Cok Sagol canimGüzek haberlerini bekliyoruz, en tombik bebekleeden biri senin patates yanaklı bişey olur kesinazcık kalmıs sık dişini benimki 2600 ken yatamıyorum kalkamıyorum valla seni cok iyi anlıyorum, bu saatten sonra progestana ihtiyacın yok inşallah saglıkla gelsin tosbik
Zaten senin bebenim vakti var herhalde o zamana düzelir doktorun merak etmeValla ole bi haldeyim ki maskeni tak gel nolur.dicektim
Bunların hepsini yapıyoruz asla uyanmıyorKuzum uyandırman gerekiyor aç olduğu için uyuyor. yani biraz hoşuna gitmese de ayak altını topuğunu veya burnunu sıkabilirsin. Tamamen soyabilirsin çıplak olmak huzursuz ediyor, ıslak pamukla silebilirsin irkilip uyanabilir. Birde memedeyken uyumamasına dikkat et. Çabuk yorulup uyuyorlar. durduğu anda alttan çenesine dokunursan emmeye devam eder
Ben de kucuk kahve makinem var onu götürmeyi düşündüm cay vs için su isitirim diye o zaman onun içinde su ısıtıp dezenfekte ederim de insallah göğsümüzden baska hicbiseye gerek kalmazHer kullanımda gerekli bence canım, çünkü oğlumda evde de aynı şekilde pompayı her seferinde steril ediyordum biberonu da aynı şekilde. Ama hastanede bunu nasıl çözerim diye düşününce kettle geldi bir tek aklıma
Konuyla ilgili hiç bilgim yok canım inşallah sorun olmazKızlar geçen bi tanıdık doğum yaptı protein kaçağı vardı onda da doğumdan sonra hala hastanede tutuyorlar 1 hafta oldu böbreği pankreası hasar görmüş kolesterol ü nabzı tansiyonu herşeyi yüksek olduğu için gözetimde tutuyorlar mış bebekte birşey yokmuş sanırım. Ben de de ikidir protein kaçağı çıkıyor ya korkuyorum doktorum sadece tansiyon takibi yapmamı istedi sorun olmazsa doğuma gel dedi direk 20 gün önce böbreğime baktırdım temizdi protein kaçağı yoktu o zaman. Şimdide aldı beni bi korku napmam lazım 4 gün önce idrar istedim onda da vardı protein değer yazmıyor ama sadece +1 protein yazıyor . Sanırım 140 mg üstünde olması sıkıntıymış onuda bilemiyorum ki kaç çıkıyor değer . Sizce napmalıyım böbreğim tek olduğu için korkuyorum tekrar mı ürolojiye görünsem bilemedim. Akıl verin kızlar doğuma 12 gün kaldı
Bence de catlatma genetik benim cok karnım öyle buyuk değil ama catlagım olmadı hic annem de hiç catlamamış halalarım da, nst de iken yanımdaki gebeyi gördüm benden kucuktu karnı ama catlagı coktu mesela, deri yapısına göre herhalde benim iki yan tarafımda 2 kucuk catlaj var sadece, persembe günü inşallah tekrar gideceğim kontrole bakalım ne diyecek muhtemelen 10 güne yine randevu al diyecek, günğn dolmasını bekliyor benim doktorCok Sagol canimtam patates yanakli ya, 40’i beklesek nolcakti bilmiyorum 10 gunde her tarafim catladi. Doktor catlak genelde genlerle alakali dedi. Bizimkilerde de pek yok ondan kremi pek sallamadim. Bi anda nasil oldu anlamadim. Kasin kasin bi hal oldum. Suruyorum ama cok gec artik Senin siradaki kontrol ne zaman?
