Hayirla kavus insallah bebegine. Bi avazda kurtulİdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
Bende yapamadım hiç ama kan şekerinin düşmesinden iyi napalım bi şekilde uyanmaları lazımAbuu soğuk su yaş iş
Ben de istiyorum artık,Allah'ın koyduğu taş gibi bekliyorum,ofKızlar birşey sorucam az önce yatarken içimden tok diye bir şey oldu alta doğru nasıl desem hani tıpa çıkar ya şişeden onun gibi bir his. Sonra iç çamaşırım ıslandı. Hemen tuvalete kalktım kalkınca şarıl şarıl bi su gelmesi yaşamadım. İdrarımı yaptım üstüne peçeteyle kurularken pembemsi turuncumsu sıvı geldi akıntı gibi yoğun değildi ama. İnsan emin olamıyor ve kala kalıyor. Eşime söyledim bekleyelim dedim. Sonra yeniden çamaşırım ıslandı aynı şekilde. Yine peçeteyle kurularken turuncumsu bir akıntı geldi. Sonra ben duşa girdim hemen doktoruma mesaj attım durumu bildirdim. Bekliyorum şuan. Doğuruyor muyum ? Ağrım sancım yok hiç. Yani çok hafif aslında bel ağrım var ama bilmiyorum. Şoka girdim galiba aptal aptal oturuyorum şuan
Bişey cikmaz rabbimin izniyle boşuna strese soktular seni neyseki o zor günler geride kaldı çok şükür yavruna sağ salim kavuştun❤Yaptım canım çok şükür.
Şimdilik birşey yok dediler Allah'a bin şükür olsun.dogup kucağıma alınca sorduğum sorulardan biriydi bebek nasıl bir sorun varmı diye doktor yok dedi.
İnşallah işitme ile göz testinde iyi gelir.
Suyun geliyor işte yavaştan bir avazda saglikla kucagina al inşallah evladini kolay dogum olsun rabbim yardimcin olsun hasbinallah ve nimel vekil çek bol bol ❤İdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
Öyleymiş cidden. Bakalım ben 2. De falan nasıl olacağım. Çektiğim her şeye rağmen şimdiden ikinciyi düşünüyorum
Kız normal değilmişçocuğun kafası yatış şeklinden dolayı sivrilmiş. neyse düzelir diyorlar inşallah düzelir. Düzelmezse sivri kafalı olurlar
Benimki de öyle de ne bileyim korkuyorum yine de. Gündüzleri düz yatırıyorum.
Sezeryan olan hanımlar hastaneden çıkmadan büyük tuvalet yapılması zorunlu mi? Yapılmaz ise ne yapıyorlar
Buyuk tuvalet değil de gaz cıkmasını istiyorlar oyle taburcu ediyorlar,Sezeryan olan hanımlar hastaneden çıkmadan büyük tuvalet yapılması zorunlu mi? Yapılmaz ise ne yapıyorlar
Korkma hic bebrni kucagına aldıgında bitecek hersey allah cok kolay bir doğum nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin minikİdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
Ay hadi bakalım ya inşallah. Allah kolaylık versin. Bir an önce kavuş yavrunaİdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
İnşallah çok kolay bir doğum şlur dualarımız seninleİdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
Cnm dün kontrolüm vardı bandajı çıkardı doktor sadece tek kat iç çamaşırı üzerine gelebilir dedi. Düşük giy iç çamaşırı bi tek üzerine gelsin diğer giyeceklerin daha yukarda kalsın yeter benceSezaryen olanlar nasil ic camasiri giyiyor? Yuksek bel di mi? Ben yuksek de fiysem kivriliyor, asagi dusuyor, tam kesi yerine denk geliyor. Ne yapacagimi sasirdim
Biz henüz yaptırmadık Ankara hastanedeki makinayı bakıma mi almış ne gelince haber verecekler. Kipirdadiysa neden tekrar yapmad? Hiç yapılmamış gibi düşünebilirsin o testi, sonucu önemseme.İşitme testi için Bebek uyuması gerekiyormuş, zor uyutup teste aldık. Istedigimiz sonuçlar net olmadı, testte uyanıp kızmış bizimki (meme vakti gelince beklemeye takati yok. 1 ayı dolunca yeniden yapacagiz dediler. Ilk ay bebek kulağı boşalmamis olabiliyor, 1 ay sonra iyice temizleniyor dedi yetkili
Başına gelen oldu mu? Pimpiriklendim ya.
