2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Iyi şükür bak diyordun biz kimleri kimleri dogurturuz sen doguruyon ama bende tık yok hala

Dogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yok sancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Rabbim yardimcin olsun canım sağ salim dünyaya gelsin insallah bebisin

Hadi hayırlısıyla bir avazda rahatça alırsın inş kucağına zamanı gelince

Kızlar bugün lavaboya giderken tam kapıdından girdim ve yarım bardak kadar su aktı, hemen klozete oturdum idrar mı diye sıkıp bırakarak kesilip kesilmediğine baktım. Kesiliyordu ve idrardı bence. Az öncede otururken ayağa kalktım 2-3 kaşık kadar su geldiğini hissettim baktım ıslaktı iç çamaşırım. Ama akıntımda inanılmaz artmış durumda. Su değildir değil mi bu? Cumartesi randevum beklemeden gitsemmi

Su kesintisiz gelir diyorlar ama açıkçası ben tedbirli olma taraftarıyım. Ben olsam cumartesiyi beklemem giderim

Kötü bir şey getirme aklına. Sonunda mis kokuluna kavuşacaksın o anlara odaklan

Ay nasi hizli omus hersey hayirli saglikli evlqt olsun insallah

Gozun aydin canim hayirli evlat olsun anali babali buyusun tum bebisler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
aminnnn teyzesi çok teşekkür ederiz
Oooo ne bereketli gun bu ya. Allah anali babali buyutsun.
bereketli mahsüller çok şükür
Hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklo büyütsün

Bebisler geliyor.
Benimki acele etmez umarım annemler covit gelemiyor doğuma az kala gelecekler.esim yok burada
allah razı olsunn canım benim inşallah herşey gönlünce olur
teşekkğr ederimm
Ayyy hadi gözün aydın canım . Rabbim hayırlı evlat eylesin . Hoşgelmiş minik paşa
teşekkür ederiz teyzesii Allah razı olsun
valla doktorda ebede bende 3 ümüzde şaşkınlıklar içersindeydik keşke normal doğum yapabilseydim ama işte kalp atımı yavaşlayınca hiç riske atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
aminnn canım teşekkür ederim
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 7 cm kadar nasıl uyudun yahu
vallaha bende bilmiyorum,daha 1 hafta önce en yakın arkadaşımın 3 cm açıklığa nasıl bağırdığını hatırlıyorum bende gram acı yoktu hastaneye gidene kadar sonra 7 cm açıklığı duyunca bende psikolojik ağrılar ve gerçek ağrılar başlamıştı 4 kere iyi sancı çektim ama çocuğumun kalp atışı yavaşlamıştı o yüzden tehlikeye atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
valla canım bende hayret ediyorum sadece suyum geldiğini biliyorum şarıl şarıl bacaklarımdan indi valla

Kötü bir şey getirme aklına. Sonunda mis kokuluna kavuşacaksın o anlara odaklan
Karnımda sonsuza kadar kalacak gibi geliyodu hem onun korkusu hem doğum nasıl olacak korkusu oluyor düşününce, hiç gelmeyecek gibiydi bugünler hep hamile kalacaktım sanki ama dediğin gibi önemli olan o kokuyu çekip sağlıkla kavuşabilmek

Canım, benim su gittiğinde aşırı derecede akıntı ve ayağa kalktığımda çeşme gibi inen bi suyum vardı sen yinede bence bi doktoruna görün

Sağlıkla kavuştunuz ya önemli olan bu. Kısmette böyle bir hikaye yaşamak varmış

Kimisinin suyu bi anda boşaltıp gelir kimsinin parça parça sızıntı şeklinde değişebiliyor
Tutabilmen beni de düşündürdüöama yine de su olma ihtimali de var yuksek, kontrolü beklemeden muhakkak bi görün sabah.. Suysa eğer enfeksiyona açık hale geliyo bebiş dr kontrolü altında daha iyi olur herşey...

Maşallah normal olma durumu olsa kolayca olacaktı demek ki hayırlısıyla sağlıkla aldım kucağına nihayetinde maşallah güzel bi anıyla geldi minnoş

Canım denedin mi bilmiyorum ama sen üstünü soy bebeği de soy göğsüne yüzüstü yatır. Meme reddinde işe yarıyor diyorlar.
Deneyim bunu
Kızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
2 saatte bi beslenmeli. Her bebek farkli olur 30 cc yap dene doyar bence

Herşey olup geçiyor canımm hep bu şekilde motive et kendini gelip geçecek kucağında bir minikle döneceksin evine inşallah kolaylıklar dilerim
Hepinizden Allah razı olsun kızlar alalim.bebişlerimizi kucaģimiza saglicakla stresten uyku girmedi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…