2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende beklemek istemiyorum kaka yutma ihtimali ile. Korkutuyor beni de. Suni sancı verince açılman ve normal doğum mu oldu.
Evet bende açılma sonucunda normal doğum oldu. Üç dogumumum üçü de normal dogum. Birinci ve üçüncü doğumum tamamen suni sancıyla gerçekleşti. İlkinde açılma daha yavaş oldu ama 9.5 saat sonucunda doğum oldu. Üçüncü dogumum da 6 saatte gerçekleşti. Ben ilkinde epidural aldım doğumun 2 saatlik kısmında sancı hissetmedim son 1.5 2 saatinde epiduralin etkisi geçmişti sancıyı çekerek doğurdum . Son doğumda açılma daha hızlı olunca epidural yaptırmadan doğurdum. Her bünye farklı tabi vücudun doğuma vereceği tepki bile farklı o yüzden doktora güvenerek onun telkiniyle hareket etmek gerekiyor bence.

Kızlar bu kadar erken doğurmamı bence hergün 45 dk ve daha fazla yüzmeme ve yürümeme borçluyum bunuda buraya not edeyim
Canım hayırlı olsun rabbim kaderini bahtını güzel eylesin benimde kız 2560kg 9gunde hiç kilo almamıs salı kontrole çağırdı eğer hala aynı ise doğum olucak o kiloda nasıl bebek yani zormu emme refleksi falan cokmu küçük bakımı zor olur diyorlar çabuk toparlar diye düşünüyorum ama işte milletimiz negatif konuşma konusunda 1 numara

Kesinliklle ne kadar erken ayirirsak o kadar kolay olacak bizim için . Mesela ablam 26 haftalık dogum yapinca kiyamadi ayirmadi odasini simdi ufaklik 6 yasinda ama hala kendi odasinda uyumuyor kalkip kalkip geliyor yanına bas edemiyor artik. Benim korkum gece besiginde yatarken kusar yutarsa gormezsem diye sadece

Gözün aydın canım . Geçmiş olsun

Ayyy hadi inşallah pozitif hikayelerimiz olsun hepimizin ne kadar güzel geçmiş sizin .. normal Doğumu beceremeyeceğim için sezeryanda cesaretli olmalıyım doktorumun dediği gibi çocuğu bi şekilde çıkarcaz ordan

Maşallah tosbağa ya Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın olsun

Aa cok iyiymiş. 2 paket 70li 1 numara aldık yeter demi canım? Geçen hafta Trendyol marketten ilk siparise 40 TL indirimle 70lisini 148 TL'ye almıştık
Yeter canım doğum kilosuna göre 1 numara kullanma süresi değişiyor 4 kiloya filan ulaştığında 1 numara olmaz biraz dar gelebilir mesela, ama stok yapılacaksa ve bulursanz 3 numara ve 5 numara en çok kullanılan asla heder olmaz

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ilk cocugumda emme problemi yaşamıştık hipp kullandık. Evolvia icin benzer yorumlari duymustum. hippi tavsiye ederim

Zaten 6 aydan sonra ayiriyorsun, kusan çocukların çoğu reflu, ya reflu yatağı alıyorsun veya yatak altına zateb yastik koyup yukseltiyorsun bebeğin.. doğal olarak kusma riskini aza indiriyor, kafa da yukarıda kalıyor cnm

Canım ben hipp organık almıştım hastanede wermek için

Q1 numara kaç paket kullanılır ki. Ben 2 paket almıştım fazla gelirmiş ki bidaha alsam
Canım bebeğin kilosuna göre değişir kakasina görede ben sıfır numaradan 3 pakete yakın bitirirdm çünkü tam altını değişiyrm tekrar yapıyor sıpa ee malum yaz sıcağı değişmeye çalışıyorm sık sık batırdı bizi 4 kilodan sonra 1 numara dar olur cabim bebeğinin doğum kilosu da önemli benimki daha 3 kilo yok o yüzden 1 numara bez bir süre daha gider bize

SMA en iyisi diye biliyorum gaz oluyorsa goldengoat

3 kilo şimdi ama yeter o zaman artar bile belki 2 ve 3 numaradan da 2 paket stoklamistik 60li galiba o da. Neden öyle 4 numara tercih edilmiyor mu?

Dün temizlik yapıldı şuan bir yağmur yağıyor maşallah ne cam kaldi ne bisey
Bize de gönder o yagmurdan

Aptamil mama kullanmıştım 2çocuktada.isim vermeden okuduklarıma cevap yazacam haaa. Özel yastık almadım ilk zamanlar hep sag sol olarak yatırdım arkasınada kendi yastığı ile destekledim kusarsa yan olması daha iyi çocugu düz yatırma işini uyanıkken yaptım hep.
Bende merak ediyorum doguma girmeden önceki kilosu ile dogumdan çıkınca olan kilosu nedir.

3gündür mide yanmam geçmiyor süt renni şurup içiyorum 20 dk fayda sonra tekrar aynı oluyor. Dogum yaklaştıkça daha gergin ve sinirli oldum kendimi engelleyemiyorum. Herkesi kaynanası zorluyor benide annem zorluyor

Ayy ben kız altını nasıl degiştirecem korkuyorum beceremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…