2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sallayip duruyrum valla farkli giden seyler bendede var ama anlamiyorum gunum gunumu tutmuyo ki .. gecen haftaki denk geldigim doktorami gitsem carsamba kendi doktorumami arada kaldim bu sancilar varkende gidim diyorum bakalim sabah ki aklima bagli

38+0 Günaydın Bugün kimler doğuruyor rowletten başka acaba vardı sanki. Sağlıkla kolay doğumlarınız olsun dualarımız sizlerle.

Yarin agustosun 2.haftasi için gun verecek doktor bana Yarına ben de tarih paylaşırım sağlıkla insallah

Canını hic sıkma, allah bir kolaylıgını verecektir insallah, son zamanları geken herkes bunaldı artık bir de dğer bebeleri de düsünüyor anneler dertleri katlanıyor, insallah doguma kadar toparlar kızın merak etme, olmazsa babası var yanında snein yanında da hemsireler olacak hic dert etme

Eklentiler

• Screenshot_20220801-115340_Samsung Notes.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 74
Ben de çıktım, kalbini dinlediler dopplerle, tansiyon ve idrar bakildi her zamanki gibi. Dediler yarin sabah 10:30'da gel yatisin yapilacak. Bir sonraki gun de sezaryen. Simdi esimi bekliyorum covid testi vericez.
Hayırlı olsun şimdiden. Covid testi hem anne hem refakatçiden mi isteniyor? Özelde mi doğum devlette mi olacak? Prosedürler farklı mı acaba..

Aynen öyle canım inşallah geçecek bu günlerde şimdiden gidip cok seviyor incitmemek için çok kibar bir şekilde seviyor ilerde çok iyi arkadaş olacaklar inşallah valla zaman çok çabuk geçiyor zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler inşallah bizede ilaç olur

İnşallah kızın çok etkilenmez içten içe etkileniyorlar ben de hiç tartilmamistim ama zayıfladım farkettim dün yemekten sonra tartıldım 57 ye düşmüşüm çok hafif bir göbeğim var korse kullanmadım

Hayırlı olsun şimdiden. Covid testi hem anne hem refakatçiden mi isteniyor? Özelde mi doğum devlette mi olacak? Prosedürler farklı mı acaba..
Merhaba. Tesekkur ederim. Ben Malta'da yasiyorum. Burda baba da doguma girdiginden babadan da yani her ikisinden de isteniyor. Turkiye'de nasil bilmiyorum.

Kızlar günadın ara ara karnım ağırıyor acaba bebekten mi çözemiyorum aynı durumu yaşayan var mı

Ben yine dayanamadım nst çektirmeye gittim
Doktor salıya çağırmıştı ama sabah az hareket etti sanki kızçem, bi de gaz sancısı gibi ağrı oldu ara ara, geleyim mi dedim, meğer bugün şehir dışındaymış doktorum. Git bir nst çektir için rahat etsin dedi. İyi çıktı nst, 40landa filan sancı var düzenli gibi de ama 40 az herhalde. Bebişin kalp atışları iyi neyse ki ona evham yapmıştım. Yarın gel yine kontrole dedi

Hormonlardan gözüm yaşlı yaşlı okuyorum valla danki kendim yaşıyormus gibi, gözün aydın, cok güzel günleriniz olsun,

Şimdi bir duş alıp gitmeye karar verdim. Belimde bir hareketlilik var sanki. Sancı çıkmazsa kesin üşüttüm. Başka bir açıklaması olamaz.

Az beklemedin yine erkenden doğurdun benimki de gelmek istemezse aramızda fark olacak
Ah masum meleğim ya alışacak o da küçük daha
Benim bebeler erkenci kuş hiç beklemezler inşallah alisacaklar birbirine Allah sanada diğer dogurmayan arkadaşlarada kolaylık versin inşallah canım

Şimdi bir duş alıp gitmeye karar verdim. Belimde bir hareketlilik var sanki. Sancı çıkmazsa kesin üşüttüm. Başka bir açıklaması olamaz.
Bende isimi halledip duşa giricem cok kasilma var sancilar eslik ediyo yine akintin nasil peki bildigin su gibi benim yaa

İlaç demek istemiştim rahmi yumuşatmak, açılmayı sağlamak için sanırım bir ilaç verebiliriz gibi demişti.

Güzel haberlerle inşallah, ay artık her gün yeni bir dogum oluyor, bu vakitleri cok bekledik ama

İyidir bebeişin merak etme cunku doktorlar cok garantici artık onu fark ettim ben. Sadece herseyi doktora soylemek gerekiyor sıkıntı yok diyorsa ve bekletiyorsa normal bişeydir ona inanıyorum ben, bebeği riske atacak bir duruma girmiyorlar yoksa hemen gel diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…