz.Doktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?