2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli annelere uzmanlik soru 184849

Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)

Disarda giyemelik ayakkabı, yurumeye baslayinca

Son düzenleme:
Aynen ya,
Ay birde evde annemler yok mecburiyetten yoklar
Kv ler yanımda evde doğru düzgün yemek olmuyor hamile halimle genelde ben yapiyorim.
Bazen zor geliyor yapmak çikolataya sarıyorum
Kayınvaliden yapmıyor mu? Bu kvler beni çıldırtacak ya

2 yaşa kadar ayakkabı önermiyor doktorlar. Tam denge kurmaları o zaman tamamlanıyor olabildiğince ayakları yeri kavrayacak şekilde mümkünse çıplak ayakla yurumelerini istiyorlar. Ben kıza kokopatiklerden almıştım 1 tane de ilk adım ayakkabısı vardı.

Kayınvaliden yapmıyor mu? Bu kvler beni çıldırtacak ya
Bazı şeyleri yapıyor bulaşık makinesi boşaltma vs. sağolsun ama yemek oalyi zayıf oda rahatsız ama beni geçtim kp yede yapmıyor. Ben hamileyim benim beslenmem iyi olması lazım. Zorlanıyorum bazı şeyleri yaparken kaç gündür evde şehriye çorbası makarna yapıyorum en az uğraştırıcı o diye dusun.

Bende biryerde gördüm bebekler yürümeye başlayınca ayakkabı giydirmeyin ayakkabısız yürümek yürüme becerisini geliştiriyor diye.
Ama çocuğunuz yürüme vakti gelince doktoruna sorun yinede.

Peki yaşında yurumeye başlıyorlar ya, disarda giymelik ayakkabı aslında sorum

Ay çok şükür.
Biliyorsunuzdir down riski vardı fetal DNA da sonuç vermedi ister istemez bir yanım hep korkuyor en ufak seyde katlanıyor korkum
Benimde öyleydi fetal dna yaptırmadım ben. Detaylı ultrasonda bir sorun görüldümü peki canım

İyi akşamlar kızlar, bugün gündüz bi tane fena sancı girdi ondan sonra şaftım kaydı resmen. Göbeğim daha aşağıya düştü, yürüyemiyorum, kasıklarımda sürekli kasılma var. Bebek indiği için ağırlıktan kasılıyor diye düşünüyorum. Ama gün içinde sürekli sancı giriyor bazısı 10 dk sonra bazısı 30 dk. Suni sancılar doğumda bebeği yorarmış ya, bu düzensiz sancılarda yoruyor mu acaba? Benim şuan yapabileceğim sadece bebek hareketlerini gözlemlemek mi? Şuana kadar hareketleri iyi. Sürekli bel ağrısı, kalça ağrısı ve kasık ağrısı var bende :/

Kalpte parlaklik böbrek genişlemesi
Çok şükür genişleme normale döndü a.a içimde hep korku var:8
Kaç çıkmıştı sonucun benim 97/1 direk aminosentez istemişlerdi yaptırmamıştım. İçini ferah tut kuzum herşey güzel olacak Benimde belirsizlik korktuyordu ama aştım artık o duyguyu stres olmak bebişleirmizi daha çok etkiliyor. Birde şu doğum korkusunu aşabilsem

Düşük risk demişlerdi ikilide
Fetal onerdileryaorirdik sonuç çikmadi amniyosentez dediler eşimde istemedi bebek haftası çok ilerledi diye.

Allah buyukturdiyiruz bizde.
Dogum için nasıl korku var

Canım benim bebiş de az aldı 10 günde 100 gr anca 2400 gr oldu ortalama dedi dr birde bana da öyle söyledi en fazla 3 kg olur boyusa en fazla 1 cm uzar dedi sağlıklı olsunlar da napalım artık
Ahhh nerdeeee. Bide arada bizimki rol çalıyor benim ağrıyan yerlerim onda da ağrıyor
onlar hissetmedikleri için böyle paralel evrende hamile kadın olsalar anca anlarlar
Kalpte parlaklik böbrek genişlemesi
Çok şükür genişleme normale döndü a.a içimde hep korku var:8
Bunları yaşayan arkadaşımın arkadaşları vardı doğumdan sonra bişi çıkmadı bazısı geriledi falan dua edelim hepimizin evlatları sağlıklı olsun

Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla al bebişini kolaylıkla kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…