2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Benim hep önden gidiyordu 1-2 hafta hem boyu hem kilosu şekerim yok. Şu an haftası ile uyumlu diyor. Değişiyor yani kimi bebek ilk başta çok kilo alıp sonradan yavaşlıyor, kimi aynı şekilde gidiyor, kimi de ilk başta geriden gidip son zamanlar çok kilo alıyor. Doktorunuz normal dediyse normaldir yani daha çok erken hesap etmek için

Teşekkürler yaklaşımınız için insan engel olamıyor araştırıp duruyorum

Geçmiş olsun Gelemeyecek olmaları iyi bir şey mi kötü bir şey mi senin adına
Belki denk gelmiştir benim kv ve kp çocuk sevmez tek torunları var o da oğlum yılda bir ancak 1 gün bile görmezler zaten ikinci geliyor diye de hiç sevinmediler. Belki gerçekten covid bile olmayabilirler şüphelendiriyorlar kendilerinden. Görmesem de bişey kaybetmem yani

Ah o zaman iyi bir şey gelemeyecek olmaları. Tepende 2 kişi eksik olacak.

1 hafta iki ye çıktı bende tedirgin oldum Dr normal diyor o kadar sizin şu an normal e döndü mü? hâlâ önde mı?
Bu hafta 1e düştü, öncesinde 10-15 gün ileride çıkıyordu. Zaten son zamanlarda kendi haftasına gelmesi iyi. Değişken bişey bu yeterki az da olsa gelişim göstersin bir önceki visite göre. Belki senin haftasına gelecek eşit gidecek yada devam edecek normal bunlar stres yapmamak lazım

Kızlar gümüş kapağı geceden takmaya başlayayım artık dedim sabah bir baktım kapağın içi süt dolmuş çocuğumuz rızkı boşa gitti doğuma birkaç hafta kala kullanmaya başlamıyor muyduk bunu ?

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canım

Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur

Sağlıkla kucağına al inş, hayırlı haberlerle bekliyoruz dulardasın

hayırlısı olsun canım hakkınızda inş sağlıkla sonuçlanaxak her ne olursa içini ferah tut güzel haberler dön inş dualarla

Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Ayy sağlıkla al kucağına inş hayırlı güzel haberler bekliyoruz dualarla
Aa çok geçmiş olsun üzüldüm, aslında kontrol edip uyuşmadıysa genel anesteziye dönüyorlar hemen, ya da işlem esnasında ağrı hissettiyseniz de hemen uyutuluyor diye duydum hep, çünkü bazı kişilerde Spinal tutmuyormuş... acaba sizi niye çığlık çığlığa çektirdiler hay Allah.. neyse sağlık olsun da sonu, bebeğinizle tüm acıları unutursnuz herşey çok güzel olur inş

Emzir emzir gelir o bebek bilir isini sende destekle biraz bol bol su ic .. ikinmak zor kolay olur mu simdiden benimde gozume kan oturdu desem yeri neyse gececek bu gunlerde insallah

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlerin zaman i yaklaşmış oyuzden sormak istiyorum 27 haftadayiz biz iki hafta önde gidiyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum tarihinizi etkiliyor mu?
Etkilemez malesef adet tarihine gore takıp edin siz en iyisi .. keske etkilemis olsaydi

Haftaya evde bir bebek olcak emzircem filan emzirmeyi sevmesem de 2 yil emzirdimdi kızımı. İnsallah bu yavrumda emer. Yeni hayata alışcaz
Haftaya bende evimde yayilip yatacam sanci beklicem birakicam herseyide icim disim ot oldu yanmayan midem yanmaya basladi tekrar hurma yemekten 5 kilo bebe dogurcam diye korkmaya basladim ne zman gelirse gelsin aman yeter

Canım sarimsak kesinlikle benim disimde cok agriyordu altı iltihap olmustu ağırdan agliyordum valla esimle internete baktik hamile kadın tek tek açıklıyordu bu iyi gelir falan filan biz sarımsagi ezdik ağrıyan disin yanina koyduk ama oyle agridiki 2 dk daha dayanamadim 1 2 dk tutmadan cikardim agzimdan o bile düşün iyi geldi iltihapi gitti o günden beridir o disim hiç agrimadi dene gör bak nasıl cekiyor insan zor dayanıyor ama sonra ağrıdan eser kalmiyor bende oyle olmustu valla

Bizimde bugün bitti 4 günümüz kaldi ama bu tosun paşa 'nin niyeti yok gelmeye demi kizlar ya acaba ne zaman gelicek haftasini geciricekmi aklımda bi ton sorular var ya hayirlisiyla zamaninda saglikla gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…