- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Lokal etkili olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum, açık yara filan olsa daha çok emilir ama açık yara değil, sırf deriden emildiği kadarından bir şey olmaz benceKızlar elim yandı, buz geçirmeyince silverdin sürdüm. Hiç bakmadım prospektusune fln. Sonradan aklıma geldi bi bakıyım dedim, hamileliğin son haftalarında kullanılmamalıdır diyo, panik oldum. Bilginiz var mı
Hizli iyilesiyor. 1 gunde gecer insallah istedigin kadar kullanabilirsin. Onemli olan uslak ndndil yerine su ve pamuk kullanmak ve bezi kapatmadan kuruduguna emin olmak.Deneyeceğim canım çok saol.,peki ne kadar sürede iyileşir bilgin var mı
Hayırlısı olsun canım39+3ten herkese selamlarBen bekleyenler kulübünden bir türlü çıkamadım. İşin zor tarafı 39dan sonrası baya ağır geçiyor. Karnım taş gibi, evladımın hareket edecek yeri kalmadı. Geceleri her bir organım bağımsızlığını ilan ediyor sanki. Saat başı lavaboya gidiyorum bir de. Yatmak kalkmak eziyet. Yarın doktor kontrolüm var. Biraz iriyiz ve bu kadar normal beklemişken sezaryene dönersek hiç üzülmeyeceğim artık. En azından belirsizlik bitecek. Yarın ilk kez çatı muayenesi olacağım. Biraz da tırsıyorum. Bakalım neler olacak. Dualarınızı bekliyorum.
Dogumu doktorun degil sen yapicaksin. Benim kendi doktorum epidyrale sicak bakar ama dogumda o kovid oldu baska doktor geldi. O ve hemsiresi israrla gerek yok dediler ben israrla istiyorum dedim sonucta o agriyi ben cekiyorum. Ha takildi da noldu tutmadiDoğru Söylüyorsun hepsi farklı canım inşallah kolay olur.hepsi bebiş oğluşum için evet ama ya benim manyak doktor çarşı her şeye karşı gibi epidurale de karşıdua edin bana ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi bu kadar tırsmıyordum
Kuzum bence sagarsin ben 5 yil once ilk oglumda almistim. O zaman baya kullandim. Smdi de kullaniyorum. Cekim gucunde falan da azalma yok.Sütü yeterince sağabilirüm değil mi kuvvetli bir makine mi
Benm ilk bebegim acik yara gibi pisik olmustu onunki bezdendi deneye deneye bulduk. Ben cok krem denedm can havliyle ama oyle olmamasi gerekiyomus. Gunduzleri alt acma ortusunu serer poposunu havalandirirdim bezi cikarip. Bi de komilinin bezi zeytinyagli oldugu icin hemen iyilestirdi bisi surmeden. Islak mendil kullanmayi da ya birakmak gerekiyo ya da islak mendili iyice yikayip oyle kullanmak gerekiyo. Insallah hemen gecer. Kantaron yagi mucize gibi pisik kremlerindenseDeneyeceğim canım çok saol.,peki ne kadar sürede iyileşir bilgin var mı
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım
Bizde saat itibariyle 37+2 olduk bugün(sabah) doğum için son kontrol, tarihimiz kesinleşecek. Bende de biraz heyecan var bide bu çatı ağrısından dün yine oturdum ağladım çok zorluyor psikolojik olarak yıprattı
İkimizde güzel haberler alırız inşallah
Çok şükürİnşallah ızun sürmez bir an önce ayaga kalkarsın , pozitif düşünelim, ben de 5 6 gün yardımsız kalkamadım tuvalete dahi oturamadım allahım ne zaman gececek bu günler diyordum geride kaldı bile coktan
Cnm ben de doktora sordum benim de duadaklarında sanki beyazlıklar oluşca gibi geldi sordum ben de doktor ağız bezini suda ıslat emzirmelerden sonra dudaklarını sil dedi. Ben de öyle yapıyorumKızlar bebişimin ağzının içinde beyaz beyaz pamukçuk oldu sizde de var mı? Nasıl geçer tecrübeli annelerim beni aydınlatır mısınız
Çatı muayenesi bana da yapılmadı henüz. Ama o kadar korkulacak bir şey değilmiş diye dıydum düşünme umarım kolayca olur39+3ten herkese selamlarBen bekleyenler kulübünden bir türlü çıkamadım. İşin zor tarafı 39dan sonrası baya ağır geçiyor. Karnım taş gibi, evladımın hareket edecek yeri kalmadı. Geceleri her bir organım bağımsızlığını ilan ediyor sanki. Saat başı lavaboya gidiyorum bir de. Yatmak kalkmak eziyet. Yarın doktor kontrolüm var. Biraz iriyiz ve bu kadar normal beklemişken sezaryene dönersek hiç üzülmeyeceğim artık. En azından belirsizlik bitecek. Yarın ilk kez çatı muayenesi olacağım. Biraz da tırsıyorum. Bakalım neler olacak. Dualarınızı bekliyorum.
