2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi bilemedim ama üzülüyorum sakinlesin diye inat edip bekletiyorum kucağımda öyle yaptıkça iyice ağlıyor

Geçmiş olsun. Evet ilk kızımda da öyle olmuştu. Biraz daha büyüsün diye ellemedim ama beklemeyim mi

Abooooo 6. Günnnn her saat ha bitti ha bitecek diye sabır ediyorum benim özel bir durumum var o yüzden ağrılarım daha uzun sürebilir açılabilir dikişler korkum o. Yürüyemiyorum ki ağrıdan acıdan oturduğum yerden yardımsız kalkamıyorum.

Aynen biz yaptık mı ballı sını yaparız

Aynen dediğin gibi ben 2 saate bir desemde kendi ne zaman isterse o zaman aralıklı süreçlerle 1 saati buluyor
Memeler yasta hepimizin can çekişiyor napiciz bilmiyorum bi de benim ki bir harekerli böyle çocuk görmedim eller ayaklar pata küte hiç durmuyor. Ağzı boyuna meme arıyor emzik de işte daha alışmadı ama nimet emin oltutsa iyi ederiz.

Geçmiş olsun. Evet ilk kızımda da öyle olmuştu. Biraz daha büyüsün diye ellemedim ama beklemeyim mi
Bilmiyorum ki belki birkac hafta beklenir tabi. Ben cok kurcalamak istememistin kendiliginden acilir diye acilmadi. Simdi kendiki sucluyorum belki duzenli masaj yapsaydim acilacakti diye. Ondan mesajini gorunce yazmak istedim. Hangi gun kac haftalik dogum yaptin tam? Kac kg dogdu? Liste icin soruyorum

Biz 3. Gün gittik işitme testi ve kontrol için. İşitme testinde sol kulağında tıkanıklık çıktı normal durum, siz bişey yapmayın tam 1 hafta sonra tekrar gelin sola bakacağız dedi. Kontrolde sarılığı 8 çıktı, kilosu çıkış kilosundan 30 gr azalmıştı. Bide gözünde çapaklanma var damla aldık 5. Gün için tekrar çağırdı. Dün gittik kilosu 30 gr yine azalmış. Halbuki 2 saatte bir hem 2 meme hemde 30cc süt verdik yeri geliyo 40 cc veriyorum. Kakasında çişinde azalma yok gayet bol bol yapıyor. Ama doktor kilosu sanki çok azalmış gibi bu durum istemediğimiz durum ptesi yine gelin dedi. Gitmeyeceğim sıktılar, perşembe gidicem zaten o zaman gösteririm dedim

Aynen canım öyle emzir emdikçe çektikçe gelir. Ben yalnız emziriyorum çoğunlukla emzirirken ilk meme tutusunda elim ayağım ters dönüyor suratım şeklim değişiyor kimse beni öyle görmemeli
Aynen canım öyle emzir emdikçe çektikçe gelir. Ben yalnız emziriyorum çoğunlukla emzirirken ilk meme tutusunda elim ayağım ters dönüyor suratım şeklim değişiyor kimse beni öyle görmemeli
Wee ve avent silikon uclar çok büyük geldi yani o çıkıntıyı uç doldurmadı bebeğim boşluk çekti yada kullanımı öyle ben bilemedim .. bugün antibiyotikli krem aldım inşallah geçer ..bu şekilde oda emmeyi kabul etmiyor ..

Kızlar göğüs ucuyla alakalı bi cok kişi dertli sanırım benim sorunum yok cok şükür Philips avent kapkları kullanıyorum delikli olanları her emzirme sonrası takıyorum günde 3 kez falan da krem sürüyorum ve her vermeden önce ıslak bezle siliyorum sonrasında anne sütüyle de ucunu temizleyip oyle veriyorum ilk gebelik kesin olur dedi herkes baya korktum (canım da aşırı tatlıdır ) en basından beri hiç ihmal etmedim sorun olmadı cok şükür bide bebeğin doğru emmesi de önemli yanlış emiyorsa oda yara yapıyormus kapakları öneririm göğüs ıcı hava aldıgı icin yara olmasını engelliyor sanırım

Sen cok stres oluyosan onu hissediyodur canim. Ben de cok stresleniyorum agladigi zaman asla sakinlesmiyo

4 günlükkendi ilk randevu. Sonra 1 haftalıkken tekrar çağırdılar. Şimdş 2 haftalık olduk tekrar gideceğiz aşıları falan varmış

15 gün sağlık ocağına. Ebemle konuştuk beni arıcak sağlık ocağından gitmem gereken gün. Şuan bizim 10. Günümüz

