2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?

Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu

Allah gönlüne göre versin canım. İstemiyorsan gelmemeleei daha iyi

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen gitme eve zaten ne olur neolmaz

Bazı bebeklerin belli haftalardan sonra kilo alması yavaşlıyor doktorlar normal diyor

Cnm bebek büyüyüp karında yer olmadığından olcumler çok sağlıklı değil artık bu haftalarda. Kilo alacak ama çok cikmayanilirz bende de aynısı oldu, stres yapma

Hadi yabende buara çikolataya sardım sürekli yiyordum, yemeyim bari

Ye nefesini öldürürsün de abartmadigin sürece şeker sorunu yoksa tutmakta sorun yok. Paket paket yememek.lazim Doktorum sali günü uyardi beni de. Aksine hipoglisemi lm var bir de

Şeker yükleme de sorunyoktu ama normal şeker simira yakındı
Buara tatlıya düştüm
Ye tatlıyı çıkar hakkıyi boşa dememisler,
Azalttayim
İster istemez stres yapıyorum herşeyi

Paket değilde 2-3kasik

Ama benim daha hiç agrimadi daha
Bir kez o kadar şiddetli ağrıyıp geçmesi sinirinin öldüğünü gösterir, siniri ölü olduğu için bir daha ağrımaz zaten, kanal tedavisi mümkünse kanal tedavisiyle kurtarılması gerekir. Yoksa iltihap kök ucunda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…