Yaaa doguruyorsun kiiiiizAz once de koca bi parca nisan geldi. Ay dogurucam galiba. 4 tane 5 dklik sanci gorsem.hemen koscam hastaneye
Ay emin olamiyorum ki. Dusa girince sola yatinca arasi aciliyo sancilarin. Ama tamamen durmuyo 13 14 dk oluyo. Ayaga kalkip az gezip az oturunca 5 dk oluyo. Daha once bole bisi yasamamistim bu nasi bisi anlamadimYaaa doguruyorsun kiiiiiz
GeliyorAz once de koca bi parca nisan geldi. Ay dogurucam galiba. 4 tane 5 dklik sanci gorsem.hemen koscam hastaneye
Peki idrarda bakılan protein ile kan da bakılan protein aynı şey mi bilgin var mı canım.
Doktorun ödülünü, bu dogumla beraber 5.kez genel anestezi olacağım. Icini ferah tut, söylediği gibi korkulacak bir durum yok.Canım valla o kadar kötüyüm ki berbat hissediyorum kendimi
Bence bebiş geliyo. Benim de yok denecek kadar adet sancim oluyordu. Aralıkları 8 dk ye düşünce bi gidim dedim. 8 cm açılma var dediler. Bence öyle bisey. 2. Daha kolay olurmuş ya hani. Bebiş bu gece kucağında olabilir ayyyAy emin olamiyorum ki. Dusa girince sola yatinca arasi aciliyo sancilarin. Ama tamamen durmuyo 13 14 dk oluyo. Ayaga kalkip az gezip az oturunca 5 dk oluyo. Daha once bole bisi yasamamistim bu nasi bisi anlamadim
Burda bi arkadaş önerdi memnun kalmış daha az acı doğal azalma da yapıyormuş vs ben tabi daha az acı kısmındayımBunun ayrıcalığı nedir ki diğerlerinden
Ayyy ben onları üniversite yıllarında yaşadımHadi bakalim bekliyoruz tüm topik heyecanla
Ayyy agda gorunce pandeminin ilk zamani guzellik merkezleri kapaliyken agda maceralarim geldi gozume kiz 1 ay mor gezdim cürüttum resmen agda yapmayi denicem diyecocugu doğuruyum dogru lazere ver uyusturucu kremi bas lazeri geçsin
Valla bilmiyorum orasinihastanede sterilizator vardir ya o kadar para veriyoruz temizlesinler
Ay inşallah sabahtan olur senin de benim 7 bucukfa gel 8bucuga kadar doguma aliriz dediOff valla He bu göbek her şeyi engelliyor. Dönerken bile canım yanıyor artık eskisinden daha fazla
Ya inşallah öyledir. Hayırlısı ile sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum artık. Sanırım en kötü 2700 2800 falan olur.
İnşallah canım valla bende sabah istiyorum aslında geçen hafta doktor hastane ile görülecektir ama yoğunluktan unutup başkasını almış sabah 9 a. Sonra tekrar görüştü bizim yanımızda araya sıkıştırmaya çalışırız gibi bir şey dedi bakalım inşallah sabah olur biter.
Çok heyecanlıyım ya. Bana da öyle dedi. Oruç tutacaksın dedi. Ama öğleden sonraya kalırsa bir şeyler yersin dedi.e o zaman ameliyat nasıl olacak ki ?? İnşallah sabah olur. Ama bebde bu şans varken kesin öğleden sonraya kalırım
Gerçekten bi garibim yani xaman bir anda hızlandı sanki
Ayy annem zaten burda olcak yapar bi sos kalsin ona sadece 65 yasinda cani cikar zaten yormak istemiyorum kv de yaşli annemde yaşli tirnagin varsa başini kaşi modundayimAman dogumun yaza denk gelmesi cok kötü oluyormus ha kışlık hazırlıklar filan geri kaldı hep ben bu yıl hep kayınvalidem ve annemden gecineceğim
Amin amin inşallah. Benim net belli değil işte off. Doktor değişikliği yüzünden böyle oldu. İnşallah hayırlısı ile atlatırım şu süreciBurda bi arkadaş önerdi memnun kalmış daha az acı doğal azalma da yapıyormuş vs ben tabi daha az acı kısmındayım
Ayyy ben onları üniversite yıllarında yaşadımher yolu denedi idim korkak kalbimnen
Ay inşallah sabahtan olur senin de benim 7 bucukfa gel 8bucuga kadar doguma aliriz dedi
Spinalde yok canım o takılan şey sanırımAy hadi inşallah kizlar ben doğurdum mesajini okuruz
Daha once hic kurtaj disinda operasyon gecirmedim ondada dikis falan olmuyor ya aci olmuyodu epiduralden tırsıyorum ben ya bele takiliyor ya acı eşigim sıfır korkuyorum
Evet canim epidural sezeryan olcam korkuyorum o yüzdengerci normalden de korkuyorumda neyse
Yaaa ben de 1-2 Ağustos da doğum yapmak istiyorum ama plansız sezaryen olacak hurma mı yesem halı mı silsem hafta sonu bilemedim. Aynen benim de ellerim çok şişiyor parmaklarım kapanmıyor bugün yine belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrım da varSen beni bi gorsen nasil şişiyorum ellerimi kapayamiyorum agrilarim artti iyice benimde tadim yok hurmam bitmisti onu alicam biraz daha etki ederse insallah duzensiz sancilar artiyo iyice
Hastaneye hiç götürmedim ama evet son yazışmalardaki gibi az kaynar suda bekletebilirsin hastanede iyi olurKızlar aranızda hastaneye daha önce emzik pompa biberon vs götüren varsa nasıl sterilize ettiniz her seferinde?
