2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düşük risk demişlerdi ikilide
Fetal onerdileryaorirdik sonuç çikmadi amniyosentez dediler eşimde istemedi bebek haftası çok ilerledi diye.

Allah buyukturdiyiruz bizde.
Dogum için nasıl korku var
Benim de yüksek risk grubunda olduğumu söylemişlerdi.
Doğumun kendisinden korkuyorum bebeğe alışamamaktan korkuyorum bide hep bi soru işareti kalıyor insanda riskli çıkınca ikili. Sonra hayırlısı diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Ağrı ve sancıyla henüz tanışmadım. Hiçbir sebep olmamasına rağmen uyuyamıyorum. Bebek gibi acaba tuvaletim mi geldi acaba karnım mı aç, gazım mı var diye sorgulayıp duruyorum. Tüm ihtiyaçları da giderdim ama yok. Doğuracak arkadaşların heyecanı mı bastı anlamadım. Doğumdan sonra zaten uyuyamayacağız. Şimdiden başlaması biraz..

Evde kokopatik giydirdim soguk havada. Onun disinda ciplak ayak gezdi. Disarda da iyi markalarin ilk adim ayakkabilariyla basladik
Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Hayirli evlat olsun gule gule buyut canim bebegini

Beni de bugün uyku tutmadı Tuvaletim varmış gibi kalkıyorum ama yok Kasılma olduğunu tam olarak nasıl hissederiz acaba ya kasıklarda ağrı mı olur bende sanki aşağıda doğru ittiriyomuş gibi geliyo bebişim tam anlamıyorum neler olduğınu

Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Hayirli olsun. Masallah Keremhan'a Nazar degmesin. Adi gibi guzel bir omru olsun. Saglikla anali babali buyusun. Sizin de yaraniz tez zamanda uyilessin, hizlica toparlanin insallah.

Ay çok şükür.
Biliyorsunuzdir down riski vardı fetal DNA da sonuç vermedi ister istemez bir yanım hep korkuyor en ufak seyde katlanıyor korkum
Normal canım endişe etmen artık doğum zamanı aklımıza milyon seçenekler geliyor ama öyle bir defa az kilo almış görünüyor diye sorun çıkmaz

Masalllah gözün aydın cnm Sağlıkla büyüsün ufaklik sen de bir an onca iyileş inşallah

Benim de yarın NST var, umarım hareket olmaz derdindeyim.
Ay ben sana hep dua ediyorum bebişin beklesin vaktini diye, imzandan haftanı kontrol edip yükseldikçe seviniyorum inanıyorum beklicek minik civcivin vaktini ama benimki artık gelebilir bence o da durcam diye inat ediyo

Bende biryerde gördüm bebekler yürümeye başlayınca ayakkabı giydirmeyin ayakkabısız yürümek yürüme becerisini geliştiriyor diye.
Ama çocuğunuz yürüme vakti gelince doktoruna sorun yinede.
Normal şartlarda da doktorlar öyle uygun görüyor
Peki yaşında yurumeye başlıyorlar ya, disarda giymelik ayakkabı aslında sorum
Ben çok taşlı yere çıkarmadım canım kokopatikleri avm de parkta kullandım mahalle arası bile nadir ilk adım ayakkabısı kullandım. Ama genel şart yumuşak, ayağı sıkmayan, eğilip bükülen esneklikte olan ayakkabılar

Maşallah gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah mis gibi kokusuyla geldi minnoş darısı bize

Hergune bebiş haberi ne güzel oldu buralarsağlıkla büyütün

Hala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor

Eklentiler

• IMG_20220729_015439.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 94
Aslinda sancilar 40larda gorunuyo ama duzenli geliyosa onun icin tutuyodur doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…