2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuk baskı yapıyor heralde . Bağlar geriliyor . Sonu güzel olacak inşaallah .

Göğüs ucunun memeyi almamakla alakası yok aslında ebeler neden uğraşmıyorlar anlamadım komple kahverengi yerle birlikte verirseniz tutar benim sıfırdı göğüs ucum hala öyle ama kızım 2 yaşına kadar emdi çektikçe hafif çıkıyor zaten bence deneyin yine de siz o kahverengi yerleri de verin ilk biraz sinirlenir ama ara ara deneyin çokta yormadan alışır

Evet bugün tahmini doğum tarihi 40 ı doldurduk. 3 gün ara ile 2 kez uyarı yapan, 2 3 güne gelmesini bekliyorum diyen doktoruma selam olsun . maalesef ben doğurmayı beceremiyorum 3 gündür nişanım gelmeye devam ediyor. Yürüyüş sonrası baskı ve kasılma çok oluyor ama sonrasında hepsi geçiyor . En son cumartesi gittim 3 içinde gelebilir dedi gelmezse salı gününe çağırdı . En son 3 cm açıklık vardı umarım biraz daha açılmıştır . Artık yarın durum belli olacak . Bakalım hayırlısı sonum yine suni gibi duruyor

Evet bence de hastanede bebek hemşirelerinin tembelliğinden oldu bu e ben de tecrübesizim hemşire ne derse onu yapıyorım. Ben de deniyorum ama çok huzursuzlanıyo ağlıyo almak istemiyo üzülüyorum ben de meme ucunun büyüklüğüne alışmış

İnşallah suniye gerek kalmadan kolay doğum olur Açılmanda varmış. Benim cumartesi pazar nişanım geldi gün içinde sürekli. Pazartesi sabahı suyum geldi. Belki seninde yakındır

İnşallah suniye gerek kalmadan kolay doğum olur Açılmanda varmış. Benim cumartesi pazar nişanım geldi gün içinde sürekli. Pazartesi sabahı suyum geldi. Belki seninde yakındır
Ahh canım inşaallah inşaallaaaahh ❤Bir umut bende bekliyorum inşaallah kendi sancım la giderim diye . Kısmet artık

Hala rahata eremedik. Gobeginin durumu ayni. Yarin doktora goturucez. Ama hicbir sey yapmayacaklarina eminim. Turkiye gibi degil burasi. 2 yasinda kizim icin hicbir ilac verilmedi simdiye kdr calpol disinda. Hicbir zaman kan alinmadi. Sikayetimiz ne olursa olsun. Bol bol emzir sivi alsin, atesi cikarsa calpol kullan disinda bir yardim gelmedi doktorlardan. Ben de doktor olurmusum burda. Cok basit. Sorun ne olursa olsun calpooooollllll. Dunden beri burnu tikali. Temizleyip vakumluyorum ama dolu cocugun. Daha 2 haftaliksin sen ya. Ben naptin nasil usuttum seni. Yikayamiyorum bile. Nasil ya. Kizim 9. Aya kdr hastalanmamisti hic. Neyi farlkli yapmistim ki. Cok bunaldim. Iyiye gideceginel kotuye gidiyo

Korkma canım sonucunda ona kavuşacaksın öyle düsün. Hem bazı kisilerin acı eşiği daha değişik oluyor bizim kadar ağrı duymazsın belkide. Benim adet dönemlerimde cok sancılı geçerdi.

İnşallah canım ya. Aynen zaman akmıyor. Hayırlısı bakalım. Nstde üç sancı çıktı sadece. Doktoru bekliyorum.

Ben kullanıyorum. Benim de göğüslerim küçük olduğu için tutturamadım. Sürekli deniyorum kendi göğsümü ama tutamıyor. Yani yapacak bir şey yok. Öyle devam ediyorum ben. Biberondan daha kolay çekiyor. Ama göğüste yine baya uğraşıyor yoruluyor.

Sezeryan ile doğum yapan annisler hastane çantama iki takım gecelik koymayı düşünüyorum ayriyeten pijama takımına gerek varmı sezeryan olacağım

Kızlar lohusa sendromuna girdim sanırım sürekli aglıyorum . Yapamayacagımı düsünüyorum eskisi gibi özgür olamayacagımı. Oglumda var 7 yasında onun istekleri bitmiyor kıskanclık basladı sanırım. İkisine birden yetemeyecekmişim gibi geliyor artık. Geceleri uyanmak beslemek süt sagmak… her aksam saat 10 dan gece 1.30 -2.30 a kadar dikiyor beni ayaga uyuyan cocuk uyanıyor birden mızmızlanıyor of ne zormus 7 yıl sonra aslında vücudumun halini gördükçede sinirlerim bozulugor

Sezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Ben kullanıyorum her gün az da olsa takmaya çalışıyorum doktorum daha hastaneden çıkarken takabilirsin korse demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…