2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay giremiyorum buralaraaaaa noluyor kim doğurdu kim doğuruyor

Peki idrarda bakılan protein ile kan da bakılan protein aynı şey mi bilgin var mı canım.

Kanda degil tam idrar tahlilinde teshis konulur. Yarın git aile hekimine tam.idrar tahlili ver olsun bitsin cnm, idrara bakılması şart

Canım valla o kadar kötüyüm ki berbat hissediyorum kendimi
Doktorun ödülünü, bu dogumla beraber 5.kez genel anestezi olacağım. Icini ferah tut, söylediği gibi korkulacak bir durum yok.

Ay emin olamiyorum ki. Dusa girince sola yatinca arasi aciliyo sancilarin. Ama tamamen durmuyo 13 14 dk oluyo. Ayaga kalkip az gezip az oturunca 5 dk oluyo. Daha once bole bisi yasamamistim bu nasi bisi anlamadim
Bence bebiş geliyo. Benim de yok denecek kadar adet sancim oluyordu. Aralıkları 8 dk ye düşünce bi gidim dedim. 8 cm açılma var dediler. Bence öyle bisey. 2. Daha kolay olurmuş ya hani. Bebiş bu gece kucağında olabilir ayyy

İçim rahatladı Allah razı olsun bir evladım daha var insan kötü oluyor sağlıkla gelsin yavrun. Sende mi genel anestezi Olcan canım

Bunun ayrıcalığı nedir ki diğerlerinden
Burda bi arkadaş önerdi memnun kalmış daha az acı doğal azalma da yapıyormuş vs ben tabi daha az acı kısmındayım
Ayyy ben onları üniversite yıllarında yaşadım her yolu denedi idim korkak kalbimnen
Ay inşallah sabahtan olur senin de benim 7 bucukfa gel 8bucuga kadar doguma aliriz dedi

Aman dogumun yaza denk gelmesi cok kötü oluyormus ha kışlık hazırlıklar filan geri kaldı hep ben bu yıl hep kayınvalidem ve annemden gecineceğim
Ayy annem zaten burda olcak yapar bi sos kalsin ona sadece 65 yasinda cani cikar zaten yormak istemiyorum kv de yaşli annemde yaşli tirnagin varsa başini kaşi modundayim

Amin amin inşallah. Benim net belli değil işte off. Doktor değişikliği yüzünden böyle oldu. İnşallah hayırlısı ile atlatırım şu süreci

Spinalde yok canım o takılan şey sanırım

Sen beni bi gorsen nasil şişiyorum ellerimi kapayamiyorum agrilarim artti iyice benimde tadim yok hurmam bitmisti onu alicam biraz daha etki ederse insallah duzensiz sancilar artiyo iyice
Yaaa ben de 1-2 Ağustos da doğum yapmak istiyorum ama plansız sezaryen olacak hurma mı yesem halı mı silsem hafta sonu bilemedim. Aynen benim de ellerim çok şişiyor parmaklarım kapanmıyor bugün yine belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrım da var
Hastaneye hiç götürmedim ama evet son yazışmalardaki gibi az kaynar suda bekletebilirsin hastanede iyi olur
Bence son haftalar bebekler iyice sıkışıyor ya tam ölçemiyorlar ben bugün doktorda öyle düşündüm
Promalt ben de alıp atıcam çantaya hastanede içerim öncekinde hiç birşey yapmadan sütüm gelmişti ama bunda riske atmayayım diyorum
Doktorun gidemez tabi burda herkes doktorun tatile gidecek diye sinir oldu ya yanlış enerji göndermiş olabiliriz
maşallah canım Allah nazarlardan korusun hemencecik toparlarsın hiç korkma
Ben de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimi
Biberon temizleyici jeller var bulaşık deterjanı gibi onu da kullanabilirsin ama ilk kullanımda kaynat aralarda yine kaynatırsın canım

Bu adet ağrısı gibi bel ağrısı girdi mi çıkmıyor mu ya kızlar

Kızlar, 2021 Eylül anneleri grubundan geliyorum..Geçen sene bu zamanlar son hazırlıkları yapıyordum bende, çok heyecanlı hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağ salim bebişleri kucaklarınıza alıp anneli babalı huzurla büyütmek nasip etsin Allah Bu arada normal doğumdan korkmayın sakın. Kötü anılara kulaklarınızı tıkayın kesinlikle

Bir de ben ağustosun ilk günleri doğum yapmak istiyorum ya haftaya salı tam 38+ 0 olucam yani doğumu tetiklemek için ne yapsam erken olmasını istemiyorum

Bilmemki ama annem denisti kordon dolanır bynuna su gelirse hastaneye gitmen gerekli diye

Önceki normal dogum muydu

Bitmeyen nisan yapmislar. Toplamda 6 Kez geldi bugun 2 kez dolu dolu geldi. Ama bugun farkli. Tuhaf agrilarim var. Bu gece ya da yarin dogum baslar dye dusunuyorum
Kendim kadar seni de bekliyorum valla. Tarihlerimizde aynı ya bakalım hangimiz elini çabuk tutacak

Bu adet ağrısı gibi bel ağrısı girdi mi çıkmıyor mu ya kızlar
Aralıklı aralıklı gelmesi lazım aslında. Birde kv demişti kız çocuğun sancısı karnın alt kısmında başlayıp yayılıyormuş, erkek çocuğun ağrısı karnın üstünden başlayıp yayılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…