Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Maşallah oğluşuna.Damir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Canım günümüz aynıydı. Gelmez gelmez diyordun bak şaşırttı seni. Sağlıkla gelsin.Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Gözünüz aydın canım çok şükür sağ salim kavuştunuzDamir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Rabbim kolaylaştırsın canımDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Canım denedin mi bilmiyorum ama sen üstünü soy bebeği de soy göğsüne yüzüstü yatır. Meme reddinde işe yarıyor diyorlar.Ustelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
Çok şükür sağ salim büyütmeyi nasip etsin RabbimKızlar ben dün saat 16.30da doğurdumPazartesi sancılarım başladı galiba ama düzensiz diye yazmıştım, gece 3te sıklaşmaya başladı, salı sabah doktoruma gidecektim zaten o saate kadar 15 dkda bir gibi sancım oldu 9da doktoruma gittiğimde 1,5 cm açıklıkla yatışımı yaptı.
16.30da kızım dünyaya geldi
M Mirune 3080 gr 50 cm İpek kızımız geldi. Her şey yourda çok şükür, okuyamadım hiç kimler doğurdu neler oldu. Bir ara okuyup ayrıntıları anlatıcam.
Doğuranlara gözünüz aydın, bekleyenler kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dualarımız seninleDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Hayırlısı ile kucagına al canım.Yarın sezeryanım var dua edin kızlarçok tırsıyorum
Ay çok şükür bin şükür hoşgeldi damirDamir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Damir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Benim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum
Benim ilk dogumda daha önce 2 kere başka ameliyat oldum takmadilar canım.
Çok geçmiş olsun, inş kısa zamanda atlatırsın ağrılarını.. Allah yardım etsin şifa versin canım.. Wc ye çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar diyorlardı sanki..Selam kızlar , cıktık hastaneden evdeyiz. Cok agrım var dayanacak gücü zor buluyorum. Birinin desteği olmadan yatıp kalkamıyorum. Bebek emdikçe rahim kasılmalarım artıyor. Agrım cok fazla dah wc ye cıkmadım.
Bir avazda kolayca doğmuştur inşallah canım Rabbim tüm annelerin çektiklerini günahlarına kefaret kılsın inşallah ak pak olarak başlamış olalım yeni hayatımızaDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Bende burunu asla uyanık olamazdım genel oldumAy ne güzel, bir anda olmuş bitmiş cnm.
Kalcadan cook iğne oldum, ondan alışkınım iğneyi, bunda omurilik yapıldığı için soru işaretlerim var. Epidural zarın dışına, spinalde içine kadar girip yapıyorlar. En iyisi deneyimlerin arkadaşlara sormak dedim
Masallah, hepinizin iyi geçmiş spinal deneyimi
Lokal anestezi ile burun ameliyatı oldum ama, çatır çutur sesler sallanmaya, onlar beni rahatsız etmiyorama onda iki kaşın arasından iğne yapmislardi. Girmek beni rahatsiz etmiyor da omurilik içine iğne düşüncesi stres yaptı sanırım
Daha bilmiyoruz zateb, haftaya anestezi doktoru karar verecek nasıl olacağına
Gözünüz Aydın sağlıkla büyütünKızlar ben dün saat 16.30da doğurdumPazartesi sancılarım başladı galiba ama düzensiz diye yazmıştım, gece 3te sıklaşmaya başladı, salı sabah doktoruma gidecektim zaten o saate kadar 15 dkda bir gibi sancım oldu 9da doktoruma gittiğimde 1,5 cm açıklıkla yatışımı yaptı.
16.30da kızım dünyaya geldi
M Mirune 3080 gr 50 cm İpek kızımız geldi. Her şey yourda çok şükür, okuyamadım hiç kimler doğurdu neler oldu. Bir ara okuyup ayrıntıları anlatıcam.
Doğuranlara gözünüz aydın, bekleyenler kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Damir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Ahhh emiyor da az henüz süt doymuyor bence mama da şırınga ile veriyoruz . Biraz emzirme biraz mama şeklinde.sezaryenle çok zor oluyor en zoru doğrulmak ayakta durmaktan ziyade. Bebekte gaz sancısımı çekiyor napıyor pufff cok az uykuyla duruyorum. Yoruluyorum. Kizimda ateşli hasta zaten ben ne zaman kötü olsam oda olur baya da özlemiş ağladı yavrucumm . Yani ilk zamanlarım zor geçiyor telefonu elime alcak takat kalmıyor.Benim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum
Hersey yolunda gitsin inşallah Allah sağlıkla kavuştursun.Yarın sezeryanım var dua edin kızlarçok tırsıyorum
Canım hiç üzülme emzirme danışmanını çok iyi düşündüm gerçekten süreci kolaylaştırıp sanada destek olacaktır yakında emecektir annesi üzülme sağlık olsun hemBenim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum
Canımm senin miniginde hoş geldi sanada çok geçmiş olsun
Herşey olup geçiyor canımm hep bu şekilde motive et kendini gelip geçecek kucağında bir minikle döneceksin evine inşallah kolaylıklar dilerimYarın sezeryanım var dua edin kızlarçok tırsıyorum
Tabi cnm, genel normalde iyidir, candırAma spinalde de bebegi doğduğu an görmek paha biçilemez olmalı
Ay hadi sağlıkla kolayca kucağına alırsın inşYarın sezeryanım var dua edin kızlarçok tırsıyorum
Allah analı babalı büyütsün canım maşallahDamir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Bugün gitmedik yarinda gidemiyicez galiba bakalim belli de degildeÇok geçmiş olsun, Spinalin bazılarına böyle baş ağrısı ile yan etkisi oluyormuş maalesef ben çok araştırdım onu seçsem mi falan diye, bol sade kahve ve bitter çikolata dışında çok bi yolu yok, bol bol da su içmelisin.. inş kısa zamanda atar vücudun.. Bazı yerlerde bu baş ağrısı olmasın diye ameliyat sırasında başınızı sağa sola çevirmeyin aşapı eğmeyin hep düz olsun falan diye tavsiye edildiğini duymuştum..
Hadi hayırlısıyla seninki de gelir inş, bugün gidecektiniz demi hastaneye?
İsmi çok yakışmış masal Merve, adıyla güzel güzel hayırlı sağlıklı ömür geçirsin inşsen de inş ağrılarından en kısa sürede kurtulursun..
Ay yok bu arada böyle de uyunmuyor, hem mide yanmasından (doğunca geçer diye umuyorum :) ) hem de doğru düzgün bi pozisyon alınmıyor asla rahat ettiğim hiç bir pozisyonum kalmadıuyumuyorum uykusuzluktan öylece bayılıp kısa sürede ayılıyorum gibi geliyor
Insalalh herşey kolay gece su gibi doğum olur. Allah kolaylık versinBenim de kontrolüm vardı bugün bebegin durumu iyi çok şükür ama nst de tek bir sancı bile çıkmadı. Sorduk doktora ne olacak yani cuma son artık 40 bitiyor. Cuma yatışını yapıyoruz suni sancı ile olacak doğum dedi. Eşim covid testi negatife dönerse gelecek diye cumartesiye ertelettim daha da erteleyemem dedi. 6 ağustosta olacak yani doğumum eğer kendi sancılarım başlamazsa, hem heyecanlandım hem de korku başladı yani İnşallah kolay olur
Nst için falan çağırmiyolar mi pekiBugün gitmedik yarinda gidemiyicez galiba bakalim belli de degilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?