Ahaha alemsin bişi olmaz degisirsn oğlanlar hep hop diye çiş yapiyodur bebekken kızlarda gazla beraber kaka yapıyor siper almazsan heryer batabilir demedi demeAyy ben kız altını nasıl degiştirecem korkuyorum beceremem diye
Doğar doğmaz emdi benımkısı ama sonra malesef annem ve kayınvalidenin sürekli emzirtmeye calısması sürekli mememın kurcalanması falan cocuk her şeyi reddetti bi süre. 6 saat yanımdan ayırdılar sonra isyan ettik gene gidip emzirdim tutunca geri verdiler. Suanda catır catır emiyor hiç sıkıntı yok sende olumsuz düsünmeCanım hayırlı olsun rabbim kaderini bahtını güzel eylesinbenimde kız 2560kg 9gunde hiç kilo almamıs salı kontrole çağırdı eğer hala aynı ise doğum olucak o kiloda nasıl bebek yani zormu emme refleksi falan cokmu küçük bakımı zor olur diyorlar çabuk toparlar diye düşünüyorum ama işte milletimiz negatif konuşma konusunda 1 numara
2 ve 4 numara biraz ara geçiş bedenleri canım o yüzden uzun süre gitmiyor3 kilo şimdi ama yeter o zaman artar bile belki2 ve 3 numaradan da 2 paket stoklamistik 60li galiba o da. Neden öyle 4 numara tercih edilmiyor mu?
Benide annem zorluyor gitti bugün onada üzülüyrm biside demek istemiyorum ama daha kaç günlük lohusayım heryer her yerde inan ne sildi be süpürdü giderken, ben isterdim ki pırıl pırıl yapıp gitsin zaten büyük temizlik yeni yapıldı sadece sil süpür yapılsa yeter ama işte beklememk lazım sonra üzülüyrm çokBize de gönder o yagmurdan
Aptamil mama kullanmıştım 2çocuktada.isim vermeden okuduklarıma cevap yazacam haaa. Özel yastık almadım ilk zamanlar hep sag sol olarak yatırdım arkasınada kendi yastığı ile destekledim kusarsa yan olması daha iyi çocugu düz yatırma işini uyanıkken yaptım hep.
Bende merak ediyorum doguma girmeden önceki kilosu ile dogumdan çıkınca olan kilosu nedir.
3gündür mide yanmam geçmiyor süt renni şurup içiyorum 20 dk fayda sonra tekrar aynı oluyor. Dogum yaklaştıkça daha gergin ve sinirli oldum kendimi engelleyemiyorum. Herkesi kaynanası zorluyor benide annem zorluyor
Teşekkür ederim eşime söyledim aldı bugün sandım baya boşalttım.Pompa al canım sağ koy buzluğa. Manuel el pompası bile alabilirsin uygun fiyata. ama pompada artırıyor haberin olsun bu bebeğe yeter artmasın dersen kendi haline bırakıcaksın. Göğüste kızarıklık doluluk acı varsa mastit başlangıcı oluyor. İlerlememsi lazım. İlerleyince halsizlik ve ateş yapıyor grip gibi yatıyorsun. Ilık duş altında masaj yaparak sağabilirsn. Fakat acı ve kızarıklık varsa hemen doktora gitmen lazım süte geçmeyen antibiyotik yazıyorlar geçiyor. şuan ne kadar üretmesi gerektiğini bilmediğinden fazlalık olabiliyor. Bebis iştahlıysa bol bol emzir
Ay hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Çok teşekkür ederimCipisS lansinoh kulanıyorum ben sağma makinası olarak baya iyii çiflisi var bende ama tekli olarak kullanıyorjm öyle daha iyi çekiyo
Eğer diğerini sağarken diğerinden süt akan göğüsün varsa mochide iyiiii baya benden okadar süt gelmediği için benim ni işime yaramadıı
Göğüsün taş gibi olursada soğuk uygula masajlaaa kanallar acılsın gelsin süt mastit olma
