- 15 Şubat 2021
- 527
- 703
- 33
- 34
Benim hep önden gidiyordu 1-2 hafta hem boyu hem kilosu şekerim yok. Şu an haftası ile uyumlu diyor. Değişiyor yani kimi bebek ilk başta çok kilo alıp sonradan yavaşlıyor, kimi aynı şekilde gidiyor, kimi de ilk başta geriden gidip son zamanlar çok kilo alıyor. Doktorunuz normal dediyse normaldir yani daha çok erken hesap etmek içinMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Teşekkürler yaklaşımınız için insan engel olamıyor araştırıp duruyorumBenim hep önden gidiyordu 1-2 hafta hem boyu hem kilosu şekerim yok. Şu an haftası ile uyumlu diyor. Değişiyor yani kimi bebek ilk başta çok kilo alıp sonradan yavaşlıyor, kimi aynı şekilde gidiyor, kimi de ilk başta geriden gidip son zamanlar çok kilo alıyor. Doktorunuz normal dediyse normaldir yani daha çok erken hesap etmek için
Belki denk gelmiştir benim kv ve kp çocuk sevmez tek torunları var o da oğlum yılda bir ancak 1 gün bile görmezler zaten ikinci geliyor diye de hiç sevinmediler. Belki gerçekten covid bile olmayabilirler şüphelendiriyorlar kendilerinden. Görmesem de bişey kaybetmem yaniGeçmiş olsunGelemeyecek olmaları iyi bir şey mi kötü bir şey mi senin adına
Ah o zaman iyi bir şey gelemeyecek olmaları. Tepende 2 kişi eksik olacak.Belki denk gelmiştir benim kv ve kp çocuk sevmez tek torunları var o da oğlum yılda bir ancak 1 gün bile görmezler zaten ikinci geliyor diye de hiç sevinmediler. Belki gerçekten covid bile olmayabilirler şüphelendiriyorlar kendilerinden. Görmesem de bişey kaybetmem yani
Bu hafta 1e düştü, öncesinde 10-15 gün ileride çıkıyordu. Zaten son zamanlarda kendi haftasına gelmesi iyi. Değişken bişey bu yeterki az da olsa gelişim göstersin bir önceki visite göre. Belki senin haftasına gelecek eşit gidecek yada devam edecek normal bunlar stres yapmamak lazım1 hafta iki ye çıktı bende tedirgin oldum Dr normal diyor o kadar sizin şu an normal e döndü mü? hâlâ önde mı?
Yaaa bakalım nasıl olacak haftayaHaftaya evde bir bebek olcak emzircem filanemzirmeyi sevmesem de 2 yil emzirdimdi kızımı. İnsallah bu yavrumda emer. Yeni hayata alışcaz
canlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
hayırlısı olsun canım hakkınızda inş sağlıkla sonuçlanaxak her ne olursa içini ferah tutHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Ayy sağlıkla al kucağına inş hayırlı güzel haberler bekliyoruz dualarlaKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Aa çok geçmiş olsun üzüldüm, aslında kontrol edip uyuşmadıysa genel anesteziye dönüyorlar hemen, ya da işlem esnasında ağrı hissettiyseniz de hemen uyutuluyor diye duydum hep, çünkü bazı kişilerde Spinal tutmuyormuş... acaba sizi niye çığlık çığlığa çektirdiler hay Allah.. neyse sağlık olsun da sonu, bebeğinizle tüm acıları unutursnuz herşey çok güzel olur inşçok teşekkür ederim.hepimizin evladını hayırlı etsin Rabbim sezeryanim şöyle.sıkinti oldu tam uyuşma olmadı spinal oldum ama herşeyi hissettim. yoğun bı ağrı hemde tam anlamıyla değil.elbette ama yüksek oranda.uyusmadim ve hayal ettiğim gibi bı doğum yaşamadım çığlık.cigligaydim bebeği gösterdikten sonra da uyutmak zorunda kaldılar ameliyatının yarışı uyuyarak geçti yani.
Emzir emzir gelir o bebek bilir isini sende destekle biraz bol bol su ic .. ikinmak zor kolay olur mu simdiden benimde gozume kan oturdu desem yeri neyse gececek bu gunlerde insallahBebek emiyo ama sut yok ya. Tek derdim bu. 2 dikisim var bi de hemoroidimne kadar sanci ikinmak zorladiysa sag gozume kan oturdu ta gozumun arkasi agriyo
Ne demek rahim toparlaniyo yaslilardan iyi mi bilcezbiliyorum canim rahmin toparlandigini ama teyzeler burc agrisi dio oglan agladikca bak bu burc bu 2. Cocuk 2 gun cekersiniz diolar. Insanin inanasi gelio
Ahh hayaller hayaller her gidisimde bi senaryo yazip gidiyorum ama sonuc yine benle bebisimAy yarın kontrolüm var keşke hadi alıyoruz deseler ne güzel olur
Güle güle kullan keşke benimde olsasırası gelince inşallah
Bahçeşehir liv
Etkilemez malesef adet tarihine gore takıp edin siz en iyisi .. keske etkilemis olsaydiMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Haftaya bende evimde yayilip yatacam sanci beklicem birakicam herseyide icim disim ot oldu yanmayan midem yanmaya basladi tekrar hurma yemekten 5 kilo bebe dogurcam diye korkmaya basladim ne zman gelirse gelsin aman yeterHaftaya evde bir bebek olcak emzircem filanemzirmeyi sevmesem de 2 yil emzirdimdi kızımı. İnsallah bu yavrumda emer. Yeni hayata alışcaz
Canım sarimsak kesinlikle benim disimde cok agriyordu altı iltihap olmustu ağırdan agliyordum valla esimle internete baktik hamile kadın tek tek açıklıyordu bu iyi gelir falan filan biz sarımsagi ezdik ağrıyan disin yanina koyduk ama oyle agridiki 2 dk daha dayanamadim 1 2 dk tutmadan cikardim agzimdan o bile düşün iyi geldi iltihapi gitti o günden beridir o disim hiç agrimadi dene gör bak nasıl cekiyor insan zor dayanıyor ama sonra ağrıdan eser kalmiyor bende oyle olmustu vallaGünaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldinst deyim su an bebişi göremedik daha
Sadece gelmesine bakmıyor kalite kontrolde yapıyor
AynenSadece gelmesine bakmıyor kalite kontrolde yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?