Çok sağol içimi rahatlattınÇatı muayenesi bana da yapılmadı henüz. Ama o kadar korkulacak bir şey değilmiş diye dıydum düşünme umarım kolayca olur
Hayırlısı olsun canım
Bizde saat itibariyle 37+2 olduk bugün(sabah) doğum için son kontrol, tarihimiz kesinleşecek. Bende de biraz heyecan var bide bu çatı ağrısından dün yine oturdum ağladım çok zorluyor psikolojik olarak yıprattı
İkimizde güzel haberler alırız inşallah
Siz çocuklarınızı kreşe yazdırcaksınız bem hala doğurmaya çalışcam gibiGünaydın kızlar, bugün 38+0 oldum.
Hiçbir belirtim yok her gün yürüyüş de yapıyorum, neredeyse 10k adım atıyorum. Yalancı sancım bile yok şuan
Sicaktan isilik olmus canim erkek cocugu pek sevmez sicagi pamukla sade suyla sil yuzunuBunlar sıcaktan mı olur ilk kez oldu sadece yüzünde emzirirken terlemekten filan mi olur acaba
Yanina alismis malesef biraz zor yatar yataginda ama sadece emzirmek icin al sonrasi yatagina yatir oyle oyle tekrar alisirHanımlar merhabanasılsınız? Pek fazla takip edemez oldum şu aralar forumu
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Benim kız hiç yerinde uyumak istemiyor huysuzluk çıkarıyo. Yanımda uyuttum kaç kere rahatta etti çoçuk. Dünden beride uyuyor meme emince yerine geçince gözler açılıyo uyumuyor. Pış pışla zorla uyuttum yanımda. Uyuyunca 2saat yatar o sorun değil. Napiyim ben bu çoçuğayerinde uyumazmı artık? Yanımdada artık mız mızlanıyor zor uyutuyorum.
39 dan sonrası gerçekten her geçen gün sanki 1 ay . Geldi mi geliyor mu hep belirsizlik . Bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaallah . Hiç korkma çatı muayenesinden acı hissetsen bile 5 sn lik Bi durum ki ben acı hissetmemiştim . Belki oda tetikler doğumunu .39+3ten herkese selamlarBen bekleyenler kulübünden bir türlü çıkamadım. İşin zor tarafı 39dan sonrası baya ağır geçiyor. Karnım taş gibi, evladımın hareket edecek yeri kalmadı. Geceleri her bir organım bağımsızlığını ilan ediyor sanki. Saat başı lavaboya gidiyorum bir de. Yatmak kalkmak eziyet. Yarın doktor kontrolüm var. Biraz iriyiz ve bu kadar normal beklemişken sezaryene dönersek hiç üzülmeyeceğim artık. En azından belirsizlik bitecek. Yarın ilk kez çatı muayenesi olacağım. Biraz da tırsıyorum. Bakalım neler olacak. Dualarınızı bekliyorum.
Sıpalar yerlerinde çook rahatlar . Bazen diyorum ki ben olsam bende gelmem gelip napcamGünaydın kızlar, bugün 38+0 oldum.
Hiçbir belirtim yok her gün yürüyüş de yapıyorum, neredeyse 10k adım atıyorum. Yalancı sancım bile yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?