Çocuk baskı yapıyor heralde . Bağlar geriliyor . Sonu güzel olacak inşaallah .Hayırlısı olsun canım
Bizde saat itibariyle 37+2 olduk bugün(sabah) doğum için son kontrol, tarihimiz kesinleşecek. Bende de biraz heyecan var bide bu çatı ağrısından dün yine oturdum ağladım çok zorluyor psikolojik olarak yıprattı
İkimizde güzel haberler alırız inşallah
Göğüs ucunun memeyi almamakla alakası yok aslında ebeler neden uğraşmıyorlar anlamadım komple kahverengi yerle birlikte verirseniz tutar benim sıfırdı göğüs ucum hala öyle ama kızım 2 yaşına kadar emdi çektikçe hafif çıkıyor zaten bence deneyin yine de siz o kahverengi yerleri de verin ilk biraz sinirlenir ama ara ara deneyin çokta yormadan alışırKızlar yapay göğüs ucu kullanan var mı aranızda ? Benim göğüs uçlarım küçük olduğu için hastanede ilk gün yapay göğüs ucu istediler onu kullandım hala da kullanıyorum ama onu çıkardığımda almıyo mememibiberon gibi mi algılıyo acaba yapay göğüs ucunı
Evet bence de hastanede bebek hemşirelerinin tembelliğinden oldu bu e ben de tecrübesizim hemşire ne derse onu yapıyorım. Ben de deniyorum ama çok huzursuzlanıyo ağlıyo almak istemiyo üzülüyorum ben deGöğüs ucunun memeyi almamakla alakası yok aslında ebeler neden uğraşmıyorlar anlamadım komple kahverengi yerle birlikte verirseniz tutar benim sıfırdı göğüs ucum hala öyle ama kızım 2 yaşına kadar emdi çektikçe hafif çıkıyor zaten bence deneyin yine de siz o kahverengi yerleri de verin ilk biraz sinirlenir ama ara ara deneyin çokta yormadan alışır
Teşekkür ederim canım bugün izlemimiz var bende sorup ona göre bir şeyler yapıcam bakalımCnm ben de doktora sordum benim de duadaklarında sanki beyazlıklar oluşca gibi geldi sordum ben de doktor ağız bezini suda ıslat emzirmelerden sonra dudaklarını sil dedi. Ben de öyle yapıyorum
İnşallah suniye gerek kalmadan kolay doğum olurEvet bugün tahmini doğum tarihi 40 ı doldurduk.3 gün ara ile 2 kez uyarı yapan, 2 3 güne gelmesini bekliyorum diyen doktoruma selam olsun . maalesef ben doğurmayı beceremiyorum 3 gündür nişanım gelmeye devam ediyor. Yürüyüş sonrası baskı ve kasılma çok oluyor ama sonrasında hepsi geçiyor . En son cumartesi gittim 3 içinde gelebilir dedi gelmezse salı gününe çağırdı . En son 3 cm açıklık vardı umarım biraz daha açılmıştır . Artık yarın durum belli olacak . Bakalım hayırlısı sonum yine suni gibi duruyor
Ahh canım inşaallah inşaallaaaahh ❤Bir umut bende bekliyorum inşaallah kendi sancım la giderim diye . Kısmet artıkİnşallah suniye gerek kalmadan kolay doğum olurAçılmanda varmış. Benim cumartesi pazar nişanım geldi gün içinde sürekli. Pazartesi sabahı suyum geldi. Belki seninde yakındır
Ben memnun kaldım canım baya cıkarıyor hastane tipi kullanmadım hiçEmişi kuvvetli değil mi, hastane tipi kadar süt cıkarır mı
Korkma canım sonucunda ona kavuşacaksın öyle düsün. Hem bazı kisilerin acı eşiği daha değişik oluyor bizim kadar ağrı duymazsın belkide. Benim adet dönemlerimde cok sancılı geçerdi.Ay arkadaşım da normal doğum yaptı ölüyorum zannettim diyordu oda. Yani Siz böyle anlatınca ben acayip tırsıyorum normal doğum yapmaktan. Zaten Bebis gelmiyor yuzmeye gidiyorum eliptik biniyorum ayrı yok bebiş gelmiyor çok şükür sürekli hareketli ama ne zaman gelcek ya her gece ayrı rüyalar
İnşallah canım ya. Aynen zaman akmıyor. Hayırlısı bakalım. Nstde üç sancı çıktı sadece. Doktoru bekliyorum.39 dan sonrası gerçekten her geçen gün sanki 1 ay . Geldi mi geliyor mu hep belirsizlik . Bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaallah . Hiç korkma çatı muayenesinden acı hissetsen bile 5 sn lik Bi durum ki ben acı hissetmemiştim . Belki oda tetikler doğumunu .
Maalesef zorEvet, onların yanında zor olur tabii.
Ay teşekkür ederiz teysesiYaa cok tatlı görünüyorsunuz, maasallah tosbige kırmızı tokasını sevsinler
Ben kullanıyorum. Benim de göğüslerim küçük olduğu için tutturamadım. Sürekli deniyorum kendi göğsümü ama tutamıyor. Yani yapacak bir şey yok. Öyle devam ediyorum ben. Biberondan daha kolay çekiyor. Ama göğüste yine baya uğraşıyor yoruluyor.Kızlar yapay göğüs ucu kullanan var mı aranızda ? Benim göğüs uçlarım küçük olduğu için hastanede ilk gün yapay göğüs ucu istediler onu kullandım hala da kullanıyorum ama onu çıkardığımda almıyo mememibiberon gibi mi algılıyo acaba yapay göğüs ucunı
Hayır iki takım yetiyor :) hatta ben tek takım kullandım..Sezeryan ile doğum yapan annisler hastane çantama iki takım gecelik koymayı düşünüyorum ayriyeten pijama takımına gerek varmı sezeryan olacağım
Basladım dört gündür kullanıyorum faydasını gördüm sanki.Sezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Ben kullanıyorum her gün az da olsa takmaya çalışıyorum doktorum daha hastaneden çıkarken takabilirsin korse demiştiSezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
TeşekkürlerHayır iki takım yetiyor :) hatta ben tek takım kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?