Iyi şükür bak diyordun biz kimleri kimleri dogurturuz sen doguruyon ama bende tık yok halaDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Doktor en son 19 temmuz da gittiğimiz de 1 hafta sonra gelirsin dedi de biz bekledik yaNst için falan çağırmiyolar mi peki
Rabbim yardimcin olsun canım sağ salim dünyaya gelsin insallah bebisinDogum basladi kizlar 4cm acilmam var sancilarim sıklaştı alttan atilan parmagin haddi hesabi yoksancin iyi o yuzden suni sanci vermiyorum dedi.. acliktan ölecemm bu arada .. Allah kimseyi yari yolda koymasin hepimizin yardimcisi olsun
Canım haftan çok ileri. Artık ertelemesen mi kontrolü acaba?Doktor en son 19 temmuz da gittiğimiz de 1 hafta sonra gelirsin dedi de biz bekledik ya
Hadi hayırlısıyla bir avazda rahatça alırsın inş kucağına zamanı gelinceBenim de kontrolüm vardı bugün bebegin durumu iyi çok şükür ama nst de tek bir sancı bile çıkmadı. Sordum doktora ne olacak yani cuma son artık 40.hafta bitiyor. Cuma yatışını yapıyoruz suni sancı ile olacak doğum dedi. Eşim covid, testi negatife dönerse gelecek diye cumartesiye ertelettim daha da erteleyemem dedi. 6 ağustosta olacak yani doğumum eğer kendi sancılarım başlamazsa, hem heyecanlandım hem de korku başladı İnşallah kolay olur
Amin İnşallah canım çok sağolHadi hayırlısıyla bir avazda rahatça alırsın inş kucağına zamanı gelince
Su kesintisiz gelir diyorlar ama açıkçası ben tedbirli olma taraftarıyım. Ben olsam cumartesiyi beklemem giderimKızlar bugün lavaboya giderken tam kapıdından girdim ve yarım bardak kadar su aktı, hemen klozete oturdum idrar mı diye sıkıp bırakarak kesilip kesilmediğine baktım. Kesiliyordu ve idrardı bence. Az öncede otururken ayağa kalktım 2-3 kaşık kadar su geldiğini hissettim baktım ıslaktı iç çamaşırım. Ama akıntımda inanılmaz artmış durumda. Su değildir değil mi bu? Cumartesi randevum beklemeden gitsemmi
Kötü bir şey getirme aklına. Sonunda mis kokuluna kavuşacaksın o anlara odaklanBenim de kontrolüm vardı bugün bebegin durumu iyi çok şükür ama nst de tek bir sancı bile çıkmadı. Sordum doktora ne olacak yani cuma son artık 40.hafta bitiyor. Cuma yatışını yapıyoruz suni sancı ile olacak doğum dedi. Eşim covid, testi negatife dönerse gelecek diye cumartesiye ertelettim daha da erteleyemem dedi. 6 ağustosta olacak yani doğumum eğer kendi sancılarım başlamazsa, hem heyecanlandım hem de korku başladı İnşallah kolay olur
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAy nasi hizli omus hersey hayirli saglikli evlqt olsun insallah
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun anali babali buyusun tum bebisler
aminnnn teyzesi çok teşekkür ederizSpinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi
Bur masallah da senin kuzuyaSağlıkla büyüsün insallah
Masallah cnm, sağlıkla büyüsün ufaklik
Sagol cnmz haftaya aranıza katılmama az kaldı
Spinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi
Masallah cnm
Su geçirmez bant yapistirmadilar mi kesik yere
Evet, yani genelde takmislardi ama ben uyuduktan sonra
bereketli mahsüller çok şükürOooo ne bereketli gun bu ya. Allah anali babali buyutsun.
allah razı olsunn canım benim inşallah herşey gönlünce olurHadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklo büyütsün
Bebisler geliyor.
Benimki acele etmez umarım annemler covit gelemiyor doğuma az kala gelecekler.esim yok burada
teşekkğr ederimmÇok geçmiş olsun canım.
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.
Sağlıkla al kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün.Çok ani oldu ama sonu güzel oldu.
teşekkür ederiz teyzesii Allah razı olsunAyyy hadi gözün aydın canım . Rabbim hayırlı evlat eylesin . Hoşgelmiş minik paşa
valla doktorda ebede bende 3 ümüzde şaşkınlıklar içersindeydik keşke normal doğum yapabilseydim ama işte kalp atımı yavaşlayınca hiç riske atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillahKusmak ve ishal de doğum belirtisi olabilir diyorlardı demek doğruymuş. Hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah.
@avozge hayırlı olsun canım en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz
emosscaa 7 cm açıklık nasıl olmuş bir anda maşallah darısı başıma diyeyim. Bebişine jet hızıyla sağ salim kavuşmuşsun gözün aydın
@- Janna - Sen de ha doğurdun ha doğuracan derken hooop diye doğurdun işte. Darısı biz bekleyenlerin başına.
@-Puffin- canım hayirli olsun zor kısmı atlatmişsin bile. Gözünüz aydın, ayy ne bereketli bir gün.
@Mirune @miaselinam @almadpr sizin sezaryenler de bugündü hepiniz hayırlısıyla kolayca sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
aminnn canım teşekkür ederimValla uygulanan işleme göre değişiyormuş canım ben spinal olucam doktor çıkınca kahve çay su içersin dedi.
