2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ustelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
İlk günler sıkıntılı . Bebeğine alışana kadar böyle . Anlıyorum seni . Ama alıştığında herşey rayına oturacak inşaallah . Allah güç versin inşaallah

Enjektorun ucunu kesip kelebek kismini memeye yaslayip cektik ucu ciksin diye. Canim cikti tabi. Ama israrla emmiyo yarin cozerim insallah

Enjektorun ucunu kesip kelebek kismini memeye yaslayip cektik ucu ciksin diye. Canim cikti tabi. Ama israrla emmiyo yarin cozerim insallah
Lansinohun aletini kullanmıştım bende o benim işime yaramıştı. O an anlık çıkartıyor . Hemen tutturuyordum daha sonraları emdikçe çıktı zaten ucu .

Bende spinal olmustum canım sağlıkçı olarak genelden acayip korkuyorum uyutulduktan sonrasını bildiğim için spinal daha kolay
Canım sen saglikci olarak daha tecrübelisin tehlikeli mi ondan mi

Benim ilk dogumda daha önce 2 kere başka ameliyat oldum takmadilar canım.

Eski genelcilerden kim kaldı diyosun
Hayırlsı bakalım neyaşanacak haftaya, ben bi gerildim öncekinde kendim tercih ettim şimdi de öyle olacak diye rahattım öyle dedi gerçi dr sen bilirsin dedi benimki ama inş öyledir.. Ben de eski genelciyim, spinal diye tutturmazlar inş, vazgeçerim başka hastaneye giderim

Bu arada spinal de dikiş yerinden farklı olan o bele yapılan iğne ağrısı çok nadir okudum ya herkes de olmuyor tek tük.. Ama yan etki olarak bel ve baş ağrısı bir miktar daha fazla kişiyi etkiliyormuş vücuttan atana kadar o da, ama yine de azınlık diye biliyorum.. Hiiç etkilenmeyen sadece olması gereken dikiş acısı ve işte dokunma sarsıntı falan hissedenler var hep %90..

Enn rahat şekilde en hafif acısız şekilde alırsın inş kucağına

Canım gözün aydın. Hayırlısı olsun iyi olun da önemli olan o Allah nazardan korusun
Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Ay hafi sağlıkla al kucağına canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberini alırız
Ustelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
Canım olabildiğince sakin olmaya çalış zaten biliyorsun ama insan o aşamada çok stres oluyo yavrum yaaa kıyamam o arandıkça senin için parçalanıyordur bak benim oğlum bi ara meme reddi yapmıştı o zaman doktor şöyle önermişti uyurken parmağımla ağzını aralayıp memeyi olabildiğince ağzına sokuyordum daha çok tıkıştırma diyelim iyice tıkıştırıp çenesinin altına gıdısına pıt pıt dokunup emmesini sağlıyordum iyice emmeye başlayınca birkaç denemeden sonra uyandırıyorsun görüp devam ediyor. İnşallah denemelerin başarılı olur ama öncelik sakin kalmakta. Diğer oğlumu biri parka falan çıkarabilse belki biraz daha rahat olursun evde senden beklentisi olan birileri oldukça sakin kalamazsın ki.

Canımçok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsın birkaç gün zor olabiliyor biraz yürümeye gezinmeye çalış. Ben de ilaçsız ilk tuvaleti asla yapamam hatta insan dikişe birşey olacak diye kendini kasabiliyor. Hepsi geçecek unutma

İyi haberlerini kendini toplayınca bekliyoruz

Tabi cnm, genel normalde iyidir, candır Ama spinalde de bebegi doğduğu an görmek paha biçilemez olmalı

Kuzum sebebini buldun mu? Biberon akışı mı fazla geliyor?

Raporu hem iş yerine hem sgk ya gönderim oldu bilmem iş yeride aynı şekilde söyledi bana bundan sonra doğum olunca bizi bilgilendirmen yeterli dedi.
Aynen sen işyerine raporu vereceksin işlemleri işyeri yapacak hastane zaten sisteme düşüyor sgk nın haberi oluyor. Birde aile beyannamesi doldurmak gerekiyor

Aynı durumdayız, mecburen arada mama veriyorum. 1 aya toparlanırlar inşallah

Aynen oyle yapiyorum ama yemiyo yaramaz. Kv yakinimda ama golge etmese yeter. Dun esim zorla arama dedigim.halde aradi annesini.dilara cok zorlanio bi kac gun gel gunduzleri evde bos bos ne oturuon.die. hepimiz oyle buyuttuk dedi. Cagirma anneni benden hizmet bekliyo dedm ben de. Adi gectikce.cildiriyorum.kadinin
Kuzum sebebini buldun mu? Biberon akışı mı fazla geliyor?
Biberon kullanmiyorum ki. Hastanedeyken emiyodu ama sut yoktu taa 4. Gun geldi sut. 3. Gune kadar siringayla besledik. O gun 2 kez biberon verdik cocuk birakti memeyi. Biberon 0 no aventti oysa. Ben disari cikmistim beslenme sondasi almak icin guya memede eds tapcaktim sut artcakti.bebek de mamayi memeden alcakti. Ama biberon verince evdeki hesap carsiya uymadi
Kuzum dil bağı falan mı var bebekte baktınız mı
2 gun once doktor kontrolu vardi osa doktor soyperdi cunku bakti agzinin icine falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…