2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yakında hastane sağlık ocağı varsa alıp oraya gitseniz yardımcı olurlar bence.

Şırınga ile denedin mi canım?
Onu denedik ama o birden çok gidiyor kaşıkla yapın dedi hemsirerle yapamazsaniz. Kaşıkla koyuyoruz.
Emmiyor görünce memeyi direkt ret ediyir. Hatta benim kucağına gelirken memeyi görünce hemen ağlıyor ret ediyir.
Ben meme deneyim diyorum kp mama verelim diyor bugün sinirden istemeden agİmdan ben annesiyim beni niye dinlemiyor kimse önemsemiuorfikrimi dedim. Hastanede mama veriyoruz diye ufak olay yaşandı şimdi kendi mama verelim diyor.

Hepimiz önce meme deneyim olmazsa mama verelim dertindeyiz çocuk meme rettime basladi

Yaaa öyle mi hiç farkında değilim iyi ki söyledin deseydin Allah'ım sen beben emsin diye uğraşıyorsun o moral bozuyor. Başında biri beklerken sütün nasıl artsın taşsın zaten stresten hepten kaçmadığına şükür. Emzireceğin zaman git yatak odasına kitle kapıyı soy üstünü ten tene temas yap bebeğinle yargılayan gözler olmayınca bak nasıl artacak sütün. Diyelim ki yetmiyor mama da zehir değil sonuçta. Ama senin sütün hiç yok değil, var ve bu saçma ortamdan uzaklaşırsan bence gayet de güzel artar.

Bende aynı dertteyim emmesi kötü hissettim ağlıyorum sürekli.

Benim kayın validemde alsın diye uğraşıyor ama sürekli meme ne bakıyor. Rahatsız oluyorum bende. O ve kızı hiç emzirememis benim emzirmemi çok istiyor korkuyor emmezse diye de ben sürekli meme ne bakınca rahatsız oluyorum utaniyirum

Kimyonu kaynamis dinlenmiş suda tek mi veriyorsunuz şeker karistiriyor musunuz Saraçoğlu nün videosunu izledim şimdi o şeker de koymuş.
Aynen suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı kimyon ekliyorum. Sonra onu temiz bir bezle süzüp biraz dinlendiriyorum. Ilıyınca da 1 çay kaşığı verdim. Kalanı kendim içtim. Şeker eklemedim ben. Şekersiz verdim. Etkisi var mı bilmiyorum da.
Şırıngayı kendisi emmesi gerekiyor. Siz sıkmıyorsunuz demi? Biz sadece ağzına tutmuştuk kendisi emdi. Silikon göğüs ucu falan denesen?

Banada bugün ebe söyledi göğüs için uoksa yapay kullan diye. Göğüs ucu ile göğüs ucu cikarici aldık onları deneyeceğim.
Düne kadar emiyordu . Kv kp her arayaana işte emiyor yok şöyle yok böyle diye diye nazar degdirdiler.
Herkese hersyei anlatıyorlar. Bugün en son eşimin yanında bebeğin herşeyin anlatmayalim nazara gelir dedim.

Hemşireler de siringayi kendileri itti l. Biz çektikçe fazla çıkti..
Silikon göğüs ucunu yeni aldık yıkayınca deneyeceğim.

Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle.
Bende hamilelik boyunca down sendromu korkusu çektim benzer değil ama insan anlıyor evlat korkusunu. Güzel haberlerini alacağız inşallah.

