2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lokal etkili olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum, açık yara filan olsa daha çok emilir ama açık yara değil, sırf deriden emildiği kadarından bir şey olmaz bence

39+3ten herkese selamlarBen bekleyenler kulübünden bir türlü çıkamadım.İşin zor tarafı 39dan sonrası baya ağır geçiyor. Karnım taş gibi, evladımın hareket edecek yeri kalmadı. Geceleri her bir organım bağımsızlığını ilan ediyor sanki. Saat başı lavaboya gidiyorum bir de. Yatmak kalkmak eziyet.Yarın doktor kontrolüm var. Biraz iriyiz ve bu kadar normal beklemişken sezaryene dönersek hiç üzülmeyeceğim artık. En azından belirsizlik bitecek. Yarın ilk kez çatı muayenesi olacağım. Biraz da tırsıyorum. Bakalım neler olacak. Dualarınızı bekliyorum.

Deneyeceğim canım çok saol.,peki ne kadar sürede iyileşir bilgin var mı
Hizli iyilesiyor. 1 gunde gecer insallah istedigin kadar kullanabilirsin. Onemli olan uslak ndndil yerine su ve pamuk kullanmak ve bezi kapatmadan kuruduguna emin olmak.

Hayırlısı olsun canım
Bizde saat itibariyle 37+2 olduk bugün(sabah ) doğum için son kontrol, tarihimiz kesinleşecek. Bende de biraz heyecan var bide bu çatı ağrısından dün yine oturdum ağladım çok zorluyor psikolojik olarak yıprattı
İkimizde güzel haberler alırız inşallah

Dogumu doktorun degil sen yapicaksin. Benim kendi doktorum epidyrale sicak bakar ama dogumda o kovid oldu baska doktor geldi. O ve hemsiresi israrla gerek yok dediler ben israrla istiyorum dedim sonucta o agriyi ben cekiyorum. Ha takildi da noldu tutmadi
Sütü yeterince sağabilirüm değil mi kuvvetli bir makine mi
Kuzum bence sagarsin ben 5 yil once ilk oglumda almistim. O zaman baya kullandim. Smdi de kullaniyorum. Cekim gucunde falan da azalma yok.

Deneyeceğim canım çok saol.,peki ne kadar sürede iyileşir bilgin var mı
Benm ilk bebegim acik yara gibi pisik olmustu onunki bezdendi deneye deneye bulduk. Ben cok krem denedm can havliyle ama oyle olmamasi gerekiyomus. Gunduzleri alt acma ortusunu serer poposunu havalandirirdim bezi cikarip. Bi de komilinin bezi zeytinyagli oldugu icin hemen iyilestirdi bisi surmeden. Islak mendil kullanmayi da ya birakmak gerekiyo ya da islak mendili iyice yikayip oyle kullanmak gerekiyo. Insallah hemen gecer. Kantaron yagi mucize gibi pisik kremlerindense

Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bebişimin ağzının içinde beyaz beyaz pamukçuk oldu sizde de var mı? Nasıl geçer tecrübeli annelerim beni aydınlatır mısınız
Cnm ben de doktora sordum benim de duadaklarında sanki beyazlıklar oluşca gibi geldi sordum ben de doktor ağız bezini suda ıslat emzirmelerden sonra dudaklarını sil dedi. Ben de öyle yapıyorum

Çatı muayenesi bana da yapılmadı henüz. Ama o kadar korkulacak bir şey değilmiş diye dıydum düşünme umarım kolayca olur

Maşallah
Çatı ağrın her gün kesintisiz mi oluyor? Benimki güniçinde ara ara oluyor yürütmüyor paytaklaşıyorum bi anda. Acaba kafası mı baskı yapıyor diyorum

Günaydın kızlar, bugün 38+0 oldum.
Hiçbir belirtim yok her gün yürüyüş de yapıyorum, neredeyse 10k adım atıyorum. Yalancı sancım bile yok şuan
Siz çocuklarınızı kreşe yazdırcaksınız bem hala doğurmaya çalışcam gibi

Kızlar yapay göğüs ucu kullanan var mı aranızda ? Benim göğüs uçlarım küçük olduğu için hastanede ilk gün yapay göğüs ucu istediler onu kullandım hala da kullanıyorum ama onu çıkardığımda almıyo mememi biberon gibi mi algılıyo acaba yapay göğüs ucunı

Yanina alismis malesef biraz zor yatar yataginda ama sadece emzirmek icin al sonrasi yatagina yatir oyle oyle tekrar alisir

39 dan sonrası gerçekten her geçen gün sanki 1 ay . Geldi mi geliyor mu hep belirsizlik . Bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaallah . Hiç korkma çatı muayenesinden acı hissetsen bile 5 sn lik Bi durum ki ben acı hissetmemiştim . Belki oda tetikler doğumunu .

Günaydın kızlar, bugün 38+0 oldum.
Hiçbir belirtim yok her gün yürüyüş de yapıyorum, neredeyse 10k adım atıyorum. Yalancı sancım bile yok şuan
Sıpalar yerlerinde çook rahatlar . Bazen diyorum ki ben olsam bende gelmem gelip napcam beklemek gerçekten çok zor . 3 4 akşam alt karın ağrısı ve kasılma ile yatıyorum heh diyorum bu gece gelir heralde sabaha turp gibi kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…