- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ah analık her canlı da çok güzelAynen
Analık iç güdüsü iste
Annem doğum için hep hırsız gibidir ne zaman geleceği belli olmaz derBizimde bugün bitti 4 günümüz kaldi ama bu tosun paşa 'nin niyeti yok gelmeye demi kizlar ya acaba ne zaman gelicek haftasini geciricekmi aklımda bi ton sorular var ya hayirlisiyla zamaninda saglikla gelseydi
Ah analık her canlı da çok güzeldeniz atları hariç onlara çok özeniyorum ne güzel erkekleri yumurtluyor
Annem doğum için hep hırsız gibidir ne zaman geleceği belli olmaz der
Kocamı gördükçe aklıma geliyorlarNereden aklına geldi yaaaa
Cok doğru
Ay ben hic süt görmedim ya hu kızımda masallah doğum zamanı dehset dolu idi bunda ne olcak bilmiyorumKızlar gümüş kapağı geceden takmaya başlayayım artık dedim sabah bir baktım kapağın içi süt dolmuşçocuğumuz rızkı boşa gitti doğuma birkaç hafta kala kullanmaya başlamıyor muyduk bunu ?
Ben ev düşkünüyümmm var evine git bacımmmmHaftaya bende evimde yayilip yatacam sanci beklicem birakicam herseyide icim disim ot oldu yanmayan midem yanmaya basladi tekrar hurma yemekten 5 kilo bebe dogurcam diye korkmaya basladim ne zman gelirse gelsin aman yeter
hayırlısıyla kavusun bebegınıze ınsallah cok kolay dogum olur bugun hareketlı bır gun formuokurken bır kısı daha doguma alındı galıba ıkınızıde Allah tek avaz da kurtarsın kızlarKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Teşekkürler bpd 2 hafta ya çıkınca tedirgin oldum gelişimi güzel 1kg gectikBu hafta 1e düştü, öncesinde 10-15 gün ileride çıkıyordu. Zaten son zamanlarda kendi haftasına gelmesi iyi. Değişken bişey bu yeterki az da olsa gelişim göstersin bir önceki visite göre. Belki senin haftasına gelecek eşit gidecek yada devam edecek normal bunlar stres yapmamak lazım
Hep korkuyoruz ama o an gelince onu kucaga almak istiyoruz sonu guzel bişeye baglı olunca cok şükür diyeceğiz. Aklına getirme o gelmek isteyince bişekilde oluyor acısıyla tatlısıylaben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
O sırada sadece ağrı geçiyor, çünkü dişin siniri ölüyor bir süre sonra, ama çürük iyileşmiyor, o dişin kök ucunda iltihap kalıyor, doğumdan sonra diş hekimine gidip gösterin, sonra daha çok problem çıkarırCanım sarimsak kesinlikle benim disimde cok agriyordu altı iltihap olmustu ağırdan agliyordum valla esimle internete baktik hamile kadın tek tek açıklıyordu bu iyi gelir falan filan biz sarımsagi ezdik ağrıyan disin yanina koyduk ama oyle agridiki 2 dk daha dayanamadim 1 2 dk tutmadan cikardim agzimdan o bile düşün iyi geldi iltihapi gitti o günden beridir o disim hiç agrimadi dene gör bak nasıl cekiyor insan zor dayanıyor ama sonra ağrıdan eser kalmiyor bende oyle olmustu valla
insallah bir cok kitap okudum vıdeo ızledım ınsallah o an gelınce korkunun yerını kuvvet metanet alırHep korkuyoruz ama o an gelince onu kucaga almak istiyoruz sonu guzel bişeye baglı olunca cok şükür diyeceğiz. Aklına getirme o gelmek isteyince bişekilde oluyor acısıyla tatlısıyla
ben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
Yaaa yorumlar çok iyiBizimki okadar uzamıyor tüh
Erkekler biraz yardımcı olsaydı ne iyi olurduAh analık her canlı da çok güzeldeniz atları hariç onlara çok özeniyorum ne güzel erkekleri yumurtluyor
Geldim canım.iyiyim çok şükür@Pembekelebek_8787 normalde aktifti 1 haftadır yok haberi olan var mı iyidir inşallah
Herkes benzer duyguları yaşıyor galiba. Ben hiç ameliyat olmadım. Kan aldırmak bile işkence gibi geliyor ama o anda tek düşüncemiz evlatlarımızın sağ salim dünyaya gelmesi olacaktır. Sonrasına odaklanmak stresi biraz azaltıyor.ben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?