Kizlar Benim Bebe doymak nedir bilmiyor galiba. Teyzemler gelmisti o ara uyandi elini agzina goturuyordu surekli. Meme verdim, gazi var diye sanci cekerken birakti memeyi. Yanagindan sutler akiyor memeyi her biraktiginda, sut gelmese icemiyor diycem . Sonra dolapta 40 ml sut sagmistim onu verdik, o ara gaz cikardi. Hala doymamis gibiydi araniyordu bide uzerine 30 ml mama verdik. Gaz cikardik bayildi uyudu. 1,5 saat sonra yine aranarak uyandi. Yine emzirdim ve bikmadan yorulmadan emdi kendisi. Bi yandan gaz sancisiyla ugrasiyorum bi yandan acligiyla. Normal mi boyle ac olmasi? Midesi sis gorunuyor ama oglum birakmiyor emmeyi. Kusma olmadi simdiye kadar Insallah olmaz, reflu yatagi kullaniyorum

Bize de hastanede mama verdirmediler. Sonra çocuğun sarılığı yükseldi açlıktan 2 günde. Ama ben verdim daha fazla dayanamadım. Evde de 1 2 kere verdim sütüm inene kadar.
Bize de hastanede hemen mama getirdiler valla verin süt inene kadar yetene kadar dediler ama ben dogum yaptıgım hastanedeki cocuk doktorunu beğenmediğimdsn baska hastanedeki övülen bir doktora gittim 60 65 yaslarında adam o mama verme dedi. Doktordan doktora değişiyor galiba

Mamaya baslamakta istemiyorum ne guzel gidiyorduk memeden. Ama o boyle yedikce yetemiyormus hissi oluyor. Normal 2 saat arayla beslendiginde bir memeden 40-45 ml sut cikariyordum. Az mi bu sut 11 gunluk anneye gore?

Evet aynı şekilde kayınvalidemin yanında mememi açmak ayrı rahatsız ediyo zaten artık ondan da geçtim bebeğim almayınca çok üzülüyorum

Mamaya baslamakta istemiyorum ne guzel gidiyorduk memeden. Ama o boyle yedikce yetemiyormus hissi oluyor. Normal 2 saat arayla beslendiginde bir memeden 40-45 ml sut cikariyordum. Az mi bu sut 11 gunluk anneye gore?
Gayet iyi mamanin hazmi zor oldugunfan cocuk cok uyur anne sutu hemen sindirilir o yuzden oyledir muhtemelen. Gunde 4 kez cis dolu bez aliosan doyuyodur

C
Canım benim.. herkesin imtihanı farklı işte .. okurken çok üzüldüm . Rabbim yavruna acil şifalar versin inşaallah . Rabbim dermansız dert vermesin umarım bi önce sağlığına kavuşur . Sende kendini bırakma evet senin açından yıpratıcı bir süreç ama sen güçlü ol ki evladında bi an önce toparlansın. Rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin . Sana dua edicem .

Amin inşallah. O perişan ben o pesrisan diye sürekli ağlıyorum . Psikolojik olarak mahvetti herşeye ağlıyorum suan
Ben 12 gün sırıga ile besledim biberona karsıydım. Ama eziyet cekmisim cıldırmışım boşuna. Uyurken yemiyor yutmuyor agzında biriktiriyor uyandıramıyorum, cocuk memede agzını açıp bekliyor sırınga sanıp sırıngayı emmeye calışıyor kafası karısık. Biberonu deneyim dedim bende az akımlı biberon vardı, ne büyük nimetmiş ben ne yaşamışım. meme reddi de yaşamafık cok sukur cocugun kafa karısıklıgı gitti memeyi de güzel tutuyor

Umarım düzelir bebişler cnm benim de bebişim bugüne kadar emiyodu. Şimdi mama verdim uyuyo umarım uyandıktan sonra alır mememi evet biraz da nazara geliyor biz bile kendimiz diyoruz ne güzel maşallah bugün çok güzel emdi diye. Belki de bizim nazarımız değiyo ay valla Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bol bol emzirebilelim sütümüz bol olsun

Takvimindeki tarih doğru mu bilmiyorum ama doğum yapalı 10 gün olmuş görünüyor. Göğüs ucun çıkmıştır 10 günde silikon ucu çıkarıp emzirmeyi deneyebilirsin artık. Benim meme uclarim iyice hassaslasti diye bugün taktım ama kızım hiç sevmedi bir de o varken göğsümü tam boşaltamadi çıkarıp bir daha verdim yarım saat daha emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…