Ben daha önce olmuştum canım öyle acıtan ve zor bişey değil korkulacak birşey yok
Yavrum sen doğuruyon hatta doğurdun mu şuan
Maşallah çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ay hadi her gün doğurdum doğurucam derken belki şuan doğumdasın sağ Salim al oğluşunu kucağına inşallah canım güzel haberler ver bize
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Canım anestezi yi çıkaramadıysan ondan baş ağrısı kalmış olabilir birkaç gün sürebilir inşallah geçer hemen.
vallaha bende bilmiyorum,daha 1 hafta önce en yakın arkadaşımın 3 cm açıklığa nasıl bağırdığını hatırlıyorum bende gram acı yoktu hastaneye gidene kadar sonra 7 cm açıklığı duyunca bende psikolojik ağrılar ve gerçek ağrılar başlamıştıGözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah7 cm kadar nasıl uyudun yahu
valla canım bende hayret ediyorum sadece suyum geldiğini biliyorum şarıl şarıl bacaklarımdan indi vallaAy maşallah sen hiç farketmeden 7cm açılmış nasıl yaSağlıkla aldın kucağına Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel hayırlı ömürleri olsun güle güle büyüsün
Ayy ne güzel gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel ömürleri olsun,
Karnımda sonsuza kadar kalacak gibi geliyodu hem onun korkusu hem doğum nasıl olacak korkusu oluyor düşününce, hiç gelmeyecek gibiydi bugünler hep hamile kalacaktım sankiKötü bir şey getirme aklına. Sonunda mis kokuluna kavuşacaksın o anlara odaklan
Canım, benim su gittiğinde aşırı derecede akıntı ve ayağa kalktığımda çeşme gibi inen bi suyum vardı sen yinede bence bi doktoruna görünKızlar bugün lavaboya giderken tam kapıdından girdim ve yarım bardak kadar su aktı, hemen klozete oturdum idrar mı diye sıkıp bırakarak kesilip kesilmediğine baktım. Kesiliyordu ve idrardı bence. Az öncede otururken ayağa kalktım 2-3 kaşık kadar su geldiğini hissettim baktım ıslaktı iç çamaşırım. Ama akıntımda inanılmaz artmış durumda. Su değildir değil mi bu? Cumartesi randevum beklemeden gitsemmi
Sağlıkla kavuştunuz ya önemli olan bu. Kısmette böyle bir hikaye yaşamak varmışÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
aminnnn teyzesi çok teşekkür ederiz
bereketli mahsüller çok şükür
allah razı olsunn canım benim inşallah herşey gönlünce olur
teşekkğr ederimm
teşekkür ederiz teyzesii Allah razı olsun
valla doktorda ebede bende 3 ümüzde şaşkınlıklar içersindeydik keşke normal doğum yapabilseydim ama işte kalp atımı yavaşlayınca hiç riske atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
aminnn canım teşekkür ederim
vallaha bende bilmiyorum,daha 1 hafta önce en yakın arkadaşımın 3 cm açıklığa nasıl bağırdığını hatırlıyorum bende gram acı yoktu hastaneye gidene kadar sonra 7 cm açıklığı duyunca bende psikolojik ağrılar ve gerçek ağrılar başlamıştı4 kere iyi sancı çektim ama çocuğumun kalp atışı yavaşlamıştı o yüzden tehlikeye atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
valla canım bende hayret ediyorum sadece suyum geldiğini biliyorum şarıl şarıl bacaklarımdan indi valla
Kızlar bugün lavaboya giderken tam kapıdından girdim ve yarım bardak kadar su aktı, hemen klozete oturdum idrar mı diye sıkıp bırakarak kesilip kesilmediğine baktım. Kesiliyordu ve idrardı bence. Az öncede otururken ayağa kalktım 2-3 kaşık kadar su geldiğini hissettim baktım ıslaktı iç çamaşırım. Ama akıntımda inanılmaz artmış durumda. Su değildir değil mi bu? Cumartesi randevum beklemeden gitsemmi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
aminnnn teyzesi çok teşekkür ederiz
bereketli mahsüller çok şükür
allah razı olsunn canım benim inşallah herşey gönlünce olur
teşekkğr ederimm
teşekkür ederiz teyzesii Allah razı olsun
valla doktorda ebede bende 3 ümüzde şaşkınlıklar içersindeydik keşke normal doğum yapabilseydim ama işte kalp atımı yavaşlayınca hiç riske atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
aminnn canım teşekkür ederim
vallaha bende bilmiyorum,daha 1 hafta önce en yakın arkadaşımın 3 cm açıklığa nasıl bağırdığını hatırlıyorum bende gram acı yoktu hastaneye gidene kadar sonra 7 cm açıklığı duyunca bende psikolojik ağrılar ve gerçek ağrılar başlamıştı4 kere iyi sancı çektim ama çocuğumun kalp atışı yavaşlamıştı o yüzden tehlikeye atmak istemedik bunada çok şükür elhamdulillah
valla canım bende hayret ediyorum sadece suyum geldiğini biliyorum şarıl şarıl bacaklarımdan indi valla
Deneyim bunuCanım denedin mi bilmiyorum ama sen üstünü soy bebeği de soy göğsüne yüzüstü yatır. Meme reddinde işe yarıyor diyorlar.
2 saatte bi beslenmeli. Her bebek farkli olur 30 cc yap dene doyar benceKızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Hepinizden Allah razı olsun kızlar alalim.bebişlerimizi kucaģimiza saglicakla stresten uyku girmedi gözümeHerşey olup geçiyor canımm hep bu şekilde motive et kendini gelip geçecek kucağında bir minikle döneceksin evine inşallah kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?