Ama bence çok rahat birşey acısız bir işlem ben keşke çıkarmasalar dedim çünkü tuvalete gitmek daha zor geldi bana :)Hadi ya
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün.Kızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Yani doğum o ana kadar ne kadar planlı gibi olsa da başka hikayesi varsa ummadığın şeyler oluyor ve yaşanacak olan yaşanıyorKarnımda sonsuza kadar kalacak gibi geliyodu hem onun korkusu hem doğum nasıl olacak korkusu oluyor düşününce, hiç gelmeyecek gibiydi bugünler hep hamile kalacaktım sankiama dediğin gibi önemli olan o kokuyu çekip sağlıkla kavuşabilmek
Valla inan bende öyleyim yetişemiyorum. Resmen özledim buraları.Oyyy hiç bakamıyorum yetişemiyorum biraz okuyayım dedim ama bitmiyoooo yetişmiyoooo kizzzCipisS hadi gözün aydın pek sewindim senin adına kavuştun Almina incimize sağlıkla büyüsün inşallah azmettim buldum seni Instagramdan ahahah anası gibi güzel bir kızdır eminim
@puffin kizz sen ne yaptın bir doğurup geliyorum demişsn geldin mi
A avozge gözün aydın canimmm çok şükür sağlıkla gelmiş oğlusun
M Mirune cnm senin bugünde sezeryan inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minik kuzu covidi filanda takma olanda hayır wardr güzel olacak herşey inşallah
@Delirella ayyy 10 Ağustos okudumm az kaldı oğlusun gelmesine hadi hayırla sağlıkla inşallah
Dün 2 arkadas daha wardi sanki doğuma giden ama aklımda kalmadı kafa kalmadiki ay içerde dursalar biraz daha yatıp uyusaydik keşke acele etmeyin dogsunlar diyee yatın uyuyuunnn
Benim 12 gün oldu şükürler olsun basur agrisu War ama ilk zaman ki gibi şiddetli değil buna şükür diyeyim bu arada kızımızın adını "Masal Merve" koyduk teyzeleri ablaları
Valla acizlik oldum dün maalesef hiç bir şekilde geçmemişti. Bi ilaç verdiler onunla geçti şükür ama bugün de pis bir ağrı var kafam da.Baş ağrısını ben iki parol içiyordum ve sade golf nescafe sert olucak içiyordum 2 günde geçti bunlarla
Hemde nasıl minnacıkYerim kiź onu ben minicik simdi ya
Ah bana bu tavsiyeleri sonradan söylediler. Çok geç kaldılar. O da çok etkiledi beni. Acizlik oldum valla. Bi ilaç verdiler serumla o geçirdi çok şükür. Ama bugün de pis bir ağrım var.Çok geçmiş olsun, Spinalin bazılarına böyle baş ağrısı ile yan etkisi oluyormuş maalesef ben çok araştırdım onu seçsem mi falan diye, bol sade kahve ve bitter çikolata dışında çok bi yolu yok, bol bol da su içmelisin.. inş kısa zamanda atar vücudun.. Bazı yerlerde bu baş ağrısı olmasın diye ameliyat sırasında başınızı sağa sola çevirmeyin aşapı eğmeyin hep düz olsun falan diye tavsiye edildiğini duymuştum..
Hadi hayırlısıyla seninki de gelir inş, bugün gidecektiniz demi hastaneye?
İsmi çok yakışmış masal Merve, adıyla güzel güzel hayırlı sağlıklı ömür geçirsin inşsen de inş ağrılarından en kısa sürede kurtulursun..
