2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte yan yatırma yastigi ile reflu yaparsa bebekte yan yattığı için çıkarıyormus
Benim kızımda reflü vardı ben hep kalın olmayan küçük ince yapıda bebek yastığı kullandım illa yan yatırma yastığı almana gerek yok sırtını destekleyebilirsin canım battaniyeyle olur baska yastıkla olur gazını almadan yatırmıyorsun zaten ben gazını çıkarttığım halde fazla da emdiği için illaki kusardı ve ağzına gelirdi yastıkla ve öyle yatırarak rahat etmiştim

Yaa riskli b durum aşağı tükürsen yukarı.yukursen sıkıntı. Suni verseler açılma olmazsa sezeryana çevirirler onu da konussaydin

Aynen ben bu hafta hiç kilo almamışımtim uzuluyorken ama bebek almış olarak çıktım 300 Gr. Hiç belli olmaz o iş.

BBirde

Bide Kaynanam suni sanci ben gordum hastanede gorumcemin dogumum da gormus kadin duvari tirmaliyormus cok zormuş o yuzden sezeryan ol bence ama yinede siz bilirsiniz dedi
Maşallah karışmayan bi fikri olmayan yok. Suni şancı bende aldım alan da bi çok kişi var. Ama olmazsa sezeryan olursun canım yerer ki sağlıkla al kucağına ama. Kocanın da yemek yeme kilo almasin demesi de. Gorumcemin bi sözü var kardeşleri de olsa adamlar öyle herşeye karışmasın der gerçekten öyle. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Suni sezeryan ne okursa olsun önemli olan o.

Senin yemenle neden uğraşıyorlar. Ablam çok zayıf ilkini 2200 kilo doğurdu ikinci 3 olsun günde 2 ekmek 1 litre süt gerçekten bunlar doğru zorla yedi içti sonuç tine 2 kilo doğdu bebek.

Bide doktoruna görün yarın 1 gün bişi kaybetmezsin . Bakalım o ne diyecek oda aynı şeyleri söyler ise artık karar senin canım

Gumus kapak ise yariyor. Ilk gun kasindirmisti alerji gibi. En son karbonatla temizlemistim. Ondan kalinti kalmis sanirim. Yikayip takinca sorun kalmadi.
Kesinlikle benim ilk 2 gün sütüm gelmedi hırsımdan süt sağma makinesi ile öyle sert çektirdim ki sağ göğüs ucu parçalandı nerdeyse gümüş kapakla 1 haftada topladım

Bence de git kendi doktoruna yarın . Daha önce de doğum yapmışsın açılma kolay olur diye düşünüyorum . Yaşamadan bilemeyiz . Ama önce yarın kendi doktoruna bi gözük sonrasına zaten daha bilinçli karar verilir

O zaman benden de bir soru gelsin bebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
İlk 6 ay yanımda yattı daha sonra ayırdım . Hiç öyle kalbimi de karartmadım bişey de olmadı çok şükür

İlk 6 ay yanımda yattı daha sonra ayırdım . Hiç öyle kalbimi de karartmadım bişey de olmadı çok şükür
Ya
O zaman benden de bir soru gelsin bebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
Yani yanımda derken yatağımda değil anne yanı beşikte yattı . Zaten annelik gereği bi kulağın bebeğin de üstünü açsa hemen onun sesine bile kalkıyorsun
İçini ferah tut

6.ayda odaya ayıran arkadaşlarım bebek kendi odasında uyuduğu için büyüyünce hiç oda ayırma stresini yapamadılar. Ayırmayan arkadaşlarımın çocukları anneleri odaya yatınca kalkıp anne baba yanına gelmiş hep Gozleri açılmadan odaya alıştırmak.istiyorum ben de

Son düzenleme:
Ay vallahi bebekli hayat bambaşka çok ama çok güzel bir duyguymuş evlat dedikleri.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.. sizlerimde bir avazsa kurtarsın
Amin insallah canim ❤
Q1 numara kaç paket kullanılır ki. Ben 2 paket almıştım fazla gelirmiş ki bidaha alsam
Bana doguran arkadaslarim 1 pkt 1 beden 1 pkt 2 beden al yeter dediler baskada bez almadim sonra sleepy falan denerim kendim alerjik bi insanim bebegimde oyke olursa diye stok yapmadim

Amin insallah canim ❤

Bana doguran arkadaslarim 1 pkt 1 beden 1 pkt 2 beden al yeter dediler baskada bez almadim sonra sleepy falan denerim kendim alerjik bi insanim bebegimde oyke olursa diye stok yapmadim
Ozaman hiç almamak daha iyi. Ben oglanlarda prima ile başlamıştım ama bunda karışık aldım.

Yaa, ağrın mı var? Ben de çatı tetikler belki dedim ama ağrım da yok.
Evet ağrım oldu baya ama şuan geçti. Birde masaj yaptı sanırım uyarı verdi evirdi çevirdi eliyle baya. Okumuştum bende çoğu kişinin nişanı geliyormuş suyu geliyormuş çatı muaynesinden sonra. Bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…