2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Siz mamsyi nasil hazirliyorsunuz? Internette yazanla burdaki ebelerin soyledigi farkli. Ebeler diyorlar ki namanin icinde bir suru bakteri var bunlari oldurmek icin kaynar suyu dokup ardindan soguk su dolu bir kapta sutu ilitman lazim. Internette kaynatip ilittigin 40 dereceye dusmus sicakliktaki suyla mama yapman gerekir.

Herkese merhaba ben normalde ekim annesiydim ama preeklampsi sebebiyle 9 gün önce sezeryan ile doğum yaptım.
Bebeğim şu an küvezde. Merak ettiğim birşey var, korse giymeye ne zaman başladınız?
Ben kendimi yeni yeni iyi hissediyorum, öncesinde çok ağrım ve sancım oluyırdu. Bugünlerde alsam, geç mi kaldım acaba korse takmak için?

Ilk defa duyyorum kaynar suyla yapilmali dendigini. Ben 40 dereceyle yapiom hep

Hic gec degil kimi doktorlar 1 ay sonra basla diyolar. Saglikla kavusun insallah bebeginize

Canım bişey olmaz insallah eşin de mi duymamiş alarmı ne kadar yorulduysan artik
Ye iç mıç em yat hayat damire güzel

Amiin,

Hala acıyor mu senin ameliyat yerin

Uyumuyor her sabah 6.50 de dikiliyoruz ayağa. Altını temizliyorum, karnını doyuruyorum, yatırıyorum biraz sonra ayaklarını karnına çekerek mızırdanmaya başlıyor. Alıyorum bakıyorum karnı yumuşak, sırtını ovalayıp tıpışlıyorum, pırt yok gaz çıkarmıyor. Biraz kusuyor temizleyip yatırıyorum, gözler açık etrafı seyrediyor ve biraz sonra yine başlıyor ayakları karnına çekip mızırdanmaya. Kısır döngüdeyiz uyumuyor bebe

Ahh çok geçmiş olsun canım Çocuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Hele okul başladı 1.sınıfı hep hasta geçirdi ki bünyesi kuvvetli olmasins rağmen okul hastalık kaynıyor haliyle 1hafta iyi 1hafta hasta idi . Allah bize de kolaylık güç versin
Sağlıkla kavuşun . Babanıza çok üzüldüm Acil şifalar diliyorum insanın kendini üzmemesi elde değildir ama bebeğin ihtiyacı var sana süt gelecek diye telkin et kendini güç diliyorum.
Günaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Sağlıkla kavuşun inşallah
Günaydın canım üzme kendini aç olsa ortalığı yıkardı.
Ben geceleri saat kurmuyorum kendisi acıkınca sesleniyor hem o uykusunu alıyor hem ben ki süt olsun bana da enerji lazım. Sarılık yoksa uyumasında sakınca yok bence bak çokta güzel kilo almış sütün yarıyor. Sen de yorgun düşmüşsün demekki uyuya kalmışsın.

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk benim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
Dün doktor kontrolüm vardı. Kv hiç bulunamamıştı, o da gelmek istedi. Doktordan bebeğin bu hafta içinde gelme ihtimali yüksek lafını duyunca kendi kendilerine karar vermişler. Ne olur ne olmaz diye bizde kalmaya başladı. Doğuma kadar dururum diyor. Görümcem de çok yakın, bir alo desem koşar. Hiç gerek yok. Sağolsunlar güzel bir düşünce ama stres yapmaya başladım. Şu an anlaşamama durumu yok ama vakit geçiremiyorum. Eşim de hak veriyor. Tek sıkıntı nasıl anlatacağımız. Çok alıngan. Ben bir şey desem kıyamet kopar. Sabahtan beri eşimle düşünüyoruz nasıl anlatırız diye. Sizden fikir rica ediyorum çünkü bu stresle çocuk geleceği varsa da gelmeyecek

Normal olması sevindirdi beni ağzı açık uyumasının. Şükğr emzirirken sorun olmuyor rahat nefes alıyor. Ama yatırınca ağzı açılıyor o yüzden normalliğinden endişe ettim bir an.

Ya ne bileyim çok üzüldüm. Karnını dümdüz görünce. Birde guruldıyordu karnı. o yüzden üzüldüm baya.
Haha ay bizde öyleyiz. 4 bez birden gidiyor tek seferde. Dün yine her yeri bokladık. Refleks ile poposundan kaka görünce elimi falan tuttum hatta ama nafile işe yaramadı. Her yeri batırdık. Maşallah diyelim. Yapamayınca çok zorlanıyor yavrular
Canım bişey olmaz insallah eşin de mi duymamiş alarmı ne kadar yorulduysan artik

Ye iç mıç em yat hayat damire güzel
Kız yok o da duymamış. Nevrimiz döndü aslında normal
Hala acıyor mu senin ameliyat yerin
Acıyor sanıyordum. Acımıyormuş ama bugün korseyi oraya da sardım. Dün korkup sarmamıştım. Göbeğim aşağı birikmiş o yüzden
Ne biliyim işte karnı guruldayınca çok üzüldüm. Vicdan yaptım baya Bi. Sonra uyuyamadım zaten sürekli tepesinde bekledim

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk benim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Bende bakıyorum koyu mavi duruyor. Anne sütü damlayırsan renk değişmez diyorlarmış. Yaptım bakalım

Valla bilemedim ama emzirmenin sonuna doğru da oluyor hani tazyikle mi alakalı bilemedim tek korkum nefesini toparlayamazsa diye

Benmki de 7 de basliyo mesaiye 11 e kadar uyanik. Sanirim kendi duzenleri boyle ben uyutmaya calismiyorum biraz kucak biraz puset geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…