- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yani biz ek gıda da alerji olunca doktor bana bazen alerjide sınır olur demişti. İşte 10 cilekte çıkmaz yada bir süre çıkmaz 11.cilekte çıkar yada 1 ay yedikten/kullandıktan sonra çıkar demişti. Doktor görsün inşallah alerji değildir basit bir kremle falan geçer giderYok cuma gidicez gidince gostericem ama bu zamana kadar böyle bişey yoktu olabilir mi bilmiyorum ki
Ay sorma ben de aslan olsun istedim de sanırım başak olacakBizde Başak olmasın Aslan burcu olsun dedik ama bizimki de Başak olmak için uğraşıyor sanırım
Ya benim ilk doğumda doktor 35. 36. Haftamda kanala gitmiş dedi ihh desen çıkar dedi. Ama maalesef dediği gibi olmadı çok uğrastim zor bi doğum oldu. Ama ikinci de 38. Haftamda kanala gitmemiş daha dedi 3 cm de açılma vardı. 6. Gün bi sabah sancim vardı gittim 20 dk içinde doğdu. Belki öyle olur sancılarla bi anda girer. 5 gün boyunca çömelerek yer sildim hergin. Ama siz benden daha çok şey yapmışsınız ınslalah herşey yolunsa istediğiniz gibi geçerKız her gün yapıyorum . Bazen günde 2 defa . Ben esneklik açısından işe yaradığını düşünüyorum . Her geçen gün daha ağrısız yapıyorum . Doğumda kolaylık sağlayabilir ama benim çocuğumu kanala sokmadızamanla sokarsa bilemiyorum
Ayyy içime su serpti resmen . Hadi inşaallah benim de öyle olur yaa ..Ya benim ilk doğumda doktor 35. 36. Haftamda kanala gitmiş dedi ihh desen çıkar dedi. Ama maalesef dediği gibi olmadı çok uğrastim zor bi doğum oldu. Ama ikinci de 38. Haftamda kanala gitmemiş daha dedi 3 cm de açılma vardı. 6. Gün bi sabah sancim vardı gittim 20 dk içinde doğdu. Belki öyle olur sancılarla bi anda girer. 5 gün boyunca çömelerek yer sildim hergin. Ama siz benden daha çok şey yapmışsınız ınslalah herşey yolunsa istediğiniz gibi geçer
Ay ne güzelmiş sizinki,benim ilkinde zor geçti bugün diyorum Dr a ben ilkini 43 haftaya variyordu doğurdum diyorum olmaz öyle şey diyor,yav doğuran benim ne demek olmaz diye geçirdim içimden de dışından bişey demedimYa benim ilk doğumda doktor 35. 36. Haftamda kanala gitmiş dedi ihh desen çıkar dedi. Ama maalesef dediği gibi olmadı çok uğrastim zor bi doğum oldu. Ama ikinci de 38. Haftamda kanala gitmemiş daha dedi 3 cm de açılma vardı. 6. Gün bi sabah sancim vardı gittim 20 dk içinde doğdu. Belki öyle olur sancılarla bi anda girer. 5 gün boyunca çömelerek yer sildim hergin. Ama siz benden daha çok şey yapmışsınız ınslalah herşey yolunsa istediğiniz gibi geçer
Duzelir tabi .. benim oglan pek kusmadigi icin her turlu yatiriyorum sende takip et arada bak kusmasina falanDemi ya. Kusar boğazına kaçar diye yatıramıyorum korkuyorum.düzelir mi yatırsam peki?
Aman çok iyi besleyin hala hastanedeyim. Saati geçirmeyin amuda kalkın ama muhakkak besleyin hafif atlatsın inşallahBenim adette 4-5 gün sürerdi düzenli giderdi, kanamam bitmedi ama rahatsız etmeye başladı. Benimkinde de hafif sarılık başlangıcı var diye sürekli besliyorum. İnşallah sarılığı biter kilo alır seninkide annesi
Taşların enerjisi insan üzerindeki etkileri var. Kehribar bende alacaktım bir ara bakıyordum şimdi aklıma aklıma geldiKizlar evde bos bos yatip bebenin gelmesini beklemek ne zormus. Girip sizin tecrubelerinizi okuyorum surekli.
bi taraftan da internette geziniyorum, kehribar kolyeler varmis bebekler icin de iyiymis oyle okudum, tabii biraz hurafe olabilir ama gaz sancilarina kolige iyi gelir demisler. Kullanan var mi?
Çene altına vur. Masaj yap ayaklarını soy rahatsız olduğu herşeyi yap. Hiç biri işe yaramadı mı orada sıkıntı var yanakları sık ağzına zorla mama yada süt damla ama muhakkak o minnak ambara mama gitsinAkşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum
Ne kadar hazırlarsan hazırla plan doğrultusunda olmuyor birşey sal gitsin herşey olacağına varır. Her ihtiyacın görülür. Önce hasta bezi büyük boy olanından kullandım mesela hastane zaten bizden fazla tecrübeli herşeyleri varMerhaba kizlar önümüzdeki cuma kontrol var dr dogum icin birsey diycek en son 37+4 idim cuma gel dedi cuma gunu 38+3 olucam
Gecen hafta sezeryan demisti sonra bebek iyi normal bekleyelim dedi bende git gel neye hazırlıyım kendimi bilemedim her seklinden korkuyorum
Dogumdan sonra ped mi kullandınız hasta kilodu mu ?
