Canm her dogum kendine ozel iki dogum yaptim ikisi cok farkliydi. Sali gece 3 te basladi sancim carsamba gece 1 e kadar dogum sancisi degildir deyip evde cektim. Oysa dogum sancisiymis. Katlanilmazdi diyemem sadece uyutmayinca bi gideyim de agri kesici serum yapsinlar bari diye gittim hastaneye 3 saat sonra da dogurdum. Ben de aldim epidural ama sagim uyustu solum uyusmadi mesela. O sancilarla dogurdum. Sen iyiyi dusun iyiyi cagir. Gun sonunda zor da olsa kolay da olsa bebek ciktigi an dunyalar senin oluyoAy arkadaşım da normal doğum yaptı ölüyorum zannettim diyordu oda. Yani Siz böyle anlatınca ben acayip tırsıyorum normal doğum yapmaktan. Zaten Bebis gelmiyor yuzmeye gidiyorum eliptik biniyorum ayrı yok bebiş gelmiyor çok şükür sürekli hareketli ama ne zaman gelcek ya her gece ayrı rüyalar
O sancıların pozisyonu yok kesinlikle ebe bana nefes al diyor ama o an mümkün olmuyorEpidural verilince bende cok rahatlamıştım. Doğum sancıları cok korkunctu. Özellikle nstte yatarken elin kolun baglı hiçbir pozisyon alamıyosun bi vuruyor 100lerde bende bagırıyordum ölcem galibaa diyebüyük ihtimalle epidurali almasaydım bebeği cıkartacak gücüm kalmazdı o sancılardan sonra. Hastanede birisi almamıstı benden önce geldiği halde benden cok sonra doğurdu. O bagırdıkca ben üzüldüm yatarken valla
Ben ameda kullanıyorum canım çok memnunum amedanin hastane tipini de kızımda kiralamistim süper bir makina ama o zaman hiç sütüm gelmedi şimdi hastane tipini kiralasam 10 dk sagardimHanımlae lansinoh un elektrikli süt sağma pompasını kullanan var mı? Veya elekteikli bi pompa kullanıp memnun kalan
Allah bir avazda kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy arkadaşım da normal doğum yaptı ölüyorum zannettim diyordu oda. Yani Siz böyle anlatınca ben acayip tırsıyorum normal doğum yapmaktan. Zaten Bebis gelmiyor yuzmeye gidiyorum eliptik biniyorum ayrı yok bebiş gelmiyor çok şükür sürekli hareketli ama ne zaman gelcek ya her gece ayrı rüyalar
Doğru Söylüyorsun hepsi farklı canım inşallah kolay olur.hepsi bebiş oğluşum için evet ama ya benim manyak doktor çarşı her şeye karşı gibi epidurale de karşıCanm her dogum kendine ozel iki dogum yaptim ikisi cok farkliydi. Sali gece 3 te basladi sancim carsamba gece 1 e kadar dogum sancisi degildir deyip evde cektim. Oysa dogum sancisiymis. Katlanilmazdi diyemem sadece uyutmayinca bi gideyim de agri kesici serum yapsinlar bari diye gittim hastaneye 3 saat sonra da dogurdum. Ben de aldim epidural ama sagim uyustu solum uyusmadi mesela. O sancilarla dogurdum. Sen iyiyi dusun iyiyi cagir. Gun sonunda zor da olsa kolay da olsa bebek ciktigi an dunyalar senin oluyo
İnşallah çok teşekkür ederimAllah bir avazda kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen o sancıların arasında şuna odaklanmaya çalıştım bunlar bugün bitecek ve ben bebeğime kavuşacağım. Dikiş bitti beş dk sonra ayaktaydım bu da sizi motive etsin. Elbet gelecek bebek biliyorum şimdi zaman yaklaştıkça gelsin istiyor insan ama son zamanların tadını çıkarın.
