2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 hafta önceki ölçümde 3200 gibiydi 38+1 doğumdan çıktık 2970 ölçtü bi gün sonra ayni tartı 3200 ölçtü yarın gideceğiz doktora kontrole 2. Topuk kani filan alıncak

Doğar doğmaz emdi benımkısı ama sonra malesef annem ve kayınvalidenin sürekli emzirtmeye calısması sürekli mememın kurcalanması falan cocuk her şeyi reddetti bi süre. 6 saat yanımdan ayırdılar sonra isyan ettik gene gidip emzirdim tutunca geri verdiler. Suanda catır catır emiyor hiç sıkıntı yok sende olumsuz düsünme

Kızlar biz bugün 5 günlük olduk. Doğumdan sonra o kadar telaşlı geçti ki hiç giremedim. 2 çocukla birde epizyo dikişleri karnımın içinin ağrısı anca anca iyi hissetmeye başladım. İlk 3 gün güzel emen bebe 3.gün birden meme reddi yapmaya başladı. 2 gündür bende ısrarla mama biberon vermedim. Emzirmek için çok uğraştım bugün çok şükür yeniden emmeye başladı

Benide annem zorluyor gitti bugün onada üzülüyrm biside demek istemiyorum ama daha kaç günlük lohusayım heryer her yerde inan ne sildi be süpürdü giderken, ben isterdim ki pırıl pırıl yapıp gitsin zaten büyük temizlik yeni yapıldı sadece sil süpür yapılsa yeter ama işte beklememk lazım sonra üzülüyrm çok

Teşekkür ederim eşime söyledim aldı bugün sandım baya boşalttım.
M Mirune kuzum hayırlı olsun dogumun seninde
Bu arada ben 36+6 da doğurmuş oldum
Ay hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim mochi bende ile yaradı ama yetmedi yani onu kullanması çok zorladı beni. Manuel aldırdım eşime baya işime yaradı
Nasıl yapacaksın bacım dur hele bi kendini toparla.

Ahaha alemsin bişi olmaz degisirsn oğlanlar hep hop diye çiş yapiyodur bebekken kızlarda gazla beraber kaka yapıyor siper almazsan heryer batabilir demedi deme
Ayy sorma aynı dert bizde de var on kere konuştu dolap temizlenecek diye halim yok sırf çene yapmasın diye temizledim dedim yemek yapar yok kafasına bişey takıl surat düşük anlatmıyor da enerjimi sömürdü resmen. Aklım da onda kalıyor tek başına Bi kadın. 2 ablam var hiç sallamıyorlar olan nazı niyazı bana yapıyor daha cok....

Ben korkuyorum hadi kakası pıtışın deliğin de olursa nasıl temizliycem yaşamadan anlamıycam galiba.

Kızlar kontrole giderken doktora bi hediye götürmek istiyorum ama ne alınır sizce?
Bende alacağım inşallah biz ne zaman muayeneye gitsek kahveni yarım bırakıp icemiyordu tam kahve saatine denk geliyordu bizim kontrol o yüzden ben fincan kahve kitap çikolata filan olan hediye kutularından sipariş edicem fikir olsun doktorum erkek bu arada

Ama benim yemem le oda beslenmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…