Bugun sutum damlamaya basladi meme uclarindan. Boyle sagliksiz degil mi ya, gumus kapak icinde sut icinde beklemesi. Mikrop uremesi icin cok uygun bir ortam.
Benimkide damlıyo(( ama gümüş kapağı kullanmıyorum artık. Ben gögüs pedi kullanıyorum ona yapışıyo canımı sıkıyor

Benimkide damlıyo(( ama gümüş kapağı kullanmıyorum artık. Ben gögüs pedi kullanıyorum ona yapışıyo canımı sıkıyor
Benim de damlıyor baya hemde akıyor bildiğin. Bende göğüs pedi kullanıyorum ama isilik yapıyor o da beni. Ne yapacağımı şaşırdım bu konu da. En sonunda emzirirken diğerine Peçete koyuyorum

Bunlar sıcaktan mı olur ilk kez oldu sadece yüzünde emzirirken terlemekten filan mi olur acaba
Benim oğlumun yüzü de böyle bu kadar yoğun olmasa da. sıcak nedeniyle oluşuyor banyodan sonra azalıyor ama. Ben epey ince yatırıyorum arada sadece bezle yatırdığım dahi oluyor ona rağmen engel olamıyorum çıkmasına
3. Gün kontrolünde dahi vardı ama doktor birsey dememişti
4 günlükkendi ilk randevu. Sonra 1 haftalıkken tekrar çağırdılar. Şimdş 2 haftalık olduk tekrar gideceğiz aşıları falan varmış
15 gunlukken aşı yapmıyorlar sadece kilosuna bakıyorlar sarılık vs riski yoksa bir aydan önce kontrole goturmenize gerek yok. Ben sağlık ocağındaki hemşireye kilosunu söyledim sadece.

Benim de damlıyor baya hemde akıyor bildiğin. Bende göğüs pedi kullanıyorum ama isilik yapıyor o da beni. Ne yapacağımı şaşırdım bu konu da. En sonunda emzirirken diğerine Peçete koyuyorum
Sırf hava alsın diye saldım memeleri. Ne sütyen ne ped. Islandıkça tişört değiştiriyorum.

Ay ay ay kimler gelmiiiiiiiiş
Haklısın zaten konuyu hemen açmam bakalım o açacak mı :) elbet yastıktan altınlar toplanacak kim ne taktı muhabbeti olacak aramızda o günü bekliyorum
Aynen somut verilerle beraber konuşmak daha etkili olur
Ömür boyu hayatında olması gereken insanlar söz konusu olduğunda ben beklentiyi minimuma indirip olumlu bakmaktan yanayım. Hele böyle olumlu özellikleri de varsa onlara odaklan kendi ailenle ya da başkalarına ne yaptıklarıyla kıyaslamayi bırakınca göreceksin sen de daha mutlu olacaksın. Herkesin yapısı farklı. Çok şükür muhtaç değilsin finansal desteğe ihtiyacın yok olsa da ailen yanında, kv den de baska türlü destek al. İnan bazı şeyler paran olsa da olmuyor. Atıyorum parayla eve yatılı yardimci tutsan şu süreçte rahat edemezsin. Sağolsun gelmiş destek olmuş. Bizim hedefimiz hayatımızı kolaylaştıracak insanları onların isteklerine göre değerlendirmek bak şartları demiyorum istekleri parası çoktur vermek istemez belki ama gelir işini gücünü yapar. E istediği oysa onu yapsın, bir şekilde destek olsun senin işin görülsün de gerisi önemli değil
E çocuğun adını abisinin isminin zıt anlamını koymuşsunuz anacım ne bekliyordunuz
Canım 3.-4. ayda meme reddi normal zaten o dönem bir atak var atakların babası o
Aaaa o zaman emzik masum yillardir hep onu suçladım Emzik bence efsane bir şey yaa, büyük rahatlık, susturucu Yarınki muayeneye göre bakarım artık sarılık riski azsa daha fazla emzik veririm, gözü iyice açılmadan alışsın

Ben sağlık ocağının yalancısıyım. Çağırdılar geleceksiniz dediler gideceğiz o yüzden. Kafama göre gitmiyorum bende. Belki yanlış anlamış olabilirim. 15 inde bir de 31 inde geleceksin dediler. Aşıları belki 31 inde yapacaklardır
Sırf hava alsın diye saldım memeleri. Ne sütyen ne ped. Islandıkça tişört değiştiriyorum.
Ah evimde olsam bende öyle gezeceğim ama kv ve kb varken olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…