Ay yok bu arada böyle de uyunmuyor, hem mide yanmasından (doğunca geçer diye umuyorum :) ) hem de doğru düzgün bi pozisyon alınmıyor asla rahat ettiğim hiç bir pozisyonum kalmadıuyumuyorum uykusuzluktan öylece bayılıp kısa sürede ayılıyorum gibi geliyor
Valla ben 3 takım koydum fazla geldi. Güvenliğim 3 takımdı fazla geldi. Biberon emzik gereksizmiş. Bez 10 adet yetti. Başka da aklıma gelmiyor şu andaDogum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun ❤❤ benim sorum olacak kendiniz icin neler aldiniz hastane çantanıza neler yetti ya da yetmedi tavsiyelriniz nelerdir
Valla şükür bizde hallettik o sorunu. Silikon göğüs ucu aldık. Şimdi yapışıyor hemen emmeye. Uyandırması çok zormuş ama asla uyanmıyor.Doğurdumbende bu sabah iyi hissedince okudum buraları baya atraksiyon geldi grubumuza. Emme sorunu bizde de vardı şükür hallettik ama gece uyumadı sağolsun pilim bitik. Kaka da yapıyor orda da sorun yok ama gece viyk viyk nöbette idik bi huzursuz haller gündüz güzel uyuyo
Of evet o yüzden. Mahvetti beni. Bugün yine olacak gibi. Delirmemek elde değilValla uygulanan işleme göre değişiyormuş canım ben spinal olucam doktor çıkınca kahve çay su içersin dedi.
Ben daha önce olmuştum canım öyle acıtan ve zor bişey değil korkulacak birşey yok
Yavrum sen doğuruyon hatta doğurdun mu şuan
Maşallah çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ay hadi her gün doğurdum doğurucam derken belki şuan doğumdasın sağ Salim al oğluşunu kucağına inşallah canım güzel haberler ver bize
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Canım anestezi yi çıkaramadıysan ondan baş ağrısı kalmış olabilir birkaç gün sürebilir inşallah geçer hemen.
Yok akmıyor. Spreyle yok evde. Zaten dün acile gittik baya etkili bir ilaç verdiler geçmişti. Ama bugün sanırım yine başlayacak ağrıTek tek isim yazmıycam okuycam diye kafam karıştı. Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizlerin adına kızlar. Şükür ki sagsaglim almışsınız kucagınıza darısı bizlerin başına. @janna tırnak yine yetişmedi kuzum senin bebe sevmedi galiba tırnak işini.CipisS burnun hafif aksa belki rahatlama yaşarmısın ki burun spreyi felan gibi. Bende takipleşmek isterim isteyen olursa bana mesaj atın ben bulurum sizi
Canım hemşire ze 2 saatte bir 30 cc demişti. Ama biberon ile değil Şırınga ile vermen gerekiyormuş. Şırıngatı çekmek zor olduğu için anneyi de etmeyi bırakmıyorlarmış. Biz öyle yaptık. Bir de göğsünü sürekli sık 1 2 damla da olsa kaşığa akıtıp tattır bebeğine.Kızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Benim de öyle oluyordu canim mutlaka diğer göğsünü Dr emzir sonrasında pompa ile boşalt mastıt olursan sütun de eskisi gibi olmuyor bebek emdiği için çok geliyor şükürGünaydın özledim buraları hiç bakamıyorum. Başka doğum yapan var mı acaba?
Bir de göğüslerim aşırı doldu. Çok fazla sütüm var. Kızım bir göğsü emerken diğerinden 15cc kendi kendine akıyor ve tek göğsümü en az 30 dk emiyor. Normal mi?
En önemli soru göbek bağı kanamış. Neden kanar? Korktuk bugün kontrole götüreceğiz.
Her zaman ilk önce kendi memeni vermeye çalış aldığı kadar olsun sonra mamasını ver yediyi kadar uyur zaten baya uyanınca tekrar aynı canım en az 4 kere falan oluyo tahminen yani şekerinin düşmemesi cok önemli uyanmıyorsa kendin uyandır ama ilk önce hep emzirKızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Toparlar ALLAH büyük üzülme annesiValla inan bende öyleyim yetişemiyorum. Resmen özledim buraları.çok teşekkür ederim çok şükür kavuştuk alışmaya çalılıuorız.
