2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogdu sukur valla benim hikaye biraz sıkıntı hic anlatipta kimseyi korkutmayim .. en iyisi herkes dogursun oyle

Ay onu nasıl hissettin ya
Bana da hep başını hissediyorum falan dediler muayene sırasında da, çocuğumun bıngıldağını mı parmaklıyo bunlar ya diye düşündüm ama dile getirmedim
Asfssdfşf hissettim valla dedm aha kafasına dokundular kafası mı dedim evet dedi hatta

Aynen öyle. Bizdeki de erken doğumlara laf ediyor yediğiniz iğne ilaçlardan böyle deyip duruyor sezaryen gerekçelerinin %90nını reddediyor kadın

Çok iyi yaparsın canım ben oğluma yapamadım doktor kızdı siz kendiniz için yapıyorsunuz çocuk İçin değil dedi çok haklı

Ahaha alemsin bişi olmaz degisirsn oğlanlar hep hop diye çiş yapiyodur bebekken kızlarda gazla beraber kaka yapıyor siper almazsan heryer batabilir demedi deme
Ay aynenoğlum bezi açınca çişi hemen yapıyor du kızı öyle öğrendiğim iyi oldu yandık
Yaaa kıyamam keşke öyle olsa ben şunu öğrendim hayatta en ihtiyacın olduğu anda en çok beklediğin insan yanında olamıyor yada umduğun gibi olmuyor.
Ama benim yemem le oda beslenmiyormu
Hayatım beslenmek vitaminleri alması ayrı birşey sen kilo aldın diye alması ayrı çünkü sen istediğin kadar kilo al bebek almayabilir
Allah nazardan korusun canım

Ya aslinda makata da değil, vajina ile makat arasındaki perine denen bölgeye baskı yapıyor çocuk, perine bölgesindeki baskı yoruyor zateb

Birde kızlar olduki doktor sezeryana aldi sizce tam bayilmami yoksa belden assagi mi uyuşma benim olmasa normal ilk defa sezeryan olucak sizce hangisini tercih etmeyelim 2 seceneginde agri derecesi de aynimi sizce yorumlarinizi bekliyorum

Genel anestezide 3 e kadar sayıyorsun, uyuyorsun sonra. Anesteziden ayilinca bebeni görüyorsun.

Spinal denemedim ben, sezaryen dikiş yeri acısı dışında bel bölgesinde girdikleri yerde ağrı oluyor demisti arkadaşlar ek olarak ama onda da minik civcivi doğduğu gibi görüyorsun, öyle düşün, bu imkan genelde yok. Sağlıkla gelsin insallah

Ağlamak mi,lavman yapılıyor diye mi ağlamıştın.lavman basit birşey can yakıcı bı durum değil rahat ol.kendi kendine yapıyorsun üstelik
Off ben çok huyluyum birinin bana dokunmasi bile delirtiyor beni hayirlisiyla bi doguraydim
Banada sonda takilmadi bagirsak dolu olmasin diye genelde yapiliyor seninkiler mıcsın önemli degil dedilerse
Sen sehir hastanesinde dogum yaptin dimi canim nasildi eltim cok merak ediyor orayı 3. Düşünüyor 2sini zubeydede dogurdu bi daha yaparsam oraya gitmek istiyorum diyor zubeyde dedikleri hastane suriyekent gibiymişte

Tebrik ederim saglikla büyüsün minik Damir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…