2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk sezaryen 2016 1 Ocak
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bilemiyorum resmi prosedür böyle yıllardır bu işlemleri uygularım. Ama sgk çalışanı aradan nasıl bir işlem yaptı torpil yaptı bilemiyorum. Arkadaşınıza sorun bence daha iyi yardımcı olur
Raporu hem iş yerine hem sgk ya gönderim oldu bilmem iş yeride aynı şekilde söyledi bana bundan sonra doğum olunca bizi bilgilendirmen yeterli dedi.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

M Mirune naptın canım nasılsınız.

Amin canım inşaallah ya .benim doğum günüm 12 ağustos ya o zaman gelsin yada şu zamanlar gelsin işte . tabi keyfi ne zaman isterse artık .
Hey maşallah . 4 e kadar yolu var . Çatın müsait olduktan sonra yaparsın Allahın izni ile . Hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklar azalıyoruz bir bir ....

Maşallah canım . Gözün aydın olsun . Hayırla sağlıkla büyüt inşaallah . Biz de ne zaman tadıcaz bu güzel duyguları acaba ... günler geçmiyor yaa

Hayırlı olsun canım. Maşallah kilosuna kaç demişti önce. Aneztecinde iş yokmuş

Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Maşallah inş çok rahat bir doğum olur bi nefeste doğar sağlıkla

Canm gozun aydin hayirli evlat olsun

Amin hayırla gelsinler
İnşallah senin de gönlüne göre olur

Benim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum

Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Hayırlısı ile kucagına al canım.

Off o çok zor. Ama inat et canım moralini de bozma

Nacizane tavsiyem pes etme . Danışman işine yarar . Yorucu ve yıpratıcı bi süreç ama pes etme . Eninde sonunda tutar inşaallah .

Rabbim yardımcın olsun kolayca hemen geçer biter inşallah

Ay kizlar totom çikti temizlikci ablalar gitti görümcem gitti bir duşa girip dogru buraya geldim ev cehennem sicagi ya
T tembel sirin M Mirune Gözünüz aydın canlarım rabbim hayirli evlat eylesin ❤ -- Blabla -- saglikla bir avazda dogur insallah canim

Off o çok zor. Ama inat et canım moralini de bozma

Nacizane tavsiyem pes etme . Danışman işine yarar . Yorucu ve yıpratıcı bi süreç ama pes etme . Eninde sonunda tutar inşaallah .
Inatla cabaliyorum. Herkes birak mama yesin diyo. Ben emsin istiyorum. Mama.verixeksem de elimden geleni yapip oyle vereyim istiyorum. Kucagimda deli gibi araniyo ama memeyi tutmuyo cok uzuluyorum o oyle kafa ata ata meme aradiginda

Inatla cabaliyorum. Herkes birak mama yesin diyo. Ben emsin istiyorum. Mama.verixeksem de elimden geleni yapip oyle vereyim istiyorum. Kucagimda deli gibi araniyo ama memeyi tutmuyo cok uzuluyorum o oyle kafa ata ata meme aradiginda
Ahh kıyamam sana . Parmağınla göğüs ucunu daha fazla çıkarmaya çalış . Göğüs ucu ne kadar küçükse o kadar zorlanıyorlar . Bi kaç kez tutsa aslında devamı gelr . Allah yardımcın olsun canım benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…