Nasıl yapacaksın bacım dur hele bi kendini toparla.Aynen şırınga yapıyorum emmeyi bırakmıyor şükür aşure yapcam oturdum da vallahi yarma filan iyi gelir ne varsa kullancam artık ilkinde ayni senin gibi ki bide benim büyüktü dolu dolu taşardı nasip ben elimden geldiğince destekleyeceğim bakalım
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim2 ve 4 numara biraz ara geçiş bedenleri canım o yüzden uzun süre gitmiyor
Benimki 15 günlük hala kocaman oluyor poposuna primaKızlar benımkıne prima premium care 1 numara bilr büyük geliyo şuan ahahjajaj
Ahaha alemsin bişi olmaz degisirsn oğlanlar hep hop diye çiş yapiyodur bebekken kızlarda gazla beraber kaka yapıyor siper almazsan heryer batabilir demedi deme
Ayy sorma aynı dert bizde de var on kere konuştu dolap temizlenecek diye halim yok sırf çene yapmasın diye temizledim dedim yemek yapar yok kafasına bişey takıl surat düşük anlatmıyor da enerjimi sömürdü resmen. Aklım da onda kalıyor tek başına Bi kadın. 2 ablam var hiç sallamıyorlar olan nazı niyazı bana yapıyor daha cok....Benide annem zorluyor gitti bugün onada üzülüyrm biside demek istemiyorum ama daha kaç günlük lohusayım heryer her yerde inan ne sildi be süpürdü giderken, ben isterdim ki pırıl pırıl yapıp gitsin zaten büyük temizlik yeni yapıldı sadece sil süpür yapılsa yeter ama işte beklememk lazım sonra üzülüyrm çok
Bende alacağım inşallah biz ne zaman muayeneye gitsek kahveni yarım bırakıp icemiyordu tam kahve saatine denk geliyordu bizim kontrolKızlar kontrole giderken doktora bi hediye götürmek istiyorum ama ne alınır sizce?
Sağlıkla gelir inşallah
Yaa riskli b durum aşağı tükürsen yukarı.yukursen sıkıntı. Suni verseler açılma olmazsa sezeryana çevirirler onu da konussaydin
Ama benim yemem le oda beslenmiyormuTüh kendi doktoruna görün bence de yarın o sen yemesen de bebek kilo alacaksa alır canım kocan saçmalamış
CNım ben oğlumda kullanmıştım kusarsa kusmuk boğazını tıkamasın diye ama istersen reflü yastığı üzerine yan yatırma yastığı koyup öyle de yapabilirsin ben öyle yapacağım bu defa
Ay ben oğlumu her gün banyo yaptırıyordum göbek bağı 20 günde düşmüştü bunda yıkama dediler ama kız bebek olacak diye kaka yapınca altını yıka diyorlar pardon ama bu sıcakta bebek yıkanmalı bence ya ben kızımı yıkarım bence inşallah sağlıklı olsun da neyse çözüm bulunmasına inan çok mutlu oldum diğer arkadaşlara da örnek olsun Bizim de aklımızda olsun
Canım ilk zamanlar mesela ben oğlumu park yatakta yatırıyordum ama korkumdan salonda koltukta da çok ikimizin uyuduğu olmuştu için nasıl rahat edecek çok hareketli yatıyorsan tehlikeli ve sen sabit yatıyorsan bile mesela başkası olmamalı yanında benim kocam yatakta olsa bebeği ezer ruhu duymaz
Diğer çocukların kaçar kilo doğmuştu? Dediğin gibi kendi doktorun bir tekrar baksın kilosuna. Bunun yanılma payı da var.
Bende doğumdan sonra götüreceğim ikinciyide aynı doktora gidiyorum çünkü ilkinde çiçek yaptırmıştım. Bu sefer Baklava yaptırırım sanırımKızlar kontrole giderken doktora bi hediye götürmek istiyorum ama ne alınır sizce?
Canım yok alakası yok istersen 50 kilo al yinede 2kilo bebek doğurabilirsin. 5kilo alırsın 3.5kg bebek doğurursun yani. Bunlara takılma eşinide boşver. Çok yersen bebek çok alır diye bişey yokAma benim yemem le oda beslenmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?