2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minicik bebeğe kimyonlu su mu icireceksiniz yapmayın lütfen siz için sütünüzden gecer. Yediklerinize çok dikkat edin birsey yemeden önce internetten bakın gaz yapan şeyler yemeyin. Çorapsız gezmeyin. Gazı bebek büyüdükçe azalır. Benim ilk çocuğum da çok gazlıydı ne yapsak geçmedi büyüdükçe azaldı

Olur içirmem

Canım bizde aynı durumdayız benim kızım iyice zayıfladı üzüntüden hiçbir şey yemiyor , uyumuyor,çok mutsuz ve aksi oldu çok yoruluyorum uyku yok, yemek yeme yok , üzülüyorum da benim günler de zor geçiyor babikk gitsin diyor ne yaparsak yapalım mutlu olmuyor çocuğum bizde çok yoruluyoruz artık hastalığı 15 gün sürdü kaç kez doktora götürdük tahlil yaptırdık herşey normal doktor üzüntüden diyor kafayı yemek üzereyim neredeyse bebeğim çok şükür Rabbime ara ara gazı oluyor oda normal kızım her saniye gaz problemi yaşadığı için bu çok normal geliyor 1 aylık asimiz yapıldı 4750 kg, 55 cm olmuş minnosum 1 aylık kalça usg' yi de memlekette cektirecegim kontrole orada gideceğiz bizden bu kadar inşallah diğer arkadaşlar iyidir

Selam arkadaşlar sizi takip ediyorum okuyorum mesajlarınızı. 2. Çocuğum çok ağlıyordu daha bi kaç günlüktü doktora götürmüştük gazi var demişti. Ne yediğimi sordu karpuz demiştim. Kavun karpuz çok gaz yapıyor yeme demişti. Belki sizde yiyorsaniz eğer gaz yapıyordur bebeğe. Diğerlerini bikiyorsunuz zaten nohut mercimek falan. Bi günde aman nolcak dedim mercimek çorbası içtim tabi onun sonunda da doktora koştum.

O genelde gobrgin kurumamıs kısmı oluyor, bir iki gün takip et bakalım kuruyor mu yoksa drdiğin gibi sulu mu kalıyor akıntı oluyor mu
Akıntı yok kurumuş da iyi bakalim ne zaman düşecek hayırlısıyla banyoda yaptiramiyorum çocuk dogandandir 1 kere banyo yaptirdik şimdide doktora kontrol e goturdugumuzde sık sık yaptirmayin ora ıslak kalmasin göbeği düşünce yaptirirsiniz demişti o yuzden düşmesini bekliyoruz

Ben bağı düşene kadar yaptırmadım. Gerçi 5. Günde düştü göbek bağı. Yani 5 gün durdu 6. Gün ilk banyosunu yaptırdım

Günaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Bebeginiz dogdu mu? Cok sevindim. Allah anai babali buyutsun. Hayirli olsun.

Reflü yatağı kullanıyor musun? Bildiğim kadarı ile reflüden kaynaklı kusuyorlar.
Ay bende reflü yataginda yatırıyorum ama aynı durumu bende yaşıyorum alttan çıkmayınca hop üstten emdigini geri çıkarıyor emzirdigim ziyan oluyor üzülüyrm salı doktora gitcez 1 aylık olucak inşallah bakalm ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…