Evet sarılık bol beslenme ve bol dışkı ile atılıyor yedirdikten sonra gaz çıkarma ve masaj yaparak dışkı işini kolaylaştırmanız lazımSarılığı kaka ile mi atıyor ki
İnşallah sokar canım. Bende yapıyorum.dedigin gibi esneklik için ise yarar belkiKız her gün yapıyorum . Bazen günde 2 defa . Ben esneklik açısından işe yaradığını düşünüyorum . Her geçen gün daha ağrısız yapıyorum . Doğumda kolaylık sağlayabilir ama benim çocuğumu kanala sokmadızamanla sokarsa bilemiyorum.
Dogumun başliyor canim burda normal dogum yapanların hepsi o sesten sonra suyu gelip hastanede dogum yapti gözünaydin kavuşuyosunuz hayirlisiyla insallahKızlar birşey sorucam az önce yatarken içimden tok diye bir şey oldu alta doğru nasıl desem hani tıpa çıkar ya şişeden onun gibi bir his. Sonra iç çamaşırım ıslandı. Hemen tuvalete kalktım kalkınca şarıl şarıl bi su gelmesi yaşamadım. İdrarımı yaptım üstüne peçeteyle kurularken pembemsi turuncumsu sıvı geldi akıntı gibi yoğun değildi ama. İnsan emin olamıyor ve kala kalıyor. Eşime söyledim bekleyelim dedim. Sonra yeniden çamaşırım ıslandı aynı şekilde. Yine peçeteyle kurularken turuncumsu bir akıntı geldi. Sonra ben duşa girdim hemen doktoruma mesaj attım durumu bildirdim. Bekliyorum şuan. Doğuruyor muyum ? Ağrım sancım yok hiç. Yani çok hafif aslında bel ağrım var ama bilmiyorum. Şoka girdim galiba aptal aptal oturuyorum şuan
Ay sen dogum yaptin mi gözünaydın canımHanımlar emzirmeyi deniyorum ama sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum
Bebek birkac kez kaka yaptı ama çiş yapıyor mu bilemedim. Çiş göstergesi renklenmiuor gibi.
Bir anormallik olur mu?
Amin insallah valla ben ümidi kestiginde gitmisti 32. Haftaya kadar degisebiliyor germe kendini dünyanin sonu degil benim 2 arkadasim var öyle dogum yapanÇok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bı avazda kurtulun bende 27 olacağım yarın geçermi bilmiyorum inşallah geçer
Bizde doğumdan ertesi günü yapıldı canım hastaneden çıkmadan. Sağ kulaktan geçemedi. Doğum sıvısı oluyor tekrar gelin dediler. Sağ kulağın üstüne yatırdık 4gün sonra tekrar yaptırdık testi geçtiİşitme testi için Bebek uyuması gerekiyormuş, zor uyutup teste aldık. Istedigimiz sonuçlar net olmadı, testte uyanıp kızmış bizimki (meme vakti gelince beklemeye takati yok. 1 ayı dolunca yeniden yapacagiz dediler. Ilk ay bebek kulağı boşalmamis olabiliyor, 1 ay sonra iyice temizleniyor dedi yetkili
Başına gelen oldu mu? Pimpiriklendim ya.
Evet kaka ve çişle atılıyormus vucuttanSarılığı kaka ile mi atıyor ki
Ben depend kullandım hasta külodu cok rahat ettim valla sonra 3 4 güne azalınca pede gectim evde, hastanede sut sağma makinesine gerek olmaz bence ama evde mutlaka lazım olurMerhaba kizlar önümüzdeki cuma kontrol var dr dogum icin birsey diycek en son 37+4 idim cuma gel dedi cuma gunu 38+3 olucam
Gecen hafta sezeryan demisti sonra bebek iyi normal bekleyelim dedi bende git gel neye hazırlıyım kendimi bilemedim her seklinden korkuyorum
Dogumdan sonra ped mi kullandınız hasta kilodu mu ?
