2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde bugün bitti 4 günümüz kaldi ama bu tosun paşa 'nin niyeti yok gelmeye demi kizlar ya acaba ne zaman gelicek haftasini geciricekmi aklımda bi ton sorular var ya hayirlisiyla zamaninda saglikla gelseydi
Annem doğum için hep hırsız gibidir ne zaman geleceği belli olmaz der

Ay ben hic süt görmedim ya hu kızımda masallah doğum zamanı dehset dolu idi bunda ne olcak bilmiyorum

Haftaya bende evimde yayilip yatacam sanci beklicem birakicam herseyide icim disim ot oldu yanmayan midem yanmaya basladi tekrar hurma yemekten 5 kilo bebe dogurcam diye korkmaya basladim ne zman gelirse gelsin aman yeter
Ben ev düşkünüyümmm var evine git bacımmmm

Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
hayırlısıyla kavusun bebegınıze ınsallah cok kolay dogum olur bugun hareketlı bır gun formuokurken bır kısı daha doguma alındı galıba ıkınızıde Allah tek avaz da kurtarsın kızlar

Teşekkürler bpd 2 hafta ya çıkınca tedirgin oldum gelişimi güzel 1kg gectik

ben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
Hep korkuyoruz ama o an gelince onu kucaga almak istiyoruz sonu guzel bişeye baglı olunca cok şükür diyeceğiz. Aklına getirme o gelmek isteyince bişekilde oluyor acısıyla tatlısıyla

O sırada sadece ağrı geçiyor, çünkü dişin siniri ölüyor bir süre sonra, ama çürük iyileşmiyor, o dişin kök ucunda iltihap kalıyor, doğumdan sonra diş hekimine gidip gösterin, sonra daha çok problem çıkarır

Hep korkuyoruz ama o an gelince onu kucaga almak istiyoruz sonu guzel bişeye baglı olunca cok şükür diyeceğiz. Aklına getirme o gelmek isteyince bişekilde oluyor acısıyla tatlısıyla
insallah bir cok kitap okudum vıdeo ızledım ınsallah o an gelınce korkunun yerını kuvvet metanet alır

ben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm

İki dogum şeklini de yaşadım, hic stres yapma. Doğuma kadar çekeceğin sancı belki yoracak seni, sonra 2 dakikaya kucağında olacak inşallah minik sercen:) Bebeğine odaklan,mucizen gerçekleşecek

Bizimki okadar uzamıyor tüh
Yaaa yorumlar çok iyi harikasiniz

Herkes benzer duyguları yaşıyor galiba. Ben hiç ameliyat olmadım. Kan aldırmak bile işkence gibi geliyor ama o anda tek düşüncemiz evlatlarımızın sağ salim dünyaya gelmesi olacaktır. Sonrasına odaklanmak stresi biraz azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…