Valla acizlik oldum dün maalesef hiç bir şekilde geçmemişti. Bi ilaç verdiler onunla geçti şükür ama bugün de pis bir ağrı var kafam da.
Hemde nasıl minnacık
Ah bana bu tavsiyeleri sonradan söylediler. Çok geç kaldılar. O da çok etkiledi beni. Acizlik oldum valla. Bi ilaç verdiler serumla o geçirdi çok şükür. Ama bugün de pis bir ağrım var.
Valla ben 3 takım koydum fazla geldi. Güvenliğim 3 takımdı fazla geldi. Biberon emzik gereksizmiş. Bez 10 adet yetti. Başka da aklıma gelmiyor şu anda
Haklisin canim esim eğer bugün işten izin alabilirse öğlenden sonra kontrole gidicez insallah oglenden sonra muane eder doktorumCanım haftan çok ileri. Artık ertelemesen mi kontrolü acaba?
Oy kiyamam ya niye öyle olmuş kontrole götür canım bizlere de haber verGünaydın özledim buraları hiç bakamıyorum. Başka doğum yapan var mı acaba?
Bir de göğüslerim aşırı doldu. Çok fazla sütüm var. Kızım bir göğsü emerken diğerinden 15cc kendi kendine akıyor ve tek göğsümü en az 30 dk emiyor. Normal mi?
En önemli soru göbek bağı kanamış. Neden kanar? Korktuk bugün kontrole götüreceğiz.
Çok şükür sağ salim kucagina almissin canim insallah saglikla buyutursun kuzunu ya çocuk yazik bi rahat biraksalar cocuk doyacakmis gerçekten yaKızlar tek tek alıntılayamıyorum hiç gücüm yok. Dün baya zor bir gündü benim için ama bunun doğumla hiçbir alakası yoktu. Doğumum normal epidural oldu ve gayet güzel pozitif geçti. Doğumdan sonra insanlarla savasmaktan yoruldum sadece ve nerdeyse bu yüzden bebeğimi yogun bakıma alıp hortumla besleme gibi yanlıs bir teshise yönelmisti hastane. Sürekli 20 dk da bir cocugumu mememe dayamaya calısan kvalidem sürekli cocuk aç emmiyor diye ebe cagırdılar en son ebeleri ayağa kaldırdılar cocugum benden 6 saat ayrıldı. Yogun bakımda hiçbir şey kanul etmemis ne mama ne enjektör. En son geldiler hortumla beslencek bi hagta kalcak. Annem itiraz etti beni indirmelerini ve emzirmem gerektigini söyledi tekrar. Son bir sans verip indirceklerini söylediler. İndim cocugumla yalnız kalınca beni emdi cok sükür. Sonra yanıma geri cıktı. Bütün gece uyutmadı annemle beni. Sürekli emdi sabah 6.30 gibi anca uyudum ama cok sükür yeterkü emsin. Doğum hikayemi daha dinlendiğim bir zamanda yazacağım şimdilik görüsürüz
Doğum oldumu canimDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Benim meme ucum hem küçük hem sert olduğu için tutamadı, silikon meme ucu istedi hemşire, ebebekten almıştım zaten daha önce onunla denedik, çok güzel tuttu onu. Zamanla ucu çıkar yumuşar memeyi de denet hep dediInatla cabaliyorum. Herkes birak mama yesin diyo. Ben emsin istiyorum. Mama.verixeksem de elimden geleni yapip oyle vereyim istiyorum. Kucagimda deli gibi araniyo ama memeyi tutmuyo cok uzuluyorum o oyle kafa ata ata meme aradiginda
Onu bana da yaptı, göğüs ucu çıkarıcı da aldırdı ama yine de olmadı, bunları denemeye devam et o zamana kadar da silikon meme ucu dediEnjektorun ucunu kesip kelebek kismini memeye yaslayip cektik ucu ciksin diye. Canim cikti tabi. Ama israrla emmiyo yarin cozerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?