- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ben de görmemiştim de kapağa akinca farkettimAy ben hic süt görmedim ya hu kızımda masallah doğum zamanı dehset dolu idi bunda ne olcak bilmiyorum
Allah gönlüne göre versin canım. İstemiyorsan gelmemeleei daha iyiBelki denk gelmiştir benim kv ve kp çocuk sevmez tek torunları var o da oğlum yılda bir ancak 1 gün bile görmezler zaten ikinci geliyor diye de hiç sevinmediler. Belki gerçekten covid bile olmayabilirler şüphelendiriyorlar kendilerinden. Görmesem de bişey kaybetmem yani
Ahhh nerdeeee. Bide arada bizimki rol çalıyor benim ağrıyan yerlerim onda da ağrıyorErkekler biraz yardımcı olsaydı ne iyi olurdu
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen gitme eve zaten ne olur neolmazHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Bazı bebeklerin belli haftalardan sonra kilo alması yavaşlıyor doktorlar normal diyorHanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?
Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu
Hadi yabende buara çikolataya sardım sürekli yiyordum, yemeyim bariSon iki hafta evet de perinatologum yüksek şeker ve yüksek tansiyon bebeğe zarar verir, dikkatli geçirmek.lazim diyor son haftaları da.
Herkesin kendi tasarrufu tabi suyunu cikarip cikarmamak :)
İyi bari.korktim doktor birşeyin dedi ama burada bebeğin gelişimi yavaşladı kilo alması diye dogumaalinanlar okudum korktum.Bazı bebeklerin belli haftalardan sonra kilo alması yavaşlıyor doktorlar normal diyor
Hanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?
Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu
Hadi yabende buara çikolataya sardım sürekli yiyordum, yemeyim bari
Şeker yükleme de sorunyoktu ama normal şeker simira yakındıCnm bebek büyüyüp karında yer olmadığından olcumler çok sağlıklı değil artık bu haftalarda. Kilo alacak ama çok cikmayanilirz bende de aynısı oldu, stres yapma
Ye nefesini öldürürsün de abartmadigin sürece şeker sorunu yoksa tutmakta sorun yok. Paket paket yememek.lazimDoktorum sali günü uyardi beni de. Aksine hipoglisemi lm var bir de
Paket değilde 2-3kasikCnm bebek büyüyüp karında yer olmadığından olcumler çok sağlıklı değil artık bu haftalarda. Kilo alacak ama çok cikmayanilirz bende de aynısı oldu, stres yapma
Ye nefesini öldürürsün de abartmadigin sürece şeker sorunu yoksa tutmakta sorun yok. Paket paket yememek.lazimDoktorum sali günü uyardi beni de. Aksine hipoglisemi lm var bir de
Ama benim daha hiç agrimadi dahaO sırada sadece ağrı geçiyor, çünkü dişin siniri ölüyor bir süre sonra, ama çürük iyileşmiyor, o dişin kök ucunda iltihap kalıyor, doğumdan sonra diş hekimine gidip gösterin, sonra daha çok problem çıkarır
Hayirlisiyla gelsinler canim insallah günler az kaldıkça insan bi tedirgin sabırsız oluyorAnnem doğum için hep hırsız gibidir ne zaman geleceği belli olmaz der
Aynen ya,Nutella kokusu alıyorum
Tam bir bağımlılıkAynen ya,
Ay birde evde annemler yok mecburiyetten yoklar
Kv ler yanımda evde doğru düzgün yemek olmuyor hamile halimle genelde ben yapiyorim.
Bazen zor geliyor yapmak çikolataya sarıyorum
Bir kez o kadar şiddetli ağrıyıp geçmesi sinirinin öldüğünü gösterir, siniri ölü olduğu için bir daha ağrımaz zaten, kanal tedavisi mümkünse kanal tedavisiyle kurtarılması gerekir. Yoksa iltihap kök ucunda kalıyorAma benim daha hiç agrimadi daha
AynenTam bir bağımlılık
Yok canım o ihtimaller nadir. Sürekli bebekte gelişim geriliği olacak ekstra annede falan sorun olacakta öyleİyi bari.korktim doktor birşeyin dedi ama burada bebeğin gelişimi yavaşladı kilo alması diye dogumaalinanlar okudum korktum.
Eşim burda değil annemler yanımda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?