Kayınvaliden yapmıyor mu? Bu kvler beni çıldırtacak yaAynen ya,
Ay birde evde annemler yok mecburiyetten yoklar
Kv ler yanımda evde doğru düzgün yemek olmuyor hamile halimle genelde ben yapiyorim.
Bazen zor geliyor yapmak çikolataya sarıyorum
Amin aminHayirlisiyla gelsinler canim insallah günler az kaldıkça insan bi tedirgin sabırsız oluyor
Ay çok şükür.Yok canım o ihtimaller nadir. Sürekli bebekte gelişim geriliği olacak ekstra annede falan sorun olacakta öyle
2 yaşa kadar ayakkabı önermiyor doktorlar. Tam denge kurmaları o zaman tamamlanıyor olabildiğince ayakları yeri kavrayacak şekilde mümkünse çıplak ayakla yurumelerini istiyorlar. Ben kıza kokopatiklerden almıştım 1 tane de ilk adım ayakkabısı vardı.Tecrübeli annelere uzmanlik soru 184849
Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)
Bazı şeyleri yapıyor bulaşık makinesi boşaltma vs. sağolsun ama yemek oalyi zayıf oda rahatsız ama beni geçtim kp yede yapmıyor. Ben hamileyim benim beslenmem iyi olması lazım. Zorlanıyorum bazı şeyleri yaparken kaç gündür evde şehriye çorbası makarna yapıyorum en az uğraştırıcı o diye dusun.Kayınvaliden yapmıyor mu? Bu kvler beni çıldırtacak ya
Bende biryerde gördüm bebekler yürümeye başlayınca ayakkabı giydirmeyin ayakkabısız yürümek yürüme becerisini geliştiriyor diye.2 yaşa kadar ayakkabı önermiyor doktorlar. Tam denge kurmaları o zaman tamamlanıyor olabildiğince ayakları yeri kavrayacak şekilde mümkünse çıplak ayakla yurumelerini istiyorlar. Ben kıza kokopatiklerden almıştım 1 tane de ilk adım ayakkabısı vardı.
Peki yaşında yurumeye başlıyorlar ya, disarda giymelik ayakkabı aslında sorum2 yaşa kadar ayakkabı önermiyor doktorlar. Tam denge kurmaları o zaman tamamlanıyor olabildiğince ayakları yeri kavrayacak şekilde mümkünse çıplak ayakla yurumelerini istiyorlar. Ben kıza kokopatiklerden almıştım 1 tane de ilk adım ayakkabısı vardı.
Benimde öyleydi fetal dna yaptırmadım ben. Detaylı ultrasonda bir sorun görüldümü peki canımAy çok şükür.
Biliyorsunuzdir down riski vardı fetal DNA da sonuç vermedi ister istemez bir yanım hep korkuyor en ufak seyde katlanıyor korkum
Kalpte parlaklik böbrek genişlemesiBenimde öyleydi fetal dna yaptırmadım ben. Detaylı ultrasonda bir sorun görüldümü peki canım
Kaç çıkmıştı sonucun benim 97/1 direk aminosentez istemişlerdi yaptırmamıştım. İçini ferah tut kuzum herşey güzel olacakKalpte parlaklik böbrek genişlemesi
Çok şükür genişleme normale döndü a.a içimde hep korku var:8
Düşük risk demişlerdi ikilideKaç çıkmıştı sonucun benim 97/1 direk aminosentez istemişlerdi yaptırmamıştım. İçini ferah tut kuzum herşey güzel olacakBenimde belirsizlik korktuyordu ama aştım artık o duyguyu stres olmak bebişleirmizi daha çok etkiliyor. Birde şu doğum korkusunu aşabilsem
Canım benim bebiş de az aldı 10 günde 100 gr anca 2400 gr oldu ortalama dedi dr birde bana da öyle söyledi en fazla 3 kg olur boyusa en fazla 1 cm uzar dedi sağlıklı olsunlar da napalım artıkHanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?
Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu
Ahhh nerdeeee. Bide arada bizimki rol çalıyor benim ağrıyan yerlerim onda da ağrıyor
Bunları yaşayan arkadaşımın arkadaşları vardı doğumdan sonra bişi çıkmadı bazısı geriledi falan dua edelim hepimizin evlatları sağlıklı olsunKalpte parlaklik böbrek genişlemesi
Çok şükür genişleme normale döndü a.a içimde hep korku var:8
Amin aminhormonlar duygular karmakarışık şuan her düşüncemiz çok normal
Benim erkegin yumurtladigini hayal ettimde bi anda aman aman kalsin ben yumurtlarim onun yerinedeAh analık her canlı da çok güzeldeniz atları hariç onlara çok özeniyorum ne güzel erkekleri yumurtluyor
Benim de yarın NST var, umarım hareket olmaz derdindeyim.Sabah kontrolüm var kızlar. Kontrolden sonra gelip size yine nasıl doğuramadığımı anlatıcam
Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla al bebişini kolaylıkla kucağınaHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?