Eki Görüntüle 3102840
Bu ürünü ve pompamı götüreceğim yanımda acaba kettle mı alsam fişe takarım sıcak suya atarım hemenhumana çay falanda içerim
Bence son haftalar bebekler iyice sıkışıyor ya tam ölçemiyorlar ben bugün doktorda öyle düşündümDoktordan geldim.
Hiç kilo almamış neredeyse geçen hafta 2890gr idi. Şimdi 2930 gr çıktıdoktor normal dedi tabi.
1 ağustos sabah 8.30 da hastane de olacağım aç susuz bir şekilde. Duruma göre ya sabah alacaklar ya da öğleden sonra.
29 unda da bir ton işim var sabah kan vs dahiliye anestezi falan görüşme yapacağız.
Zaman daraldıkça gerilmeye korkmaya başladım.
Promalt ben de alıp atıcam çantaya hastanede içerim öncekinde hiç birşey yapmadan sütüm gelmişti ama bunda riske atmayayım diyorumDoktordan cıktım hersey yolunda :) sancı filan cık adı. Yorma kendini dedi. Son 6 gün saka gibi. Pazartesi tahlilleri olcaz gidip salı 7:30 da burda ol dedi :) heyecan bastı. E bebege saptık promalt aldım inşallah işe yarar. Bir de hipp mama aldım ne olur ne olmaz diye :)
Doktorun gidemez tabi burda herkes doktorun tatile gidecek diye sinir oldu ya yanlış enerji göndermiş olabilirizDoktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Canım ben dün doğumumu spinal anestezi ile yaptım, çok kolaydı, çok destek oldular, ama sonrası zor tabikiBebeğim 4kg 53 cm doğdu, kızıma benziyor Bugünde sünnet olacak kısmetse, yarın taburcuyum, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Biberon temizleyici jeller var bulaşık deterjanı gibi onu da kullanabilirsin ama ilk kullanımda kaynat aralarda yine kaynatırsın canımBen de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimi
Bilmemki ama annem denisti kordon dolanır bynuna su gelirse hastaneye gitmen gerekli diyeYaa benim doktor da sancın olmaması önemli değil su yada nişan gelirse saat kaç olursa olsun beni arayıp doğruca hastaneye geliyorsun dedi. Kordonun aşağıya inme durumumu ne oluyor bazen ondan korkuyoruz o yüzden sancı beklemiyosun öyle bi durumda dedi
Önceki normal dogum muyduYaaa ben de 1-2 Ağustos da doğum yapmak istiyorum ama plansız sezaryen olacak hurma mı yesem halı mı silsem hafta sonu bilemedim. Aynen benim de ellerim çok şişiyor parmaklarım kapanmıyor bugün yine belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrım da var
Hastaneye hiç götürmedim ama evet son yazışmalardaki gibi az kaynar suda bekletebilirsin hastanede iyi olur
Bence son haftalar bebekler iyice sıkışıyor ya tam ölçemiyorlar ben bugün doktorda öyle düşündüm
Promalt ben de alıp atıcam çantaya hastanede içerim öncekinde hiç birşey yapmadan sütüm gelmişti ama bunda riske atmayayım diyorum
Doktorun gidemez tabi burda herkes doktorun tatile gidecek diye sinir oldu ya yanlış enerji göndermiş olabiliriz
maşallah canım Allah nazarlardan korusun hemencecik toparlarsın hiç korkma
Biberon temizleyici jeller var bulaşık deterjanı gibi onu da kullanabilirsin ama ilk kullanımda kaynat aralarda yine kaynatırsın canım
Kendim kadar seni de bekliyorum valla. Tarihlerimizde aynı ya bakalım hangimiz elini çabuk tutacakBitmeyen nisan yapmislar. Toplamda 6 Kez geldi bugun 2 kez dolu dolu geldi. Ama bugun farkli. Tuhaf agrilarim var. Bu gece ya da yarin dogum baslar dye dusunuyorum
Evet kordonda ilgili bir sey söyledi işte benim dr da tam anlamadım ama giderim artık gelirse hemenBilmemki ama annem denisti kordon dolanır bynuna su gelirse hastaneye gitmen gerekli diye
Aralıklı aralıklı gelmesi lazım aslında. Birde kv demişti kız çocuğun sancısı karnın alt kısmında başlayıp yayılıyormuş, erkek çocuğun ağrısı karnın üstünden başlayıp yayılıyormuşBu adet ağrısı gibi bel ağrısı girdi mi çıkmıyor mu ya kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?