Hastaneden hasta bezi veriyorlar ama.depend daha konforlu geldi bana. İlk başlarda ped yetmez zaten baya yoğun kanama olabiliyor, pıhtı falan geliyor pedle.her yerinde batabilir. Sağma makinası hastanede vardır muhtemelen. İnşallah hiç ihtiyacın olmaz bebeğini hemen emzirirsinMerhaba kizlar önümüzdeki cuma kontrol var dr dogum icin birsey diycek en son 37+4 idim cuma gel dedi cuma gunu 38+3 olucam
Gecen hafta sezeryan demisti sonra bebek iyi normal bekleyelim dedi bende git gel neye hazırlıyım kendimi bilemedim her seklinden korkuyorum
Dogumdan sonra ped mi kullandınız hasta kilodu mu ?
Hastanede sut sagma makinasi vs lazim oluyor mu ne götüreceğimi iyice sasiridim
İlk günler ben de çiş yapmıyor sanıyordum. Annem de hep telaşlandirdi kakalari bile kuru gibi çiş yapsa ıslak olur falan dedi. Ama sonra bir kez altını açarken şarrrr diye çişini yaptığını gördükHanımlar emzirmeyi deniyorum ama sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum
Bebek birkac kez kaka yaptı ama çiş yapıyor mu bilemedim. Çiş göstergesi renklenmiuor gibi.
Bir anormallik olur mu?
Ben normalde de tutkunun yüksek bel nene donlarını giyen biri olduğum içinSezaryen olanlar nasil ic camasiri giyiyor? Yuksek bel di mi? Ben yuksek de fiysem kivriliyor, asagi dusuyor, tam kesi yerine denk geliyor. Ne yapacagimi sasirdim
Ay canım yaaa hele ilk çocuk olunca insan hepten endişeleniyor. Kayınvalidenin kendi çocukları mı? Küçük çocuğu engeleldikce daha beter yapmak ister bi de. Camlar için açık açık konuş. İşte demin açtın çok sancı çekti artik açılmıcak sicaklayan baska odaya de. Bizde de tam tersi biz cam açıyoruz annem kızıyorŞu sarılıktı kilo almasıydı 2 saatte bir emzirmesiydi dertlerini bi aşsak diyorum o zamana kadar hem alışırım öğrenirim iyice bebek bakmasını hem de 3 aydan sonra kolaylaşıyor diyor hep çevremdekiler bi düzene girse kolay olmasa da tecrübe edinmiş ne yapacağımı az çok biliyor olucam sanki daha rahat olabilirmişim gibi geliyor. Şimdi her şeye evham yapıyorum uyumasa niye uyumuyor bu çocuk uyusa neden bu kadar çok uyuyor aman kusar da boğazına mı kaçar hep bir atak halindeyim diken üstünde duruyorum hayatımda başka hiçbir şey kalmadı resmen bebekten başka konuşacak konu bile bulamıyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum bebekle dışarı çıksak yanımda bebek olduğu halde bir şeyler eksik, yanlış gidiyormuş gibi geliyor ne kadar değişik bir duyguymuş bambaşka bir insan oldum. Bir de kv bende 2 küçük çocuğuyla bana "yardıma" geldi. Çocuklar bağırır çığlık atar zorla uyuyan bebeğim uykudan uyanır, bebekle evde gezsem çocuklar gelir yapışır tepesine üşüşür öpmeye çalışırlar hastaydılar yeni iyileşiyorlar bebeğimin yüzüne gözüne solurlar sıcak oldukça kapı pencere açarlar bebeğim üşür gazlanırevde bebek korumaya çalışıyorum bi yandan. Ah kızlar başıma neler geldi şu 2 haftada bir bilseniz tek artım elimi ev işlerine sürmemek o da büyük yük alıyor tabiki ama sessiz ortam oluşturmaya, bebeği korumaya çalışmanın zorluğu daha ağır basıyor delleniyorum bazen. Kimseye bişey de denmiyor pek bi alınganlar ağzımı açsam lohusa olan ben miyim kv mi yoksa kocam mı karışıyor burnumdan geldi resmen şu süreç aman ne yazdım ne iyi dolmuşum
