2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok Sagol canim tam patates yanakli ya, 40’i beklesek nolcakti bilmiyorum 10 gunde her tarafim catladi. Doktor catlak genelde genlerle alakali dedi. Bizimkilerde de pek yok ondan kremi pek sallamadim. Bi anda nasil oldu anlamadim. Kasin kasin bi hal oldum. Suruyorum ama cok gec artik Senin siradaki kontrol ne zaman?

Bunların hepsini yapıyoruz asla uyanmıyor

Ben de kucuk kahve makinem var onu götürmeyi düşündüm cay vs için su isitirim diye o zaman onun içinde su ısıtıp dezenfekte ederim de insallah göğsümüzden baska hicbiseye gerek kalmaz

Konuyla ilgili hiç bilgim yok canım inşallah sorun olmaz

Bence de catlatma genetik benim cok karnım öyle buyuk değil ama catlagım olmadı hic annem de hiç catlamamış halalarım da, nst de iken yanımdaki gebeyi gördüm benden kucuktu karnı ama catlagı coktu mesela, deri yapısına göre herhalde benim iki yan tarafımda 2 kucuk catlaj var sadece, persembe günü inşallah tekrar gideceğim kontrole bakalım ne diyecek muhtemelen 10 güne yine randevu al diyecek, günğn dolmasını bekliyor benim doktor

Ben de kucuk kahve makinem var onu götürmeyi düşündüm cay vs için su isitirim diye o zaman onun içinde su ısıtıp dezenfekte ederim de insallah göğsümüzden baska hicbiseye gerek kalmaz
Aa evet koca kettle yerine küçük kahve makinesi çok mantıklı olur. İnşallah canım

Hadi bakalim, belki bu sefer gosterir yuzunu minnos buyumustur iyice. Persembe bizi de hastaneden cagirdilar. Son kontroller yapilcak sanirim.

Cnm bizim de biraz hafifledi gibi, yarın tekrar kontrolümüz var dr. Gerekli görürse test yapıcak, uyku hali biraz daha geçti, emiyor şükür şuanlık ama memede uyuyakalma huyundan dolayı çok zorlanıyorum emzirmede yarım saatten fazla debeleniyorum, benimde ilk valla bende çok tecrübesizim banada meme reddi olur dediler ama aç bırakcak halim yok emmezse vericem napim modumdayım açıkcası

İnşallah en güzel şekilde olur doğumun zamanı geldiğinde ben çok yatıyorum bu aralar da acaba o yüzden mi açılmam 1 cm de kaldi diye düşünüyorum o yüzden merak ettim acaba hareketleri kısıtlamak engelliyor mu açılmayı diye

Peki idrarda bakılan protein ile kan da bakılan protein aynı şey mi bilgin var mı canım.

Ayy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldü neyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Yaa benim doktor da sancın olmaması önemli değil su yada nişan gelirse saat kaç olursa olsun beni arayıp doğruca hastaneye geliyorsun dedi. Kordonun aşağıya inme durumumu ne oluyor bazen ondan korkuyoruz o yüzden sancı beklemiyosun öyle bi durumda dedi

Canım valla o kadar kötüyüm ki berbat hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…