- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Igne çok acıyor mu canım hayirli olsun bu aradaYaa canım benım çok uğraşmışlar gerçekten şaşırdım :/ ama saglıkla almışsın ya bebegını kucağına onemlı olan o üzme kendını. Bende de ıkıncı ya da üçüncü defada buldu yeri.
Anladım cnmCanım yok alakası yok istersen 50 kilo al yinede 2kilo bebek doğurabilirsin. 5kilo alırsın 3.5kg bebek doğurursun yani. Bunlara takılma eşinide boşver. Çok yersen bebek çok alır diye bişey yok
Canım hayirli olsun yavrun spinal anestezi mi oldun .igne çok acıyor mi acabaYine uykuya dalamıyorum. 38+0 olduk :) kalca kemiklerim agrıyor. Uyuyamıyorum nefes alamıyorum burnum tıkanıyor resmen. Cıldırcam
Ay sabah bunu dedim. 1 saat önce devamı geldi şimdi de sık değil ama hafiften adet ağrısı gibi ağrım başladı. Hadi hayırlısı artıkBence değil benden kurban bayramında gelmişti. Dün sabah yine geldi aynı bu renk sümüksü ama halâ tık yokartık önemsemiyorum ağrı, su gelmeyince gitmicez
Senin de yakında haberini alırız bence .Ay sabah bunu dedim. 1 saat önce devamı geldi şimdi de sık değil ama hafiften adet ağrısı gibi ağrım başladı. Hadi hayırlısı artık
Çok haklisin her doğuma farklı hikayeYani doğum o ana kadar ne kadar planlı gibi olsa da başka hikayesi varsa ummadığın şeyler oluyor ve yaşanacak olan yaşanıyoreee doğumdan sonra herşey toz pembe olmuyor ama herşey gelip geçici bir süre hepimiz benzer yollardan geçiyoruz. O yüzden bunlarla hiç bu güzel zamanları harcama akışına bırak
Amin İnşallah çok teşekkür ederim canımİnsallah eşin yetisir canim hersey gonlunce olsun ❤
Bence su olabilir arkadaşim suyunun geldigini anlamamişti wcde oldugu icin idrar yapiyosun gibi ayni demisti
Gözünaydin canim dr yönlendirmedimi
Allah kolaylık versin canim o simdi den ksrdeş psikolojisine girmiş
Ooy özledik yahu senigöberk konusunda bir fikrim yok
Kv deni yolasim geldi şuan gerizekalı karı ya
Hersey cok guzel olmuş canim insallah agrilarinda hemen geçer
Ya ben de hiç anlamadım bekletir en azından 41e kadar diye düşünüyordum ama 40'tan sonra geçen her an risk teşkil ediyor cuma almamız lazım dedi zorla cumartesiye ertelettim. Oysaki muayenede her şey yolunda dedi. Sanirim doktor veya hastane politikasına göre değişiyor 40'tan sonra beklenilmesi olayı. Bence çok rahat bekleyebilirdik bebek de ben de gayet rahatızDoktorun vermiyorsa bağımsız çalışan ebeler var uyarı veriyorlar doğumun başlaması için. Rahim ağzını parmaklarıyla baştan sona bir kere dolaniyorlar gibi düşün. Genellikle doğumu başlatıyor. Bebeğin suyu, eşi, genel durumu iyiyse neden illa 40ta yatış yapıyor hiç belirti olmazsa sadece suni ile süreç zor ilerleyebilir. 42. Haftaya kadar yolu var aslında hem senin eşin de yok yanında yani beklesen daha rahat olacak kafan. Bence doktorunla bir konuş, ben biraz daha beklemek istiyorum de, günüm dolunca uyari verseniz bir süre daha kendi sancılarımın gelmesini beklesem olmaz mı de bence. Bebeğin bekleyecek durumu yoksa söyler zaten muhtemelen sebebini. Sen de bu arada adaçayı+kekik+tarçın i çay yap iç, hurma ye, yürüyüş yap, plates topunda zıpla 0 ve 8 çiz. İnşallah kendi sancinla gidersin. Ben Hint yağı da aldım o da başlatıyormus doğumu. Hurma çayı yapıp içine katıp içicem bugün inşallah
Ben vermiyorum mama emiyo suan icinHanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı
Ay canım İnşallah birden tutsa sancim o zamana ne güzel olurHadi bakalım hayırla gelsin . İnşaallah o zamana süpriz yapar aniden geliverir. Korkma rahat ol . Stres yapma
Amin İnşallah canımYa canım geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sen de çabucak toparlanırsın.
Kv ye gıcık oluyorum bence sen toparlayacaksın herşeyi yoluna sokacaksın canım
Kolay olur canım hiç korkma herşey yoluna girecek inşallah.
Canım naptın var mı bir gelişme?
Kıyamam yaaa bakalım ben neler yaşayacağım biz oğluma yeni oda yaptık yüzüne bile bakmadı benim yastığımda yatıyor resmen. Benim odamda baba yatsın diyor
Canım çok şok oldum kv gelip dövesin var sen iyi ol minnoşun iyi olsun inşallah Allah sağlıkla güzelce büyütmeyi nasip etsin canım.
Yaaa çok sevindim sana da canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım ne yaptın valla güzel haberini bekliyoruz aklımız sende kaldı
Canımmm çok geçmiş olsun kötü denk gelmiş şansa sağ Salim bitti bu süreç de olacağı varmış.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Ayy tam sanci cekerken indirdi birden ne tuhaf bi havaydiDün temizlik yapıldı şuan bir yağmur yağıyor maşallahne cam kaldi ne bisey
Benimki 3 kilo 1 numara bez bile buyuk geldi kilolu bebeklerden sonra bu biraz garip geldi banadaCanım bebeğin kilosuna göre değişir kakasina göredeben sıfır numaradan 3 pakete yakın bitirirdm çünkü tam altını değişiyrm tekrar yapıyor sıpa ee malum yaz sıcağı değişmeye çalışıyorm sık sık batırdı bizi 4 kilodan sonra 1 numara dar olur cabim bebeğinin doğum kilosu da önemli benimki daha 3 kilo yok o yüzden 1 numara bez bir süre daha gider bize
Bende degistim az once elim ayagima dolandi beceremedimAyy ben kız altını nasıl degiştirecem korkuyorum beceremem diye
Hamilelik boyunca 23 kilo aldim bebeye 3.300 dediler 3kilo 80 gr anca dogdu yemeyle icmeyle alakali degil aynenCanım yok alakası yok istersen 50 kilo al yinede 2kilo bebek doğurabilirsin. 5kilo alırsın 3.5kg bebek doğurursun yani. Bunlara takılma eşinide boşver. Çok yersen bebek çok alır diye bişey yok
İlk kızda hunharca yedim 35te +12 kiloyla 2350(ultrasonda 2600) doğurdum. Bunda ilkine göre epey az yiyorum 34te +5 kilo ultrasonda 2800Canım yok alakası yok istersen 50 kilo al yinede 2kilo bebek doğurabilirsin. 5kilo alırsın 3.5kg bebek doğurursun yani. Bunlara takılma eşinide boşver. Çok yersen bebek çok alır diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?