2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 yaşında memeden kesince ayrdm canım iki kizimida hiç zorluk çekmedim tek bir kere bile kendi yatağımda yatirmadim ne bebekken ne de başka zaman,hasta olsalar ben odalarında gerekirse yerde yattm ama yatağıma almadm bence bu annenin babanın net duruşuyla alakalı bir durum endişe etme senin tawrin net olursa sınırların belli olursa çocuklarda ona göre şekil aliyolar

Ozaman hiç almamak daha iyi. Ben oglanlarda prima ile başlamıştım ama bunda karışık aldım.
Bende ilk paketi sleepy natureal aldım bı paketin durumuna bakicam pişik yapıp yapmamasını deneyip alanını devam ettircem çok almaya gerek yok

Yaa canım benım çok uğraşmışlar gerçekten şaşırdım :/ ama saglıkla almışsın ya bebegını kucağına onemlı olan o üzme kendını. Bende de ıkıncı ya da üçüncü defada buldu yeri.

Hayırlı olsun size de .. yorumları okudukça spinalden korkmaya başlamıştım gerçekten güzel mi geçti korkudan ağlamalar başladı bende de
İnan bende doğum saatime kadar ağladım korkudan.Ama cesaret edıcem dedım doktoruma guvendım ve spinal olmasına karar verdım .Ilk ıgne yapılırken kıpırdarmıyım acaba dıye korktum kucagıma bır yastık verdiler ona sarılmamı soyledıler sonra bı kadın vardı geldı o da tutup destek verdı bana.Zaten herseyı konuşa konuşa anlata anlata yapıyorlar.ayaklar uyuşmaya başlayınca yatırdılar ztn önünü kapatıyorlar ve bırsey görmüyorsun bebek cıkmaya hazırken eşimde yanımıza geldı.o ana o sekılde şahıt olmak tarıfsızdı bebegı gördükten sonra sonrasını düşünmüyorsun zaten .

Kızlar hepinize cok tesekkur ederim guzel mesajlariniizi gordum mutlu oldum .. 19.50de kurtuldum şükür baya zorlu yorucu bi gundu benim icin .. 3.80 grm dogdu boyunu ölcmediler neden bilmiyorum.. kendileri baya aç yalnız memeden ayrilmiyor oda olcak o kadar darisi sizlere olsun insallah sag saglim kurtulun, kavusun yavrunuza

Canm dikişlerin nasıl? Dışarıdan görünüyor mu benim ilk dogumda yapıştırma gibi idi yani hiç dikiş yoktu bunu da sordum aynen öyle dedi dikiş almaktan bahsetmedi.
Ben yarama cok bakamadım ama 1 tane var cekcez dedi doktor bastan sona dikiş değil herhalde nasıl oldugunı ben de anlamadım, Delirella içimi rahatlattın valla bi acıya daha tahammulum yok cunku

Ayy foruma bakamıyorum mesajlara telastan ama önüme cıktı mesajın sen de mi brütüs gözün aydın boyunu kalca cıkıklogı olut diye ölcmğyorlar benimkini de ölçmediler

Hanımlar mama olarak ne verdiniz hastanede hipp organık ve aptamil vermişlerdi kucuk sişelerde yedirelim diye eve gelirken evolvia önerdiler eczacı da önermiş aynısını aldık ama gazlandı bebem, hastanede bisey olmamıstı

Beklenen haber geldi Cok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Bize de hastane aptamil önerdi onu aldık fena değil bariz bi gaz sancısı yok ondan sonra da evolvia deneriz belki

Ben yarama cok bakamadım ama 1 tane var cekcez dedi doktor bastan sona dikiş değil herhalde nasıl oldugunı ben de anlamadım, Delirella içimi rahatlattın valla bi acıya daha tahammulum yok cunku
Korkma cnm, kuruyan dikisi almak en basiti hissetmiyorsun bile :)

Ayy foruma bakamıyorum mesajlara telastan ama önüme cıktı mesajın sen de mi brütüs gözün aydın boyunu kalca cıkıklogı olut diye ölcmğyorlar benimkini de ölçmediler
Bende be brütüs kurtulduk sukur aynen o sira oyle bisey dedi galiba ama ben hatirmaliyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…