2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim dışımızda herkes loğusa zaten .. kv temizlik yaptı zahmet etme dememe rağmen heryerin yeri değişti kendi düzeninde sütüm gelmiyor yara eşim başımda sürekli kendimi yarım anne gibi hissettiriyor resmen .. kv kaldığı için annem kalmadı ikimiz olmaz diye .. hepimizde çevresel sıkıntı var

Rabbim yardımcın olsun çok kolay bir doğumun olur inşallah bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun

Aynen öyle valla lim lohusa belli değil keşke lohusalığı gerçekten lohusa olanlara bıraksalar camlar için bebek hemen soğuk alıyor gazlanıp ağlıyor dedim ona dikkat ediyorlar şimdi şükür benim bebiş biraz zayıf doğuduğu için heralde çok çabuk etkileniyor camlar kapalıyken bile elleri burnu üşüyüveriyor evet kv nin kendi çocukları 40 ından sonra doğurmuş peş peşe 2 tane şu an lohusa hormonlarımla bağırıp çağırdıkça onlara çok fantastik şeyler yapmak istiyorum

Kasılma programı var . Ondan bahsediyorsun galiba . İnşaallah sarkmaz yaa . Rabbim yoluna koysun inşaallah kolaycacık gelsinler

Galiba suyun geliyor sızıntı gibi . Hadi bakalım geliyor sanki

Kizlar dun dogum yaptım sezaryen cok fazla ağrılarım var . Bebeğimi daha kucağıma alamadim yogun bakima almislar dua edin bize
Rabbim şifanızı versin inşaallah . Sağ salim doğurdun bundan sonrası da inşaallah kolay ilerler . Allah kolaylık versin

Hayırla sağlıkla al inşaallah kucağına muhtemelen girdin doğuma . Güzel haberlerini alalım inşaallah

Sende elinden geleni yapmışsın maşallah . Dediğin gibi olmayınca olmuyor . Bakalım doktorun dediği gibi şu cumartesiyide atlayalım sonrası artık nasip kısmet . Bu kadar hafta bekledikten sonra da sezeryan olmak biraz koyar bana ama bakalım Rabbim ne takdir etti bilemiyorum . umarım o zamana yoluna girer inşaallah .

Vala zor analarla uğraşmak benimde kendi annem ama hiç laf dinlemiyor bi ara gidicem diye tutturdu 39 haftanın başında geldi é sen dogurmyorsun erken gelmişim gidiyim eşim işe gidiyor beni yalnız bırakıp gidecek biraz söylendim kaldı zorla kalıyor sanki ben başkasının kiziyim bu sefer eve sardı evde bulaşık makinası Bulaşık ları elde yıkar yarım saatte bir yerleri siler sonra söylenir her yerim ağrıyor diye Allah razı olsun bir sürü işimi görüyor ama beni acayip strese sokuyor keşke git deseydim kalmasaydi eşim diyo nasıl annen var mahcup oluyorum stresten doğuramıyorum herhalde başka bişi deil daha kayin validem gelecek oda diyo ne zmn doguracaksin arayın o zmn geleyim sanki iki sokak öteden geliyor 6 saatlik yoldan gelecek sanki birde sezeryan olacam vala çok bunaltiyor ebeveynlere ebeveyn olmak

Zaten evimde hiçbir şeyin yerini bilmiyorum artık 18-19 gündür buradalar bi ara akrabalarına gittiler o ara da annem geldi herkes her şeyi bir yere koyuyor karıştı ortalık canım daralıyor eşim de aynı öyle doymuyor çocuk mama verelim len birini emerken öbüründen süt akıyor daha nasıl olsun? Çocuk sürekli emip göğüste süt bırakmayınca bu sefer kendim üzülüyorum sütüm yok bebek doymuyor diye halbuki var ama eşim doymuyor mu dediği için ona inandırıyorum kendimi şunu şöyle yap bunu böyle yap al sen emzir dedim geçen gün sinirlerim bozuluyor bazen yanımda birilerinin olmasını seviyorum aslında küçük bebekle yalnız kalmaktan korkuyorum kusar, süt kaçar ne yapacağımı bilemem diye ama çocuklardan çok bunalıyorum bide ne olursa olsun insanın kendi annesi ya

Kızlar şimdi biz bu bebeleri uyandiramiyoruz diye soyleniyoruz ya tam olarak ne zaman uyusunlar diye dua etmeye baslariz bu uykular ne zaman bitecek ne kadar zamanımız kaldı yani

Benim de koca lohusa adama gelen 3 çocuk nasıl bakacan deyip durmuş adam bunalıma girdi ben nasıl yetişecem diye.. Döndürüp döndürüp 1 çocuk olsa daha rahat olurdu herşey diyor. Tamam çocukları ben istedim onuda anlıyorum. Dedim napayım içime mi sokayım onlar mı bakacak benimde gözümü korkutuyor. Oturdum bide agladım sen hep böyle diyorsun diye o oldu sustu.

Sezeryan olan hanımlar, hastaneden çıkış yaparken su geçirmez bant yapıştırmışlardı duş alırken su gelmesin diye. Sonra ben kendimde o banttan aldım. Bugün 9. Gün duş alırken banta gerek var mı hala

Bizim bandımızı pazartesi çıkardı doktor. Banyo yaptım kuruladım sıkıntı olmadı. Dogum tarihlerimiz aynı.

Eşini anlıyorum bu ekonomi de endiselenmesi normal ama seni üzmese eşin yansitmasalar bizlere hayat daha iyi olacak ama kimse hassas deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…