2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kıyamam kuzuma ne kadar hassasmis kuzum seni kıskanıyor elinden geldiğince sen ilgilen kızınla bebeği emzir babaya wer özelikle kızınla oyun oynaman onu çok rahatlatacaktır mesela çocuklar çok sever iplikler warya onlardan kesin kel bir bebeği warsa ona saç yapın hem el kasları için hem aktivite birde o da onun bebeği olsun o da ona baksn bez filan yap bebeğine belki biraz ilgisi dagalir ama birlikte yapın mesela bebeğin altını değişeceğin zaman onuda çağır o da kendi bebeğini bezlesin, karşılıklı kahve saati yapin bebekler biraz yordu diye sohbet edin sonra onun bebekligini anlat ona ona süt koy kahve içemez tabi daha benim kızlar büyük olunca...
Ayy her yaşta zir benim kızlar bebekten tatile gidemedik bebeği suçlamasınlwr diye havuz, jimnastik ne kurs warsa yazdırdıkk sıkılmasnlar diye okullar bir açılsaydı
Oğluna maaşallahh çok güzel kilo almış memleket havası bence kızınada iyi gelecektir iyi tatiller simdiden

Çok bunaldım
Yine sarılık artmış 16 olmuş. Yatırmadı fenalaşırsa yatıralım dedi. Yemiyor sıçmıyor. Bir saat uyandırıp iki saat masaj sonunda azcık yapıyor tuvalet. Doktor tuvaletler atacak uğraş diyor. Sütü sağ biberonla ver diyor.

Başımda bir anne var kv den beter.

Çok yoruldum bu gece yatış olabilir tekrar bebek hasta iyileşmiyor. O iyi olsa herşey le müxade le ederim. Ah Bi iyi olsa. Işık emzirme tuvalet başka tedavisi yok mu ne bu ya

Ya ven wee almistim ama gözume buyuk geliyor boyutlari var mi canim

Arkadasim anlatti gecen. Doktor arkadaslari evde sistem kurdurmus. Bi sekilde ustten 2 abajur sarkitmislar beyaz isik veren ampul takili. Emzir altina yatir demis. Kenarlardan ustunden muslin fln koymuslar. Isikdirekt bevegevuruyordu fotosunu atmisti bana. 12den bir gecede dusmus boyle

Ay öyle de yat kalk çok zorluyor artık yeninbir bebe yeni bir delirmece sezonundayız
İnşallah canım bakım son nst için gidecem şimdi herşey yolundadır da pazartesiye kadar dinleneyim bari sonrası zaten malûm

Kizz rowlett ben ilk kızıma walla kimyon icirdim sütümü bir çay kaşığına sağmıstım içine hie çimdik kimyon dökmüştüm minicik öyle icirmistim fayda etti mi hatrlamiyrm
Aman içerdim 1 çay kaşığı. İçince 2 saat rahat uyudu. Sonra gaz çıkardı. Ara ara veririm. Saraçoğlu bile öneriyor videosu var oradan gördüm bende. Allah Allah genelde ondan kaynaklı oluyor kusmalar aslında.
Ya ven wee almistim ama gözume buyuk geliyor boyutlari var mi canim
Hiç bilmiyorum canım bende wee kullanıyorum eşim almıştı. Araştırmadım da
Beşiğin reflü yatak özellikligi var ama o şekilde kullanmadım hep düz yatırıyorum
Dene istersen bi öyle de. Belki işe yarar

Kızlar bebeğine probiyotik ve gaz damlası kullananlar memnun kaldığınız markaları önerir misiniz?

Evet bi düzenleri yok kesinlikle su an, ne zaman uyanacakları ne zaman uyuyacakları belli değil ama zamanla düzelir bir düzene biner insallah biz anneler oturturuz bi düzene diye ümit ediyorum

Valla ben de anlamadım cocuğun ac durması mama vermektem iyi galiba onlara göre. Ben de vermiyim diyorum Cocugun kakası azaldı, memeler boş mecbur verecez ayrıca ben kendim 2.5 ay emmisim ondan sonrasını annem dayamıl aptamil gayet de sağlıklıyım şukur. 30 yıl öncesinden bahsediyorum. Mama verince oh bi güzel doyuyor dediğin gibi insanın içi rahat ediyor

Evet hep geliyor da süt az geliyor demekki

Zatrn sıkıntılı düşmesinü beklemekte fayda var bak benimkinin göbeği düştü 8 gün sonra dün kanamış göbeği biraz niye anlamadım. İyileşmesi düşse bile uzun sürüyor demekki

Ebe de oyle dedi. Hasta degil, burnu tikali oldugundlan genzine gidiyor, onun icin oksuruyor. Klimadan kaynakli dedi. Ama klimayi acma fln demedi. Ac cocugu pisirme dedi. Hatta giydirdiklerimi fazla buldu. Ben olsam bu havada ciplak tutardim cocugu dedi gobek deligi iyiymis ve vucudunda cikan sivilceler sicaktanmis. 40 gune kadar aralikli lohusa kanamasi da normalmis. Her sey yolundaymis. Sadece klimayi daha sogukta acip cocugu da daha az giydirmeliymisim. Beni hormonlarin asiri caliaiyor sanirim. Hem hep agliyorum hem de cok korumaci davraniyorum. Daha sakin olurdum sanmistim 2. Cocuga.

Bizim doktor hep der ki usuyen bebek hasta olmaz terleyen bebek hasta olur. Ben bi zibinla gezdiriom uyurken de ince penye battaniyeyle kundak yapiom bi uyanio ki nasi isinmis. Sicrayip uyanmasa kundak da yapmam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…