2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cuma gidicez gidince gostericem ama bu zamana kadar böyle bişey yoktu olabilir mi bilmiyorum ki
Yani biz ek gıda da alerji olunca doktor bana bazen alerjide sınır olur demişti. İşte 10 cilekte çıkmaz yada bir süre çıkmaz 11.cilekte çıkar yada 1 ay yedikten/kullandıktan sonra çıkar demişti. Doktor görsün inşallah alerji değildir basit bir kremle falan geçer gider

Ya benim ilk doğumda doktor 35. 36. Haftamda kanala gitmiş dedi ihh desen çıkar dedi. Ama maalesef dediği gibi olmadı çok uğrastim zor bi doğum oldu. Ama ikinci de 38. Haftamda kanala gitmemiş daha dedi 3 cm de açılma vardı. 6. Gün bi sabah sancim vardı gittim 20 dk içinde doğdu. Belki öyle olur sancılarla bi anda girer. 5 gün boyunca çömelerek yer sildim hergin. Ama siz benden daha çok şey yapmışsınız ınslalah herşey yolunsa istediğiniz gibi geçer

Ayyy içime su serpti resmen . Hadi inşaallah benim de öyle olur yaa ..
Allah razı olsun valla . Çok dua ediyorum . Rabbim gönlüme göre versin inşaallah hayırla sağlıkla

Reactions: Zzy
Merhaba kizlar önümüzdeki cuma kontrol var dr dogum icin birsey diycek en son 37+4 idim cuma gel dedi cuma gunu 38+3 olucam
Gecen hafta sezeryan demisti sonra bebek iyi normal bekleyelim dedi bende git gel neye hazırlıyım kendimi bilemedim her seklinden korkuyorum
Dogumdan sonra ped mi kullandınız hasta kilodu mu ?
Hastanede sut sagma makinasi vs lazim oluyor mu ne götüreceğimi iyice sasiridim

Akşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum

Ay ne güzelmiş sizinki,benim ilkinde zor geçti bugün diyorum Dr a ben ilkini 43 haftaya variyordu doğurdum diyorum olmaz öyle şey diyor,yav doğuran benim ne demek olmaz diye geçirdim içimden de dışından bişey demedim.şimdi kızlar ben bu iş bı an önce bitsin istiyorum ilki gibi sarkmasin,ne yapmalıyım??? burda sanki sancı sayacı diye birşeyden mi bahsettiler geçen günlerde çok da okuyamıyorum bu günlerde formu ama öyle bişey aklımda kalmış???

Aman çok iyi besleyin hala hastanedeyim. Saati geçirmeyin amuda kalkın ama muhakkak besleyin hafif atlatsın inşallah

Taşların enerjisi insan üzerindeki etkileri var. Kehribar bende alacaktım bir ara bakıyordum şimdi aklıma aklıma geldi unutmuşum araya hastalıklar girince. Sertifikalı yerlere bakmak lazım.

Akşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum
Çene altına vur. Masaj yap ayaklarını soy rahatsız olduğu herşeyi yap. Hiç biri işe yaramadı mı orada sıkıntı var yanakları sık ağzına zorla mama yada süt damla ama muhakkak o minnak ambara mama gitsin

Ne kadar hazırlarsan hazırla plan doğrultusunda olmuyor birşey sal gitsin herşey olacağına varır. Her ihtiyacın görülür. Önce hasta bezi büyük boy olanından kullandım mesela hastane zaten bizden fazla tecrübeli herşeyleri var
Süt sağma makinası hastanenin süper ya acıtmıyor sonuna kadar acıyor kanalları.

Pijama al kan olur twrlersin filan yedek kıyafet al. Birde muhakkak huzur al yanına bol miktarda. Benim başkada birşeye ihtiyacım olmadı.

Ben altını açıyorum. Benzini değiştirdiğim zaman uyanıyor. Yine dalarsa ayaklarını çimdikliyorum gıdıklarından huylanıyor parmaklarımı gıdısında gezdirip üflüyorum girmediğim şekil kalmıyor ayaklarını suya sokarmış görümcem hatta ellerini soğuk suyla ıslatıp soğuk soğuk değermiş bebenin vücuduna

Bez de pişik yapabilir marka değiştirmeyi denediniz mi birde çok iyi kurulamak lazım ıslaklık nem de pişik yapıyor. İlk zamanlar rengi şekli kıvamı öyle oluyormuş zaten sonra zamanla düzelecek. Sizin yedikleirnizde pişik yapabilir onlarada dikkat edin

Çok sağol canim

Öyleymiş cidden. Bakalım ben 2. De falan nasıl olacağım. Çektiğim her şeye rağmen şimdiden ikinciyi düşünüyorum
E bizim oğlanın da böyle normal degil mi ki bence normal yenidoğan kafası böyle oluyor
Ben de bu sebepten hep yan yatırdım korktum şuan anormal mi yani böyle olması ya
Kız normal değilmiş çocuğun kafası yatış şeklinden dolayı sivrilmiş. neyse düzelir diyorlar inşallah düzelir. Düzelmezse sivri kafalı olurlar
Duzelir tabi .. benim oglan pek kusmadigi icin her turlu yatiriyorum sende takip et arada bak kusmasina falan
Benimki de öyle de ne bileyim korkuyorum yine de. Gündüzleri düz yatırıyorum.

Normal dogumdan sonra da gaz cikarmak gerekiyor mu? Yoksa sezeryana ozel bir sey mi bu cahilligime verin
Normal doğumda gaz probleminiz olmuyor. Benim ilk dogumumda kısa bir süre kabızlık problemim oldu psikolojikti sanırım diğer iki doğumumda tuvalete gitmede hiçbir sorun yaşamadım. Rahatlıkla tuvalete gittim

Aynı bizde şuan 19.7 değerle yatış verdi doktor fototerapi görüyor inşallah birşeyleri kalmaz

Aynı bizde şuan 19.7 değerle yatış verdi doktor fototerapi görüyor inşallah birşeyleri kalmaz
Yaaa üzüldüm kuzuma inşallah birşey kalmaz ve çabuk atlatır. Anne sütünü bile sağıp makina içinde verdim ki bir an önce iyileşsin diye ama inatçı çıktı bizimki. Sizinki hemencik düşsün ve sağlıkla evinize gidin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…