- 27 Temmuz 2022
- 20
- 23
- 3
- 41
Evet bende açılma sonucunda normal doğum oldu. Üç dogumumum üçü de normal dogum. Birinci ve üçüncü doğumum tamamen suni sancıyla gerçekleşti. İlkinde açılma daha yavaş oldu ama 9.5 saat sonucunda doğum oldu. Üçüncü dogumum da 6 saatte gerçekleşti. Ben ilkinde epidural aldım doğumun 2 saatlik kısmında sancı hissetmedim son 1.5 2 saatinde epiduralin etkisi geçmişti sancıyı çekerek doğurdum . Son doğumda açılma daha hızlı olunca epidural yaptırmadan doğurdum. Her bünye farklı tabi vücudun doğuma vereceği tepki bile farklı o yüzden doktora güvenerek onun telkiniyle hareket etmek gerekiyor bence.Bende beklemek istemiyorum kaka yutma ihtimali ile. Korkutuyor beni de. Suni sancı verince açılman ve normal doğum mu oldu.
Bence de alma ben prima aldim simdilik sonra denerim tek tekOzaman hiç almamak daha iyi. Ben oglanlarda prima ile başlamıştım ama bunda karışık aldım.
Canım hayırlı olsun rabbim kaderini bahtını güzel eylesinKızlar bu kadar erken doğurmamı bence hergün 45 dk ve daha fazla yüzmeme ve yürümeme borçluyumbunuda buraya not edeyim
Kesinliklle ne kadar erken ayirirsak o kadar kolay olacak bizim için . Mesela ablam 26 haftalık dogum yapinca kiyamadi ayirmadi odasini simdi ufaklik 6 yasinda ama hala kendi odasinda uyumuyor kalkip kalkip geliyor yanına bas edemiyor artik. Benim korkum gece besiginde yatarken kusar yutarsa gormezsem diye sadece6.ayda odaya ayıran arkadaşlarım bebek kendi odasında uyuduğu için büyüyünce hiç oda ayırma stresini yapamadılar. Ayırmayan arkadaşlarımın çocukları anneleri odaya yatınca kalkıp anne baba yanına gelmiş hepGozleri açılmadan odaya alıştırmak.istiyorum ben de
Gözün aydın canım . Geçmiş olsunKızlar hepinize cok tesekkur ederim guzel mesajlariniizi gordum mutlu oldum .. 19.50de kurtuldum şükür baya zorlu yorucu bi gundu benim icin .. 3.80 grm dogdu boyunu ölcmediler neden bilmiyorum.. kendileri baya aç yalnız memeden ayrilmiyor oda olcak o kadardarisi sizlere olsun insallah sag saglim kurtulun, kavusun yavrunuza
Ayyy hadi inşallah pozitif hikayelerimiz olsun hepimizinİnan bende doğum saatime kadar ağladım korkudan.Ama cesaret edıcem dedım doktoruma guvendım ve spinal olmasına karar verdım .Ilk ıgne yapılırken kıpırdarmıyım acaba dıye korktum kucagıma bır yastık verdiler ona sarılmamı soyledıler sonra bı kadın vardı geldı o da tutup destek verdı bana.Zaten herseyı konuşa konuşa anlata anlata yapıyorlar.ayaklar uyuşmaya başlayınca yatırdılar ztn önünü kapatıyorlar ve bırsey görmüyorsun bebek cıkmaya hazırken eşimde yanımıza geldı.o ana o sekılde şahıt olmak tarıfsızdı bebegı gördükten sonra sonrasını düşünmüyorsun zaten .
Maşallah tosbağa yaKızlar hepinize cok tesekkur ederim guzel mesajlariniizi gordum mutlu oldum .. 19.50de kurtuldum şükür baya zorlu yorucu bi gundu benim icin .. 3.80 grm dogdu boyunu ölcmediler neden bilmiyorum.. kendileri baya aç yalnız memeden ayrilmiyor oda olcak o kadardarisi sizlere olsun insallah sag saglim kurtulun, kavusun yavrunuza
Yeter canım doğum kilosuna göre 1 numara kullanma süresi değişiyor 4 kiloya filan ulaştığında 1 numara olmaz biraz dar gelebilir mesela, ama stok yapılacaksa ve bulursanz 3 numara ve 5 numara en çok kullanılan asla heder olmazAa cok iyiymiş.2 paket 70li 1 numara aldık yeter demi canım? Geçen hafta Trendyol marketten ilk siparise 40 TL indirimle 70lisini 148 TL'ye almıştık
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ilk cocugumda emme problemi yaşamıştık hipp kullandık. Evolvia icin benzer yorumlari duymustum. hippi tavsiye ederimHanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı
Zaten 6 aydan sonra ayiriyorsun, kusan çocukların çoğu reflu, ya reflu yatağı alıyorsun veya yatak altına zateb yastik koyup yukseltiyorsun bebeğin.. doğal olarak kusma riskini aza indiriyor, kafa da yukarıda kalıyor cnmKesinliklle ne kadar erken ayirirsak o kadar kolay olacak bizim için . Mesela ablam 26 haftalık dogum yapinca kiyamadi ayirmadi odasini simdi ufaklik 6 yasinda ama hala kendi odasinda uyumuyor kalkip kalkip geliyor yanına bas edemiyor artik. Benim korkum gece besiginde yatarken kusar yutarsa gormezsem diye sadece
Canım ben hipp organık almıştım hastanede wermek içinHanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı
Canım bebeğin kilosuna göre değişir kakasina göredeQ1 numara kaç paket kullanılır ki. Ben 2 paket almıştım fazla gelirmiş ki bidaha alsam
SMA en iyisi diye biliyorum gaz oluyorsa goldengoatHanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı
3 kilo şimdi ama yeter o zaman artar bile belkiYeter canım doğum kilosuna göre 1 numara kullanma süresi değişiyor 4 kiloya filan ulaştığında 1 numara olmaz biraz dar gelebilir mesela, ama stok yapılacaksa ve bulursanz 3 numara ve 5 numara en çok kullanılan asla heder olmaz
Bize de gönder o yagmurdanDün temizlik yapıldı şuan bir yağmur yağıyor maşallahne cam kaldi ne bisey
Ayy ben kız altını nasıl degiştirecem korkuyorum beceremem diyeCanım bebeğin kilosuna göre değişir kakasina göredeben sıfır numaradan 3 pakete yakın bitirirdm çünkü tam altını değişiyrm tekrar yapıyor sıpa ee malum yaz sıcağı değişmeye çalışıyorm sık sık batırdı bizi 4 kilodan sonra 1 numara dar olur cabim bebeğinin doğum kilosu da önemli benimki daha 3 kilo yok o yüzden 1 numara bez bir süre daha gider bize
AngaraDün temizlik yapıldı şuan bir yağmur yağıyor maşallahne cam kaldi ne bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?