Bizde işitme testini hastaneden çıkıcamız gün istediler ve sonuç alınamadı ben aşırı panik oldum birde o halimde seni çok iyi anlıyorum ..İşitme testi için Bebek uyuması gerekiyormuş, zor uyutup teste aldık. Istedigimiz sonuçlar net olmadı, testte uyanıp kızmış bizimki (meme vakti gelince beklemeye takati yok. 1 ayı dolunca yeniden yapacagiz dediler. Ilk ay bebek kulağı boşalmamis olabiliyor, 1 ay sonra iyice temizleniyor dedi yetkili
Başına gelen oldu mu? Pimpiriklendim ya.
Canım ben de aynı durumdaydim sadece tek farkı bu sefer 40. Haftada ve suyumun gelmesiydi. Bu halde hiç normal için eziyet çekme ben denedim ama yok yine inmeyecekse inmiyor. Doktor açıklığını suni ile 10 cm yapsak bile bebek inmezse yine sezaryen olabilirsin dedi ki hala normal doğurmam için şunu da yapalim bunu da diye teklif ediyordu bir yandanKızlar hastaneden döndüm . Doktor bebek kanala girmemiş çok yukarıda dedi . Açıklık hala 3 cm . Bu şekilde yatış yaparsam çok zor olur ve sezeryana dönme ihtimali artar dedi . Cumartesiye kadar bekletelim dedi . İlk kızım daki gibi 42 ye doğru gidiyoruz . Moralim o kadar bozuldu ki . Yaptığım sporların squatların yürüyüşlerin haddi hesabı yok . Yatışım olur diye hazırlıklı gittim ama geri dödümbu gidişle en son doğuran ben olucam.
Benim ilk doğumumda 40 gün sürmüştü şimdi daha bir hafta oldu ama baya azaldı ben de anlamadım. Acaba sezaryen olunca ilk günler baya pıhtı falan attığımız için daha mı erken bitiyor diye düşündüm hatta. Zaten pedler tahriş ediyor beni bitse çok sevinirimMaasallah tosbagaya benim oğlanı gecmis ben de kilo alsım diye ve sarılık gecsin diye cocugun agzını bos bırakmıyorum, benim kanama 5 6 günde bitmişti dependi bırakalı cok oldu ama benim adet de 3 gün sürer yapısal bisey herhalde
Emziriyorsan sen kendin bir kaşık kimyon ye. İnan etkisine şok olacaksın. Az bir çorbaya falan karıştır, yut. Bebeğe kimyon çayı falan icirenler var ama ben ilk 6 ay sadece anne sütü taraftarlarındanim.Kızlar günaydınnBizim oğlanda aşırı gaz var napcağımı bilemiyorum sürekli sırtını sıvazlamaktan valla ellerim ağrıdı doktor kaledion diye bi gaz damlası yazdı ama fayda felan etmedi çocuk çıkartamıyo yarım saat uğraşıyoz siz hangi damlaları kullanıyorsunuz önereceğiniz varmı
Allah yardimcin olsun insallah cok kolay bir dogum yasarsin guzel haberlerini bekliyorum bende cok korkanlardanimmİdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?