İlk günler sıkıntılı . Bebeğine alışana kadar böyle . Anlıyorum seni . Ama alıştığında herşey rayına oturacak inşaallah . Allah güç versin inşaallahUstelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
Enjektorun ucunu kesip kelebek kismini memeye yaslayip cektik ucu ciksin diye. Canim cikti tabi. Ama israrla emmiyo yarin cozerim insallahAhh kıyamam sana . Parmağınla göğüs ucunu daha fazla çıkarmaya çalış . Göğüs ucu ne kadar küçükse o kadar zorlanıyorlar . Bi kaç kez tutsa aslında devamı gelr . Allah yardımcın olsun canım benim .
Lansinohun aletini kullanmıştım bende o benim işime yaramıştı. O an anlık çıkartıyor . Hemen tutturuyordum daha sonraları emdikçe çıktı zaten ucu .Enjektorun ucunu kesip kelebek kismini memeye yaslayip cektik ucu ciksin diye. Canim cikti tabi. Ama israrla emmiyo yarin cozerim insallah
Canım sen saglikci olarak daha tecrübelisin tehlikeli mi ondan miBende spinal olmustum canım sağlıkçı olarak genelden acayip korkuyorum uyutulduktan sonrasını bildiğim için spinal daha kolay
Sagim da yapiyorum alamayacagi gibi diil ucu suan baka derdi var ama neLansinohun aletini kullanmıştım bende o benim işime yaramıştı. O an anlık çıkartıyor . Hemen tutturuyordum daha sonraları emdikçe çıktı zaten ucu . Eki Görüntüle 3106968
Hadi yaEvet canım takıyorlar ilk yürüyene kadar duruyor hatta
Benim ilk dogumda daha önce 2 kere başka ameliyat oldum takmadilar canım.Aa ben hep takılıyor takılmalı diye biliyorum acaba sen mi hissetmedin.. Ben de genel anestezi ile doğum yaptığımda hemşire gelip de sondayı çıkaralım diyene kadar hiç haberim olmadı..
O tek sefer yetiyor zaten düşünmeyebende hem o hem de ameliyat esnasında ki süreçten çok pis tırsıyorum sadece biri olsa tolere edebilirdim belki bilmiyorum.. Genel daha garanti, benim için de öyle uyuyorsun sonra bitmiş uyanıyorsun gibi.. Spinalde Iğne orda biyerden geçerken bi zar varmış tam o zar delindiğinde o sinek ısırığı hissediliyormuş minnacık, araştırırken iğneden acı çekeni hiç duymadım. Hatta kimisinde 3-4 kere sokup çıkarıyorlar falan yine de acımıyormuş..Ama sonrasında oralar ağrıyormuş bir miktar..
Acaba anestezi dr u neye göre verecek bu kararı, ve senin tercihine bırakmayacak mı acaba merak ediyorum bu durumu..
Kızz sen delisin zaten yaa çılgınlar gibi video izleyen de sendin girmeden önce alışıksındır zaten o dikiş mikiş manzaralaraaradaki perdeyi de gerdiyirmeyeydin Ayy ben seni okudukça tüylerim diken diken oluyor
Ya eskiler de aksini der hep annem anneanne babaannemler falan kilolu çocuk yağ gibi kolayca çıkar daha kolay doğar derlermiş hep.. Benim annem de 4.850, 4300 normal doğurmuş. Bi beni 3küsür doğurmuş en zor da ben olmuşum ama popodan geldiğim için o gerçi..
Benim dr ilk muayene de 8 ağustos yazmıştı duruma göre değiştiririz demişti ama gerek olmadı değişikliğe.. 8 ağustosa da yalnız olmam inş diyordum çok sevindim şimdi sizleri okuyunca
Genel anesteziden farki sezeryan dikis yeri dışında dq ağrı oluyor o zaman...
Aman ne bileyim, doktorum anestezi doktoru karar verecek dedi, koskoca profesör karışamıyor demek kii terleten baktım bi, genel anestezi ve spinal için uygun.olmayan hastalar varmış.ona.gore seçim yapılıyor demiş. Haftaya öğreneceğim ben eski genel anestezicilerdenim alışkınım.oysa
Canım gözün aydın. Hayırlısı olsun iyi olun da önemli olan o Allah nazardan korusunDamir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Ay hafi sağlıkla al kucağına canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberini alırızDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Canım olabildiğince sakin olmaya çalış zaten biliyorsun ama insan o aşamada çok stres oluyo yavrum yaaa kıyamam o arandıkça senin için parçalanıyordur bak benim oğlum bi ara meme reddi yapmıştı o zaman doktor şöyle önermişti uyurken parmağımla ağzını aralayıp memeyi olabildiğince ağzına sokuyordum daha çok tıkıştırma diyelim iyice tıkıştırıp çenesinin altına gıdısına pıt pıt dokunup emmesini sağlıyordum iyice emmeye başlayınca birkaç denemeden sonra uyandırıyorsun görüp devam ediyor. İnşallah denemelerin başarılı olur ama öncelik sakin kalmakta. Diğer oğlumu biri parka falan çıkarabilse belki biraz daha rahat olursun evde senden beklentisi olan birileri oldukça sakin kalamazsın ki.Ustelik surekli emsin diye ugrastigimdan buyuk oglana hic vakit kalmiyo o da cok uzuluyo anne ne zaman geliceksin anne kardesim niye agliyo hani emince gelicektin. Cok da gerginim ona da kiziyorum ara sira. Lohusalik beni fena vurdu kisaca
Canımçok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsın birkaç gün zor olabiliyor biraz yürümeye gezinmeye çalış. Ben de ilaçsız ilk tuvaleti asla yapamam hatta insan dikişe birşey olacak diye kendini kasabiliyor. Hepsi geçecek unutmaSelam kızlar , cıktık hastaneden evdeyiz. Cok agrım var dayanacak gücü zor buluyorum. Birinin desteği olmadan yatıp kalkamıyorum. Bebek emdikçe rahim kasılmalarım artıyor. Agrım cok fazla dah wc ye cıkmadım.
