2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Maşallah oğluşuna.
Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Canım günümüz aynıydı. Gelmez gelmez diyordun bak şaşırttı seni. Sağlıkla gelsin.

Gözünüz aydın canım çok şükür sağ salim kavuştunuz

Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Rabbim kolaylaştırsın canım

Ustelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
Canım denedin mi bilmiyorum ama sen üstünü soy bebeği de soy göğsüne yüzüstü yatır. Meme reddinde işe yarıyor diyorlar.

Çok şükür sağ salim büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Dualarımız seninle Toparlanınca haber ver sağ salim kovuş bebene

M Mirune tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün
Bizde alışma sürecindeyiz ama alttan dikişlerim olduğu için daha bebeye odaklanamadım

Ay çok şükür bin şükür hoşgeldi damir çok geçmiş olsun inşallah iyisindir

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inş detaylı hikayeni merak ediyorum.. Maşallah Damir minnoşa nazarlardan saklasın Rabbim..

Ay hadi gözün aydın, hayırlısıyla bi avazda sağlıkla al kucağına merakla bekliyorum senin haberini

Ah çok zor Allah yardımcın olsun sabır versin.. Pes etme sonuna kadar dene, ama kendini de harab etmeden sabırla dene.. Emzirme danışmanı ile daha rahat olur kısa sürede alır alışır..

Benim ilk dogumda daha önce 2 kere başka ameliyat oldum takmadilar canım.

Aa bilmiyordum hiç demek takılmadan da oluyor ha şaşırdım... bi kez doğumda oldum bildiğim o kadar..

Çok geçmiş olsun, inş kısa zamanda atlatırsın ağrılarını.. Allah yardım etsin şifa versin canım.. Wc ye çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar diyorlardı sanki..

Bir avazda kolayca doğmuştur inşallah canım Rabbim tüm annelerin çektiklerini günahlarına kefaret kılsın inşallah ak pak olarak başlamış olalım yeni hayatımıza

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Bende burunu asla uyanık olamazdım genel oldum
Gözünüz Aydın sağlıkla büyütün
cok şükür canımm Allah kolaylık versin. Sağlıkla büyüt
Kolay doğum diliyorum canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ahhh emiyor da az henüz süt doymuyor bence mama da şırınga ile veriyoruz . Biraz emzirme biraz mama şeklinde.sezaryenle çok zor oluyor en zoru doğrulmak ayakta durmaktan ziyade. Bebekte gaz sancısımı çekiyor napıyor pufff cok az uykuyla duruyorum. Yoruluyorum. Kizimda ateşli hasta zaten ben ne zaman kötü olsam oda olur baya da özlemiş ağladı yavrucumm . Yani ilk zamanlarım zor geçiyor telefonu elime alcak takat kalmıyor.
Yarın sezeryanım var dua edin kızlar çok tırsıyorum
Hersey yolunda gitsin inşallah Allah sağlıkla kavuştursun.

Canım hiç üzülme emzirme danışmanını çok iyi düşündüm gerçekten süreci kolaylaştırıp sanada destek olacaktır yakında emecektir annesi üzülme sağlık olsun hem

Canımm senin miniginde hoş geldi sanada çok geçmiş olsun

Tabi cnm, genel normalde iyidir, candır Ama spinalde de bebegi doğduğu an görmek paha biçilemez olmalı

Ay evet bir tık cesaretle o muhteşem an için tercih edilir doğum hikayende göreceğiz bakalım.. En güzelini yaşarsın inş

Yarın sezeryanım var dua edin kızlar çok tırsıyorum
Ay hadi sağlıkla kolayca kucağına alırsın inş dualarla

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah zor da olsa kucağına almışsın çok güçlü bir annesin

Bugün gitmedik yarinda gidemiyicez galiba bakalim belli de degilde

Benim de kontrolüm vardı bugün bebegin durumu iyi çok şükür ama nst de tek bir sancı bile çıkmadı. Sordum doktora ne olacak yani cuma son artık 40.hafta bitiyor. Cuma yatışını yapıyoruz suni sancı ile olacak doğum dedi. Eşim covid, testi negatife dönerse gelecek diye cumartesiye ertelettim daha da erteleyemem dedi. 6 ağustosta olacak yani doğumum eğer kendi sancılarım başlamazsa, hem heyecanlandım hem de korku başladı İnşallah kolay olur

Insalalh herşey kolay gece su gibi doğum olur. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…