Doyunca fazlasını atıyor diye düşünüyorum ben ama inşallah öyledir başka neden olur bilmiyorumTamam süt kesiği cikartiyor ama bazen emmdihi bütün sütü hop dışarı çıkarıyor o neden ki
Reflü yatağı kullanıyor musun? Bildiğim kadarı ile reflüden kaynaklı kusuyorlar.Tamam süt kesiği cikartiyor ama bazen emmdihi bütün sütü hop dışarı çıkarıyor o neden ki
Minicik bebeğe kimyonlu su mu icireceksiniz yapmayın lütfen siz için sütünüzden gecer. Yediklerinize çok dikkat edin birsey yemeden önce internetten bakın gaz yapan şeyler yemeyin. Çorapsız gezmeyin. Gazı bebek büyüdükçe azalır. Benim ilk çocuğum da çok gazlıydı ne yapsak geçmedi büyüdükçe azaldıAman dikkat et valla benim kedim bile saldırmaya yer arıyor. İnci elini kolunu oynatınca o da yere yatıp av pozisyonu alıyor. Ha benim kedi saldırmayı bilmiyor gerçi tırnak çıkarma huyu bile yok ama kıskançlıktan sağı solu belli olmaz hiç. Hayvan sonuçta akıl yok irade yok. Bende hiç koyamıyorum kedim resmen ilk göz ağrım. Ben büyüttüm onu. Biraz ihmal ettim ama elimden de bir şey gelmiyor.
İnan burası aklıma gelmedi hiç. O ladar cebelleştik ki. Acemilikten işte. Neyse buldum çözümünü. Rezeneyi duymadım da 1 çay kaşığı kimyonu yarım su bardağı suda kaynatıp süzüp yine 1 çay kaşığı bebeğe verin gaz ve kaka kalmıyor demiş birisi. Onu deneyeceğim birazdan.
Humana nın çayı yine canım. Ebebek ten almış eşim. Rezene+kimyon ikisi bir arada. Kutusunun kapağı turuncu
En son çare olmazsa onu deneyeceğiz canım araştırdık bakalım. Ama inşallah gerek kalmaz.
Aşk olsun yaf ben unutulacak insan mıyım?
Olur içirmemMinicik bebeğe kimyonlu su mu icireceksiniz yapmayın lütfen siz için sütünüzden gecer. Yediklerinize çok dikkat edin birsey yemeden önce internetten bakın gaz yapan şeyler yemeyin. Çorapsız gezmeyin. Gazı bebek büyüdükçe azalır. Benim ilk çocuğum da çok gazlıydı ne yapsak geçmedi büyüdükçe azaldı
Canım bizde aynı durumdayız benim kızım iyice zayıfladı üzüntüden hiçbir şey yemiyor , uyumuyor,çok mutsuz ve aksi oldu çok yoruluyorum uyku yok, yemek yeme yok , üzülüyorum da benim günler de zor geçiyor babikk gitsin diyor ne yaparsak yapalım mutlu olmuyor çocuğum bizde çok yoruluyoruz artıkAyyy okuyayım hepsini en son yazayım diyorum okuduklarımı unutyrm masal durmuyo alıntı yapıyorm öylece kalıyor üstünden zmaan geçiyor siliyorum aaa dostlar 2 büyük çocuktan sonra bir bebekkk beni benden aldı resmen hayatımın baharindaymisimm we yeniden başa dönmüşümmmbu kız hiç durmuyor ben anlaamdm ya emiyor ya biraz uyuyir yadaaa ağlıyor kucakta geziyor asla 2 dk yattığı yerde oyalanmiyooo perişannzz eşimle
Yanaklarında sivilceler çıktı sanrm sıcaktan nasıl geçer ki acep
Kizzlar birde uyku için sesler diye bir program War play store den indirdim ayın üstünde uyuyan bebek resmi War programın üstünde ordaki saç kurutma makinası sesiyle epey sakinlesiyor orda başka seslerde War çok tavsiye ederimm ayrıca uyku moduna filan alınca çalışıyor program buda radyasyon açısından bana avuntu oluyordurmuyo ne yapayım yaaa hiç durmuyor uyanıkken
Bizde durumlar böyle 3400 olmus kilosu salı günü 1 aylık olacak 2800 doğmustu 2620 ile hastanden çıkmstk sanki biraz az kilo almış onada canım sıkılıyor mama wermeyi denedim boule ağladığında filan ama içmedi
Benden sonra doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum aramıza çilekeş anneler olarak hoş geldiniz
@Oktivus @Delirella S Salaynu M Mucize yolunda M Mirune @Hasret_206 @Nagihan1234 @puffinn @blabla @greenbireyzeykus @Semasimo @- Janna - @Ufukta_bebek @tembel sirin ve masal ağlayınca unuttujlm diğer etiketleri işte kafa kalmadı bende hicc ama dostlar yaaa ..
Herkesleer etiketleyemedim kaderdaşlarım herkesler iyiler inşallah
Akıntı yok kurumuş da iyi bakalim ne zaman düşecek hayırlısıyla banyoda yaptiramiyorum çocuk dogandandir 1 kere banyo yaptirdik şimdide doktora kontrol e goturdugumuzde sık sık yaptirmayin ora ıslak kalmasin göbeği düşünce yaptirirsiniz demişti o yuzden düşmesini bekliyoruzO genelde gobrgin kurumamıs kısmı oluyor, bir iki gün takip et bakalım kuruyor mu yoksa drdiğin gibi sulu mu kalıyor akıntı oluyor mu
Ben bağı düşene kadar yaptırmadım. Gerçi 5. Günde düştü göbek bağı. Yani 5 gün durdu 6. Gün ilk banyosunu yaptırdımAkıntı yok kurumuş da iyi bakalim ne zaman düşecek hayırlısıyla banyoda yaptiramiyorum çocuk dogandandir 1 kere banyo yaptirdik şimdide doktora kontrol e goturdugumuzde sık sık yaptirmayin ora ıslak kalmasin göbeği düşünce yaptirirsiniz demişti o yuzden düşmesini bekliyoruz
Dogum yaptiniz mi?Ay ben burayı yine unuttum
Doğuranlar var sanırım hepinize hayırlı olsuuuun
Bizde bekliyoruz hala yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorumuz
Allah anali babai buyutsun. Hayirli olsun. Tebrik ederim.Kızlar dün doğum yaptım. 38+6 3200 Gr 51 cm doğdu oğlum. Çok tatlı bişey pamuk gibi maşallah. Emzirmek çok güzel bir duygu
Lohusalik pskolojisi. Zamanla geçecek .Selam kızlar. Saçma sapan şeylere ağlıyorum habire nasıl dur diyecem buna
Benimkisi babyjem . E bebekten almıştımNe marka aldinzi acaba?
Bebeginiz dogdu mu? Cok sevindim. Allah anai babali buyutsun. Hayirli olsun.Günaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Kizz rowlett ben ilk kızıma walla kimyon icirdimOlur içirmem
Ay bende reflü yataginda yatırıyorum ama aynı durumu bende yaşıyorum alttan çıkmayınca hop üstten emdigini geri çıkarıyor emzirdigim ziyan oluyor üzülüyrm salı doktora gitcez 1 aylık olucak inşallah bakalm ne diyecekReflü yatağı kullanıyor musun? Bildiğim kadarı ile reflüden kaynaklı kusuyorlar.
Bendede öyleSelam kızlar. Saçma sapan şeylere ağlıyorum habire nasıl dur diyecem buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?