Hastanede sut sagma makinasi vs lazim oluyor mu ne götüreceğimi iyice sasiridim
Ben altını açıyorum. Benzini değiştirdiğim zaman uyanıyor. Yine dalarsa ayaklarını çimdikliyorum gıdıklarından huylanıyor parmaklarımı gıdısında gezdirip üflüyorum girmediğim şekil kalmıyorAkşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum
Bez de pişik yapabilir marka değiştirmeyi denediniz mi birde çok iyi kurulamak lazım ıslaklık nem de pişik yapıyor. İlk zamanlar rengi şekli kıvamı öyle oluyormuş zaten sonra zamanla düzelecek. Sizin yedikleirnizde pişik yapabilir onlarada dikkat edinBizim de o şekilde ya ve giden bezin haddi hesabı yok onu geçtim sürekli değişmeme totosunu yıkamama rağmen pişik oldu bizim oğlan pişiğe önerin olur mu kremler bir işe yaramıyor cok kötü kızardı cok üzülüyorum bide kakasının kıvamı nasıl sizin bizim ki hafif sulu normalde pütürlüydü hep İshal gibi de degil ama sulu sanırım o yüzden pişik oldu
Çok sağol canimHer doğum kendine özel. Önceki sezaryanda daha geç iyilesmisyim bu kez daha hızlı iyileşiyorum. Bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu hayatın çekmesini takti boşta bırakmadı sagolsun
Hayirli olsun cnm.
İçimi rahatlattiniz valla
Meme arsızı benimki öyle, doktor emzik verebilisin dedi onu deneyeceğim. Hem süt hem mama yiyor, kusuyor da bazen fazla yediğinden, sonuc, memede kalmak istiyor.
Anne ten temasi da ihtiyac ama arsızlık da olabilir :)
Benimki de tepki veriyor ama test sonucu yetersiz denilince üzülüyor insan, zaten.lohusa hormonları aktifçok sagol, sık yaşayabiliyor demek ki
1.ayinda.yapilacak bir daha, bekliyorum.
Bize 1.ay bitimi dediler
Ne utanmasi.cnm ihtiyac bu
Öyleymiş cidden. Bakalım ben 2. De falan nasıl olacağım. Çektiğim her şeye rağmen şimdiden ikinciyi düşünüyorumHer doğum kendine özel. Önceki sezaryanda daha geç iyilesmisyim bu kez daha hızlı iyileşiyorum. Bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu hayatın çekmesini takti boşta bırakmadı sagolsun
Hayirli olsun cnm.
İçimi rahatlattiniz valla
Meme arsızı benimki öyle, doktor emzik verebilisin dedi onu deneyeceğim. Hem süt hem mama yiyor, kusuyor da bazen fazla yediğinden, sonuc, memede kalmak istiyor.
Anne ten temasi da ihtiyac ama arsızlık da olabilir :)
Benimki de tepki veriyor ama test sonucu yetersiz denilince üzülüyor insan, zaten.lohusa hormonları aktifçok sagol, sık yaşayabiliyor demek ki
1.ayinda.yapilacak bir daha, bekliyorum.
Bize 1.ay bitimi dediler
Ne utanmasi.cnm ihtiyac bu
E bizim oğlanın da böyle normal degil mi kibence normal yenidoğan kafası böyle oluyor
Kız normal değilmişBen de bu sebepten hep yan yatırdım korktum şuan anormal mi yani böyle olması ya
Benimki de öyle de ne bileyim korkuyorum yine de. Gündüzleri düz yatırıyorum.Duzelir tabi .. benim oglan pek kusmadigi icin her turlu yatiriyorum sende takip et arada bak kusmasina falan
Sarılığı kaka ile mi atıyor kiBesle besle ne kadar kaka o kadar iyi sarılık için, amiinn,
Normal doğumda gaz probleminiz olmuyor. Benim ilk dogumumda kısa bir süre kabızlık problemim oldu psikolojikti sanırım diğer iki doğumumda tuvalete gitmede hiçbir sorun yaşamadım. Rahatlıkla tuvalete gittimNormal dogumdan sonra da gaz cikarmak gerekiyor mu? Yoksa sezeryana ozel bir sey mi bu cahilligime verin
Aynı bizde şuan 19.7 değerle yatış verdi doktor fototerapi görüyor inşallah birşeyleri kalmazSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
Yaaa üzüldüm kuzuma inşallah birşey kalmaz ve çabuk atlatır. Anne sütünü bile sağıp makina içinde verdim ki bir an önce iyileşsin diye ama inatçı çıktı bizimki. Sizinki hemencik düşsün ve sağlıkla evinize gidin inşallahAynı bizde şuan 19.7 değerle yatış verdi doktor fototerapi görüyor inşallah birşeyleri kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?