2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 15.gün kilo kontrolü olutor hatts bana dedilerki doktora gidip tarttırırsan mesaj atman bile yeterli. 30.günde aşılar başlıyor

Hanımlae lansinoh un elektrikli süt sağma pompasını kullanan var mı? Veya elekteikli bi pompa kullanıp memnun kalan

Canım 15.gün kilo kontrolü olutor hatts bana dedilerki doktora gidip tarttırırsan mesaj atman bile yeterli. 30.günde aşılar başlıyor
Haha o zaman ben karıştırmışım günleri ne bilem 2 tane tarih verdilerdi. Çocuğu durduk yere aşıya götürecektim. neyse biz bi gidelim sarılık değerini ölçtüreceğiz zaten.

Cuma günü 3 kilo 38mhafta

Doğru bazı şeyler için geç davranmamak lazım. Bende başlayım yapmaya gerisi Allah bilir

4. Gun hem saglik ocagi hem hastane dediler pazara geliodu 5. Gun gittik. Sarilik icin kan alacaklardi. Almayin bi alet var ates olcer gibi onla bakin dedm. Bizim.hastanede yenidogan yogunbakimda vardi o cihaz onu bildigimden istedim onunla baktilar

4 günlükkendi ilk randevu. Sonra 1 haftalıkken tekrar çağırdılar. Şimdş 2 haftalık olduk tekrar gideceğiz aşıları falan varmış

15 gün sağlık ocağına. Ebemle konuştuk beni arıcak sağlık ocağından gitmem gereken gün. Şuan bizim 10. Günümüz
Çok teşekkür ederim kızlar

Kızlar dün doğum yaptım. 38+6 3200 Gr 51 cm doğdu oğlum. Çok tatlı bişey pamuk gibi maşallah. Emzirmek çok güzel bir duygu
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Hayırlı evlat olsunAy inşallah bizde yaşarız emxiririz.
Bana doktorum 3000 gr oldu çok yemeyeceksin dedi özellikle şekerli şeyleri yeme şeker yasak dedi.Kilo almasını istemiyoruz daha rahat doğurmak için dedi zaten doğan büyüyor alır dedi ama okadar dikkat edemiyorum yani canım isterse yiyorum napiyim yeter ilklerde kilo almamak için yemiyordum sonra bebeğim Kilosı az gitti çok üzüldüm kendimi suclu hissettim -yedim yiyorum yeter ki o iyi olsun. Bişi daha diyim benim arkadas 4 kilo normal doğum yaptı Rabbim kolaylık versin ferahlık versin o zmn oluyor bol dua Rahat olur da kolay doğururuz

Ahh hep özendim emzik tutan bebelere benim kız tutmadı beni kullandı inşallah bu tatar vik dese tıkarım ağzına

Kızlar elim yandı, buz geçirmeyince silverdin sürdüm. Hiç bakmadım prospektusune fln. Sonradan aklıma geldi bi bakıyım dedim, hamileliğin son haftalarında kullanılmamalıdır diyo, panik oldum. Bilginiz var mı

Benim ilk doğumda hiç böyle bişey olmadı resmen çocuğu zor emziriyorum aglaticqk dereceye geliyor yatınca geçiyor 5gun sürüyormuş gün sayıyorum resmen

Hanımlae lansinoh un elektrikli süt sağma pompasını kullanan var mı? Veya elekteikli bi pompa kullanıp memnun kalan
Ben aldım da daha kullanmadım, tekli olandan. Son 2 yıldır 2 arkadaşım kullanıyor diye referans onları aldım.

Çok geçmiş olsun canım. Ya bence bişi olmaz heralde ya . Olmadı sabah dotorunu ararsın sorasın için rahat eder .

Evet, onların yanında zor olur tabii.

Ay arkadaşım da normal doğum yaptı ölüyorum zannettim diyordu oda. Yani Siz böyle anlatınca ben acayip tırsıyorum normal doğum yapmaktan. Zaten Bebis gelmiyor yuzmeye gidiyorum eliptik biniyorum ayrı yok bebiş gelmiyor çok şükür sürekli hareketli ama ne zaman gelcek ya her gece ayrı rüyalar

Bende yanmıştim kullandim aklıma bile gelmedi prospectus filan ne dikkatsiz anayim yani insallah bişi olmaz ya Allah a emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…