Hastanede sut sagma makinasi vs lazim oluyor mu ne götüreceğimi iyice sasiridim
Yaptım canım çok şükür.Ay sen dogum yaptin mi gözünaydın canımbebekte bir sıkıntı problem var mi seni strese boşuna soktular degil mi bak buna eminim nerdeyse hadi güzel haber ver bana ❤
Amin insallah valla ben ümidi kestiginde gitmisti 32. Haftaya kadar degisebiliyor germe kendini dünyanin sonu degil benim 2 arkadasim var öyle dogum yapan
Hasta bezi üzerine lohusa/mesane pedi taktilae bana gayet iyi oldu biraz kalın ama güvenli oldu. Evde de bir süre oule yapacağım.Merhaba kizlar önümüzdeki cuma kontrol var dr dogum icin birsey diycek en son 37+4 idim cuma gel dedi cuma gunu 38+3 olucam
Gecen hafta sezeryan demisti sonra bebek iyi normal bekleyelim dedi bende git gel neye hazırlıyım kendimi bilemedim her seklinden korkuyorum
Dogumdan sonra ped mi kullandınız hasta kilodu mu ?
Hastanede sut sagma makinasi vs lazim oluyor mu ne götüreceğimi iyice sasiridim
Kehribar icincbebegin koparıp yutma riski var diyorlarKizlar evde bos bos yatip bebenin gelmesini beklemek ne zormus. Girip sizin tecrubelerinizi okuyorum surekli.
bi taraftan da internette geziniyorum, kehribar kolyeler varmis bebekler icin de iyiymis oyle okudum, tabii biraz hurafe olabilir ama gaz sancilarina kolige iyi gelir demisler. Kullanan var mi?
Yeni bilgi teşekkürler canımEvet sarılık bol beslenme ve bol dışkı ile atılıyor yedirdikten sonra gaz çıkarma ve masaj yaparak dışkı işini kolaylaştırmanız lazım
Gaz çıkarmak zorunlu.Sezeryan olan hanımlar hastaneden çıkmadan büyük tuvalet yapılması zorunlu mi? Yapılmaz ise ne yapıyorlar
Abuu soğuk su yaş işBen altını açıyorum. Benzini değiştirdiğim zaman uyanıyor. Yine dalarsa ayaklarını çimdikliyorum gıdıklarından huylanıyor parmaklarımı gıdısında gezdirip üflüyorum girmediğim şekil kalmıyorayaklarını suya sokarmış görümcem hatta ellerini soğuk suyla ıslatıp soğuk soğuk değermiş bebenin vücuduna
He Bizim de sivri. Kusacak şöyle olcak diye hep sağ sol donuyoz. Kustuktan sonra dik yatirayim barıYav benim bebemin kafası sivrildi sağa sola yatmaktan.baksanıza bir tuhaf duruyor. Düzelir mi?
Evet çok taze hala hastanedeyizYeni bilgi teşekkürler canım
Büyük tuvalet değilde gaz zorunlu diğerini yapamazsan zorlarsan gel lağman yaparız dediler. Ama gaz öylemi çok önemli senin osuruğunu duymadan bırakmıyorlarSezeryan olan hanımlar hastaneden çıkmadan büyük tuvalet yapılması zorunlu mi? Yapılmaz ise ne yapıyorlar
Aklıma hiç gelmemişti bu gün burada olmaktansa o soğuk suya nasıl atardım üstüneAbuu soğuk su yaş iş
İdrak edemesemde başladı sanırım 10 dk bir sancı giriyor şuan ara ara da pembe akıntı geliyor. Dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum şuan. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum nedense, gittikce sancılarımın şiddeti artıyor gibiDogumun başliyor canim burda normal dogum yapanların hepsi o sesten sonra suyu gelip hastanede dogum yapti gözünaydin kavuşuyosunuz hayirlisiyla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?