Benim de yüksek risk grubunda olduğumu söylemişlerdi.Düşük risk demişlerdi ikilide
Fetal onerdileryaorirdik sonuç çikmadi amniyosentez dediler eşimde istemedi bebek haftası çok ilerledi diye.
Allah buyukturdiyiruz bizde.
Dogum için nasıl korku var
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallahKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Ayy hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün cnmKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Evde kokopatik giydirdim soguk havada. Onun disinda ciplak ayak gezdi. Disarda da iyi markalarin ilk adim ayakkabilariyla basladikTecrübeli annelere uzmanlik soru 184849
Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)
Disarda giyemelik ayakkabı, yurumeye baslayinca
Hayirli evlat olsun gule gule buyut canim bebeginiKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Hayirli olsun. Masallah Keremhan'a Nazar degmesin. Adi gibi guzel bir omru olsun. Saglikla anali babali buyusun. Sizin de yaraniz tez zamanda uyilessin, hizlica toparlanin insallah.Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Normal canım endişe etmen artık doğum zamanı aklımıza milyon seçenekler geliyorAy çok şükür.
Biliyorsunuzdir down riski vardı fetal DNA da sonuç vermedi ister istemez bir yanım hep korkuyor en ufak seyde katlanıyor korkum
Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Ay ben sana hep dua ediyorum bebişin beklesin vaktini diye, imzandan haftanı kontrol edip yükseldikçe seviniyorum inanıyorum beklicek minik civcivin vaktiniBenim de yarın NST var, umarım hareket olmaz derdindeyim.
Normal şartlarda da doktorlar öyle uygun görüyorBende biryerde gördüm bebekler yürümeye başlayınca ayakkabı giydirmeyin ayakkabısız yürümek yürüme becerisini geliştiriyor diye.
Ama çocuğunuz yürüme vakti gelince doktoruna sorun yinede.
Ben çok taşlı yere çıkarmadım canım kokopatikleri avm de parkta kullandım mahalle arası bile nadir ilk adım ayakkabısı kullandım. Ama genel şart yumuşak, ayağı sıkmayan, eğilip bükülen esneklikte olan ayakkabılarPeki yaşında yurumeye başlıyorlar ya, disarda giymelik ayakkabı aslında sorum
Maşallah gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah mis gibi kokusuyla geldi minnoş darısı bizeKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Hergune bebiş haberi ne güzel oldu buralarKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Ama olsa ne güzel olurdu yani bende baba olmak istiyorum ya ah canım vah canım deyip gece boyu uyumak istiyorumonlar hissetmedikleri için böyle paralel evrende hamile kadın olsalar anca anlarlar
O kadar kötü mü olurdu yaBenim erkegin yumurtladigini hayal ettimde bi anda aman aman kalsin ben yumurtlarim onun yerinede
Tahtaya +1 yazınBenim de yarın NST var, umarım hareket olmaz derdindeyim.
Aslinda sancilar 40larda gorunuyo ama duzenli geliyosa onun icin tutuyodur doktorHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?