Damir kuzum doğdu. Spinal diye girip genel anestezi oldum. 1 saat doğru noktayi bulamadi nasil işte çok şey var anlatacak ama sonra. Yavrum çok guzel nazar degmesin. Cok mutluyum. Her seye deger. 3815 gr. Boy olcmuyolar burda. Detaylica anlaticem sonra
Eski genelcilerden kim kaldı diyosun
Hayırlsı bakalım neyaşanacak haftaya, ben bi gerildim öncekinde kendim tercih ettim şimdi de öyle olacak diye rahattım öyle dedi gerçi dr sen bilirsin dedi benimki ama inş öyledir..Ben de eski genelciyim, spinal diye tutturmazlar inş, vazgeçerim başka hastaneye giderim
Bu arada spinal de dikiş yerinden farklı olan o bele yapılan iğne ağrısı çok nadir okudum ya herkes de olmuyor tek tük.. Ama yan etki olarak bel ve baş ağrısı bir miktar daha fazla kişiyi etkiliyormuş vücuttan atana kadar o da, ama yine de azınlık diye biliyorum.. Hiiç etkilenmeyen sadece olması gereken dikiş acısı ve işte dokunma sarsıntı falan hissedenler var hep %90..
Enn rahat şekilde en hafif acısız şekilde alırsın inş kucağına
Kuzum sebebini buldun mu? Biberon akışı mı fazla geliyor?Benim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum
Her sey çok güzel olacak, akışa bırakYarın sezeryanım var dua edin kızlarçok tırsıyorum
Kuzum dil bağı falan mı var bebekte baktınız mıSagim da yapiyorum alamayacagi gibi diil ucu suan baka derdi var ama ne
Aynen sen işyerine raporu vereceksin işlemleri işyeri yapacak hastane zaten sisteme düşüyor sgk nın haberi oluyor. Birde aile beyannamesi doldurmak gerekiyorRaporu hem iş yerine hem sgk ya gönderim oldu bilmem iş yeride aynı şekilde söyledi bana bundan sonra doğum olunca bizi bilgilendirmen yeterli dedi.
Benim oglum asla asla asla emmek istemiyo. 4 gundur emzirmeye calis mama yap memede eds dene olmadi parmakta eds ver her beslenme seansi 2 saat suruyo bittim artk bugun. Emzirme danismani buldum insallah ise yarar agla agla helak oldum ya. Ilki de emmemisti bunu emzirmek cok istiyorum
Yok ondan değil sonraki işlemleri bildiğim için sadece korkuyorum canımCanım sen saglikci olarak daha tecrübelisin tehlikeli mi ondan mi
Aynen oyle yapiyorum ama yemiyo yaramaz. Kv yakinimda ama golge etmese yeter. Dun esim zorla arama dedigim.halde aradi annesini.dilara cok zorlanio bi kac gun gel gunduzleri evde bos bos ne oturuon.die. hepimiz oyle buyuttuk dedi. Cagirma anneni benden hizmet bekliyo dedm ben de. Adi gectikce.cildiriyorum.kadininCanım gözün aydın. Hayırlısı olsun iyi olun da önemli olan o Allah nazardan korusun
Ay hafi sağlıkla al kucağına canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberini alırız
Canım olabildiğince sakin olmaya çalış zaten biliyorsun ama insan o aşamada çok stres oluyo yavrum yaaa kıyamam o arandıkça senin için parçalanıyordur bak benim oğlum bi ara meme reddi yapmıştı o zaman doktor şöyle önermişti uyurken parmağımla ağzını aralayıp memeyi olabildiğince ağzına sokuyordum daha çok tıkıştırma diyelim iyice tıkıştırıp çenesinin altına gıdısına pıt pıt dokunup emmesini sağlıyordum iyice emmeye başlayınca birkaç denemeden sonra uyandırıyorsun görüp devam ediyor. İnşallah denemelerin başarılı olur ama öncelik sakin kalmakta. Diğer oğlumu biri parka falan çıkarabilse belki biraz daha rahat olursun evde senden beklentisi olan birileri oldukça sakin kalamazsın ki.
Biberon kullanmiyorum ki. Hastanedeyken emiyodu ama sut yoktu taa 4. Gun geldi sut. 3. Gune kadar siringayla besledik. O gun 2 kez biberon verdik cocuk birakti memeyi. Biberon 0 no aventti oysa. Ben disari cikmistim beslenme sondasi almak icin guya memede eds tapcaktim sut artcakti.bebek de mamayi memeden alcakti. Ama biberon verince evdeki hesap carsiya uymadiKuzum sebebini buldun mu? Biberon akışı mı fazla geliyor?
2 gun once doktor kontrolu vardi osa doktor soyperdi cunku bakti agzinin icine falanKuzum dil bağı falan mı var bebekte baktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?