Istemem yan cebime koy deEşim bana hediye almış ya da alacakmış. Sadece fiyat biliyorum. 3bin tlne diyorum söylemiyor. Bari işime yarar bi şey alsa. Bir sürü fotoğraf makinesi attım al diye. İnşallah onlardan biridir. ısrarla hediye istemediğimi de söyledim hala söylüyorum ama dinlemiyor.
Artık öyleIstemem yan cebime koy de
Geçmiş olsunResmen Ağustos da doğurayım diye yatıyorum hep bu haftakv ve kp kovid testleri pozitif çıkmış pazartesi doğursam gelemezler
Zimbirti deme ya, ben çok memnunumŞeymi acaba şu yeni moda mutfakta kullanılan patates kizartan yemek pişiren zimbirti
Şekeriniz var mı? Doğumu etkiliyor diye biliyorum. Doktorunuza sorun en detaylı ve bilgili o cevaplarMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Şekerim yok Dr normal diyor belki bu durumu yaşayıp gecirmissinizdir diye merak ettimŞekeriniz var mı? Doğumu etkiliyor diye biliyorum. Doktorunuza sorun en detaylı ve bilgili o cevaplar
Önden gitmesi bebeğin dogumunu öne cekmez çok gelişti diye. Sadece gebelik sekeri varsa ki yükleme yapıldı mı? Seker varsa bebeği onden alıyorlar riskli oldugundan. Doktorunuz bilgi vermedi mi?Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Önden gitmesi bebeğin dogumunu öne cekmez çok gelişti diye. Sadece gebelik sekeri varsa ki yükleme yapıldı mı? Seker varsa bebeği onden alıyorlar riskli oldugundan. Doktorunuz bilgi vermedi mi?
Güle güle kullan keşke benimde olsaZimbirti deme ya, ben çok memnunum
O zaman doktorunuza güvenin. Burda kafanızı hiç karıştırmayın. Her gebelik aynı değil çünkü. Genelde şeker kaynaklı hafta ileri çıkıyor kimi hamilede.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor
Şekerim yok Dr normal diyor belki bu durumu yaşayıp gecirmissinizdir diye merak ettim
TeşekkürlerO zaman doktorunuza güvenin. Burda kafanızı hiç karıştırmayın. Her gebelik aynı değil çünkü. Genelde şeker kaynaklı hafta ileri çıkıyor kimi hamilede.
32 haftaya kadar önde gidiyordu şuan kendi haftası ile uyumlu. Oğlumun biri önde gitti dogum tarihini etkilemediMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
32 haftaya kadar önde gidiyordu şuan kendi haftası ile uyumlu. Oğlumun biri önde gitti dogum tarihini etkilemedi
Bahçeşehir livNem olmasa sıcaklık bu kadar bunaltmayacak zaten
Stres yapma cnm,evde habersiz de olabilirdin, doktorun en doğru şekilde yönlendiriyordur. Sağlıkla gelsin inşallah
Hangi liv desin? Vadi mi Ulus mu?
Benim başından beri 1-2 hafta önden gidiyordu bazen 1 bazen 2 çıkıyordu. şekerim yoktu, ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor. Sadece boylu kilolu bebek oluyor.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
1 hafta iki ye çıktı bende tedirgin oldum Dr normal diyor o kadar sizin şu an normal e döndü mü? hâlâ önde mı?Benim başından beri 1-2 hafta önden gidiyordu bazen 1 bazen 2 çıkıyordu. şekerim yoktu, ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor. Sadece boylu kilolu bebek oluyor.
Kilomuz da 1 kg geçti1 hafta iki ye çıktı bende tedirgin oldum Dr normal diyor o kadar sizin şu an normal e döndü mü? hâlâ önde mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?