Benim kızımda reflü vardı ben hep kalın olmayan küçük ince yapıda bebek yastığı kullandım illa yan yatırma yastığı almana gerek yok sırtını destekleyebilirsin canım battaniyeyle olur baska yastıkla olur gazını almadan yatırmıyorsun zaten ben gazını çıkarttığım halde fazla da emdiği için illaki kusardı ve ağzına gelirdi yastıkla ve öyle yatırarak rahat etmiştimİşte yan yatırma yastigi ile reflu yaparsa bebekte yan yattığı için çıkarıyormus
Yaa riskli b durum aşağı tükürsen yukarı.yukursen sıkıntı. Suni verseler açılma olmazsa sezeryana çevirirler onu da konussaydinKızlar anca fırsat buldum biz normal doktoruma gittik orda doktoruma bebegin az hareket ettiği ni soyledim bana hemen acile cik orda nst çekti dedi keşke öyle demeseydimde kendi muane etseydi neyse acilden giriş yaptık kan idrar verdim dogumhane ye gittik alttan muane ettiler açılma yok nst ye bagladilar az sanci çıktı doktoru bekledik geldi ultrasonla bebege bakti 4 kilo 200 gr olmuş bebegin dedi suyu iyi dedi senin karnın neden boyle seker yüklemesi yaptirdinmi dedi yok günü geçti hocam dedim 2 kizimdada yaptirmadigim için bundada yaptirmamistim kizlar ondan dolayı kilosu olabilir dedi koca bebegin iri baya dedi kafasida büyük dedi bana dedi yatis yapılsın suni sancıyla deniyelim dedi tabi ben suni sancidan korktuğum için kararsız kaldım sen bilirsin dedi ama bekledikce bebek kilo alacak senin doğumun daha da zor olacak dedi dedim hocam hiç açılma yok suni sanci verilirse bebek gelirmi 2 çocuk getirmişsin olur demi ama dedi kafası büyük geçermi b3lki de omuzu kolu gelmiyicek falan dedi sonra esimle konuştum geldim doktorun yanına dedi karar verdinmi dedim hocam bilmiyorum bana dedi ben sana anlattim dedim hocam bir daha olcsek belki yanlış çıkmıştır dedi çıksa yine ne fark eder 3 800 4 çıkacak dedi sen git eve burada kalabalik baya bi banyo yap dedim hocam sabah yaptim geldim dedi banyo yap birseyler ye yarın karar verir gelirsin bana kagit imzalattirdilar ciktik hastaneden esime dedim yarın kendi doktoruma gidelim sabah bakalim o ne diyicek kilosu aynimi soyluyucek bugun hocanın dedikleriyle ilgili o ne diyicek esim tamam dedi sonra yine karar değiştirdi pazartesi gidelim dedi tabi ben yarın için ısrar edicem bakalim benim doktor ne diyecek olanlar bunlar kizlar ben ne yapicam bilmiyorum az once babaannem aradi dedi bence bekle pazartesi ye kadar yada bi özele git bak o ne diyo doktor oyle konusunca ağladım gerçekten esimde iki uc gun az ye kilo almasın bebek diyo
Aynen ben bu hafta hiç kilo almamışımtim uzuluyorken ama bebek almış olarak çıktım 300 Gr. Hiç belli olmaz o iş.Canım suni sancıdan boşuna korkuyorsun. Ben her iki sancıyı da deneyimledim. Normal kendi sancımdan hiçbir farkı yoktu. Ha, benim ağrı eşiğim yüksek zaten ama sen de iki normal doğum yapmışsın. Suni sancıdan etkileneceğini sanmıyorum. Eşinin demesi ile olacak iş değil bu. Az yersen bebek az kilo almaz. O her türlü senden alacağını alır yine kilo alır. İyi düşün kararını ver bence.
