2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canim ya hadi gözün aydın anali babalı büyüsün insallah bizlerde dua et

Hayırlı uğurlu olsun.Çok şükür genel olarak güzel geçmiş sürecin. Sütün de zamanla gelecektir inşallah.

Kızlar
Son zamanlar geçmek bilmiyordu gerçekten. Doktorun yönlendirecektir seni. Bana da 38de 4 kiloyu bulur demişti 39+0 da bir kaç kere ölçtü tam kilosundan emin olmak için 3700 çıktı, rahat doğurursun sen bunu dedi. 40+0'a kadar doğurmazsam uyarı verecek ama 40+lara kalmadan geleceğini umuyordu bakalım çarşambaya kadar kendiliğinden gelir inşallah. Gerçi benim doktor 4 üstü bebekleri de normal doğurtuyor Sen de konuş doktorunla iyice bir ölçsün. Bebeğin kafasıyla senin pelvisin uyumlu mu ona baksın. Çünkü önemli olan aslında kafa-pelvis uyumu. Eşi, suyu, bebeğin pozisyonu iyiyse bekletir 2 hafta daha muhtemelen. Şu doğum ne ilginç şey yaaa oturduk sancı gelsin diye dua ediyoruz, 4 gözle sancı bekliyoruz

Ah canim bogup atacaksin su kvyi her guzel.gunu rezil etmeyi cok iyi bilirler. Cok sukur saglikla kucaginda bebegin
Hayirli evlat olsun canim. Dikis konusunda benm fikrim.yok alindigini bile bilmiyodum hatta

İnsallah eşin yetisir canim hersey gonlunce olsun ❤
Bence su olabilir arkadaşim suyunun geldigini anlamamişti wcde oldugu icin idrar yapiyosun gibi ayni demisti
Kızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Gözünaydin canim dr yönlendirmedimi
Allah kolaylık versin canim o simdi den ksrdeş psikolojisine girmiş
Ooy özledik yahu seni göberk konusunda bir fikrim yok
Kv deni yolasim geldi şuan gerizekalı karı ya
Hersey cok guzel olmuş canim insallah agrilarinda hemen geçer

Canımm bende dün bu yüzden acildeydimm benim ki göbek düştü sonradan kanıyor k vit iğnesi tekrar yapıldı kuzuma ve kan filan aldılar yawrumu çok çok ağlattılar bende onla ağladım pek kötü bir gündü doktora gotue mutlaka çok geçmiş olsun

Su olabilir benimde öyleydi sürekli akıntım vardı meğer bebeğin suyuymuş o sürekli akan.. bide bende sürekli idrara çıkma durumuda vardı tabi..

Canim cok yorulmussundur kiyamam. 4 cm e geldiysen epidural.isteyip biraz dinlensene.
Gece oyle uyumusum ki hic gerek kalmadi oyle seylere canim bebekte ben dinlendigim icin dinlenmis sabah tekrar basladi sancim doktor geldi acilma olmamis seni yormucam dogurtucam dedi .. cok agrasif olmadan verelim suni dedi bakalim nolucak

Gece oyle uyumusum ki hic gerek kalmadi oyle seylere canim bebekte ben dinlendigim icin dinlenmis sabah tekrar basladi sancim doktor geldi acilma olmamis seni yormucam dogurtucam dedi .. cok agrasif olmadan verelim suni dedi bakalim nolucak
Hemencecik acilma olsun hemen kavus yavruna canim hayirla

Umarim hersey yolunda gider rabbim yardimcin olsun

Sağol canım soracaklarımı tam not alıyordum kafa-pelvis uyumunu ekledim. Peki normal doğurmak istiyoruz ama kilosu artıyor suni sancı verilip başlatmıyorlar mı doğumu 38 de filan? 40. Hafta mı bekletiliyor suni için?

Ben doguramam demistim demi acilma ilerlemedi sabaha kadar sancimla baktilar simdi suni taktilar cıldırmaya hazirimm
Kiz anaaa evrene negatif mesaj yollamaya devam etme gözünü seveyim kararsiz minnak biraz demek ki insallah hemen acilman olur da kurtulursun

4cm aciklikla kaldim kizlar kendi sancimla olmadi rahim duvarim arkadaymis acikliga bakmak öldürüyo beni .. simdi lavman yapildi suni vericekler oncesine 2 tane besin serumu takildi dualarinizi eksik etmeyin
Canım Rabbim kolaylaştırsn en az acıyla en kolay şekilde atlat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…