- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ben 2 yaşında memeden kesince ayrdm canım iki kizimida hiç zorluk çekmedim tek bir kere bile kendi yatağımda yatirmadim ne bebekken ne de başka zaman,hasta olsalar ben odalarında gerekirse yerde yattm ama yatağıma almadm bence bu annenin babanın net duruşuyla alakalı bir durum endişe etme senin tawrin net olursa sınırların belli olursa çocuklarda ona göre şekil aliyolar6.ayda odaya ayıran arkadaşlarım bebek kendi odasında uyuduğu için büyüyünce hiç oda ayırma stresini yapamadılar. Ayırmayan arkadaşlarımın çocukları anneleri odaya yatınca kalkıp anne baba yanına gelmiş hepGozleri açılmadan odaya alıştırmak.istiyorum ben de
Bende ilk paketi sleepy natureal aldım bı paketin durumuna bakicam pişik yapıp yapmamasını deneyip alanını devam ettircem çok almaya gerek yokOzaman hiç almamak daha iyi. Ben oglanlarda prima ile başlamıştım ama bunda karışık aldım.
Anladım canım yengem dedi benim kızda o kadar kiloda doğdu günün çok geçmemiş bence bekle dedi bende düşündüm bekliyicemEpidural taktırırsın canım uyursun bile
Yaa canım benım çok uğraşmışlar gerçekten şaşırdım :/ ama saglıkla almışsın ya bebegını kucağına onemlı olan o üzme kendını. Bende de ıkıncı ya da üçüncü defada buldu yeri.Senden haber brkliyordum ben de. Cok sevindim her seyin guzel gitmesine. Benimkinde guzel gitmedi de. 1 saat belki de 1 bucuk saat spinal yapamadik. Saka gibi. Hala sebebini anlamiyorum. Uzman da deneyimli. Ilk dogumumda stajyeri yonlendiriyordu. Stajyer 2. Seferde bulmustu. Bunda 20 defa deldik lanet olmasin. Belimin agrisindan duramiyorum. Sonuc yine de.dogru yeri bulamadik. Ağlamaya basladim sinirim bozuldu. Cok istemistim cocugumun dogumuna sahit olmayi. Sonunda artik yapacak bir sey yok deyip tamamen uyuttular. Uyuturken benkagit imzalicam. Suni sanci verin normal deneyelim diye tutturdum. Doktor geldi basima anlatiyor. Sonrasi yok. Bu bahaneyle bir kismini anlatmis oldum kendi hikayemin de. Kizlar ha cok doguran oldu, ben takip edemiyorum. Listede bilgileri eksik olan etiketlesin beni lutfen. Yarin hayirlisiyla eve gecmek kismet olursa hepsine bir bir bakicam.
Sağlıkla gelir inşallahAnladım canım yengem dedi benim kızda o kadar kiloda doğdu günün çok geçmemiş bence bekle dedi bende düşündüm bekliyicem
Doğumdan önce de kullanmış mıydın?Gumus kapak ise yariyor. Ilk gun kasindirmisti alerji gibi. En son karbonatla temizlemistim. Ondan kalinti kalmis sanirim. Yikayip takinca sorun kalmadi.
İnan bende doğum saatime kadar ağladım korkudan.Ama cesaret edıcem dedım doktoruma guvendım ve spinal olmasına karar verdım .Ilk ıgne yapılırken kıpırdarmıyım acaba dıye korktum kucagıma bır yastık verdiler ona sarılmamı soyledıler sonra bı kadın vardı geldı o da tutup destek verdı bana.Zaten herseyı konuşa konuşa anlata anlata yapıyorlar.ayaklar uyuşmaya başlayınca yatırdılar ztn önünü kapatıyorlar ve bırsey görmüyorsun bebek cıkmaya hazırken eşimde yanımıza geldı.o ana o sekılde şahıt olmak tarıfsızdı bebegı gördükten sonra sonrasını düşünmüyorsun zaten .Hayırlı olsun size de .. yorumları okudukça spinalden korkmaya başlamıştım gerçekten güzel mi geçtikorkudan ağlamalar başladı bende de
Aa cok iyiymiş.Kizlarrrr Prima premium care 1 numara şok ta 68tl koşun alınn e bebekten 130tlye almstk 2 gün öncewalla kaçırmayın derimmm
Ben yarama cok bakamadım ama 1 tane var cekcez dedi doktor bastan sona dikiş değil herhalde nasıl oldugunı ben de anlamadım,Canm dikişlerin nasıl? Dışarıdan görünüyor mu benim ilk dogumda yapıştırma gibi idi yani hiç dikiş yoktu bunu da sordum aynen öyle dedi dikiş almaktan bahsetmedi.
Ayy foruma bakamıyorum mesajlara telastan ama önüme cıktı mesajın sen de mi brütüs gözün aydınKızlar hepinize cok tesekkur ederim guzel mesajlariniizi gordum mutlu oldum .. 19.50de kurtuldum şükür baya zorlu yorucu bi gundu benim icin .. 3.80 grm dogdu boyunu ölcmediler neden bilmiyorum.. kendileri baya aç yalnız memeden ayrilmiyor oda olcak o kadardarisi sizlere olsun insallah sag saglim kurtulun, kavusun yavrunuza
Beklenen haber geldiKızlar hepinize cok tesekkur ederim guzel mesajlariniizi gordum mutlu oldum .. 19.50de kurtuldum şükür baya zorlu yorucu bi gundu benim icin .. 3.80 grm dogdu boyunu ölcmediler neden bilmiyorum.. kendileri baya aç yalnız memeden ayrilmiyor oda olcak o kadardarisi sizlere olsun insallah sag saglim kurtulun, kavusun yavrunuza
Bize de hastane aptamil önerdi onu aldık fena değil bariz bi gaz sancısı yok ondan sonra da evolvia deneriz belkiHanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı
Korkma cnm, kuruyan dikisi almak en basiti hissetmiyorsun bile :)Ben yarama cok bakamadım ama 1 tane var cekcez dedi doktor bastan sona dikiş değil herhalde nasıl oldugunı ben de anlamadım,Delirella içimi rahatlattın valla bi acıya daha tahammulum yok cunku
Aminn Allah razi olsun bacım hepimizin bebelerine insallah❤Beklenen haber geldiCok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Bende be brütüs kurtulduk sukur aynen o sira oyle bisey dedi galiba ama ben hatirmaliyorum hicAyy foruma bakamıyorum mesajlara telastan ama önüme cıktı mesajın sen de mi brütüs gözün aydınboyunu kalca cıkıklogı olut diye ölcmğyorlar benimkini de ölçmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?