Maşallah karışmayan bi fikri olmayan yok. Suni şancı bende aldım alan da bi çok kişi var. Ama olmazsa sezeryan olursun canım yerer ki sağlıkla al kucağına ama. Kocanın da yemek yeme kilo almasin demesi de. Gorumcemin bi sözü var kardeşleri de olsa adamlar öyle herşeye karışmasın der gerçekten öyle. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Suni sezeryan ne okursa olsun önemli olan o.BBirde
Bide Kaynanam suni sanci ben gordum hastanede gorumcemin dogumum da gormus kadin duvari tirmaliyormus cok zormuş o yuzden sezeryan ol bence ama yinede siz bilirsiniz dedi
Senin yemenle neden uğraşıyorlar. Ablam çok zayıf ilkini 2200 kilo doğurdu ikinci 3 olsun günde 2 ekmek 1 litre süt gerçekten bunlar doğru zorla yedi içti sonuç tine 2 kilo doğdu bebek.Aynen bencede bakıyım o ne diyor oda acaba riskli goruyormu benim anlamadigim bundan önceleri bi kontrolumde sizede demistim bebegin kafasi buyuk demisti doktorum sonra muaneye gittigimde hatasıyla uyumlu demisti kafası büyük hocam demistiniz dedigimde yok haftasiyla uyumlu dedi bende bunu anlamiyorum bu cocugun kafasi bu buyuyup bi kuculuyormu birde canim sen son kontrolümuz 19 temmuz du o zaman kilosu 3 360 gram demişti doktorum oyle hatırlıyorum hatta yazmistim burayada bu çocuk nasıl bu kadar kilo aldı doktor ben 4 200 olcuyorum dedi kaynanamda diyo ki sen önce buradayken yuruyordun simdi evde yiyorsun uzaniyon ondan kilo aliyon hep haklida yurumuyorum ki evde ne iş yapsam odur ondanda ye iç otur kilo oldu galiba kadın haklı once kizlar ben birliktim calisiyordum hamileyken bile git gel yapiyordum yuruyordum mustakil ev kaynanam gilin evi bahçede baya büyük ama şimdi dairedeyiz oturuyorum evde ne iş yapıp gidip gelsem o eee bir yere de gitmiyorum ki yuruyeyim ondan oldu bence ne olur bana dua edin kendi sancım gelsinde normal dogum yapayım ne olur
Bide doktoruna görün yarın 1 gün bişi kaybetmezsin . Bakalım o ne diyecek oda aynı şeyleri söyler ise artık karar senin canımKızlar anca fırsat buldum biz normal doktoruma gittik orda doktoruma bebegin az hareket ettiği ni soyledim bana hemen acile cik orda nst çekti dedi keşke öyle demeseydimde kendi muane etseydi neyse acilden giriş yaptık kan idrar verdim dogumhane ye gittik alttan muane ettiler açılma yok nst ye bagladilar az sanci çıktı doktoru bekledik geldi ultrasonla bebege bakti 4 kilo 200 gr olmuş bebegin dedi suyu iyi dedi senin karnın neden boyle seker yüklemesi yaptirdinmi dedi yok günü geçti hocam dedim 2 kizimdada yaptirmadigim için bundada yaptirmamistim kizlar ondan dolayı kilosu olabilir dedi koca bebegin iri baya dedi kafasida büyük dedi bana dedi yatis yapılsın suni sancıyla deniyelim dedi tabi ben suni sancidan korktuğum için kararsız kaldım sen bilirsin dedi ama bekledikce bebek kilo alacak senin doğumun daha da zor olacak dedi dedim hocam hiç açılma yok suni sanci verilirse bebek gelirmi 2 çocuk getirmişsin olur demi ama dedi kafası büyük geçermi b3lki de omuzu kolu gelmiyicek falan dedi sonra esimle konuştum geldim doktorun yanına dedi karar verdinmi dedim hocam bilmiyorum bana dedi ben sana anlattim dedim hocam bir daha olcsek belki yanlış çıkmıştır dedi çıksa yine ne fark eder 3 800 4 çıkacak dedi sen git eve burada kalabalik baya bi banyo yap dedim hocam sabah yaptim geldim dedi banyo yap birseyler ye yarın karar verir gelirsin bana kagit imzalattirdilar ciktik hastaneden esime dedim yarın kendi doktoruma gidelim sabah bakalim o ne diyicek kilosu aynimi soyluyucek bugun hocanın dedikleriyle ilgili o ne diyicek esim tamam dedi sonra yine karar değiştirdi pazartesi gidelim dedi tabi ben yarın için ısrar edicem bakalim benim doktor ne diyecek olanlar bunlar kizlar ben ne yapicam bilmiyorum az once babaannem aradi dedi bence bekle pazartesi ye kadar yada bi özele git bak o ne diyo doktor oyle konusunca ağladım gerçekten esimde iki uc gun az ye kilo almasın bebek diyo
Kesinlikle benim ilk 2 gün sütüm gelmedi hırsımdan süt sağma makinesi ile öyle sert çektirdim ki sağ göğüs ucu parçalandı nerdeyse gümüş kapakla 1 haftada topladımGumus kapak ise yariyor. Ilk gun kasindirmisti alerji gibi. En son karbonatla temizlemistim. Ondan kalinti kalmis sanirim. Yikayip takinca sorun kalmadi.
