2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sokar canım. Bende yapıyorum.dedigin gibi esneklik için ise yarar belki
Hep bu saatlerde uyanıyorum ya ağrılarla.bel ağrısı kasık ağrısı kopuo belim bide bebeğimi hiçkirik tuttu oğlum gel artık lütfen

Kızlar birşey sorucam az önce yatarken içimden tok diye bir şey oldu alta doğru nasıl desem hani tıpa çıkar ya şişeden onun gibi bir his. Sonra iç çamaşırım ıslandı. Hemen tuvalete kalktım kalkınca şarıl şarıl bi su gelmesi yaşamadım. İdrarımı yaptım üstüne peçeteyle kurularken pembemsi turuncumsu sıvı geldi akıntı gibi yoğun değildi ama. İnsan emin olamıyor ve kala kalıyor. Eşime söyledim bekleyelim dedim. Sonra yeniden çamaşırım ıslandı aynı şekilde. Yine peçeteyle kurularken turuncumsu bir akıntı geldi. Sonra ben duşa girdim hemen doktoruma mesaj attım durumu bildirdim. Bekliyorum şuan. Doğuruyor muyum ? Ağrım sancım yok hiç. Yani çok hafif aslında bel ağrım var ama bilmiyorum. Şoka girdim galiba aptal aptal oturuyorum şuan

Dogumun başliyor canim burda normal dogum yapanların hepsi o sesten sonra suyu gelip hastanede dogum yapti gözünaydin kavuşuyosunuz hayirlisiyla insallah

Hanımlar emzirmeyi deniyorum ama sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum
Bebek birkac kez kaka yaptı ama çiş yapıyor mu bilemedim. Çiş göstergesi renklenmiuor gibi.
Bir anormallik olur mu?
Ay sen dogum yaptin mi gözünaydın canım bebekte bir sıkıntı problem var mi seni strese boşuna soktular degil mi bak buna eminim nerdeyse hadi güzel haber ver bana ❤
Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bı avazda kurtulun bende 27 olacağım yarın geçermi bilmiyorum inşallah geçer
Amin insallah valla ben ümidi kestiginde gitmisti 32. Haftaya kadar degisebiliyor germe kendini dünyanin sonu degil benim 2 arkadasim var öyle dogum yapan

Bizde doğumdan ertesi günü yapıldı canım hastaneden çıkmadan. Sağ kulaktan geçemedi. Doğum sıvısı oluyor tekrar gelin dediler. Sağ kulağın üstüne yatırdık 4gün sonra tekrar yaptırdık testi geçti

Ben depend kullandım hasta külodu cok rahat ettim valla sonra 3 4 güne azalınca pede gectim evde, hastanede sut sağma makinesine gerek olmaz bence ama evde mutlaka lazım olur

Yaptım canım çok şükür.
Şimdilik birşey yok dediler Allah'a bin şükür olsun.dogup kucağıma alınca sorduğum sorulardan biriydi bebek nasıl bir sorun varmı diye doktor yok dedi.
İnşallah işitme ile göz testinde iyi gelir.

Hasta bezi üzerine lohusa/mesane pedi taktilae bana gayet iyi oldu biraz kalın ama güvenli oldu. Evde de bir süre oule yapacağım.

Kehribar icincbebegin koparıp yutma riski var diyorlar

Abuu soğuk su yaş iş

Dogumun başliyor canim burda normal dogum yapanların hepsi o sesten sonra suyu gelip hastanede dogum yapti gözünaydin kavuşuyosunuz hayirlisiyla insallah
İdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…