- 25 Temmuz 2018
- 6.431
- 8.266
- 198
Sagol cnmGözün aydın canımsağlıkla büyüt insallah, bence beslemeyi 3 saate bir bırakma saat bası 15 20 cc mama ver 3 saatte bir sarılık olur, ve az gelir verdiğin mama,
Zaten zor düşen bir göbek yıkanırsa düşmesi daha da uzayabilir, bizimki galiba kpnyanın sıcagından 7. Gün kuruyup düştü
Y normal mi, bizim plasenta dün gece düştü e 4.gun?
Ya zaten 3 saatte bir den önce oluyor.tekrar gözün aydın sağlıkla büyüt maşallah haftasına göre kilosu da harika
dediğin gibi spinalde sonda saatlerce kalıyor seninle benim sonda dolmuş almayı unutmuşlar sen dökül yeretövbeler olsun heryer fena onla uğraştılar bide neyseki geçici odada idim sonra daha geniş odaya aldılardı. Bebeği görme anı sana getirdiklerinde hemen ağlarken susması filan çok güzel öpmüştüm doya doya.
Emmeyi 2 saatte bir yapıyordum ben ne kadar emerse bazen 5 10 dk bazen 20 30dk bi göğüs bir doymada bir göğüs diğer doymasina.
Mama da ilk 2 3 gun verdim sut iyi gelip yetince onu da bıraktım.
şu sıralar saat kurmuyorum kendisi ne zaman uyanırsa sarılık yok cis kaka bez sayımız maşallah saymadim ama fazlaca o yüzden bu düzene geçtim.
Sen doktorun dediği gibi devam et zamanla kontorollerde kilo alımı çis durumu vs göre zaten kendi rutinini oluşturuyorsun.
Sizde de öyle mi bilmiyorum. 20 dak meme, 15 dak mama, sonra mayismak için çekmese de 5 10 dak meme istiyor. Zaten bun süreç 1 saate variyie neredeyse.
Ay hayırlı olsuninşallah sağlıkla büyüt kuzunu. Benim bebe artık kendisi uyanıyor 2 saatte bir. Besleyip yatırıyorum. Gece uykusu da az buçuk düzene girdi bakalım. Bol bol kahve iç. İlk günler insan iyi gibi oluyor ama sonra narkozun etkisi başlıyor. Sürekli tüket. 2 parol 1 fincan Türk kahvesi iç. Her gün mutlaka kafein tüket. Gerçekten berbat bir ağrı. İnsanın gözü bebeğini bile görmüyor sen çekme bari
Ay ne biliyim en azından neyi nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Mesela ben bez bağlamayı giydirmeye bile bilmiyordum. Çok zorlandım kıyafet giydirirken. Hapşurunca hasta oldu sandım. Yani bilmediğim çok şey var.
Olsun kız sonuçta bazı şeyler konusunda tecrüben var
Hahahaçok şükür emzik kurtarıyor beni
Ya inan çok üzülüyorum nasılsın bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. İnsanın gözü bebeğini görmüyor. Ben resmen öldürün beni diye ağladım 1 haftabol bol kafein tüket. Bana acildeki doktor dayanamadığım için anestezi ile görüşüp narkotik bir ilaç vermişti. O beni 1 gün düzeltti 2. Gün yine aynı olmuştum hatta 2 katıydı. Sonra yine acile gittik adam bu ilaç bağımlılık yapar veremeyiz ikinciyi falan dedi. 81 ilin hastanelerinde adın çıkar dedi. Parol takti sadece. Bir de 6 saatte bir 2 tane parol 1 fincan Türk kahvesi iç dedi. Öyle yaptım düzeldi şükür.
Sagol cnm
Gumus kapak, krem ve silikon gogus ucu kullaniyorum. Buna rağmen meme ucum pert, emzirirken bağırıyorumGumus kapak kullaniyorum hem sagiyorum hem emziriyorum suan hic bisey yok goguslerimde. Krem kullanmiyorum. Gumus kapak hep nemli kalmasini sagliyor gogus ucun kurumuyor. 3 gece once krem suruyim dedim gece uyumadan once. Oglan agladi memeyi verdim sinir oldu Ben veriyorum o agliyor geri cekiyor kendini. Meme alan bebegime Noldu diye korkmaya basladim korkuyla kv uyandirdim. Uyandirinca aklima geldi krem surdugumu. Meme uclarimi silince hemen emmeye basladi krem kullanmiyorum gumus kapak gayet yetiyor
Gumus oldugu icin mikrop üretmez de diğer silikon ürünler için sorun olur.Bugun sutum damlamaya basladi meme uclarindan. Boyle sagliksiz degil mi ya, gumus kapak icinde sut icinde beklemesi. Mikrop uremesi icin cok uygun bir ortam.