2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açılmalı oluyor acaba. Hastaneye gitseniz ebeler bi aciklik muayenesi yapsa ona göre evde de beklerdin. Böyle bilinemezlik zor. Ama inşallah boşa değildir yani yalandı kasılma. Acilma oluyordur

Ey masallah tosuncuk. Nazar degmesin. Iyi olmaniza cok sevindim. Kac haftaliktin?

Aaaa her halukarda gelemicek yani yaninda kimse var mi canım rahatlatici hareketler yapsan
Yine ayin 1 inde donuyomus ise ama benim suan isime yaramiyo eger dogurcaksam. Yapiyorum sanci geldikce falan ama siddetli geliyo yani
Açılmalı oluyor acaba. Hastaneye gitseniz ebeler bi aciklik muayenesi yapsa ona göre evde de beklerdin. Böyle bilinemezlik zor. Ama inşallah boşa değildir yani yalandı kasılma. Acilma oluyordur
Sirf o muayene icin gitmek istemiyorum gercekten.bi de oglum uyuyunca ancak giderim galiba.
Ya canim sen hastaneye git en olmadi eve gonderirler ki sanmiyorum. Anladim doktorun yok diye de istemiyorsun ama illa bakacak doktor olacak. Covid durumuna yapacak bir seyimiz yok. O yuzden eldeki imkanlara bakicaz.
Aksi gibi bugun kardesim de ameliyat oldu. Hepsi ustuste geldi. Totom da tam.iyilesmedi dogurma istegim sifir resmen

Kiz yok bir sey. Kesin basladi diyebilsem hastaneye yatisim fln yapilsa her cm acilmayi yazarim sesim cikar benim, merak etme kacirmazsin dun dedim bir seyler oluyor sanki bebek asagiya inmeye calisiyor. Surekli bir seyler oluyor son gunlerde hissediyorum ama ne su geliyo, ne de rahatsiz edecek bariz sancilar

İnşallah bekler bebekte, sancılarında azalır. Bu stres iyi değil insanın içi rahat olamıyor

Bizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedi peki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar

abov masallahhhh yavruşaaaa sağlıkla kavuşun yatmak kalkmak taşımak zorlaşıyor artık

benim doktorun ölçümlerine güvenmiyorum hiç, hangi doktora gitsem onun söylediği değerlerden yüksek söylemişlerdi kiloyu boyu. Zaten bi hastasını anlatmıştı yeni doğumdan çıkmıştı 3,200 deyip 4kg doğmuştu bebek. Şu iki gündür o kadar ağırlaştım ki karnımın heryeri kaşınıyor çatladı göbeğim tamamen yanımda biri olmadan kalkamıyorum, yatakta dönemiyorum. Telde konuşurken yada yemek yerken nefes nefese kalıyorum. Bacaklarım kalçam benim değil gibi taşıyamıyor vücudumu. dün 3200 dedi banada ama inanmıyorum. Bide plesantam yaşlıydı geçen hafta ama bebeğin gelişimine etkisi olmamış, 1 haftada 300-350 gram almış boyu da uzamış 50 cm içim rahatladı.

Acaba kendinizi çok kastiginiz için mi öyle oldu. Kasınca pek iyi bakamıyorlar. Ben kafami başka yine çevirip derim derim nefes alıyorum bitmiş oluyo.

Allah kolaylık sabır versin
Ahahaha size gelecek olursam dolaptakileri yerim
Hayırlısı olsun nasipte sezaryen varsa yapcak bişe yok

Hayırlısı olsun canım senin ve bebeğin sağlığı önemli herşeyde önce. Evde belki egzersiz yaparsın, belki gerçekleşir normal doğum. Ama ikisine de okey olmak lazım en başta

Devlet acil falan varsa yakında bir nst mi istesen durumu net öğrensen ona göre rahat hareket edersin

Ben hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeter
Ay hakkinda hayirlisi olsun canim
Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydun
Allah kolaylık sabır versin

Ahahaha size gelecek olursam dolaptakileri yerim

Hayırlısı olsun nasipte sezaryen varsa yapcak bişe yok
Gel beraber yiyelim ayipsin canim ayni semtte olaydik alir getirirdim vallahi

Canım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versin

Benim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.

Ben hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeter

Ay hakkinda hayirlisi olsun canim

Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydun

Gel beraber yiyelim ayipsin canim ayni semtte olaydik alir getirirdim vallahi
Ahahah yok dogurucam dogurucam. Enerji topluyordum geceye

Benim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Ayy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldü neyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi

Acaba kendinizi çok kastiginiz için mi öyle oldu. Kasınca pek iyi bakamıyorlar. Ben kafami başka yine çevirip derim derim nefes alıyorum bitmiş oluyo.
Bilmiyorum ki ilk defa yapıldı onun stresi de vardı. Bir de devlet hastanesindeki ebeye baktircagim onda daha rahat olmaya çalışayım bakalım fark edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…