Bakayım netten ben de, valla hepsini yaptırmak lazımKolay gelsin canım .asi takvimleri nette sosyal medyada var. Özel aşıları bende yaptıracağım inşallah da benim yurt dışı durumumu var nasıl oalcak bilmiyorum yurt dışındaki aşı ile buradaki aynı mi bilmiyorum
İnşallah ızun sürmez bir an önce ayaga kalkarsın , pozitif düşünelim, ben de 5 6 gün yardımsız kalkamadım tuvalete dahi oturamadım allahım ne zaman gececek bu günler diyordum geride kaldı bile coktanAbooooo 6. Günnnn her saat ha bitti ha bitecek diye sabır ediyorumbenim özel bir durumum var o yüzden ağrılarım daha uzun sürebilir açılabilir dikişler korkum o. Yürüyemiyorum ki ağrıdan acıdan oturduğum yerden yardımsız kalkamıyorum.
Aynen biz yaptık mı ballı sını yaparız
Ahh nazlarına kurbwn napalım analık zorHayır koku meselesi değilşimdiden nazlanıyo benim kız
Emişi kuvvetli değil mi, hastane tipi kadar süt cıkarır mı acabaBen tekli elektriklisini kullanıyorum cok memnunum.
Sütü yeterince sağabilirüm değil mi kuvvetli bir makine miBu kadar zit olacagini dusunmedimdi
Ben ciftli lansinoh kullaniorum mrmnunum
Ben de alacağım işe yarıyorsa valla sağmadan olmuyorBen aldım da daha kullanmadım, tekli olandan. Son 2 yıldır 2 arkadaşım kullanıyor diye referans onları aldım.
Bende de su an ameda var kiralık da nereye kadar bizimkinin yakın zamanda tam memeyw gecme gibi bi niyeti yok gece emmiyor hic gündüx emiyor. Kiralık makineyle nereye kadar elektrikli alacağıö bir tane arayıs içindeyim. Ameda hastane tipleri cok pahalıBen ameda kullanıyorum canım çok memnunum amedanin hastane tipini de kızımda kiralamistim süper bir makina ama o zaman hiç sütüm gelmedi şimdi hastane tipini kiralasam 10 dk sagardim
Yaa cok tatlı görünüyorsunuz, maasallah tosbige kırmızı tokasını sevsinlerGeç gelen bir 38 hafta güncellemesi bırakayım
Valla gönül madela almak isterdi ama çok pahalı o, ucmus fiyatları. Philips in uzun donem performansi begenilmiyor, çekim gücü çok düşüyormuş. Lansinoh aralarında f/p gibi. Göreceğiz artikBen de alacağım işe yarıyorsa valla sağmadan olmuyor
Benim bebeğim de gece emiyor gündüz emmiyor 2-3 saatte bir sağıp veriyorum emmedigi için süt miktarı az çıkıyor kızımda 11 ay verdim bunda da ne kadar sütüm olursa o kadar devam edeceğimBende de su an ameda var kiralık da nereye kadar bizimkinin yakın zamanda tam memeyw gecme gibi bi niyeti yok gece emmiyor hic gündüx emiyor. Kiralık makineyle nereye kadar elektrikli alacağıö bir tane arayıs içindeyim. Ameda hastane tipleri cok pahalı
Temiz su ve pamukla kurulayip ardindan kantaron yahi kullanabilirsin. Bir diger secenek de ayni sekilde temizleyip kurutup nisasta kullanmak. Gecen arkadasim söyledi. Bebek pudrasinda kanserojen madde var bebek pudrasi yerine nisasta kullanilabiliyor pisikte.Hanımlar merhaba benim bebişte alerjik pişik oldu, bezini değiştirdim ama hiç iyileşme yok,üzeri açık yara gibi, çok kuvvetli kremler kullanıyorum ama iyileşme yok, 1 haftadır çekiyor krem sürerken bas bas bağırıyor. Ne kadar sürer bu böyle var nı öneriniz. Çok üzülüyorum
Temiz su ve pamukla kurulayip ardindan kantaron yahi kullanabilirsin. Bir diger secenek de ayni sekilde temizleyip kurutup nisasta kullanmak. Gecen arkadasim söyledi. Bebek pudrasinda kanserojen madde var bebek pudrasi yerine nisasta kullanilabiliyor pisikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?