Açılmalı oluyor acaba. Hastaneye gitseniz ebeler bi aciklik muayenesi yapsa ona göre evde de beklerdin. Böyle bilinemezlik zor. Ama inşallah boşa değildir yani yalandı kasılma. Acilma oluyordurDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Ey masallah tosuncuk. Nazar degmesin. Iyi olmaniza cok sevindim. Kac haftaliktin?Canım ben dün doğumumu spinal anestezi ile yaptım, çok kolaydı, çok destek oldular, ama sonrası zor tabikiBebeğim 4kg 53 cm doğdu, kızıma benziyor Bugünde sünnet olacak kısmetse, yarın taburcuyum, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Yine ayin 1 inde donuyomus ise ama benim suan isime yaramiyo eger dogurcaksam. Yapiyorum sanci geldikce falan ama siddetli geliyo yaniAaaa her halukarda gelemicek yani yaninda kimse var mi canım rahatlatici hareketler yapsan
Sirf o muayene icin gitmek istemiyorum gercekten.bi de oglum uyuyunca ancak giderim galiba.Açılmalı oluyor acaba. Hastaneye gitseniz ebeler bi aciklik muayenesi yapsa ona göre evde de beklerdin. Böyle bilinemezlik zor. Ama inşallah boşa değildir yani yalandı kasılma. Acilma oluyordur
Aksi gibi bugun kardesim de ameliyat oldu. Hepsi ustuste geldi. Totom da tam.iyilesmedi dogurma istegim sifir resmenYa canim sen hastaneye git en olmadi eve gonderirler ki sanmiyorum. Anladim doktorun yok diye de istemiyorsun ama illa bakacak doktor olacak. Covid durumuna yapacak bir seyimiz yok. O yuzden eldeki imkanlara bakicaz.
Kiz yok bir sey. Kesin basladi diyebilsem hastaneye yatisim fln yapilsa her cm acilmayi yazarim sesim cikar benim, merak etme kacirmazsin
İnşallah bekler bebekte, sancılarında azalır. Bu stres iyi değil insanın içi rahat olamıyorDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Son gunler kaldi. 30 temmuz sezaryen. Bebek gecen carsamba 3.800 gramdi. Bugun 38+0 olduk. kesin 4 u gecti. Yatamiyorum, kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. Sinirdaki rahim agzim cok Iyi dayandi. Bi haftadir progesteron da almiyorum. Allah hepimize saglikli huzurlu dogum nasip etsin.
Acaba kendinizi çok kastiginiz için mi öyle oldu. Kasınca pek iyi bakamıyorlar. Ben kafami başka yine çevirip derim derim nefes alıyorum bitmiş oluyo.Bizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedipeki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar
Allah kolaylık sabır versinDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Ahahaha size gelecek olursam dolaptakileri yerim
Hayırlısı olsun nasipte sezaryen varsa yapcak bişe yokBizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedipeki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar
Hayırlısı olsun canım senin ve bebeğin sağlığı önemli herşeyde önce. Evde belki egzersiz yaparsın, belki gerçekleşir normal doğum. Ama ikisine de okey olmak lazım en baştaBizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedipeki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar
Devlet acil falan varsa yakında bir nst mi istesen durumu net öğrensen ona göre rahat hareket edersinDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Ben hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeterKızlar aranızda hastaneye daha önce emzik pompa biberon vs götüren varsa nasıl sterilize ettiniz her seferinde?
Eki Görüntüle 3102840
Bu ürünü ve pompamı götüreceğim yanımda acaba kettle mı alsam fişe takarım sıcak suya atarım hemenhumana çay falanda içerim
Ay hakkinda hayirlisi olsun canimYine ayin 1 inde donuyomus ise ama benim suan isime yaramiyo eger dogurcaksam. Yapiyorum sanci geldikce falan ama siddetli geliyo yani
Sirf o muayene icin gitmek istemiyorum gercekten.bi de oglum uyuyunca ancak giderim galiba.
Aksi gibi bugun kardesim de ameliyat oldu. Hepsi ustuste geldi. Totom da tam.iyilesmedi dogurma istegim sifir resmen
Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydunKiz yok bir sey. Kesin basladi diyebilsem hastaneye yatisim fln yapilsa her cm acilmayi yazarim sesim cikar benim, merak etme kacirmazsindun dedim bir seyler oluyor sanki bebek asagiya inmeye calisiyor. Surekli bir seyler oluyor son gunlerde hissediyorum ama ne su geliyo, ne de rahatsiz edecek bariz sancilar
Gel beraber yiyelim ayipsin canimAllah kolaylık sabır versin
Ahahaha size gelecek olursam dolaptakileri yerim
Hayırlısı olsun nasipte sezaryen varsa yapcak bişe yok
Canım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versinAy bugün pek bereketli olduAllah analı babalı büyütsün, inş iyisinizdir ikiniz de..
Ben de ilkinde genel oldum, yine genel olacam ama dr m ısrarla spinal tavsiye ediyor acıyı falan genelde ki kadar hissetmezsin daha rahat olursun falan diye.. Ben de isterdim ama çok cesaretsizim hiç güvenim yok kendime..
Ahahah yok dogurucam dogurucam. Enerji topluyordum geceyeBen hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeter
Ay hakkinda hayirlisi olsun canim
Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydun
Gel beraber yiyelim ayipsin canimayni semtte olaydik alir getirirdim vallahi
Ayy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldüBenim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Cok sagol Amin canimabov masallahhhh yavruşaaaa sağlıkla kavuşun yatmak kalkmak taşımak zorlaşıyor artık
Ey masallah tosuncuk. Nazar degmesin. Iyi olmaniza cok sevindim. Kac haftaliktin?
Bilmiyorum ki ilk defa yapıldı onun stresi de vardı. Bir de devlet hastanesindeki ebeye baktircagim onda daha rahat olmaya çalışayım bakalım fark edecek miAcaba kendinizi çok kastiginiz için mi öyle oldu. Kasınca pek iyi bakamıyorlar. Ben kafami başka yine çevirip derim derim nefes alıyorum bitmiş oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?