2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Istemem yan cebime koy de

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Şekeriniz var mı? Doğumu etkiliyor diye biliyorum. Doktorunuza sorun en detaylı ve bilgili o cevaplar

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor
Şekeriniz var mı? Doğumu etkiliyor diye biliyorum. Doktorunuza sorun en detaylı ve bilgili o cevaplar
Şekerim yok Dr normal diyor belki bu durumu yaşayıp gecirmissinizdir diye merak ettim

Önden gitmesi bebeğin dogumunu öne cekmez çok gelişti diye. Sadece gebelik sekeri varsa ki yükleme yapıldı mı? Seker varsa bebeği onden alıyorlar riskli oldugundan. Doktorunuz bilgi vermedi mi?

Doğum tarihi ile ilgili bilgi vermiyor şeker çıkmadı onu biliyorum geçen hafta sat a göre Ekim sonu USG de 18 e kadar geldik. 27 haftalık gebelik sayfasını arıyorum umarım bulurum sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum size

O zaman doktorunuza güvenin. Burda kafanızı hiç karıştırmayın. Her gebelik aynı değil çünkü. Genelde şeker kaynaklı hafta ileri çıkıyor kimi hamilede.

32 haftaya kadar önde gidiyordu şuan kendi haftası ile uyumlu. Oğlumun biri önde gitti dogum tarihini etkilemedi

Benim başından beri 1-2 hafta önden gidiyordu bazen 1 bazen 2 çıkıyordu. şekerim yoktu, ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor. Sadece boylu kilolu bebek oluyor.

Benim başından beri 1-2 hafta önden gidiyordu bazen 1 bazen 2 çıkıyordu. şekerim yoktu, ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor. Sadece boylu kilolu bebek oluyor.
1 hafta iki ye çıktı bende tedirgin oldum Dr normal diyor o kadar sizin şu an normal e döndü mü? hâlâ önde mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…