Bence de git kendi doktoruna yarın . Daha önce de doğum yapmışsın açılma kolay olur diye düşünüyorum . Yaşamadan bilemeyiz . Ama önce yarın kendi doktoruna bi gözük sonrasına zaten daha bilinçli karar verilirCanım esimle konuşucam valla gerekirse bagiricam yarın sabah kendi doktoruma gidicem bakıyım o ne diyor ona gore ama sunuda dusunmuyor değilim suni sanci aldıktan sonra dogum olurmu acaba bebek büyük ya baya oda var kilosu zorlar diye dusunuyorum bir daha hem suni sanci çekip sonrada olmazsa bebiş sezeryan ben biterim ya
İlk 6 ay yanımda yattı daha sonra ayırdım . Hiç öyle kalbimi de karartmadım bişey de olmadı çok şükürO zaman benden de bir soru gelsinbebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
Yaİlk 6 ay yanımda yattı daha sonra ayırdım . Hiç öyle kalbimi de karartmadım bişey de olmadı çok şükür
Yani yanımda derken yatağımda değil anne yanı beşikte yattı . Zaten annelik gereği bi kulağın bebeğin de üstünü açsa hemen onun sesine bile kalkıyorsunO zaman benden de bir soru gelsinbebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
43lü hemde fiyatı çok uygun aa dostlarKizlarrrr Prima premium care 1 numara şok ta 68tl koşun alınn e bebekten 130tlye almstk 2 gün öncewalla kaçırmayın derimmm
Q1 numara kaç paket kullanılır ki. Ben 2 paket almıştım fazla gelirmiş ki bidaha alsam43lü hemde fiyatı çok uygun aa dostlar
6.ayda odaya ayıran arkadaşlarım bebek kendi odasında uyuduğu için büyüyünce hiç oda ayırma stresini yapamadılar. Ayırmayan arkadaşlarımın çocukları anneleri odaya yatınca kalkıp anne baba yanına gelmiş hepO zaman benden de bir soru gelsinbebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
Amin insallah canim ❤Ay vallahi bebekli hayat bambaşka çok ama çok güzel bir duyguymuş evlat dedikleri.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.. sizlerimde bir avazsa kurtarsın
Bana doguran arkadaslarim 1 pkt 1 beden 1 pkt 2 beden al yeter dediler baskada bez almadim sonra sleepy falan denerim kendim alerjik bi insanim bebegimde oyke olursa diye stok yapmadimQ1 numara kaç paket kullanılır ki. Ben 2 paket almıştım fazla gelirmiş ki bidaha alsam
Ozaman hiç almamak daha iyi. Ben oglanlarda prima ile başlamıştım ama bunda karışık aldım.Amin insallah canim ❤
Bana doguran arkadaslarim 1 pkt 1 beden 1 pkt 2 beden al yeter dediler baskada bez almadim sonra sleepy falan denerim kendim alerjik bi insanim bebegimde oyke olursa diye stok yapmadim
Epidural taktırırsın canım uyursun bileBBirde
Bide Kaynanam suni sanci ben gordum hastanede gorumcemin dogumum da gormus kadin duvari tirmaliyormus cok zormuş o yuzden sezeryan ol bence ama yinede siz bilirsiniz dedi
Evet ağrım oldu baya ama şuan geçti. Birde masaj yaptı sanırım uyarı verdi evirdi çevirdi eliyle baya. Okumuştum bende çoğu kişinin nişanı geliyormuş suyu geliyormuş çatı muaynesinden sonra. Bakalım artıkYaa, ağrın mı var? Ben de çatı tetikler belki dedim ama ağrım da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?