Aa evet koca kettle yerine küçük kahve makinesi çok mantıklı olur. İnşallah canımBen de kucuk kahve makinem var onu götürmeyi düşündüm cay vs için su isitirim diye o zaman onun içinde su ısıtıp dezenfekte ederim de insallah göğsümüzden baska hicbiseye gerek kalmaz
Ben senden ümidi kestimkendimden daha cok ümitliyim
Hadi bakalim, belki bu sefer gosterir yuzunu minnosBence de catlatma genetik benim cok karnım öyle buyuk değil ama catlagım olmadı hic annem de hiç catlamamış halalarım da, nst de iken yanımdaki gebeyi gördüm benden kucuktu karnı ama catlagı coktu mesela, deri yapısına göre herhalde benim iki yan tarafımda 2 kucuk catlaj var sadece, persembe günü inşallah tekrar gideceğim kontrole bakalım ne diyecek muhtemelen 10 güne yine randevu al diyecek, günğn dolmasını bekliyor benim doktor
Cnm bizim de biraz hafifledi gibi, yarın tekrar kontrolümüz var dr. Gerekli görürse test yapıcak, uyku hali biraz daha geçti, emiyor şükür şuanlık ama memede uyuyakalma huyundan dolayı çok zorlanıyorum emzirmede yarım saatten fazla debeleniyorum, benimde ilk valla bende çok tecrübesizim banada meme reddi olur dediler ama aç bırakcak halim yok emmezse vericem napim modumdayım açıkcasıCanım buraya giremedim hiç n’aptınız ne durumdasınız siz bizim değer de 19,48 den 8,3 e düştü uyku hali azaldı ama devam ediyor hala emme sorunu da aynı şekilde elektrikli pompa aldım sağıp veriyorum silikon uc aldım onunla da cekiyor yine iyi kötü ama meme reddi oluşur mu bilmiyorum uzun vadede zaten doğduğundan beri meme reddi var bence bizim oğlanın nasıl geçecek bilmiyorum cok zor ya bide ilk tecrübesizim zaten her konuda
Az once de koca bi parca nisan geldi. Ay dogurucam galiba. 4 tane 5 dklik sanci gorsem.hemen koscam hastaneyeZaten senin bebenim vakti var herhalde o zamana düzelir doktorun merak etme
Hadi bakalım inşaallah yaaBende hiç olmadı bu zamana kadar nasıl bişey acaba diyprum ama ellemeye korkuyorum uyarırım daha erken diye, bence dogumun yakın:)
İnşallah en güzel şekilde olur doğumun zamanı geldiğindeYok öyle seyler demedi valla dinlen yat vs demedi, 34 te kontrole gittim bu saatten sonra gelmek isterse müdahale etmem dedi hatta, ben sezeryan olacagım ama benim doktor ya sancı olmasını olmazsa 39 a kadar bekleyip sezeryan yapmayı düşünüyor
Peki idrarda bakılan protein ile kan da bakılan protein aynı şey mi bilgin var mı canım.Ne büyük saçmalık, 1i sezeryan olmak üzere 4 kez genel anestezi aldım. İnsanları.boyle korkutmaya hakkı yok doktorun. Entube olunacak bir durum yok, zaten anestezi doktoru boru değil önce doktorlar görüşüp genel anestezi uygunluğunu ve testlerine bakılıyor. Ha her ameliyatın kendi içinde riski var o ayrı. Kimse korkmasın.
Tanıdığımda preeklampsi tanisi da vardır bebekte gelişim geriliği oluyor, kilo da alamıyor, acil doğuma alıyorlar bu durumda, arkadaşımın öyle oldu.
İdrarda bir sefer çıkıp sonrakine cikmayabiliyor, telaslanma, tekrar idrar tahlili işte cnm. 2.idrarda da çıkarsa başka doktora yönlendirmeler alırlar zaten sezaryen ile.
İnşallah canımKonuyla ilgili hiç bilgim yok canım inşallah sorun olmaz
Sağol canımHiç bir fikrim yokdoktorunla görüş korkularını anlat yönlendirir seni
Hadi bakalım inşaallah yaaBende hiç olmadı bu zamana kadar nasıl bişey acaba diyprum ama ellemeye korkuyorum uyarırım daha erken diye, bence dogumun yakın:)
Yaa benim doktor da sancın olmaması önemli değil su yada nişan gelirse saat kaç olursa olsun beni arayıp doğruca hastaneye geliyorsun dedi. Kordonun aşağıya inme durumumu ne oluyor bazen ondan korkuyoruz o yüzden sancı beklemiyosun öyle bi durumda dediAyy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldüneyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Canım valla o kadar kötüyüm ki berbat hissediyorum kendimiNe büyük saçmalık, 1i sezeryan olmak üzere 4 kez genel anestezi aldım. İnsanları.boyle korkutmaya hakkı yok doktorun. Entube olunacak bir durum yok, zaten anestezi doktoru boru değil önce doktorlar görüşüp genel anestezi uygunluğunu ve testlerine bakılıyor. Ha her ameliyatın kendi içinde riski var o ayrı. Kimse korkmasın.
Tanıdığımda preeklampsi tanisi da vardır bebekte gelişim geriliği oluyor, kilo da alamıyor, acil doğuma alıyorlar bu durumda, arkadaşımın öyle oldu.
İdrarda bir sefer çıkıp sonrakine cikmayabiliyor, telaslanma, tekrar idrar tahlili işte cnm. 2.idrarda da çıkarsa başka doktora yönlendirmeler alırlar zaten sezaryen ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?